På små rosa moln

och jag som var nära på att avgå. Va fan, jag avgick ju till och med. Vilket misstag! Var ju inte alls svårt att få mig att ta tillbaka det. Kan man det där med ord så blir det lätt. Och sedan gick ju allt bara så fort. Först klubbades det att ge det hela en chans och sedan klubbades det att det är seriöst! Jag är mycket nöjd med besluten! ^^ Går inte att vara annat. Ler som en idiot och känner mig riktigt lycklig! Så härligt att känna såhär igen.
Trivs på mina små rosa moln. Detta är vad jag vill!

Hej så länge

Tunna väggar

Jag kan nog vara lite småblyg och försiktig av mig.. men idag var det mer som sa emot. Ett folk som lätt kunde bli irriterat, en Magnus som dök upp, några deprimerande sms och husets tunna väggar. Jag kunde bara inte, men visst ville jag. Usch, pinsamma sanningar! Trivs ju, klart :) Men det ska inte klivas på några tår för det.
Nä, vi gör såhär. Nästa gång är vi inte i mitt hus och så får vi se om allt blir "lättare" då. Hoppas det ^^

Hej så länge

Tant Raffa?

Fantasilös! Förlåt. Gubbarna har pratat så mycket om Raffa så fick bli min rubrik. Vet inte hur det kommer bli med allt. Julmiddagarna med släkten två dagar i rad. Roligt, eller nåt. God mat iaf.
Blev dock himla mycket information här om natten. Jag är lite rädd! Men det lockar, tanken lockar. Men vem försöker jag lura, det kommer rinna genom fingrarna på mig. Försvinna lika fort som det kom. Det kommer bli panik, eller hur? Jag fick ju nästan panik.. så vad skulle hindra det från att bli panik på annat håll. Jag svamlar!
Äh, vi får se hur det blir. Ger man sig fan på det skulle det nog gå. Kan ju inte låta bli att tänka på en speciell låt ^^

Hej så länge!

Juldagen... jaha?

Är ju inte klokt. Somnade helt okej tid igår, vaknade halv 12 och blev trött vid 20. Inte okej. Känns inte som jag har sovit alls sen i somras. Har ärligt varit en väldigt chill dag. Klinkade på min guitar hero på "morgonen" för det första.  Vilken drog!  Ville inte sluta spela och kan nästan säga att jag blivit duktig. Ska tvinga alla dem som kommer hit att spela och sedan äga dem! Sorry. Sen åkta jag med folket till moster. Lite långtradigt, men god mat och gott att dricka när mamma tittade bort. Mosters man är ju bra härlig! Ska glo på film nu. En töntig klassiker, men mysigt såhär på Juldags kvällen.

Hej så länge

(P.S. Har kalasfint hår nu! D.S.)

GOD JUL

God Jul till er alla xD Hoppas alla har det kalas. Själv hade jag en riktigt seg jul. Blev bäst när klapparna kom. Har fått lite av det jag önskat mig och lite överraskningar :) Guitar Hero 3 t.ex <33 Ska inte försöka fylla ut med något onödigt nu. Skulle bara önska alla en God Jul =D

Hej så länge


image1

Julstök

Har fixat med allt möjligt skit inför julafton, sen klockan 10 imorse. Nu när allt det är klart har jag verkligen inget att göra. Har inte lust att göra någonting. Typ äta, för det har jag inte gjort ordentligt, men det är på g. Vad ska jag göra just i detta nu? och vad ska jag göra efter jag har ätit? Jag är som ett barn, väntar bara på julafton!
Hoppla, nu kom far min och gav mig en uppgift. KALAS

Hej så länge

Jag vet inte :S

Vad håller jag på med?! Det kan inte komma något bra ur detta... det är inte okej lixom. Men endå vill jag inte avgå. För i sanningens namn så trivs jag ju. Mår sa himla bra. Vet inte vad jag ska göra. Får väl bara ligga lågt ett tag. Är ju snart jul!! Lovet har ju iaf rullat igång. Granen ska upp ikväll också. Kalas xD Får hoppas att jag fortarande får lite julklappar.

Hej så länge

Prova något nytt

Och så skaffade man blogg... typiskt. Jag som tänkte hålla mig borta från sånt. Men egentligen, varför inte? Kan ju vara lite skoj och dessutom skönt att bara skriva av sig någonstans om man behöver det. Det blir säkert bra. Den som lever får se iaf.

Hej så länge

Välkommen till min nya blogg!

Helt ny här, så var snäll ^^

Hej så länge

Caspita

Av och för mig, igår idag och imorgon

RSS 2.0