2½ år

Har haft en perfekt dag idag! :D
Jag och Emil har firat oss med bio och middag och allt har varit underbart! <3
Ville mest göra er avundsjuka ;)
Nu ska jag återgå till att fira den perfekta dagen.
Älskar min Emil!

Bilder och mer imorgon kanske
Hej så länge!

Ser fram emot att fira oss

Imorgon har jag och Emil varit tillsammans i 2½ år <3 Tänk att det har gått så fort! Jag kommer inte längre ihåg hur det var innan jag träffade honom, att leva utan den här tryggheten, utan denna underbara person! Jag kan inte heller tänka mig att inte leva med honom, han är det finaste i mitt liv! Jag älskar honom verkligen så himla mycket!

Vi hade tänkt att åka in till stan, gå på bio och äta middag ute. Det var iofs exakt det vi gjorde när vi firade 1½ år, men varför ändra på ett vinnande koncept? ;) Dessutom känns det så somrigt och mysigt att åka in till stan, kanske dela på en glass och bara njyta av solen och varandra!

Tänkte att det här skulle vara morgondagens outfit!

Vad tror ni om det? ;)

 

Hej så länge!

Inte mycket idag

Jag är lite knäpp, jag vet, men det är faktiskt jävligt skönt att ha träningsvärk! Inte för mycket träningsvärk såklart så att det är jobbigt att röra sig, utan sån träningsvärk som jag har idag! När man känner att man har tränat, det tar emot lite överallt, och man är småstel. Sån där träningsvärk när man ständigt känner efter var man har ont och ler när man säger "aj". Det var länge sedan det kändes såhär så jag är rätt nöjd.

Hur som helst så ska jag städa mitt rum idag! Det ser förjävligt ut och dessutom kommer mamma hem från landet och kommer hon hem och ser det här kommer jag att ligga risigt till... Egentligen handlar det bara om att städa undan alla kläder som ligger framme, men det ser så illa ut!

Hej så länge!

Blå!

Det blev "John Tucker Must Die" till slut iaf. :) Jag gillar den! Det är en såndär perfekt mysig och töntig High School- film som man skrattar till och mår riktigt bra av!

Under filmen passade jag även på att måla naglarna och jag måste säga att jag är lite kär i det här nagellacket! :D Det är blått och matt och snyggt. Känner att det blir en blååå sommar iår. Blå bikini och blå naglar, smutt!

 

God natt och hej så länge!

Nyttig/Onyttig

HERREGUD vad otränad jag är! :O Jag blir nästan rädd... Jag måste köra stenhårt i sommar!

Att jogga ner till Kvarnis gick mycket bättre än vad jag väntat mig, där blev jag nöjd. Även om det är nerförsbacke större delen av vägen dit, så gav det en liten kick och jag blev ännu mer taggad inför passet.


I början kändes det bra, och med solljuset och bra låtar börjar man ju såklart ge lite mer än vad man kanske klarar av... host, host... När vi började jogga runt började jag känna hur stark solen var, hur varmt det var och hur TRÖTT jag blev. Mot slutet trodde jag att jag skulle dö!!!


Kaxig tjej förvandlas till en röd tjej (blir alltid superröd i ansiktet efter att jag tränat) och jag gick långsamt hem, hela långa backen hem... Men efter en dusch kände jag att det faktiskt hade varit lite skönt med. Jag fick lite extra energi och man känner sig ju alltid duktig när man klarat av något jobbigt.


Jag unnade mig faktiskt att baka klart kakan och ska nu ta mig en bit! Smakade den lite nyss och kan säga att den är fantastiskt god! Jag bakade den efter ett recept i boken "Fler kladdkakor" av Mia Öhrn som jag fick i studentpresent av Emils familj. Kladdkaka med daimgrädde heter den och vill ni ha receptet är det bara att säga till ;)

 

Tänkte även se en film ikväll till kakan. Antingen ser jag "10 orsaker att hata dig" eller "John Tucker Must Die". Har inte bestämt mig än. Vilken hade ni valt? Någon som är favorit? :)

 

Hoppas kvällen blir fin! Hej så länge!

Dags för kvarnis!

Sådär ja! :D Nu drar jag ner till kvarnis för ett pass ute. För er som ser vilket underbart väder vi har ikväll så anar ni kanske också att det kommer bli ett riktigt mysigt pass! :D

Så, har ni tid och möjlighet: Dra till Kvarnparksbadet och var med på ett utepass med friskis och svettis.

Antar att man måste vara medlem, men som att de kollar sånt. Jag har även gjort en halv daimkaka (den ska stå svalt ett tag), gjort och ätit våfflor och tagit hand om all disk. Tack-korten är äntligen postade och efter att jag kommit hem och duschat ska jag göra klart kakan och sedan måla naglarna med mitt alldeles nyköpta nagellack. Gillart!

Nåja, nu måste jag rusa (vilket är precis vad jag ska göra! Happy!)

Hej så länge!

Få lite gjort!

Sommarn handlar om att ta det lugnt, men jag är ändå glad att jag har fått/ska få lite gjort idag!

Började dagen med att titta på de avsnitt av mina favoritserier som jag missat när jag varit borta eller upptagen. Det kanske inte var så nyttigt, men nu har jag äntligen skrivit mina tack-kort efter studenten (bara för att upptäcka att jag behöver typ 7 till) och snart ska jag gå och post dem.

När jag ändå är i Mörby C ska jag köpa ett sommarkort till friskis och sedan ska jag dra ner till kvarnis på ett utomhus-pass. Jag har inte tränat på satlänge, så det känns bra att få komma igång igen! Tror till och med att jag ska göra vägen till kvarnis till en liten löprunda, en liten uppvärmning. Det jag gillar bäst med sommarkortet är att man kan träna både i Mörby och i Täby och det gör att man kan ytnyttja Täbys spinning-pass vilket jag är väldigt taggad på!

Jag har även kört en tvätt och om det blir lite tid över kanske jag bakar någonting... Måste ju börja testa alla recept som jag fått nu :D Och det förtjänar jag efter lite träning xP

Nåja! Vi hörs sen, hej så länge!

Jobb?

Nu blir jag sådär uppspelt igen och jag hoppas att det inte bara är lösa förhoppningar, men idag såg jag att jag hade fått ett mejl från en av dem jag lämnade in cv till för flera månader sedan. Hon skrev att om jag fortfarande var intresserad av jobb så behöver de timvikarier till hösten och självklart är jag intresserad!

Tänk att hon kom ihåg mig! Typsikt att jag fick hennes mejl när jag var på landet och såg det först idag bara... hon har nämligen semester nu i två veckor. Men jag svarade iaf och får väl ringa eller något sånt igen när hennes semester är slut. Hon ville iaf att jag skulle höra av mig om jag var intresserad!

Visst låter det bra?!

Vare sig jag börjar plugga eller inte (beroende på om jag får en plats eller inte) så vore det ju guld med ett jobb vid sidan av som timvikarie! JAG VILL!!!

Hej så länge!

Efter midsommar

Nu är jag hemma igen efter midsommarhelgen. Har haft det riktigt bra, men det är skönt att vara hemma igen. Först tvekade jag, tänkte att det kunde vara skönt att vara på landet en dag till eftersom det är så fint väder. Men sen kände jag att jag bara var tvungen att komma hem. För det första känns det som att jag inte fått tid att vara hemma på länge och för det andra vill jag få lite gjort nu. Har fortfarande inte fått iväg mina tack-kort för studenten och jag vill börja träna mm. Tänk att det redan är högsommar!

Förresten, de som ville se bilder från Dahab får gå in på min fb. :)
Hej så länge!

Ge mig svar!

Det är när sånt här händer som jag vet att jag gjort rätt val.

Jag blir livrädd! Jag har aldrig trivts med att bara stå vid sidan och se på när någon av mina far illa! Jag vill hjälpa, inte vara hjälplös. Jag vill få styrkan, makten, möjligheten att rädda, kanske rädda liv, och ta hand om dem som inte vågar ropa på hjälp. Nu behöver jag bara vänta i någon månad och önska att jag får beskedet jag hoppas på. Det blir i så fall startskottet och jag kan börja kämpa för det jag brinner för. Äntligen få redskapen och kunskapen jag söker för att börja hjälpa.

Hej så länge!

Hemma!

Idag, klockan 3 på morgonen, kom jag hem efter en underbar vecka i Dahab med min Emil! :D Det har varit lugnt och skönt, fast även häftigt och spännande! Jag har väl precis kommit iordning, packat upp ur väskan och lagt allt på plats. Jag har kommit i fas med min mejl och snart är det dags att ta en uppfriskande dusch med en ordentlig hårinpackning! Badar man varje dag i klor eller saltvatten och sedan spenderar dagen i 30 grader + sliter det rätt bra på håret!

Under våra dagar i Egypten har vi varit i Kairo där vi såg pyramiderna, (en dröm blir sann!) vi var till och med inne i en av dem, sfinxen, egyptiska museet och en av Kairos parfymbutiker. Vi var även till Blå Hålet där vi red kamel längs Röda Havets kust och snorklade bland fiskar och rev. Det var fantisktiskt! Vi fick även prova på shoppingen som var både spännande och jobbig (Man måste stå på sig när man prutar...) I övrigt hängde vi mest i hotelområdet, som var himla stort så det dög gott. Vi badade mest i den stora poolen, men även i Röda Havet. Vi shoppade i butikerna och åt på alla tre restaurangerna där.

Vi tog det lugnt och hade det fantastiskt bra, men jag ska säga att både jag och Emil är glada över att vara hemma igen!

Bilder och mer kanske kommer sen! Men nu vet ni att jag lever och har fötterna på Svenska mark igen!
Puss och hej så länge!

Till mina fina studenter!

Jag har inte lagt upp något nytt på flera dagar och det är inte meningen, men så kan det bli ibland. Framför allt när man sover på heltid och träffar massor med glada människor när man är vaken.

Tänkte mest gratta alla mina kära kompisar som nu också börjar ta studenten! Det är så roligt att gå på mottagningar och se alla när de är fina och glada. Man får uppleva studenten några gånger till känns det som :D

GRATTIS ARVID!




GRATTIS ISSA!



GRATTIS TESS! (Som tar studenten imorgon! <3)



Ni är alla värda en perfekt studentdag! <3

Hej så länge!

57.6

Det går runt i huvudet på mig just nu! Jag är för ivrig :D Ja, det känns bättre nu än vad det gjorde inatt. Min man lyckas då alltid säga rätt saker så att jag ska kunna må bra. Men jag undrar vad han tycker om mitt senaste ryck xP Han kommer hit imorgon och vi får se om jag får med honom på en liten utflykt!

Hej så länge!

Aldrig läkta sår

Jag kan inte fatta att jag är här igen? Vad håller jag på med?!

Det kändes som att jag tog tag i det och efter en halvtimme... det känns inte bra! Inte alls! Och det värsta är att jag ser till att hamna här, gång på gång! Och något som är ännu värre är att jag vet att jag är den enda som kan ta mig härifrån! Så varför är jag så upprörd över att ingen förstår? Jag kan inte kräva att någon ska förstå! Jag ÄR helt ensam med det här och det ÄR bara jag som kan känna det här och jag ÄR den enda som kan göra något åt det...

Allt jag gör känns fel! Jävla halvtimme bortkastad... det jag fick var ångest, magknip och gråtfyllda ögon. Jag går och lägger mig. Jag får göra ett nytt försök imorgon. Hur svårt ska det vara att säga "Jag skulle vilja att allt var annorlunda"?

Hej så länge!

Vuxen?

Sämsta bloggandet på länge nu och det är inte meningen men det händer/har hänt saker hela tiden så jag har inte haft tid och ändå känns det som att jag "inte är med tillräckligt".

Jag förstår inte hur alla orkar, och framför allt har råd, att dra ut både i tisdags, igår, idag, imorgon och i helgen :S Jag förstår det bara inte! Jag skulle dricka ett glas vin till middagen idag och fy vad jag är trött på alkohol-smaken just nu... Vill inte ha en återställare, vill ha isté och en bulle xP Så jävla gammal jag blev på en timme! Jag hoppas alla tar det lugnt där ute i natten. Jag ska käka lite av tårtan som blev över efter mottagningen och titta på en film. Det är verkligen mer min grej! Så får andra tycka vad de vill, men supa skallen av sig, gråta och strula med okända människor är inget som lockar mig iaf! ;)

Hej så länge!

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!

Men nu är jag jävligt trött :P Mer sen!

 

HURRA!

Hej så länge!

Caspita

Av och för mig, igår idag och imorgon

RSS 2.0