Stolt

Det börjar verkligen gå framåt, dethär med träningen :D Jag är riktigt nöjd. Man känner skillnad och man ser skillnad. Resultaten blir bättre och bättre. Får man vara stolt så är jag det. Har inte nått målet, det kan man inte säga, men jag är på god väg. Att se hur kurvan går uppåt peppar en till att fortsätta och det är roligt. Det börjar kännas som att jag kanske kommer klara det, jag vill verkligen klara mönstringen. Fixar jag det kanske jag kan få en framtid som jag hoppas på. Men men... ska inte ta ut någonting i förtid. Är bara att fortsätta träna och följa träningsdagboken. Det är inte fel det heller. Tror inte ens att folk vet att jag springer 5 km två gånger i veckan och att jag på det även styrketränar två gånger i veckan. Hur många gör det? Jag är iaf glad över det jag gör! :D

Hej så länge.

Bara bra saker :D

Ser alla? :D Det gick ju! Jag fixade en ny design alldelles själv, och jag kan inte alls :P Hoppas folk tycker att det blev lite bra också. Då har jag verkligen lyckats. Hihi! Middagen med töntarna var himla mysig. Har saknat dem mycket och vi hade mycket att prata om. Måste ju höra vad som har hänt alla de senaste veckorna. :) Dagen med P-Sara var grymt skoj! Mycket fik men mest skratt och snack skulle jag tro. En riktigt härlig tjej, det baallarur <3
Har varit med Emil från tisdagskvällen framtill nu ungefär. Han jobbar... igen... suck. Men han kommer hit efter jobbet och då ska jag nog ha lyckats fixa något gott att äta. Vi har haft det så mysigt de här dagarna! Kom på att jag inte hade varit hemma hos Emil på väldigt länge också. Var över en månad sedan jag var där. Vi har ju varit på landet och i Hägernäs mm.
Jaja, kan väl sammanfatta allt med att säga att veckan har varit super hittills. Imorgon blir det kräftskiva. MUMS! ^^

Bild på mig och mannen. Vi är finast!

Hej så länge

Att dra upp tempot igen

Jaha.. har haft några ganska tråkiga hemma-dagar nu, men imorgon ska jag leka med Malin och på kvällen ska vi ut med Stephanie äta middag på stan :D På tisdag ska jag träffa P-Sara och på tisdagkväll kommer älsklingen och hämtar mig efter jobbet så ska jag vara med honom resten av veckan <3 Hur underbart låter inte det?! Ska bli skönt att träffa lite folk igen, har ju bara varit hemma som sagt, mått halvtaskigt och tittat på OS. Inte det roligaste. Dessutom har jag sovit "fel". Varit uppe till 3 och vaknat runt halv 1 :S Det är inte okej och det är inte jag. Så imorgon blir det upp "tidigt" (runt halv 10-10 hade jag tänkt mig) och innan Malin kommer ska jag ta en joggingrunda i mina nya joggingskor ^^ Jag har inte varit ut med dem och ändå älskar jag dem redan. Att prova ut riktiga skor på löplabbet är det bästa man kan göra. Servicen är bara så sjukt bra! Nu ska jag ligga i med allt tills skolstarten, utnyttja och verkligen njuta av de sista dagarna i frihet :D Hoppas på en rolig skolstart men iaf. Sommaren är alltid bäst! Okej, ska se till att det inte blir för sent ikväll då. Kanske kan göra mig iordning för natten och sedan titta på lite "Gilmore Girls" tills jag somnar :) God natt!

Hej så länge

Att det ska vara så svårt...

Har suttit massa länge nu och försökt fixa en fin design på bloggen. Lyckades t.o.m där en stund. Men NEJ. Det går bara inte. Den vill inte spara eller någonting. Jag fattar noll :( Suck! Men nu svider ögonen och jag är massa trött. Jag skiter i det.

Hej så länge!

Ensam

Är hemma helt själv nu... folket har varit borta ganska mycket denna veckan (typ hela) och kommer hem idag, men Emil har varit hos mig nästan hela tiden. Så har inte varit bara jag förren igår kväll. Det är inte så roligt. Förr älskade jag när alla var borta och jag fick ha huset för mig själv. Det är så väldigt sällan nämligen. Men nu saknar jag ju min man och när jag är 100% själv saknar jag honom som mest. Jag har världens bästa pojkvän ^^ Sötast och mysigast! Den mest underbara personen helt enkelt :D Han får mig alltid att må bra! Det är tråkigt när han jobbar... men han måste ju. Vi träffas igen på tisdag kväll... känns långt dit, men jag får klara mig. Kanske någon annan som vill träffa mig? (a) Nåja... vad kan jag göra nu? Titta på invigningen av OS kanske... Blir säkert bra.

Hej så länge :)

Riight

Haha, lite konstigt att jag blir irriterad av det hela, men jag blir det. Irriterad och störd. Det känns som att allt är påhittat på något vis. Att hon bara bestämt något helt plötsligt och bara vill försöka "bräcka". Känns... patetiskt? Äh, jag vet inte. Jag borde inte ens lägga märke till det. Bara rycka på axlarna och ha ett frågande men enda leende smile på läpparna. Men det hela känns knäppt. Bara för att det var exakt mina ord behöver det inte betyda något. Men jag tror det! :P Jag har rätten att tro. Nu ska jag ha en underbar myskväll med mannen.

Hej så länge och natti :D

Caspita

Av och för mig, igår idag och imorgon

RSS 2.0