Trött

Allt bara rullar på, tiden går riktigt fort. Känner nu att det faktiskt har tagit på krafterna. Jag är helt slut.
Men vila kan man göra i graven, just nu har jag att göra. Mest skola tyvärr... uppsatser, prov och konserter. Det gick ju så otroligt bra! xD Om man får vara stolt så är jag det, över mig och hela gruppen ^^

Imorgon blir vi en månad <3 Underbart! Men känns det inte som att vi varit tillsammans längre än så?
Jag vet inte.. men jag vet att jag trivs och vill att det aldrig ska ta slut!
Låt helgen komma nu!

Hej så länge

Tack!

En suck av lättnad! Jag sitter i min stol, lyssnar på musiken som gör livet värt att leva och bara ler. Provet i Företags Ekonomi är skrivet och jag kommer aldrig mer behöva sitta och läsa i tegelstenarna till FE-böcker! Aldrig att jag skulle få för mig att läsa FEb. Visst var det intressant, visst var det lärorikt, men NEJ. Så tråkigt det kunde vara. Har bara velat gråta de senaste dagarna när jag pluggat. MEN NU ÄR DET ÖVER!
Dessutom så har jag fått min fars godkännande angående fredag. Jag får!!! Så lycklig jag är :D Kan det inte bli fredag nu på en gång? Längtar <3 Ingen kan missa att se hur lycklig jag är. Helt underbart att känna såhär!

Hej så länge

Ja... vad ska man säga?

Härligt att vara tillbaka igen. Inte så roligt precis, är ju fortfarande skolan. Men fick ju lång sovis och samhälle med Malin äger ju! Sen... efterlängtat möte!! ^^ Kan inte bli mysigare. Det är rätt!
Ses igen om några timmar <3

Hej så länge

Sjuk

Jag är sjuk och mår bajsdåligt! Inte okej :( Och idag är det tisdag dessutom. Jag missar estet... blir så ledsen. Nu kommer jag inte ha musik på en vecka. Men hade inte varit så skoj att gå till skolan med 38.7 grader feber heller, så får väl bara sitta här i min ensamhet och sura och sakna. Saknar verkligen.. och alla urgulliga sms gör det inte lättare.
Måste bli frisk så fort som möjligt, annars bli jag galen eller nåt.

Hej så länge

Nytt år!

Gott nytt år till er alla! Hoppas att allt är kalas xD Allt är ju så bra det kan bli med mig!!
Nyåret firades och det firades bra. Ska ju inte klaga, men hade inte gjort mig något att fira på annat håll heller.
Om 12 timmar får jag efterlängtat besök <3
2008 kommer bli riktigt bra. Svårt att toppa 2007, men det ska nog gå.

Hej så länge

Caspita

Av och för mig, igår idag och imorgon

RSS 2.0