Hemtenta...

På onsdag ska jag lämna in min första hemtenta och jag har ganska så väldigt mycket ångest!

Alla i klassen verkar tycka att det är svårt, men de flesta har ändå fått en hel del gjort. Det har INTE jag! Jag är väl uppe i 3 stadiga (läs kassa) sidor och det ska vara ca. 10. Det värsta är att jag inte har något flyt alls! Jag vet inte vad fan jag ska skriva, för jag fattar ingenting av det här momentet!

Jag känner mig så KORKAD! Jag har aldrig känt såhär förut... eller jo, klart jag har känt mig korkad förut, men inte på det här viset. Jag förstår inte vad det står i böckerna, och jag får inte ihop det med mina anteckningar. I gymnasiet tyckte jag ändå att jag hade koll på det mesta i skolan. Jag tyckte väl inte direkt att jag var en smart jävel då heller, men jag tyckte att jag hängde med bra och hade en bra studieteknik och ja... ett flyt. Vart tog det vägen?

Jag vet faktiskt inte vad jag ska gör. Är väl bara att fortsätta kämpa och se vad jag får ihop och hoppas att det ska räcka till något godkänt betyg, om det så är ett E. Bara jag inte behöver göra om någonting! Det är inte okej!

Hej så länge!

Lat, lat, lat!

Vill inte plugga, åka till skolan, åka till jobbet på fredag... vill ingenting! Bara vara hemma och glo på TV. Beror lite på att jag fortfarande inte är helt frisk, men det är en lögn att säga att det bara beror på det. Jag har blivit slapp! INTE okej... så fort jag blir bra i hals och näsa igen ska jag gå till Friskis. Bara ett pass skulle göra mycket! Det är iaf en förhoppning jag har, och att det sen ska leda till mer energi och vilja att göra vettiga saker igen!

Kan skylla på Emil med :P Måste han vara så go? <3
Sova nu! Hej så länge!

Fredagsmys...

Nej, inte fredagsmys inte. Bara för att jag är trött, sjuk och långt ifrån festsugen, ska inte det hindra mannen från att gå ut med sina kompisar en kväll som denna. Jag unnar honom det! Men när allt kommer till kritan är det inte så roligt att sitta ensam hemma en fredagkväll och titta på idol och käka godis tills man mår illa.

Lite mysfaktor när jag tände ljus, men nä... var ganska länge sedan som jag kände mig såhär ensam...

Tro mig, jag uppskattar en solo-kväll med hemmamys jag med. Men kanske inte när man sett fram emot annat. Dessutom stör jag mig enorm mycket på att höger sida av min hals är superöm och uppsvullen. Är det såhär svullna halsmandlar känns alltså. Då vet jag det!

Hur är er kväll? Mys?
Hej så länge!

Är det inte klart snart?

Det tänker nog de flesta av er, och visst, slutet av tunneln närmar sig. Men det är lite till som ska fixas till här i lyan. Vi behöver verkligen hyllor att ställa saker på t.ex. Jag städar upp på ett ställe bara för att skita ner på ett annat. Röran försvinner inte bara för att jag flyttar den från sovrummet till vardagsrummet.

Men det som HAR blivit gjort är faktiskt en hel del också! Äntligen har vi börjat få in det mesta av kläderna i garderoberna. Kartongerna har vi slängt och vi har fått iordning i klädkammaren. Vi har fått upp micron från golvet och snart får vi diskmaskinen på plats. Spännande, spännande!

Imorgon blir det jag som är hemma och pluggar, samt packar upp de nya köksstolarna! :D

Hej så länge!

Nog har man det bra! <3Mannen är go och hösten är mys! ^^
Hej så länge!

Helt ledig och gör ingenting!

Jag måste egentligen plugga nu, mycket! Jag har inte läst någonting och det är inte okej... men varje gång jag har försökt börja har jag börjat göra något annat istället. Emil åkte iväg för att plugga med några kompisar inne i stan och sen han åkte har jag i princip bara suttit framför TVn.

Jag har iofs tvättat och torkat taket i köket vilket väl var bra, men jag borde ha gjort mer! Men hur rolig är Weber egentligen? Inte speciellt. Sen vill jag inte gärna tänka på morgondagen över huvudtaget och jag tror att det kan vara därför skolan blir lågprioriterad. Finns inte morgondagen, behöver jag inte plugga!

Okej, nu tänker jag bara på imorgon... Trör att köket kommer att bli fint. Emil ska hjälpa mig att sätta i hyllorna i garderoben och måla taket i köket när han kommer hem och imorgon kommer pappa och hans svåger hit och hjälper mig och Emil med tapeterna i köket. Sen är det KLART! Allt det tunga iaf. Sen kan vi börja få ordning och fint här hemma. Sätta upp tavlor, köpa gardiner och göra det hemtrevligt helt enkelt!

Så... det kanske inte blir någon inflyttningsfest, men kanske en "vi-är-äntligen-färdiga-med-renoverningen-av-vår-nya-lägenhet"-fest så småning om!

Hej så länge!

Trött men nöjd

Sitter och ska snart gå och lägga mig! Även fast veckan har varit väldigt lugn så är jag trött nu! Har förätit mig på en riktigt smaskig, hemlagad pizza med ^^ Lyan börjar bli himla fin förresten och Emil har varit så duktig och jobbat med köket hela kvällen <3

Imorgon ska jag på en liten utflykt till Uppsala med mormor, bror och kusinerna. Tror att det kommer att bli mysigt! :)

Nu hänger Emil över mig, ty jag skriver på hans dator och han vill spela. Så är det när man bor ihop med en kille ;)
Men jag älskar varje sekund!
Hej så länge!

Ny månad!

Nu var det 3 veckor sedan som jag skrev ett inlägg. Kan knappt fatta att jag har varit så dålig på att uppdatera, men jag vet inte när jag senast hade tid att bara sitta ner och ta det lugnt. Det är så mycket nu med lägenheten; allt som måste köpas och planeras och göras, och med skolan. Idag ska jag även jobba och jobba hela helgen så då kommer jag inte heller att ha tid för att blogga. Hoppas att ni inte ger upp och slutar läsa för jag vill fortsätta skriva! :) Det är så avkopplande att skriva ner vad man tänker och känner!

Som till exempel, igår var jag riktigt trött och bara tanken på att förlora den här helgen gjorde mig på dåligt humör. Men idag, och framför allt nu, känns det helt okej. Jag är pigg och villig att tjäna lite pengar!

Och nu är det ju ny månad, oktober, riktig höstmånad! Hösten brukar allid vara grå och trist enligt mig men jag ska försöka se positivt på det! Kanske kan vara väldigt mysigt att sitta och mysa i den nya lägenheten med Emil och se en film eller nåt när höstregnet fallar utanför. :)

Nu börjar jag snart igen efter lunch. Sitter i skolan förstår ni och det är redovisningar. Första momentet avslutas idag och det känns väldigt skönt!

Ny månad, nytt kapitel!
Hej så länge!

Caspita

Av och för mig, igår idag och imorgon

RSS 2.0