Nananananana BATMAN

Ska snart börja röra mig ner mot bussen och åka in till stan. Emil har jobbat idag så han är redan inne. Vi ska mötas upp för att se på nya Batman-filmen idag. Ska bli mysigt! Vi har varit ganska mycket på bio den senaste månaden, tror detta blir tredje eller fjärde besöket. För oss är det ovanligt mycket då vi kanske går på bio 4 gånger om året annars :P

Många verkar tycka att det är en riktigt bra film, andra envisas med att de gamla var sååå mycket bättre. Bara jag som tycker att de gamla var mer... komedi? De nya är mörka, avanserade och påkostade på ett annat sätt, vilket jag gillar. Något långa kanske... Jaja, får se vad jag säger efter filmen. Denna gång får man inte se älskade Heath (Rip <3) så den kan inte vara lika bra, men kanske nästan!Hej så länge!

Young love

Av någon konstig anledning började jag tänka på Christian Slater och hur kär jag var i honom när jag var liten! Det var efter att jag sett Robin Hood för första gången, där han spelar Robins bror Will Scarlet.

Han är faktiskt svårslagen snygging! Eller iaf när han var ung skådis, jag menar TITTA!

Söt bad-boy!

Och tatuerat in Aslan, så bra!

 

Fortfarande lite kär tror jag!

 

Hej så länge!

Osynlig?

Någon som ser mig, hör mig? Hallå?! Den mest obehagliga känslan som finns!
 
Hej så länge!

Locklocklock

Att göra crazy, små kork-skruve-lockar med en crazy-liten plattång verkar fungera på mig. I vanliga fall går lockarna ur på någon timme, alltså när jag använder min normalstora plattång, trots ett kilo hårspray. Men dessa små söta lockar förvandlades visst till riktiga hollywood-lockar. Vet ärligt inte hur det gick till och HUR jag ska göra om det... därför förevigade jag det i bilder :P

Halva håret klart, håret är överallt!

Det tog sin lilla tid måste jag säga...

 

Där är dem!


Nog skulle jag vilja ha riktigt lockigt hår! En dröm jag haft redan som barn... men trivs bra med mitt hår som det är med. :) Det är fint, och just nu väldigt långt vilket jag också gillar! Funderar på en uppsättning med lockar till bröllopet iaf, det eller helt uppsatt i en knut. Måste höra lite vad andra tycker bara.

Still got the locks! 4 timmar senare!

Hej så länge!

Pinsamheter

Länge har jag försökt att gå ner i vikt. Jag har under våren varit riktigt duktig med träningen och gått på en hel del träningspass på friskis, kört några omgångar i gymet och joggat många kilometer inför vårruset. Ändå gick jag bara ner lite grann, ibland... och detta gick jag snart upp igen.

Eftersom det inte fungerade som jag vill började jag istället räkna kallorier. Varje dag har jag fyllt i vad jag ätit och hur mycket. Det i sig är inte speciellt roligt ska jag väl säga, men idag ställde jag mig på vågen och blev riktigt glad faktiskt! Jag bestämde mig för att jag skulle gå ner 8 kg i sommar och jag har nu bara 2,5 kg kvar. Jag har halva sommarn kvar!

Det som gör allt så oerhört pinsamt är dock att jag varit sjuk i 3 dagar och under dessa 3 dagar har jag knappt ätit någonting alls. Jag har mått för illa för att äta. Därför var jag nyfiken på vad jag vägde, och jag blev pinsamt nöjd över hur mycket jag gått ner på att inte äta. Detta är pinsamt! Räkna kalorier och att bli nöjd när man tappat vikt pga sjukdom... Usch! Iofs är det inte alls mycket som hängt på just detta, nästan alla kilon handlar om att jag ätit mer "rätt". Väldigt lite socker och onyttigt har det varit, vilket jag kan vara stolt över. Men ändå...

Nåja, slut med pinsamheter! Hej så länge!

Lugnat ner sig

För mindre än två veckor sedan var jag helt bröllopsgalen och tänkte på bröllop HELA tiden! Jag tänkte på allt och ville bestämma saker på en gång. Sedan blev jag till och med trött på mig själv; jag bestämde något och ändrade mig sedan efter en halv dag och då bara tanken på hur många gånger till jag kunde ändra mig innan själva bröllopsdagen kom gjorde mig helt matt. Så jag bestämde mig för att sluta.

MEN så hittade jag en bild på en fantastisk blombukett som plötsligt blev grunden till hela bröllopet. Jag såg det framför mig och jag visste plötsligt precis vad jag ville ha!

Synd att butiken där de gjort denna inte ligger i Stockholm, men gissar att den inte är speciellt svår att efterlikna i en annan butik.

Jag tycker att den är fantastisk! Den är smakfull och stilren, den har lila syrén precis som jag ville ha och spetsen gjorde den perfekt!

Så, eftersom jag har min bukett, kommer det bli lättare med det andra.
Emil är med på noterna också, så behöver inte slåss för den!

Hej så länge!

Riktiga vänner

Jodå, nu tänker jag sura. Jag har rätt att vara arg ett tag, och då tänker jag vara det!

Självklart känns det bättre om man pratar om det, men jag vill inte prata. Inte nu, inte med dig!

Hej så länge!

Väljer dig

Det har varit väldigt tyst i bloggen länge nu, men jag hoppas att det ska bli ändring på det! Jag har nämligen bestämt att jag ska börja skriva om mina och Emils bröllopsplaner i bloggen.

Ibland har vi så mycket idéer att det bara svämmar över, och då är det tacksamt att ha någonstans att skriva ner dem. Det kanske även är roligt för andra som vill hänga med i våra planer... och ibland kan vi nog behöva en andra åsikt, så det är fritt att kommentera.

Vi har hittills tagit ett och ett halvt stort steg fram i planerna!"Bara tanken känns brutal, att vi en gång haft ett val"

Hej så länge!

Caspita

Av och för mig, igår idag och imorgon

RSS 2.0