Helg utan dator

Första gången vid dator sedan i fredags nu. :) Har varit trevligt att göra lite annat.

Bröllopet i Lördags var ju hur fint som helst! Jag lyckades till och med prata lite med amerikanerna, även om det blev lite garv ibland när man sa fel och inte hittade de rätta orden. Men hallå, jag var inte ensam och inte sämst. Man gör ju så gott man kan och de engelsktalande gör det ju inte svårare för en precis. Trevliga allihopa! Var fint klädd och hade en fin man vid min sida nästan hela tiden! Maten var god, trots de små portionerna... många roliga och fina tal. Mamma höll ett jättebra precis innan jag sjöng en låt till brudparet. det gick bra, säger folk, även fast jag var nervös. Kändes bra med ärligt talat. Jag sjöng tre låtar till senare på kvällen. Under dansen. Det gick ännu bättre! Bandet var hur duktiga som helst och det var så tydligt att de visste vad de gjorde. De följde mig i allt jag gjorde och hjälpte mig på ett vis bara proffs kan. ^^ Jag fick dansa med min mysman med! <3 Till den där mysiga låten som är med i "Skönheten och Odjuret" bland annat. Jag blir ju bara mer och mer kär i den mannen hela tiden! Allt var perfekt! Hemma på Resarö kl. 3 exakt.

Båda igår och och idag sov vi länge, till klockan 1 respektive 12. Vi har varit ute i solskenet en del. Både för att riktigt pressa på gräsmattan och sedan gå och bada och jobba. JAG har klippt gräsmattan och känt lite på yxan då Emil huggit ved. Så är det med det :D Vi var även ute och sprang igår, jag och Emil, och han pressade mig hårt! Egentligen var det nog jag själv... Jag är inte lätt att tampas med när jag är trött, svettig och irriterad. Emil sa lite saker som jag tolkade på "mitt" vis och ja... på den vägen var det. Kutade som en galning upp för sista backen och ökade de sista 50 meterna till huset och var död sen... Han var både nöjd och stolt :D Jag med...

Nu vankas det dvd och sedan dusch för det kommer lite folk :)

Puss och hej så länge!

Friends

Har varit mycket "Friends" idag :D Har ju hela serien efter lång tids samlande. ^^ Har väl sett alla avsnitt minst 10 gånger var. Man har sina behov :P

Såg denna nyss, haha!



Nu ringde Emil <3 Hej så länge!

RIP Michael Jackson




Hej så länge!

Bara ta hand om mig själv

Vilken dag! :D

Känner mig som en ny människa!
Uppe vid 11, drar på sig en klänning då man ser att denna dagen också bjuder på underbar värmebölja!
Sedan bär det av till skräddaren (som inte sa nej denna gången :D) för att hämta klänningen som jag ska ha på bröllopet imorgon. Får rabatt av den snälla damen i kassan för att jag är ungdom. Blev extra glad när hon frågade om jag hade parkerat bilen utanför eller om jag ville ha en påse ^^

Så går man hem och provar klänningen som nu är helt otroligt fin! Innan var jag inte helt nöjd, men NU! :D Längtar så till imorgon! När jag ändå hade den på mig provade jag ut smycken som skulle passa bra till, skor, kavaj och sjal. Nu är det klart med.
 
I övrigt så har jag skämt bort mig med ansiktsmask, choklad av alla typer :P, för djuprengöring och återfuktning. Jag har även rakat benen, tagit fotbad och filat fötterna. Målat både finger- och tånaglar dessutom :P Imorgon ska jag duscha och göra hårinpackning ^^

Jag har dessutom suttit på balkongen och solat. Jag var duktig och smorde in mig ordentligt innan vilket var tur då jag somnade i solstolen! :S Skulle ju bara sitta en liten stund :P Nåja, jag gick in och tog på "after sun" och drack vatten. Visst är jag bra?! :D Mamma har dessutom köpt frukt så har ätit ett äpple, en banan och en persika ^^

Nu ligger min väska i klorin för att bli vit, kanske ska ta en titt på den :P

Imorgon är det bröllop! Hej så länge!

Redan hemma

Nu är jag faktiskt hemma. Kort möhippa, utan utgång faktiskt. Mamma ska upp 5.20 imorgon och ville inte bli så sen. Okej med mig faktiskt... var väl trevligt och så. Men middag passade mig bra. Var sjuuukt gott! :D Men, grejen är ju att brudgummen är från USA och hela hans amerikanska släkt kommer på bröllopet. Alltså var hälften av tjejerna där amerikanskor och enbart engelsktalande. Jag kan ju inte prata engelska... Jo, det kan jag, men varken gärna eller bra! Jag förstår engelska helt för det mesta, men att prata själv... Njäej... "Lumpen" på engelska för fan, hur beskriver man det? :P Så kan det vara...

Men stort GRATTIS till söta Anna! :D Hon blev verkligen chockad! ^^

Möhippa
 
Möhippa


Vi andra fick också lite utspök :) Jag tog på mig en gloria xD

Hej så länge!

Möhippa

Idag ska jag och mamma iväg på möhippa. Mamma har en god vän sedan många år tillbaka och nu ska hennes dotter gifta sig. Bröllopet är nu på lördag och familjen, alltså även Emil, ska gå. Kommer nog bli riktigt fint och roligt. Jag har ju blivit ombedd att sjunga några sånger. Nervöst, men roligt!
Nå, möhippan kommer att börja runt 17.15 hemma hos Annas moster. Bruden är såklart ovetande om detta (förhoppningsvis!) och vi ska överraska henne och spöka ut henne. Sedan blir det middag på någon restaurant i Gamla Stan och sedan utgång. Jag bara hänger på! :D Blir trevligt, och gott med en drink! Var länge sedan nu.

Nåväl! Hoppas jag kommer på vad jag ska ha på mig!

Hej så länge!

P.s. Tack Emil för ditt fina gästinlägg! Du är så söt! ^^ D.s.

Testosteronspäckat inlägg när Y-kromosom dominerar

Hör och häpna, idag (eller åtminstone för stunden) sitter en gästbloggare vid tangenterna! Utan större problem kan ni säkert gissa er till att det är jag som är just denna gästbloggare. Vad jag heter? ...Tja, vissa kallar mig Mysman, men det är E m i l för dig!


 Dagen är inte särskilt långt gången, för att vara sommarlov, men ändå har en hel del hunnit hända.

  • Jag var på åderlåtning hos min livmedicus på Danderydstappen, till någon form av ockult rit ville de ha inte mindre än 450 ml av mitt innanmäte. Jag fick en trisslott, vars vinst Sara i skrivande stund just förbrukade sin eventuella andel av genom en spydig kommentar.
  • Därefter forcerade jag backen upp mot Mörby centrum för att spendera en dag i det paradis som min flickas sällskap utgör. Blodfattig som jag är var backen mig nästan övermäktig, men efter en vandring likvärdig en Tolkienskildring nådde jag mitt mål, och hamnade mitt i tvättstugefrenesi i Chateau Lindén.
  • Jag och min trogne kamrat Astro inspekterade givetvis de smutsiga underkläderna grundligt innan vi gick och gömde oss till stormen var förbi.
Astro måste för övrigt vara en av de bästa accessoarerna som tänkas kan, han ligger mycket bättre på underarmen än vilken handväska som helst.

  • Jag vägrade sedan att kliva upp ur Saras säng när hon insisterade på att bädda den. Det sket hon högaktningsfullt i och bäddade in mig i både täcke och överkast. Detta medan jag var fullt klädd och rumstemperaturen i vanlig ordning låg någonstans mellan subtropisk och krematorienivå. På hennes uppmaning att "smyga ut" för att inte förstöra bäddningen inträdde min hysteri och i en god imitation av muräna kravlade jag mig ut i friska luften. Naturligtvis passade jag på att paja bäddningen.
  • Jag har en hårsnodd runt höger öra, fråga mig inte varför.
Jag vill för övrigt tillägga att jag inte tänker tillåta någon form av censurmyndighet redigera detta inlägg innan publicering, jag är stor, stark och vuxen och bestämmer helt själv vad jag ska skriva i andras bloggar.

Men min toffliga personlighet vinner ändå i slutänden och jag vill tala om att jag älskar min flickvän väldigt mycket, och det tänker jag alltid göra.

Jag tror blodcentralerna bara beställer nitlotter från svenska spel för övrigt.

Halvt död

Nu har jag varit ute och sprungit! Första gången på över en månad tror jag. Pinsamt! Jag gjorde ett klokt val när jag bestämde mig för att bara springa en kort och snäll runda. Jag var inte ute så särskilt länge men jag är slut nu iaf! Man tappar så mycket, så fort! Ändå lyckades jag tvinga mig själv att fortsätta springa hela tiden och inte vika av från ursprungsplanen genom att gena. Så jag är stolt, var ju så lockande! :D Nu har jag duschat och känner mig lite fräschare, men jag ska dricka massor med vatten nu... börjar må smått illa :(

Hej så länge!

Nya tag

Idag har faktiskt varit en fantastisk dag!

Jag tog en härlig sovmorgon och gick upp runt 11. Då tog jag det lite piano tills Emil dök upp här klockan 13. Stor glädje, som alltid <3 Massa kärlek ^^ Nåväl. Vi åt lunch, gick ut med hundarna, satt lite vid datorn och sedan myste/tog en tupplur.

Vid 17-tiden gick med Mamma till Mörby Centrum och var smakråd åt henne. Att leta klänning till bröllopet med mamma var både trevligt och roligt. Vi hittade massa fina som hon faktiskt provade. Hon var mycket kräsen dock och bekymrade sig över tiden. "Vi hinner inte mer nu!". Men jag, som brukar ha koll, tvingade henne att vara kvar och uppmuntrade henne till att prova en klänning som hon flera gånger gått tillbaka och tittat på. Det var uppenbart att hon tyckte om den men kände väl lite att det inte var någonting som hon vanligtvis brukade klä sig i.
Min mamma är en snäll, men tillbakadragen person. Att stå i centrum är inte hennes sak och klär sig i diskreta färger.
Denna klänning var rosa och urgullig! Hon provade den och blev kär! Jag tyckte att den var riktigt fin på henne :D Trotts detta började hon leta fel men förgäves. "Så, jag ska köpa den 'bara sådär'?" Det gjorde hon! ^^

Vi skyndade iväg mot tunnelbanan och var i frisörsalongen 2 min för tidigt. Perfekt! Nu har både jag och mamma fina, fräscha frisyrer och klänningen blev ännu finare på henne efter klippning, tro det eller ej! :D

Vi kom hem strax innan Allsång på skansen som det tydligen skulle tittas på. Inte mig emot faktiskt, jag är lite töntig på det viset xP Maten var klar och vi åt vid tv:n för en gångs skull. Var ett trevligt program, som Mr D lyffte upp med Tingeling och Gaffel kort. Sedan var det ett härligt Midsommer Mord :D Älskar den serien! 6 program om året, herrow.

Det var min härliga dag! Imorgon kommer Emil igen <3

Hej så länge

Reklam

Hej igen!

Jag kom ju på, måste göra lite reklam för en ny blogg! :D
Vi i min familj har ju en kennel och nu har vi dragit igång med bloggen om den.
Jag tycker att ni alla ska gå in på sidan och titta på den ^^

Den heter: Superiorwhite.blogg.se

Mycket nöje ^^



Hej så länge!

Hej Solen!

Jag tror att alla har märkt att det är soool idag! :D Blev superfint väder igår och det verkar ju hålla i sig! Det är ju en sak som precis alla måste vara glada över :D SOLEN ÄR HÄR! Vem pallar en till regnig sommar. Nej, efter att det varit dåligt väder hela midsommarhelgen tycker jag att vi svenskar förtjänar att resten av sommarn är solig, solig och soooolig :D

Jag är en såndär person som aldrig blir brun dock. Det är något jag avskytt hela livet... alla andra blir solbrända och är jätteglada, men inte jag. :P Jag förblir blek och vit. Jag försöker bekämpa det, men det blir oftast bara ett ill-rött resultat. Men jag tycker sock att jag blir lite brunare för varje år som går. Solblekt hår får jag iaf. På sommarn älskar jag mitt hår (gör jag nästan alltid men på just sommarn är det extra fint)! Då är det typ, ljust koppar brunt! <3

Nu ska det solas! Vägra vara vit som ett spöke!



Hej så länge

Jag älskar dig!

Tack för att du finns och för dina underbara ord!
Du är min kärlek!








Hej så länge

Inte gråta!

Jag hatar mig själv för att jag gör såhär... Det ska inte behöva vara såhär jobbigt!
Men allt jag vill just nu är att lägga mig ner och gråta.
Men jag vägrar! Vägrar att vara så svag!
Jag är ingen svag människa!
Att hålla på som jag gör är bara dumt och meningslöst!
Det kan förstöra det bästa som har hänt mig, vilket skulle krossa mig...
Så, jag ska bita ihop och skärpa mig!
Jag ska inte gråta och jag ska inte längre bete mig på det här viset!

Var är mitt underbara självförtroende? Vad var det som hände?
Jag är bra, jag är fan bäst!
Nu får det vara nog!

Förlåt mig...




Hej så länge!

För många ord om kärlek?

Hundjävel!  Ofta jag har kallat dig söt?! Okej... Astro, du är min prins och älsklingsvalp, men just nu tycker jag inte om dig!! Inte alls! Jag skulle inte kalla det krig, för du fattade ju inte vad du gjorde men vafan.

Jag kan berätta att just nu har jag en vanställd och uppsvälld högerhand med några härliga bithål. Det gör ont, är ömt och bulltar...

Idag när jag och mamma åkte ner med våra tre hundar i hissen hände en liten olycka. Astro, stjärnan eller boven kalla det vad du vill, tycker om att bitas. Han biter i stolsben, fötter, allt han kommer åt inklusive de andra hundarnas halsband. Så, han var på Toffie och bet på hennes halsband. Han lyckades dock bita henne i halsen så att hon skrek till och så fastnade han själv med hela jävla käften i hennes halsband. Toffie håller på att kvävas och Astro hugger vilt omkring sig och skriker i panik. Candie blir livrädd och mamma försöker hålla i henne så att hon inte ska fastna i hissen och JAG försöker sära på de övriga två hundarna. Det ekar av hundskall i hissen och livrädd som man är tänker man inte på sig själv. Jag får handen mellan Astros sylvassa tänder ett flertal gånger innan det hela är över...

Hundar må glömma sånt här fort Astro, men JAG gör det inte! Stackare <3

Hej så länge!

Upp som en sol, ner som en... ja

Man ska aldrig underskatta en lång, härlig dusch! Det kan vara så himla härligt och såväl smuts som bekymmer spolas bort :D Jag var inne i badrummet länge och använde ett av mina favorit shampoon. Jag kände mig helt enkelt fri när jag kom ut i vardagsrummet, med håret i en handduk. Ni vet, när man har som en turban xD

Och så börjar jag och mamma diskutera bröllopet som familjen ska gå till på lördag. Vi började prata om klänningar, klipptider mm och så lägger sig pappa i. Det blir ALLTID så himla mycket tjafs så fort något över huvud taget händer i vår familj och pappa är oftast den som blåssar upp allt mer än nödvändigt! Jag försöker ta till ton och reda ut saker och ting, med ett litet sarkastiskt skämt vid sidan av och så säger pappa:
"Men GUD vad du håller på! Vad är det med dig? Lugna ner dig!"
Precis det jag bara AVSKYR när någon säger till mig! DÅ taggar jag till! Men han hann gå, muttrande "Jag ska då aldrig komma med en åsikt igen, men i min värld har ni inte en jävla koll på någonting!" Här sitter jag nu, irriterad som fan! Men idag blir det inget världskrig iaf. Det är väl bra. Vi bråkar inte mycet här hemma, men när vi gör det blir det ofta stort. Det slapp vi nu just för att jag sitter här och skriver av mig. Helt ologiskt inlägg? Vetefan...

Folket är trötta efter midsommar. Jag med! Imorgon ska jag fan ta tag i bröllops-grejerna som ingen annan! VISA ALLA!!!

Hej så länge!

Förlåt!

Jag har varit fruktansvärt dålig på att uppdatera! Jag vet det! Men det har varit så mycket nu och jag har inte ens varit i närheten av en dator :S Jag har inte tid att skriva nu heller, MEN, jag ska vara hemma i några dagar nu så jag får tid. :) Imorgon kanske t.o.m. Hoppas att ni förlåter mig!

En hint om vad jag gjort :D




Hej så länge!

Filmkväll

Hemma, var länge sedan :P P-Sara är här och vi tittar på film mm. Synd att Wille inte kunde vara med... nästa gång! Tänkte typ bara skriva det. Detaljer blir det varken nu eller sedan. Folk läser här och ja. Saker är som de är.

Mer film! Hej så länge

Gitarrlektion

Här sitter jag i Emils rum... vid datorn sedan länge. Bakom mig sitter tre muppar med varsin gitarr och försöker göra något vettigt. Går väl ganska bra :) Jag har varit snäll och inte sagt någonting iaf. Sådant elakt som: "Nämen nu säger du väl fel iaf?" "Låter falskt!" och "Helt ologiskt!". 
Deras prat fick mig att sakna: Gå Du Axel Efter Håkans Fisskar... 
Jag gillade när H var B och när B var Bess! Jävla påhitt att byta :O Malin vet vad jag menar! Men ärligt... musikteori på sommarlovet. Låt mig slippa!

Imorgon ska jag öva med en "Lars" som ska kompa mig på bröllopet som jag ska sjunga på. Trevligt :D

Hej så länge!

P.S. Sarahs fest var riktigt rolig och det blev en hel del gott dricka :D Twister är nu roligt btw. D.S.

Grattis!

Min kusin har tagit studenten :D Får man ju inte glömma!

På studenten

GRATTIS JONAS!

Hej så länge!

På språng

Brottom! Iväg! Till Sarah för att fira hennes födelsedag :) Trevligt. Sedan trevlig hemmakväll här hos Emil med Ragge och P-Sara. Film och Mario Cart. Riktig pepp-kväll alltså! Nu är det slut på ledsna miner tycker jag! PARTY!!!

Nu drar vi... Hej så länge!

Telefonsamtal från fel person

Hallå?
Hej... du hade ringt?
Ja, till Emil!
Han är och klipper gräs, du får allt nöja dig med mig!
Jaha... har du hört vad som hänt?
Ja...
...

Början på något tråkigt :(

Hej så länge!

Ingen kan tyda dess lagar

Sitter hos Emil och gör inget speciellt vettigt och det känns JÄTTEBRA! Nu har jag sommarlov, äntligen, alltså den perfekta tiden att inte göra någonting alls över huvudtaget.

Skolavslutningen var trevlig! (Att jag blev utelåst från aulan och var bortglömd av alla var dock inte lika trevligt. :P Jag ringde till 8 pers och ingen svarade. Typisk otur? Skulle inte tro det... säger vi) Men det gick bra på alla uppspel och så. Vi gjorde en kupp i min ensemblegrupp. På sista avslutningen, vi sjöng på 3, spelade vi vår favoritlåt istället för den lärarna valt. Vi spelade I'm so exited. :D Mycket bra! Ettorna har utvecklats, kören lät INTE okej enligt mig. Men jag är ju som jag är, bortskämd med kör efter AF... kan även kallas arbetsskada.
Att sedan säga hejdå till klassen var lite ledsamt, men vi kommer ju att ses igen. Olof dock, vår svenska-vikarie, höll ett jättefint tal och jag tyckte att det var riktigt rörande! Kommer att sakna honom som lärare!! Men vill fortfarande ha Lasse tillbaka, vår ordinarie lärare. Varför ska det vara så? Varför ska man behöva säga "tack och adjö" till lärarna man tycker så bra om och som gör att man utvecklas, och istället ha kvar lärare som inte alls är så? Inte helt okej... nåja.

Efter avslutningen åkte jag till Mörby Centrum och mötte Emil där. Sedan åkte vi till stan och åt en mysig lunch tillsammans på Jensens Böfhus. Var verkligen något som vi ska göra om. <3 Men så, ja... vad ska jag säga? Kärlek är så... knepigt... kommer, går, eller stannar för evigt!! Fortsättning följer...

Hej så länge /Leeeedig tjej

Den nya tröjan

Ja, jag köpte en ny tröja idag. :D På Gina faktiskt. Jag och P-Sara var inne i stan och letade efter något att ha till imorgon och så såg jag denna. Först hängde jag tillbaka den. Tänkte: "Denna kan jag ju inte ha imorgon." Men kom sedan på att jag faktiskt kan köpa kläder bara för att jag vill ha dem med. Denna är jätteskön och perfekt till sommaren! Tänk när man solar i bikini och sedan bara kan dra på sig denna när det blir lite för stek :P Awsome! Luftigt och mys!

Vilken bild...

Hej så länge!

Dan före dan

Sitter i nyköpt tröja och myser! ^^ Ska snart sova/läsa. Har blivit för lite sömn... man snart, på LOVET, då ska det sovas! Lovlovlovlovlovlov!!! Vill ha nu! :D Gillar att jag kommer få 6 slutbetyg nu och att jag kommer få MVG i 5 av de slutbetygen. VG i det 6e. STOLT! Jag gillar dessutom att jag och P-Sara var duktiga och lyfte lite tunga grejer på gymmet. Jag visade runt lite och berättade för Sara hur maskinerna fungerade. När vi kom till de fria vikterna visade jag Sara hur jag brukar göra... (Emil har lärt mig allt jag kan <3 ) ... och då frågade en kvinna där om det var bättre att göra på mitt sätt än på det viset som hon brukade göra. Haha! JAG fick tipsa! Hon tyckte att jag verkade ha koll! Jävligt trevligt :D

BRA dag med andra ord! Mer en annan gång.

IMORGON ÄR DET SKOLAVSLUTNING!!!

Hej så länge!

En liten nörd

TV-serier du har sett minst ett avsnitt ur:

[x] Gilmore Girls
[x] Grey’s Anatomy
[x] Prison Break
[x] Desperate Housewives
[x] OC
[x] One Tree Hill
[x] Vänner
[x] Förhäxad
[x] 24
[x] Simpsons
[x] Scrubs
[x] CSI
[x] CSI Miami
[x] CSI New York
[ ] Jordan Rättsläkare
[x] Joey
[x] Bones
[ ] Dawson’s Creek
[x] Heroes
[x] House
[x] Brothers and sisters
[x] Sex and the City
[x] Navy CIS
[x] Lost
[x] My name is Earl
[x] Ugly Betty
[x] Smallville
[x] Southpark
[ ] Stargate Atlantis
[ ] The 4400
[x] The Office
[x] Two and a half men
[x] Spin City
[x] Cold Case
[ ] Criminal Minds
[x] Baywatch
[x] Lilla huset på prärien
[x] Dallas
[ ] Shark
[ ] Tredje klotet från solen
[ ] Law and order
[x] Våra bästa år
[x] Sabrina Tonårshäxan
[x] Malcolm - Ett geni i familjen
[x] Alla älskar Raymond
[x] Ghost Whisperer
[x] 8 simple rules
[x] Svensson Svensson
[x] Lizzie McGuire
[x] Sunset Beach
[x] Magnum
[ ] VIP
[ ] Stacked
[x] Myggan
[x] Vita huset
[x] Advokaterna
[x] Ally McBeal
[x] Las Vegas
[x] Xena
[ ] Entourage
[ ] Will & Grace
[x] Beverly Hills
[x] Sjunde himlen
[ ] Dharma & Greg
[x] Fresh Prince in Bel Air
[x] Skilda Världar
[x] Nanny
[ ] Tre Kronor
[ ] L-word
[x] Vita Lögner
[ ] Andra Avenyn
[x] Rederiet
[x] Hem till gården
[X] How I met your mother
[X] That 70’s Show
[ ] Alias
[x] Seinfield
[ ] Glamour
[x] Huset fullt
[ ] Mitt liv som död
[ ] The Shield
[ ] Close to home

 Totalt: 61

0-10 Scout
11-30 Normal
31-54 Soffpotatis
55-69 Nörd
70-86 Inget liv

Haha! Och många har jag sett nästan ett helt avsnitt av, men tyckte inte att det räknades :P

Hej så länge!

Girl I wanna lay you down

Äntligen hittat en ganska bra verision av den här låten på youtube.
Gunget, texten! Så nice! xD
Tack Jack Johnson!

Denna är till dig P! :*


I come over early in the morning
just like a heat wave, without warning
And when I touch you my heart begins to flutter '
Cause you're smooth and creamy like peanut butter

Aww Girl I wanna lay you down
I said Girl I wanna lay you down
Hooo hooo hoooooo

I'm gonna flood you, like a love river
Aww baby the post man, is about to deliver
I cook you up some dinner, a little pasta
Listen to some music, a little Rasta

(Girl I wanna lay you down)

So turn out the lights, bring out the candles,
wrap your arms around my love handles,
they say the passion may not always endure,
but this feeling that I have for you is burning up my world

Girl I wanna lay you down
Hooo hooo hoooooo

Hej så länge!

Förhandling

Nu har jag förhandlat klart med pappa... tog ett tag, gick inte alls igår faktiskt. Men idag gick det vägen ganska lätt (som jag visste. Jag känner min far). Jag ville att han skulle betala sl:s sommarkort åt mig och han ville ha något tillbaka. Så jag kollade upp vad det kostade, 550 och då kom han med förslaget, att för det priset, ska jag under 3 tillfällen i sommar göra rent i badrummet. Badkar, kakel, speglar, allt sånt. Det var taget! Nu är kortet köpt på internet. Ska vara här inom 4 dagar. Så han kan inte ångra sig nu. Jag kom lindrigt undan tycker jag! :P Haha!

Min lilla pappa!

Tack pappa!


Hej så länge!

För er som ville veta mer om mig

När jag var liten var jag en söt unge.
Just år 2002 använde jag fruktansvärt mycket hårband!

Året med hårbanden

Hej så länge!

Sommarlov!!! Snart...

Nu är alla jobbiga skolgrejer slut! Borta! Det sista jobbet är avslutat och hjärnan kan ta semester. Det är något betyg till som jag måste kolla upp men annars är allt sånt förbi ^^ Jag är lycklig! Imorgon ska det repas inför skolavslutningen, AAAHHH!!! SKOLAVSLUTNING!!! Jag ska vara i skolan 9.45, alltså inte 11 som jag hade tänkt. Men sånt är livet. Ingen KuHi iaf så slutar lagom tidigt. Då ska P-Sara och jag shoppa så att vi kan ha på oss något trevligt på torsdag. På själva avslutningsdagen ska vi musikare vara på plats 8.30. Kul, kul, kul... Vi ska ju spela/sjunga på alla tre avslutningarna klockan 9, 10 och 11. Sedan går man till klassrummet och tackar klassen för denna gången. Tackar lärarna med för all del! Det finns verkligen några som jag verkligen kommer sakna att ha som lärare...

VÅR SISTA SKOLAVSLUTNING!!!! EVER!!!!
Sedan är det STUDENTEN :D <3

Hej så länge!

Kommer få så ont imorgon!

Idag var jag på gymmet med Emil och Ragge och nu är jag helt slut!!! 2 timmar efter lixom :P Gav allt idag och ökade på alla övningar förutom den sista... då var jag död! Är riktigt nöjd och glad över att jag tränade idag... ^^ Tack Emil! <3 Jag och Ragge peppade varandra till nya utmaningar med, haha! Så ska det vara! Tog ett sommarschema idag och ska nu börja köra stenhårt :D Man får ju kick.

Nu ska jag soooova. Hej så länge!

Kalla mig kritisk

Men jag tror inte på dig! Inte alls! Hahahaha, du trillade i... Nämen, ärligt. Tack för en minut :) Imorgon kanske du säger något vettigt med lite sanning bakom.

Hej så länge!

För att jag ville må bra!

NEJ! Jag tänker inte få dåligt samvete...
JA! Jag valde bort en del saker denna helgen, det gjorde jag. Saker som väl var planerade...

Men vad jag än får se eller höra så tänker jag inte känna mig skyldig bara för att jag tänkte på mig själv och bara MIG för en enda jävla gångs skull! Ibland känns det som att jag har allt ansvar på mig och så fort jag inte är med och... gör, så är jag en svikare! Tydligen någon som aldrig ordnar eller är med... men det är långt ifrån sant! Jag mådde fan inte bra och då får jag ta hand om mig själv. Göra precis det jag vill och känner är bäst för mig! Jag tänker inte fixa allt. Faktiskt INTE!

Tack och hej så länge...

EU-val

Jaha, så har man röstat! Har varit 18 år nu i 2 månader, inte ens det, och jag har redan klarat av steget att RÖSTA för första gången. Kändes bra faktiskt!

Följde med mamma och pappa ner, som den fegis jag är. Ville ju inte göra fel :O Men det gjorde jag väl iaf. Var ingen i lokalen när vi kom så jag behövde inte bry mig om vad "andra" skulle tycka. Bara personalen som måste vara där och de blev riktigt glada över att se mig! "Åh, en ungdom! GUD vad trevligt! Vi älskar när ungdomar engagerar sig!" Var ju ganska roligt att de reagerade så iaf. :P Så jag röstade, gjorde väl inget fel bakom skynket. Men sedan skulle jag ju göra som jag gör. Jag gick fram till mamma där hon stod och lämnade in sin röst, men det fick jag ju inte göra! Man måste hålla avstånd för att bevara rösthemligheten. Så jag backade :P Och sedan skulle jag lämna in mitt kuvert men NEJ, jag hade inte slickat igen det. Ogilitigt! Nå, ingen skada skedd, jag slickade bara igen det på någon sekund så var det inte mer med det. :P Så kan det gå. Jag har röstat nu iaf, gjort min politiska insatts. Det känns :P

Idag var det val!


Ska dricka kaffe nu. Hej så länge.

Inte som planerat

Helgen blev inte som planerat. Har inte lust eller tid att skriva utförligt...
Fredagen var trevlig! Alla studenter var så himla glada och det var riktigt roligt att sjunga och spela! På körlåten skrattade folk, på ensemble-låten "I´m so exited" så ställde sig alla upp och dansade, sjöng med och jublade! På sambatåget blev folk som galna och hade hur roligt som helst, inte bara oss att tacka men iaf. :D Sedan att spela samba i 45 min i streck var ju en annan sak. Väldigt roligt, visst! Men jag fick kramp i höger underarm, frös en hel del och gick ont i öronen! När vi slutade kändes det som att jag var under vattnet. Det var helt stängt för öronen. Det man hörde var hur de andra i tåget SKREK "Det var sjukt roligt!" "En gång till!" Haha! ^^ Klas var jätteduktig! Lärarna verkade också nöjda med vår insatts för dagen.
Sedan hämtade Emil mig och jag åkte till honom. Vi hade en jättemysig helg! Jag skulle åka runt fyra för att åka med P-Sara hem till Lenti på fest. Skulle bli så himla roligt och humöret var på top! Det är konstigt när allt bara kan vända om så fort... Jag blev kvar hos Emil pga krisen och han tog hand om mig. I timmar satt han och höll om mig, vi tittade på tv och åt en halv Paradis-ask. Jag kom hem idag runt fem och är fortfarande i lite kris, men så länge jag tänker på annat så är det lugnt. Jag kan vara lugn! Emil var verkligen bäst! <3 Jag har till och med pluggat väldigt bra, inte bara för att tänka på annat, men främst det. Matteuppgiften är gjord och allt.

Nu får det vara bra. Hej så länge!

Snart rep

Skrev precis G-delen till provet i Naturkunskap B. Det var så himla lätt! Jag var säker på allt utom en fråga typ. Och så kommer man ut och alla andra i klassen säger att det var jättesvårt. Jag får så dåligt samvete när jag då säger att jag tyckte att det var lätt... men det bör jag väl inte få egentligen. Man pluggar olika mycket ju. Ska jag sluta hålla tillbaka? Jag behöver ju inte skryta, skulle jag aldrig vilja göra! Men att tycka att det är pinsamt att berätta om sina betyg eller insatser är väl inte rätt heller? Jag vet inte. Hur som helst. JAG tyckte att g-provet var lätt :) Hoppas att jag inte får äta upp det! Ibland känner man ju att det har gått jättebra, men så har man istället gjort en massa slarvfel och failat. Och när man tycker att det gått bajs så har man fått mycket bättre resultat än vad man trott. Hoppas på det bästa! Till VG-MVG-delen på tisdag ska jag ha pluggat mer! Emil, min älskling, du får hjälpa mig :)

Hoppas att det gått bra på din tenta med! <3 Du är bäst!

Nu ska jag repa inför Studenten imorgon. Vi i musik-tvåan ska köra, spela samba och göra ensemble-framträdanden. Mycket! Rep från 11 till 14 meden timmes paus... tur att det blir roligt med! Och jag har mjukisar på mig :P

När repet är slut så slutar jag. Då ska jag hem och dusch, byta om och sedan åka till Linneas studentmottagning. Hon tar studenten idag! GRATTIS!!!

Hej så länge.

10 dagar kvar

I sommar ska jag:

  • Fira 1½ år med min Emil <3<3<3
  • Jobba! På ett eller annat sätt!
  • Övningsköra som fan
  • Plugga körteori
  • Träna regelbundet - styrka, kondition, core, you name it
  • Fira midsommar på landet som vanligt med släkt och familj
  • Gå på möhippa
  • Gå på bröllop och även sjunga
  • Vandra över Öland med Emil
  • Fixa TK-träff på landet
  • Ha tjejkväll med P-Sara och Wille (Födelsedagspresenterna får inte glömmas bort!)
  • Få igång kennelbloggen på riktigt
  • Gå på Gröna Lund med dem som vill
  • Lära mig att spela lite gitarr
  • Komma på ett projektarbete
  • Läsa Twilight-böckerna på engelska
  • Motionera med Candie så att hon kommer i bra form
  • Ha besök av Malin eller åka ner till Växjö och träffa henne
  • Vara någonting i Skeppevik?
Detta är det jag kommer på just nu på rak arm att jag ska göra...
Längtar! :D



Bjuder på den!

Hej så länge!

Hundarnas hemsida

Åh! Detta är så roligt! :D
Jag och mamma har pratat länge om att fixa en hemsida för vår kennel. En hemsida där det blir lite bilder på hundarna och information om nästkommande utställningar och valpkullar. Egentligen så var det datorexperterna, männen i huset, som skulle göra det där. Men när det har gått år av tjat och ingenting har hänt så tröttnar man lite...
JAG tog saken i egna händer och sa till mamma: Men hallå. En blogg fungerar väl skitbra för något sånt! Och det är dessutom mycket lättare att göra! Mamma gillade idén och nu är det på gång. Att man sedan har underbara vänner som vill hjälpa till med design är ju bara guld! Linnea började fixa med det efter bara en dag. :D

Jag är glaaaad! Jag tycker att det är så gulligt! ^^

Hej så länge!

Känner mig duktig

Idag har varit en lyckad skoldag! Det är då inte ofta man får den känslan, men idag gick allt bra och inget var speciellt jobbigt/tråkigt/ansträngande. NK då vi hade ett litet test och visst, jag kunde inte allt, men jag kunde mycket mer än vad jag tidigare har trott och jag har inte längre lika mycket ångest inför torsdagens G prov.
Sedan hade jag 3 timmars hål då jag mesta tiden pluggade intensivt i lärcentrum. Jag! :D Läste kap 10 i engelskaboken och börjar inse att den är ganska bra om man tänker lite outside the box. Sedan plggade jag Psykologi som fan och jag känner mig taggad inför provet imorgon. Det kommer att gå bra! Det måste gå bra, för jag SKA ha MVG i psykologi. Det förtjänar jag faktiskt. Matten var det inte samma sak med, jag nöjer mig med ett VG även fast jag var så sjukt nära med att få MVG. Men när det gäller psyko ska jag ha det högsta betyget. Fattar du det Malin Å? :P Haha! Klockan 9.30 imorgon gäller det! P-Sara dök upp och vi pluggade tillsammans en stund. Men efter att ha insett att alla datorer i skolan inte hade något internet la vi ner böckerna och gick och åt.
På musiken hade vi kör och samba. Jag hade druckit kaffe och var himla pepp och gav järnet :P Kändes lite trist att vara så glad själv när alla andra verkade jättetrötta och inte alls gillade vår körlåt. Den är ju fan rolig! :P Kom igen! När alla sedan tog fram sin instrument blev jag gammal igen. Jag är redo att prata pansion för jag fattar inte varför man inte bara kan hålla i ett instrument utan att spela på det heeeela tiden och bara göra massa oljud. Hallå? Om folk är tysta så kan ban börja spela på riktigt snabbare istället. Det är jag i ett nötskal helt enkelt.
Som grädden på moset stannade jag kvar efter skolan och gjorde en uppgift i italienskan som jag missat när jag varit sjuk. Läraren verkade väldigt nöjd med att jag kom och satt där i 40 min och jobbade självständigt. Jag hade säkert inte behövt göra det ens om jag inte hade sagt något. Haha! Jag tycker inte att man kan kalla mig som fjäskare, men jag vet hur man gör för att få läraren att tycka att man är en flitig och ordentlig elev.

Nu ska jag titta på ett vänner-avsnitt och sedan fixa lite mat.
Hej så länge!

En helg i solen

Hej allihopa!

Har alla njutit av helgen lika mycket som jag har? Skulle tro det :D Kan ju inte bli bättre när solen gassar och det är 25 grader + ute! Sedan att jag bor i ett hus där det är 10 grader varmare inne än ute, oberoende på vad det är för temperatur, kanske gör det lite jobbigt. Mamma och pappa är på utställning och kommer hem först på onsdag och Pär var borta lördag till söndag så den tiden jag och Candie var hemma stod alla fönster öppna och balkongdörren var på vid gavel. Trevligt!

Fredag var en vanlig och tråkig hemmakväll fram till ungefär 20.40 då Linnea skickade ett sms:
Vad gör du? Kan du så kan du ju komma förbi om tjugo minuter? :)
Det är det fina med att ha vänner som bara bor 5 våningar upp i samma hus som en själv! :D Man kan vara spontan och det kvittar vad klockan är för det tar ju inte precis lång stund att förflytta sig. Så, klart man taggade till! Jag bytte mina mysbyxor till Jeans, tog min x-man box i handen och tog hissen upp. Var hur trevligt som helst! Film, kaffe och prat. Plötsligt hade min fredagkväll blivit väldigt bra! :D

Lördagen inleddes med lång sovmorgon! Sedan åt jag frukost i godan ro. Jag gillar att ta tid på mig när jag äter frukost. Men gör det så sällan på vardagarna ju. Därefter gick jag och Candie en långpromenad i solen. Hon tyckte att det var lite jobbigt, men så ska det vara. Hon måste faktiskt gå ner lite om vi ska kunna ta valpar på henne till hösten. (Nu vill jag inte höra något om att det är synd om henne! Alla hundar behöver motion och vi har en kennel. Då måste man sluta tänka på hundarna som små bebisar eller prinsessor som ska äta massor och sova på silkeskuddar). Tanken var även att jag skulle plugga mycket denna lördagen, men blev inte allt för mycket. Jag läste psykologi i 20 minuter på balkongen. Sedan var jag tvungen att gå in. Tittade på vänner med :D Mycket! Vid 5 tiden kom Emil och Ragge med bilen och så åkte vi till Emil. Vi plockade även upp Mobäck på vägen. På kvällen blev det middag, grill, som var hur gott som helst. Var trevligt att sitta ute och äta med! Och sedan blev det timmar med TV-spel som mario cart <3 Så jävla roligt!

Beskrivningen av söndagen är nog ganska kort. Sovmorgon till 11 (om man bortser från att jag gick ut med Candie vid halv 6 och sedan gick tillbaka till sängen vid halv 7 efter att ha matat henne med) och sedan var jag ute nästan hela dagen. Vi åt frukost ute och sedan stannade jag ute. Bikini på och så borstade jag Candie och soooolade! Killarna fixade med ved men när det var klart gjorde de mig sällskap på gräsmattan. Det var hur trevligt som helst att bara steka och parata. Jag fick även chans att vinna i kubb mot Emil två gånger. Han blev arg och jag vågade inte spela mer sedan. Han vann sedan mot Ragge och det var väl tur det. :P Var trevligt för Candie med att vara ute kändes det som. Hon mådde hur bra som helst! Även fast katterna inte var så glada i det... gick bra hur som helst. Emil följde med mig hem sedan och vi hade en mysig hemmakväll här hemma bara han och jag <3

Under denna helgen har jag även lyckats bli frisk! Tack o lov! Jag har druckit massor med vidrigt honungste och ätit både alvedon och halstabletter regelbundet. Jag kan prata och allt :D Smittade både Emil och Sven lite grann på vägen till att bli frisk dock. Så kan det gå.

Blev långt detta! :P Nåja... bara 10 dagar kvar till skolavslutningen nu!!!

Hej så länge!

Caspita

Av och för mig, igår idag och imorgon

RSS 2.0