1/3

Nu har jag varit på resursteamet i 4 veckor. En hel månad har redan gått och det är bara två månader kvar av hela praktiken. Hur kan det gå så fort? Allt går upp och ner hela tiden och vissa dagar önskar jag att det var mitt jobb och andra är jag ganska nöjd med att bara vara praktikant. För ibland vill man kunna gömma sig bakom en titel eller rock. Man är så sårbar när man är sig själv och man bara har sig själv som verktyg. Jag har verkligen fått testa mina vingar! Men hur ska jag få in teorin här, jag känner mig rådlös!? Metodhandboken i all ära, men när man hamnar mellan två AT som börjat slåss är det lite svårt att springa iväg och bläddra i den. Tur att jag har Carro som handledare, hon är toppen och det känns bra att kunna vända sig till henne! Jag känner själv att jag tar mer och mer plats och det på ett positivt sätt. Att hålla i en grupp nån dag känns inte längre bdg (Bortom dagens gränser) ;)

Imorgon är det 1 oktober och det betyder att vi ska ringa lokalen och boka möta. Dags att provsmaka meny och snacka dukning! Iiihh! <3

Hej så länge!

Ung och gift

Tänk att snart är det fan så! 22 respektive 24 och gifta, man och hustru, har ett äktenskap som ska hålla livet ut. Det är faktiskt inte så vanligt, och reaktionerna har varit blandade. Alltså, alla har varit glada för vår skull och säger att vi är så fina ihop mm. Men det har funnits några tappra som öppet viset att de själva inte är där än och kanske frågat ut oss lite. Och självklart får man känna att man inte är redo själv! Men jag undrar ändå varför det kommer som en sån "chock" för vissa? Den där kommentaren "varför har ni så bråttom?" lixom. Vi har ju varit tillsammans i snart fem år, bott ihop i 2. Vi tar det betydligt långsammare än många som träffas när de är 30. Det handlar bara om att vi är unga på nåt sätt. Men, men... så kan det va.

Hej så länge!

Ledig eftermiddag

Idag var vi i skolan för lite återkoppling. Alltså, vi satt och pratade med klasskompisarna om praktiken; hur vi har det, och om det är något vi tänker på eller undrar över. Det var så himla härligt att sova till efter 7 och komma hem innan 13. Vad bortskämd man har blivit med tider asså! Självklart är praktiken rolig, men jag unnade mig verkligen den här slappa eftermiddagen, var så nice! Åt onyttig choklad med, mums! Ska lägga mig tidigt ikväll också så är dagen komplett!

Hej så länge!

Och varför gör jag såhär då?

Äntligen helg! Efter en lång vecka på resursteamet, varit på plats och slitit mellan 8-16.30 nästan alla dagar. Nu ska det bli gött och varva ner lite... eller vänta... Jag kan inte varva ner, jag ska ju fan jobba! IGEN! Idag och imorgon ska jag till mitt äldreboende och slita några timmar till, för jag behöver ju pengar också.

FY FAN FÖR ATT VARA STUDENT! Jag är så oerhört trött på det! Kom igen, vi ska plugga och anstränga oss samtidigt som vi ska få ihop det ekonomiskt, och på det ska vi ha ett liv. Därför var jag ute sent igår och träffade vänner, men det gör ju att man är astrött.

Alltså, kommer "jobba" 12 dagar i rad nu bara för att jag är student och måste utsätta mig själv för detta. Så jävla segt! Längtar enormt mycket till januari 2014, examen och möjligheterna är oändliga!
JA TACK! <3
 
Hej så länge!

I have loved you all along

Vi har bokat kyrka och lokal! Inga problem med datum eller plats eller någonting.
Jag är så lättad och så lycklig! <3
 

Vi närmar oss!!!
Hej så länge!

Ja då är det höst!

När löven faller från träd här och där, och när händerna skakar av kyla och blåst, och kanske framför allt när man har världens höstsnuva som bara vägrar att gå över!!!

Hej så länge!

Härliga praktik

Äntligen är jag UTE! Ja, på riktiga marker, på fältet! Jag måste fortfarande dras med lite studielitteratur, men va fan, jag behöver inte åka till skolan och lyssna på föreläsningar och somna till tråkiga PP. Jag ska verkligen njuta de här tre månaderna. Sen kan jag börja tänka på de där 12 sidorna till praktikrapporten ;)

Snart är redan första veckan förbi, 12 kvar!
Hej så länge!

Caspita

Av och för mig, igår idag och imorgon

RSS 2.0