Parfympanik

Okej, nu är det såhär: Jag behöver hjälp!

Emils föräldrar ska åka till Grekland för lite semester och har frågat mig om jag vill ha en parfym från taxfree. (Jag fyllar år så hoppas det var därför de frågade!) Jag fick titta i en katalog och se vad de hade för utbud, nu snackar vi om att förbeställa på internet med btw. Där gjorde jag ett fint litet urval och var idag inne på Kicks och doftade på dem jag valt. Efter mycket om och men stod jag tillsist med två helt underbara och olika parfymer och nu kan jag bara inte välja utan någon annans omdöme!! Så snälla, någon hjälp mig! Jag är medveten om att alla tycker olika men iaf... Det står mellan:

 Sarah Jessica Parkers Covet Pure Bloom Pure Bloom

Gwen Stefanis L.A.M.B L.A.M.B

Tack så mycket! :) Hej så länge!

Helg med Emil

Äntligen! Kan ni fatta hur mycket jag har längtat efter denna helgen?! :D Antagligen inte... men det är något enormt <3 Var en månad sedan jag och Emil hade en hel helg tillsammans, ja en HEL dag tom. Jag är glad nu! Vi har varit så larviga och mysiga. Men samtidigt så har vi käftat en del :P Två gånger har folk sagt: Ni är som att gammalt gift par!" xP Haha! Ja, det är väl sant. När man varit tillsammans ett tag börjar man lära sig att man klarar lite skit. Man måste få gnälla lite. Retas :) Just nu sitter vi i samma rum, men vid varsin dator. Det fungerar faktiskt :P Låter väl kanske töntigt, men för ett tag sedan hade jag inte tyckt att det varit okej. Men nu känns det naturligt och bra. Skulle inte ha något emot att göra något tillsammans heller, men man kanske behöver en halvtimme med sina egna tankar varje dag. Jag vet inte :)
Stannar hur som helst till imorgon med! Folket är på landet så de tyckte att det var okej, snart har de inget att säga till om. Nu kommer en tjock, röd och underbart mysig katt med :D Måste tala med honom!!

Hej så länge <3

Till P

Har lovat att visa P-Sara den här så länge, så kom på att jag kan lägga upp den här ;)

Helt spårat!!Hej så länge

Oj vilken dag!

Jag är helt slut! Jag bara säger det :P Snacka om att det har varit riv idag :P Haha, okej kanske inte, men jag är trött iaf! Kan ju berätta om min dag ;)

Vakna 8.10. Det var inte lika lätt idag som det var igår kan jag ju säga! Ville verkligen ligga kvar. Men som man är så går man ju upp iaf, 3 snooz senare än vanligt. Blir stressigt. Ner till bussen och sedan gå med rask task från bussen till skolan. NKb börjar man med, fetter och en massa skit. Kulkulkulkulkul. Fick iaf tillbaka mitt lyckade prov om något som jag inte kommer ihåg just nu :P Kemi typ, atomen. Haha, men tack för MVG- :) Har aldrig varit ett fan av de där minusen, men vad ska man göra? "Jag ser att du har MVG kvalité i dig". Aa... tack du! :P
Sedan italienska där vi pratar om case och bello mm. Segt som bara den!
Därefter börjar den 3½ långa håltimmen, eftersom att vi inte har någon idrott denna veckan. Jag och P-Sara drar in till Mörby för att kolla lite i affärer när vi väntar på the boys. Vi skulle lunch med Emil och Tony! Party! Taco bar gillar väl alla? Träffade fett med folk i mörby också. Haha! Så kan det gå. Sedan skulle vi åka till Täby C och se om vi kunde hitta några badbyxor till Mr M (Tony! om det är svårt att hänga med i svängarna) På vägen blev det lite olyckor som att tant gick in i glasdörrar och gubbar som inte har koll på högerregeln. Killarna skulle stila lite tror jag. Vi fick skjuts till Täbban i en jaguar xD Efter shopping och McFlurry blev det dags att åka tillbaka till skolan för att ha kör. Folk stirrade! Roligt!
Kör till halv 5... suck! Men gick fort då vi körde en svängig Hallelujah. Men ändå halv 5! Och än är jag inte klar! :P
Jag var fröken pepp och körde några vikter på gymmet! Fett stolt över att jag kirrar 40 kg i Low Row. Och jag som var på danspasset igår och allting. Är man bra så är man :P
Nu är jag iaf hemma! Äntligen! Och hela dagen utan en enda kaffe! Det ska ändras på efter maten. Läxor känns ju bara bajs just nu, men vad ska man göra?
Jag slår vad om att detta har varit ett sjukt givande inlägg för er :P

Sarorna Glass är gott!
Emil o Tony Haha!

Hej så länge!

Lägg av!

Börjar bli ganska arg på mig själv! När blev jag sån här? Varför gör jag såhär mot mig själv? Sabbar bara för mig själv och så blir jag sur... GÖR det du SKA! All annan skit kan vänta. Lata unge! Skärp dig för fan Sara Lindén :O

Behöver lov...

Hej så länge!

Butter och bitter

Njae... inte mycket till dag. Har varit trött och seg och lättirriterad idag. Har inte riktigt gått över heller. Var i stan med Malin idag och det var klart det bästa på hela dagen! Annars har det varit en helt meningslös dag... orkar ingenting just nu heller. Men ska väl läsa svenskan egentligen. Det smartase jag kan göra helt klart. Varför kan inte lärare prata med varandra? Varför kan de inte tänka på annat än sina egna ämnen? 3 saker till på onsdag lixom, och sedan ingenting! Suck! Hoppas att morgondagen blir bättre :) Har bestämt att jag ska göra ett litet test på ensemblen iaf. Haha, ska bli roligt att se hur folk reagerar :D Kan berätta imorgon.

Spela lite Farao kan men alltid göra ^^ Hej så länge!

Känns så konstigt

Söndag... klockan är 11.45 och jag har inget att göra! Gissa varför. Jo, för att jag gick ut kvart över 7 :S Emil skulle till jobbet och då gick jag upp när han gjorde det. Haha! Känns ju bra, men samtidigt väldigt konstigt... Jag har inga läxor att göra och ser inget nöje i att se på TV eller göra saker på datorn heller längre. Vad är detta?

Igår roade jag mig genom att läsa ut min bok, "Så länge vi båda andas". Jättebra!! Var så stolt över mig själv som lyckades dra ut på den i över en vecka. Men, nu är sista sidan utläst. ALLA böckerna i serien är utlästa. DET känns mest konstigt! Får inte vara så :( Men, då kanske jag kan göra folk glada genom att ge de engelska böckerna en chans. Varför inte lixom? Jag behöver ju inte köpa dem än. Kan låna eller nåt. Eller önska till jag fyller år :P Inte långt kvar nu!!! PARTY :D

Äh... inte mer att skriva nu ju :P Hej så länge!

Polaren Per, han sa såhär...

Precis min humor asså! Henrik Dorsin är ju så jävla rolig!
Tack älskling för att du visade mig detta klipp <3

Hej så länge!

Börjar bli redo

Har plockat fram min "Kom-ihåg" - lumpenlapp nu. Man får ju en lista på saker man ska ta med sig och jag börjar plocka fram det jag ska ha NU. Jag ska ju inte mönstra på flera veckor och ändå har jag redan plockat fram betyg från grundskolan och betyg jag fått hittills i gymnasiet. Jag har skrivit ut hälsodeklerationen och börjat fylla i den och så har jag börjat fundera på vad jag ska ha på mig :P haha! Det är en sjuk egenskap jag har... Sånt som det är mer brottom med, orkar jag inte göra utan skjuter upp det. Men när det är små, simpla saker som man har veckor på sig att göra, då gör jag det på en gång. Suck. Jag kan ju inte vara frisk :O

Men ärligt, detta är något jag faktiskt vill göra! Jag vill göra lumpen och jag VILL klara det! Jag är ju livrädd med, såklart. Speciellt när härligt stöttande människor säger saker som "Du kommer bli så jävla trackaserad och våldtagen" eller "Du kommer få ta all skit och bli förlöjligad"... inte okej. Jag vill! Jag vill klara mig bra och visa vad jag går för, ha en RIKTIG utmaning. Jag tänker inte precis bevisa att jag är bäst och slår alla killar med hästlängder. Det gör jag ju inte. Men jag vägrar bli en börda eller en som alla ser ner på! Jag känner att jag kan fixa det, och jag vill intala mig själv det, med lite mer träning. Jag vill att folk ska förstå hur mycket jag faktiskt kämpar... Jag kunde knappt röra mig framåt idag för att jag hade så ont i benen efter styrke-passet på gymnastiken. Det var tredje dagen i rad jag tränade och så har jag även cyklat, JU! Haha! Nämen, TAGGA! Jag börjar bli redo och när jag klarar mönstringen har jag ett år till på mig att träna min kondition och fysik innan jag rycker in. Visst är det coolish ;) "Don't stop me now!"

Hej så länge!

Som jag ser det...

Har varit en okej vecka men är jättetrött iaf! Mycket på grund av all hjälpa träning och mitt cyklande skulle jag tro. Jag har fått stå ut med motvind, hagel och idioter till bilister... men det är väl en del av livet :P Jag är hur som helst helt slut i benen och det var jobbigt att röra sig framåt. Nu har jag dessutom problem med att hålla ögonen öppna. Jag borde sova mer och dricka mer vatten, helt klart!

Denne helgen ska jag inte göra någonting alls! Så jävla skönt :) Har knappt en läxa att göra, och det är ovanligt! Finns väl säkert något vettigt som jag skulle kunna göra, men orkar faktiskt inte. Jag ska bara läsa,sova, chilla, titta på film mm. INGET jobbigt! Emil tittar förbi imorgon efter jobbet och ska försöka få tag på Linnea denna helg med :) Så att jag har lite kontakt med folk denna helgen :P Haha!

Att glädjas åt: Lyckade matteprovet, helgen, lovet som närmar sig, FÖDELSEDAGEN som närmar sig, får sova när jag skrivit klart detta inlägg!

Hej så länge!

Så duktig!

Jag har varit fett effektiv idag :D Ärligt! Har gjort en massa bra saker och inte blivit uttråkad alls faktiskt. Ibland bara händer det... jag vet inte hur och vet inte hur många det är som kan känna igen sig. Jag är rätt knasig. Lyckad dag iaf, behöver väl inte säga mycket mer. Tror att det var mycket för att det var fett soligt och vårigt idag. Varmt! Ska man cykla till skolan imorgon tro? Om det är soligt då med, varför inte? Tagg, tagg ;)

Min Emil var här! <3 Saknar min mysman... bara en och en halv vecka kvar sedan ska vi äntligen få några heldagar tillsammans!! Var ju veckor sedan :( Vill bo... och har tom fått höra att jag är saknad i Ahlstedt-huset. Det var jag faktiskt väldigt glad över att höra. JO, de tycker om mig! :P Men, det är på något vis alltid trevligt att få höra det. Särskilt när man känner att man saknar folket där med. Hehe.

Jag är fruktansvärt trött nu, efter min effektiva dag xP Man blir nog extra trött av att man knappt har ätit något heller.

Hej så länge

Vad trött man kan bli!

Hela kvällen har jag suttit och svarat på ett mail som en tjej från italien har skrivit till mig... SEGT! Hon hade skrivit så sjukt mycket och framför allt frågat så himla mycket. Jag kände mig så dålig... men det blev hur som helst en sida och det ska väl räcka. Försökte trippelkollat mailet så att det inte skulle vara för mycket fel. Kan nog ha klarat mig. Vi får se.
För jävla trött för att skriva mer just nu...

Provet gick bra och min svenska lärare tycker att jag är bäst så jag är nöjd med dagen iaf :D Sug på den!

Hej så länge!

Godmorgon!

Party! Jag skriver :P Väntar på att kaffet ska bli klart sedan måste jag återgå till att göra mig iordning. Det är stressigt på morgonen, speciellt idag då jag har prov direkt och måste ta en tidigare buss för att vaa säker på att jag inte kommer för sent. Det är en sjukt dålig tid vi börjar skolan, INGA bussar går bra... pga att man vet att de alltid är minst 3 min sena.
Hur som helst, har ni märkt att det börjar bli varmt, och framför allt ljust, ute?! Snön smälter bort och skapar dammar lite här och var. Två dagar till och jag kan kanske ta fram cykeln igen. Japp, jag är väldigt seriös med min träning :) Blev inte mycket träning i helgen iofs, men det lev faktiskt inte så mycket över huvud taget :P Jag läste min bok, men med måtta nu faktiskt... har bara kommit till sidan 350, vilket innebär hela 200 sidor kvar :D Jag mår braaa. Har varit mycket TV med och familj. Men väldigt lite dator, jag har seriöst tröttnat på datorer... inget roligt längre. Men jag ska hålla igång här iaf, lovar :)

KAFFE! Önska mig lycka till på provet idag <3 Hej så länge!

Dator-uppehåll

Det är faktiskt så att detta är första gången på tre dagar som jag slår mig ner framför en dator här hemma. Tittat in när jag varit i skolan, men inte här hemma faktiskt. Känns ganska konstigt, men samtidigt bra. Man överlever :P Och det har faktiskt varit så att jag kännt mig mer TV-sugen.
Och så har jag ju tränat som ett as! Träningsvärk så det skriker om det idag... min första träningsfria dag sen i söndags. Haha! :P
Har varit mycket plugg med, folk fattar nog vad jag menar när jag säger "Jävla MATTEPROV!" Gick väl helt okej egentligen, men jag hatar att liga på gränsen... att precis missa målet. Men vi får se, vi får se.
Har köpt 4e boken i Twilight-serien nu iaf :D 4e och sista!!! "Så länge vi båda andas" Jag är lyrisk. Men ska försöka hålla lite längre på den, så att inte all sidorna går åt på en helg :P
Sen jag kom hem har dagen varit väldigt bra! Läst 100 sidor i min bok och sedan har jag bara haft en lugn kväll med mamma. Männen i familjen var borta idag så vi hade en god middag själva och pratade, blev efterrätt med och GOTT kaffe till kvällens Let's Dance xD Så ska det vara asså. Har inte haft en kväll med bara mamma (och hundarna) på jättelänge och var faktiskt mysigt. Tror att hon var väldigt glad över det :)

Haha, nä nu ska jag gå. Hej så länge!

Låt det gå bra!

Italienskaprov imorgon och jag är faktiskt nöjd med det jag gjort hittills... det kan gå vägen detta. Med lite tur :) Jag vill, läs måste, få mvg som sagt och nu börjar det äntligen kännas som att det är möjligt igen :D

Cyklade till skolan idag och gick bättre än väntat. Tog hela uppförsbacken hem till och med, har jag aldrig gjort förut... men nu jävlar gjorde jag det och var ifatt bussen och allt. Inte dåligt! Jag antar att ni inte har en aning om vilken backe det är eller hur den ser ut så jag väntar mig inga spydiga kommentarer heller :D Låt mig för fan vara stolt xP

Btw. Blev motbevisad när det gäller Pattinson med EN bild :P Så jävla dåligt av mig! Men det är som jag sa, ALLA har faktiskt stunder då de inte är snyggingar. Ska även lyfta fram min polare Pussy :P "Det är ju hans personlighet och inställning till livet som är underbar". Kan man ju tycka ;) Jag har ingen aning. Hur som helst... snyggast som Edward Cullen!!! :D

Bilden som satte mig på plats: jade... 
Men kolla håret :O Där har vi det tror jag! Jag har problem med håret i vanliga fall. xD Haha!

Hej så länge!

Bara dagar kvar!

Som alla i min ålder, 17 härliga vårar, räknar man ner till den ultimata åldern förr eller senare. Jag var rätt tidig med nedräkningen och det börjar ju faktiskt närma sig med stormsteg! Just 17 år är året då man bara väntar och väntar. Året som inte ger ett skit... till och med 16 kändes viktigare. Och nu är det en knapp månad kvar, till 18!!! Vi pratade om detta på fikat idag, tjejerna och jag, om vad man kan göra. Det bästa är ju pengarna! Haha, man får stenkoll och att ha pengar är ju samma sak som att vara vuxen... typ :P Tankar på vad man vill ändra börjar ju också dyka upp i huvudet. Jag vill klippa lugg, färga håret mer rött, skaffa gröna linser, tatuera mig mm. Sen om jag vågar allt det där är ju en annan sak :P Men just nu är jag iaf ganska säker på att lugg-grejen ska bli av :) Vore jag inte lite söt om jag fick se ut såhär?:

lugg till mig?


Vore iaf roligt att testa... har haft samma hår hur länge som helst! Men det är ju inte bara utseende man tänker på. Man vill ju UT med! Testa hur det är, och vad ska man ha då? Fyller ju år på en torsdag, så då kan man ju dra ut på fredagen. Om jag får som jag vill så ska jag "köpa" min första, otroligt jag vet... men det är dags för "den lilla svarta". En egen svart klänning som fungerar med allt :D Jag vill! Och mina mörklila klackar till... haha "Tjejen har koll!" Tankarna går ju :D Hoppas verkligen på att det blir en bra helg, min födelsedagshelg!

Sova nu kanske. Hej så länge!

Söndagsångest!

Som alltid, och har väl alla egentligen. Alla normala iaf :P Haha! Nämen, söndagsångest är inget roligt asså! Man vill ju inte att det ska bli måndag så att man måste åka till skolan och vara flitig och duktig :S Och denna vecka som kommer nu blir ingen rolig. Två prov, 2 stora läxförhör och redovisning... kulkulkulkul! Men man överlever väl, bara jag tar mig i kragen och börjar någon gång. Man har ju tittat lite, men skulle behöva gör så mycket mer. MÅSTE få MVG på italienskaprovet t.ex. MÅSTE! Sen var det dåligt att jag inte tränade idag heller som jag tänkt... men pappa fick problem med ryggen och då har jag fått hoppa in som, ja... extrahjälp :P Har varit ute med hundarna flera gånger om dagen, tagit hand om disken, varit och handlat. Hur skulle jag få tid till att plugga om jag inte hoppade träningen? Näe, fick stanna hemma! Men imorgon ska jag cykla till skolan, om det så är snöstorm :P

Förresten, idag träffade jag mina kära töntar! ALLIHOP :D Det var jätteroligt att alla var med, och det var ju hur gött som helst med kaffe och kaka på john chris. Har blivit så sockersugen nu när jag tränar så som jag göra. LOJ... Men iaf. Riktigt kul att sitta och prata med tjejerna! :)

Dags att återgå till pluggandet! Hej så länge...

Kärlek!

1 år!


Vad heter ni? Emil o Sara
Hur träffades ni? Gemensamma kontakter
Hur länge har ni varit tillsammans? Snart 15 månader
Är ni förlovade? Inte än =P
Bor ni ihop? Ibland
Har ni barn? Nej...
Har båda körkort? Nope, bara han!
Isåfall, vem kör bäst? Han såklart :P
Kommer du ihåg er första kyss? Det gör jag ^^ <3 Prrrr
Vem är äldst? Han är nästan exakt två år äldre :)
Vilka stjärntecken är ni? Vi är vädurar båda två!
Vem fyller först på året? Emil fyller den 13/4, jag den 16/4
Vem är längst? Han såklart…
Vem sjunger bäst? Borde väl säga att jag gör det
Håller ni handen på stan? Alltid! :D
Kände ni varann innan ni blev ihop? Japp, träffade varandra ett halvår innan eller nåt.
Vad har ni gemensamt? Väldigt mycket!
Blev du kär i första ögonkastet? Nej, så var det inte för oss. Alla andra fattade att vi var kära långt innan vi gjorde det =P
Har ni någon speciell låt? Det har vi :) ”I love you just the way you are”
Har ni stora framtidsplaner? Vi är faktiskt ganska speciella när det gäller just det tror jag.
Har ni gråtit i varandras armar? Mhm!
Har ni varit utomlands tillsammans? Inte än tyvärr :)
Vilket är ert bästa minne? Oj… bästa!? Det kan jag faktiskt inte välja något
Vem lagar bäst mat? Haha, han kan mer om matlagning än vad jag gör! Absolut! Men jag lär mig…
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Är med familjen, myser, kanske vid tvn. Pluggar?
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Klart :O Annat är inte okej!
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Näe, bara en halvtimme bort ungefär :)
Blir du lätt svartsjuk? Suck, ja! Men jag har verkligen blivit bättre med det där :)
Brukar ni bråka? Vi har nog aldrig bråkat faktiskt…
Ringer eller SMS:ar ni mest? :S Oj… det är verkligen både och!
Vilken är hans finaste kroppsdel? Finns inte någon del av honom som jag inte älskar! <3
Brukar nån av er prata i sömnen? Jag gör det! Honom har jag inte koll på, somnar alltid först =P

Inte teori!

Snälla... vill bara slippa teori! Det suger :( Har psykologi-lektion nu, men är klar med arbete så är bara att sitta och vänta på att denn TRÅKIGA musikteorin ska börja. Varför gör de såhär mot oss? Varför ska vi tvingas sitta och gå egenom alla helkadenser och blablabla :( På en fredageftermiddag dessutom. I alla tre år! Inte okej... kommer behöva en kaffe eller nåt socker asså. Kanske kan komma undan på något vis...
Ska till gymet sedan och springa på bandet iaf. Ska bli skönt faktiskt. Var ett tag sedan. Sedan ska Emil hämta mig där när han kommit från skolan. Då ska vi fixa min cykel :) Peppiga Sara!
På kvällen blir det middag inne i stan, hoppas att det blir trevligt! Men varför skulle det inte bli det egentligen? Bra människor och god mat, det gillar vi alla!

En hälsning till Agnes som fyller 18 år idag :D Gratulationer och allt vad det är till henne!

Hej så länge

Ärligt tjejer...

Kom på att det var länge sedan jag hade bilder :D

Men nu har ju jag blivit lite twilight-nörd, men det är ju för att alla är det. Man kommer inte undan :P Haha! Men snälla, är det BARA jag som tycker att Robert Pattinson BARA är snygg när han är stilad som Edward Cullen? Jag menar... kom igen!

ful eller fin? båda?

Tänker lite... "uteliggare"?
Men vi har väl alla våra sämre och bättre dar :P

Hej så länge!

Helvete!

MUSIK, det är ett jävla helvete! Speciellt iTunes är ett helvete... måste fixa all musik :S Blir gaaaaaaalen på detta.
SKIT! Var bara det...

Hej så länge

Nu kör vi!

Träna, träna, träna!!!!

Okej, man ska ha en sund syn på träning, men jag är fett pepp! Nu är det dags att börja köra hårt och jag är ganska nöjd med hur det startade ;)
Igår var jag och P-Sara på friskis. Vi var där i god tid, vi skulle köra det alltid lika fullbokade danspasset och ville inte missa denna gången. Såå... var väl där en halvtimme innan och satt och pratade. När det sedan skulle dra igång visade det sig att ledaren hade tagit med sig medelpass-skivan istället för dans-skivan. Trist! Så istället för att dansa, som vi sett fram emot, fick vi köra ett medelpass. Det är väl okej, men var inte samma sak. Men vi gav järnet där med såklart. Och efter brevet om mönstring så var jag extra hård mot mig själv. Jag vägrade göra en "halv" sit-up eller inte ha stålsatta, raka armar. Blev ju då gaaanska jobbigt! För att få mig att inte tänka på hur jobbigt det var sjöng jag med i låtarna :P Det fungerar faktiskt jättebra. Efter ett tag såg jag tom att P också gjorde det xD Trevlans!
Idag spelade vi curling med klassen i 2.5 timme också :D Det är så roligt, men jag är inte jättebra... tyvärr. Slog i knät ganska många gånger och har redan ett stort blåmärke. Men som att det stoppade mig :P Körde hårt. Vann inte men det var tjejerna mot Ulla, vad kan man göra? ;)
Imorgon blir det att gå till gymmet direkt efter skolan. Ska även plocka fram cykeln i helgen, om du hjälper mig Emil som du lovat, och börja cykla till skolan. Det tror jag blir asbra! NU, ska jag slappa en stund. Man måste göra det med, tro det eller ej :)

Hej så länge!

Tillbaka

Ska inte bli långt inlägg. Tänkte bara säga Hej eftersom jag nu är hemma igen och att skolan har börjat som vanligt. Känns helt okej. Man hade väl lite, läs MYCKET, söndagsångest och var så ledsen över att lovet var slut. Man känner alltid "En vecka till hade inte varit fel!". Men va fan, påsklov om bara 4 veckor och sedan fyller man ju 18 :D Livet är en fest! Måndagen var väl inte så jävla skoj iofs. Lååång Nk B lektion, brandalarm, störiga kommentarer... bara för att folk har kort stubin när man tvingas ut i snön i bara t-shirt, mm. Men denna dagen var klart bra! Inga anmärkningsvärt jobbiga lektioner, faktiskt ROLIG ensemble-lektion, Malin tillbaka i skolan, repade inså låt med P-Sara och vi gjorde stora framsteg. Nu har jag även Emil här hos mig :D Det är BÄST såklart! Han stannar till imorgon <3

Tiden på landet var okej. Hade ju köpt "Ljudet av ditt hjärta" för att ha den att läsa hela helgen. Bra tanke, men läsandet gick över styr tyvärr :S Natten mellan torsdag och fredag var jag vaken till klockan 6 och läste ut boken. OJ då! :P Men den var ju så braaa ^^ Blev att jag läste om mina favoritdelar iaf en gång. Vissa delar SUGER ju. Bella suger... men hon är okej annars. Bra val i slutet ;) I övrigt så låg jag bara framför TVn, pratade mycket med folket, åt gott och läste skvallertidningar. Bagge och Wahlgren, jag säger bara det xP

MÅSTE ju berätta! Fick besked från pliktverket igår! Den 22/4 blir det mönstring för fröken Sara! Tack, tack, tack!! Riktigt glad! Nu blir det att ligga i hårdträning. Cykla en timme varje dag i gymet och så. Jag ska äga alla ^^ Försöka iaf!

Nu står Emil och masserar mina axlar så orkar inte lyfta händerna längre :P LoJ

Hej så länge!

Caspita

Av och för mig, igår idag och imorgon

RSS 2.0