Ett snabbt inlägg

Typiskt att man väljer en dator med konstigt internet... min vanliga otur. Så typiskt :P Men iaf.
Dagen har varit okej hittills. Men att leva som stum är inte lätt! Man försöker prata så lite som möjligt, men alla säger "VA?!" hela tiden så att man måste upprepa sig ändå. Livet är hårt. Precis som betyg...

Ska n00g gå och äta nu.
Hej så länge!

Bara för att man är en sångfågel!

Jag skriver... för att jag inte kan prata! Jag har tappat rösten! Har glömt bort det några gånger under kvällen och försökt prata, då har jag bara fått fram något konstigt läte... jag blir lite rädd när mina förkylningar övergår till såhär kraftiga halsproblem! Det är fan inte normalt :S Och när jag tar hostmedicin och halstabletter blir det fan bara värre. Vad ska jag göra?! Några tips?!
Såhär är det, bara för att man sjunger så slår sjukdomen till på stämbanden!
Mitt liv, tack!

Ska dricka vidrigt honungsvatten nu.
Hej så länge!

Så är läget

Självklart har jag varit sjuk :S Var länge sedan som jag blev sjuk så fort... gick på några timmar och så hade jag 38.7 grader feber. Inte okej... kände mig slut och öm i hela kroppen. Jag var hemma hela tisdagen iaf, och halva dagen idag. Var ju tvungen att gå till prov och redovisning. Som tur är har jag ingen feber längre, efter att ha tag alvedon vid bestämde tillfällen - sovit massor - drucket sjukt mycket vatten och varit ute på balkongen och andats frisk luft, så är bara hostig och seg nu. Tack o lov! Provet gick bra iaf och redovisningen med. Hoppas att Claes blev nöjd :P Slipper lektion nästa vecka med! PARTY!!! Och imorgon slutar jag 11.35 då både idrott och kör går bort. TACK! Då behöver jag inte få panik över att jag inte pluggat någonting undertiden jag varit sjuk. Så är läget!

sommar Jag och Emil <3 dagg

Snart är det sommar!
LÄNGTAR!


Hej så länge!

Ville bara få det sagt!

Jag tycker inte om när folk säger:
  • Ta det lugnt!
  • Varför är du så arg?
  • Varför är du så negativ?
  • Men det du säger låter ju bara dumt!
  • Kunde du inte sagt det lite tidigare?
För att oftast:
  • Är det ingenting! Vadå "ta det lugnt"? Jag sa bara emot...?
  • Är jag inte arg utan har bara höjt rösten lite för att det jag säger ska gå in någon gång...
  • ställer jag bara några frågor som jag vill ha svar på innan jag går med på vad som helst. Eller så är jag bara realisksk.
  • Har jag inte sagt något dumt! INGEN tycker om att bli kallad dum. Speciellt inte jag skulle jag tro. :P Och det var då fan länge sedan jag sa något dumt!
  • Har jag redan sagt/förklarat det varje dag i uppåt 3 dagar!
Hej så länge!

Vad händer?

Nu har jag varit riktigt duktig och faktiskt gjort väldigt mycket i KuHi. Imorgon på håltimmen ska jag och P-Sara plugga in det sista inför onsdagens prov och redovisning. Med tanke på mitt arete idag så kommer det bli lätt :D Känns bra!

I övrigt känns det INTE BRA :O Jag fattar ingenting... känner mig till och med sämre. Jag är varm och känner mig öm i hela kroppen. Jag har druckit vatten, tagit alvedon, sovit, men inget hjälper. Har jag ärligt blivit sjuk? Inget stress-fel eller så, utan sjuk?! Feber har jag inte än, så hoppas att det går över fortfarande. Stanna hemma är inget alternativ. Dödens vecka närmar sig... Vi säger såhär mina vänner. Jag försöker inte ens plugga mer just idag och tar en kaffe och en kaka. :) Ska se ett avsnitt vänner med kanske? Emil ringer nog snart <3 Då känner jag mig alltid bättre <3

Hej så länge!

Sjukling?

Hej!
Åkte hem från skolan för att hundarna skulle slippa vara själva en allt för lång stund. Nu sitter jag här och mår jätte dåligt! :O Fattar inte vad som hände... har mått bra länge nu och så helt plötsligt slog detta till :S Hoppas att det går över! Måste gå till skolan iaf med tanke på hur det ser ut i min kallender just nu!

Långhelgen med Emil har hur som helst varit perfekt! Min Emil är perfekt och jag älskar honom så mycket! Mer och mer för varje dag, mer än vad som egentligen bör gå? xD <3 Har varit myyyyys iaf!

Lovar att uppdatera mer när lovet börjat. BARA 3 VECKOR KVAR NU!!!! :D

Hej så länge!

En hyllning till mina älskade hundar!

<3 Massor med kärlek <3Hej så länge!

Ska lägga mig nu...

Har varit ganska duktig idag! :D Pluggat på bra och allt. Fick träffa Emil med <3 Då blir jag glad! Vi åt tillsammans inne i stan. Ska sova nu men är lagom trött. Dessutom behöver jag inte gå upp förren 11.30 :D Så blir det lite sent idag ska väl inte det vara hela världen.

Gåsruset imorgon då bara. Blir nog bra med det! Sedan, LÅNGHELG <3

Hej så länge!

P.S. Grattis till min bror Pär som fyller 20 år imorgon! :) D.S.

Att känna sig instängd

Gräl och skrik... känslorna tar över och man säger saker som man tänkt förut men aldrig vågat säga. Saker som egentligen inte är helt sanna men som känns som det just i stundens hetta. Skrik, ilska... tillslut tårar. Man orkar inte vara stark eller farbannad, man bryter ihop... allt avslutas med tystnad.

Och här sitter jag i mitt rum och väntar på att just det ska hända, man väntar på tystnaden. Väntar på att striden ska vara över så att man inom några timmar kan titta ut genom dörren från ens rum. Sitt fängelse...

Sedan spelar man som att ingenting har hänt. Man har inte hört något och man vet inget.

Gräl inom familjen är tabu.

Hej så länge!

Avvikande beteende

Sitter med psykologin, eller blev snarare precis klar. Det är sjukt intressant! Psykos, neuros, kris, fobier, schizofreni, stress, depression, normalt och onormalt... hej å hå. Man blir uppslukad! Nu när man har lärt sig så mycket mer om människans psyke börjar man tänka lite extra på hur man själv och andra i ens närhet beter sig och varför. "Är jag normal?" Haha, den har man ju hört. Men ärligt... vad är socialt accepterat, vad är friskt, vad är naturligt? Nå, så länge du är medveten om dina "problem" och det inte påverkar hela din personlighet så är du inte psykiskt sjuk iaf :P Några lättade själar där ute?
Det bästa är, att även om något inte står helt rätt till, man har gått egenom något eller bara känner sig allmänt nere så finns det någon där som kan lyssna och trösta och stötta. Då kan man vara lycklig! Jag är lycklig och tacksam! ^^ Alla förtjänar det, ha någon eller några som verkligen bryr sig! <3

Idag! Jodå, en bra dag! Sovmorgon till 9.40 som vanligt. Fick tillbaka lab på NaturKunskapen, på tiden, och såg bra ut. "Bra!" stod det och man kunde max få "Bra" på den grupp-laborationen. Sedan fick vi veta att sista provet för terminen är flyttad till veckan innan skolavslutning, precis som allt annat! Vi har ingenting alls fram till vecka 23 då vi har allt! :S Ett prov som är uppdelat till två tillfällen, ett till prov dagen däremellan, rep inför studenten, STUDENTEN och en svenska-inlämning. Jaha...
Sedan italienska. Redovisning, gick bra :D Fick tillbaka provet <3<3<3<3 101/110! Jag måste fan få skryta med det. Är så lättad och glad! Sedan knallade jag och P-Sara gåsruset runt. Vi tror att vi gick fel, men skit samma. Det var en trevlig promenad :) Tillsist var det körprov som gick bra trots allt.
Jag var ner till gymet en sväng idag med och det kändes bra. Man blir så pepp! Tränade då med min Emil och Ragge. På gymet delade de dessutom ut gratis bonaqua emotion. Persika och aloe vera, lätt kolsyrat. Jag som är allmänt anti alla dessa bubbelvatten grejer, men denna var verkligen fin! Gillade den :D Var trevligt! "Hörde jag skål, Ragge?!"

Fan, glömde mitt kaffe. Bara att surpla i sig. ;) Sen ska man väl sova om man kan.

Hej så länge!

P.S. Studentskivan i tisdags :O Var hur rooooligt som helst! Verkligen!!! :D Drack min första cosmopolitan (Nöjd nu Linda?) Och fick en gratis cider då jag inte kunde få "rätt glas" till "rätt dryck". Stackars mig :P Var kul att dansa, var roligt att träffa en massa trevligt folk, och var trevligt att Emil var med så att man kunde dansa med och pussa på honom <3 D.S

Dö, bara för att återuppstå

Nu ska jag snart åka till skolan och skriva Matte B, NATIONELLT PROV! 4 timmar ska man sitta och försöka vara smart kl. 8.10 på morgonen. Vilken röta xP Hoppas att jag fixar det någelunda okej. HELVETE! Jag kommer säkert dö!

Ikväll ska det firas att provet är över genom att gå till NV06Es studentskiva. 50-tals rock! ;D Jag och P-Sara ska skaka loss xD Det som gör kvällen bäst är att min Emil ska med också ^^ <3 Alla ska få veta att vi lever xP

Hej så länge!

Ibland gör man bara...

Ingen är perfekt! Det är bara så... jag är inte alltid stolt över det jag gör men, detta var liiiite roligt med! Rätt ska vara rätt dessutom, fusk är inte okej i min värld och jag spelar alltid med öppna kort, ärliga kort. Om det inte handlar om pluffstopp det vill säga. xP Hahahaaa! Jag tror inte att jag kommer kunna göra om det ens om jag skulle vilja nu iaf. :P Det är antagligen bra. Herra gud...

Morsdag närmar sig! Tyckte denna var rolig! xoxoHej så länge!

En vanlig helg

På fredagen efter skolan var jag med Malin! Var trevligt att gå runt i affärerna i Täby C och köpa lite grejer för mina presentpengar :) Två fina klänningar och en tubtop. Jag lärde mig att bemästra myntautomaten (om man kan kalla det så :P) också... efter tre försök. Var ju läskigt :P HAHA! Väl hos Malin pratade vi, testade klänning, åt mat och tittade på Wall-E. Så himla söt film ^^ Men ganska hemsk med! (Jag är en mes... ja!)
På lördagen fick jag sova ut, ta det lugnt, titta på en massa avsnitt "sex and the city" och plugg! Emil dök upp sedan och vi köpte pizza till middag. Ibland orkar man bara inte, och när vi väntade köpte jag en xider som vi delade på. Var typ den första alkoholdrycken jag köpt själv :P Dåligt! Men folk bjuder ju, vad ska man göra? ;)
Vid halv 10 blev det bio med Ragge, Tony och P-Sara med. :D Vi såg "X-Men Origins: Wolverine" och för er som gillar X-men (Jag älskar de filmerna!) rekomenderar jag verkligen den filmen! Man får lite rätsida på saker och ting och han är så snygg och bra och Dominic Monaghan är med :O Bara positiva saker alltså! <3
Idag, söndag, blev det matte, matte, matte! Emil är en så duktig lärare, men jag tycker synd om honom ibland när han måste stå ut med mina vansinnesutbrott och tårar... Jag tycker så otroligt illa om matte! Jävla skit! När allt är så logiskt bör det inte vara svårt, men det är svårt! Jag bör klara MVG om jag bara tänker... men ibland orkar man inte. Mysmannen har lovat att komma hit imorgon igen och hjälpa mig en sista gång innan NP. Stackarn... älskar honom!!! <3

Nu ska jag sova! :) Hej så länge!

Ja, ja, ja!!! Fast Nej!

Ja, vi hade vårkonsert idag och det var himla roligt och gick väldigt bra. Man blev taggad efter sambatåget. Och jag fick träffa min Emil, han var och tittade <3 Imorgon ska jag till Malin och leka och se på varan tv. Det kommer bli trevlans! Bio på lördag och ser verkligen fram emot studentskivan på tisdag. Låter bra va?! Tycker jag med! Jag började inte bry mig om att mina fötter långsamt dog ifrån mig förren efter konserten, på väg till bilen.

Men NU sitter jag här och vill gråta en aning... nekad sommarjobb via kommunen. Jag visste väl det! 50 av över 200 sökanden fick jobb och jag var inte en av dem. SÅKLART! Vem vill ha mig? Ingen, så jävla uppenbart... kommer såklart inte få jobbet i videobutiken heller. De känner aldrig igen mig när jag går in, även fast jag varit där många gånger nu och t.o.m varit på dem om sommarjobb. Ica är väl mitt sista kort, och det ser väl inte ljust ut. Och det känns så jobbigt att jag ska behöva tigga OCH bli nekad iaf. SKIT! Varför ska andra ha det så jävla lätt? Det handlar ju bara om kontakter, och inte ens när jag har lite kontakter går det. Jag blir verkligen jätte ledsen! Andra pratar med någon över en kaffe och har jobb på fem min, eller dagen därpå. Andra får jobb serverade på silverfat och måste tacka nej för att de redan har fixat något. Bara att välja och vraka. JA, jag är mycket negativ, nedlåtande och svartsjuk just nu... går kanske över! Men jag VILL verkligen jobba i sommar och jag VET att jag skulle kunna vara så jävla bra på vilken arbetsplats som helst! Bara jag fick chansen... men, NEJ! Min jävla väska har redan gått sönder med, nu måste jag åka och byta. MEN, bara 7 dagar bytesrätt. Idag käpte jag väskan för 10 dagar sedan... detta suger!

Negativ? Aldrig!

Hej så länge!

Dåligt med uppdateringar

Dåligt... jag vet! Blir inte mycket nu heller tyvärr. Ska bara säga hej ungefär. Blir lumpen för mig! Jag skrev på nyss <3
Hoppas verkligen att det blir bra! Lumpen om ett år :O :D

Kollade lite fina klipp om The Sims 3. Fy fan vad sugen man blir på att köpa... men ska inte. Kommer inte att fungera på min dator iaf. Illa, MALIN! SPELA HOS DIG?!

Hej så länge!

Hur mår alla?

Haha! Tuffa dagar har det varit :P Men nu står man ordentligt på jorden igen... Långhelg är mycket uppskattat just nu känner jag :)
Har inte gjort ett skit idag faktiskt... Jag och Emil sov till 12 och sedan tittade vi på film och extramaterial och så. Var skönt med en sådan dag! Utgången när Sara fyllde var bra! (Men inte dagen efter...) Och valborg var bra med för er som vill veta.

Blev en kort uppdatering idag. Återkommer när jag har tid xD

Hej så länge!

Caspita

Av och för mig, igår idag och imorgon

RSS 2.0