Larvigt

Det var länge sedan jag var så mesig! En riktig tjej :P Emil hittade en stor och fet larv på en av våra blommor här hemma. Han retade mig och tyckte att jag skulle ta och slänga ut den. Först så ville jag inte alls ta den, men när jag tänkt (i kanske 3 sekunder) tyckte jag väl att det kunde jag visst göra! Det är ju bara en liten insekt, och "man är väl ingen tjej heller!" Så, jag tog den mellan tumme och pekfinger och tyckte att jag då hade bevisat för Emil att jag var lugn. ;) När jag sedan kommit fram till balkongdörren (säkert gått 20 meter) börjar larven att slingra sig i min hand och på bara någon sekund slår jag om från cooling till fjolla! Det var så ÄCKLIGT! Jag vet plötsligt inte var jag ska ta vägen med larven och börjar hoppa och skrika, likt en liten flicka. "Eeeeeeeemiiiiil!!!!" Jag lägger larven på matbordet och sedan är det Emil, ja... mannen i förhållandet, som får ta hand om den. :) Så, ska det va! Feminist, javisst :P

Hej så länge!

Kan vi inte bara dansa?

Jag tror att det är få som har så roligt som jag på danspassen! Iaf ser det så ut. Jag tycker att det är underligt varför folk går och tränar när de inte ens ger 17% ... Okej, tanterna har alibi. De är bara där för att de vill fylla ut vardagen... och ta på sig sina 5 kg kronjuveler för att visa hur mycket pengar djursholmar-pensionärerna har. Men tjejer på 13-19 år kan väl ge liiiite mer iaf. Eller? Killar med såklart, men jag fattar om de inte vill vara med på danspasset som involverar mycket höftrörelser och tutt-skakningar. Jag har asroligt iaf och ger alltid 100%. Tar ut rörelserna lika mycket som instruktören, fast blir dock mycket svettigare och rödflammig.

Idag, efter passet, kom en tant, i allt sitt smink, fram till mig och gav mig beröm. Hon hade varit med och dansat och tyckte att jag varit jätteduktig :P Blev faktiskt glad då! "Du kan ju verkligen! Det ser jättebra ut!" Vem vill inte höra det? ;) Jag tackade såklart och sa väl något i stil med: "Jo, jag har varit på några pass tidigare". :P

Nu blir det dusch! Shit!

Hej så länge!

Så löjligt enkelt!

Seriöst! Jag har precis städat rummet och det känns skitbra :D Tänk att det är så löjligt lätt att få det fint, och faktiskt inte tar allt för lång tid, och ändå blir det så sällan som man städar! Det gör mycket, att det är städat och snyggt. Jag fixade t.o.m. mitt lilla sladdproblem, som jag stört mig på i veckor. Ni vet hur det är, när alla kontakter är upptagna när man vill sätta i någon ny sladd och så vet man inte vilken man ska dra ut :S Haha! Vilka problem jag har! xP Hur som helst, varför tycker man att det är så jobbigt att städa? Det är faktiskt inte så krävande att lägga in kläderna i garderoben, istället för på stolen, eller lägga ner örhängena där de ska vara istället för på närmaste lediga yta.

Nå, NU kan jag låtsas vara fröken Duktig. Imorgon kommer nog dagens outfit ligga på skrivbordsstolen som vanligt ;) Av någon lustig anledning, det är ju så larvigt lätt att bara göra fint... Nåja!

Hej så länge!

Bra dag!

Men hallå, SOLEN var ju framme idag! Mr. Sol hälsade på efter att jag senast igår varit så bitter över att man inte fått se den på länge. Jag blv faktiskt väldigt glad! :D Dock blir det oftast lite kyligare när det är klart väder, men sånt kan man ta... så länge det inte blåser.

Jag har haft en bra dag hur som helst! Sov som en kung i natt, hade lagt i nya lakan som alltid gör att man sover extra bra, på något magiskt vis :P Sedan åkte jag hem till Sarus och typ åt frukost xP Kaffe ingick iaf och vi snackade och skrattade mycket! Vi fick t.o.m lite projektarbete avklarat. Just på grund av detta blev det Donken efter det. Sara lovade mig nämligen att hon skulle köpa en cheeseburgare till mig om jag sa: "Jag upprepar" när jag sa mitt mobilnummer, när jag lämnade ett medelande till en av våra kontakter. :D Ja tack, tyckte jag! :D Efter Mc Donalds åkte jag hem. Stannade och kollade lite i Mörby innan, där man redan börjat sälja julkort och granpynt :S

Väl hemma blev det några avsnitt "Friends". Var länge sedan och jag hade nästan glömt bort hur mycket jag älskar den serien! Den är bäst! <3 Får bli ett till :D

Hej så länge!

You are not alone

Hej!

Nu är jag hemma från landet :) Jag har haft det väldigt bra, men känns bra att vara tillbaka i lägenheten igen!

En mysig låt som passar en sådan här regnig och trist höstdag!

 

Snart ska jag gå och träna :)

Hej så länge!

På språng

Nu ska jag åka till landet. Kommer hem på onsdag kväll, så vi hörs väl då ;)

Hej så länge!

Nagellack och rävar

Hej!

Om en halvtimme ska det åkas på kalas. Men känner jag Ahlstedts rätt lär jag väl ha mer tid än så på mig att sminka mig :P Har precis målat naglarna och väntar på att en ögonfransböjare ska komma hem :) Emil har skrivit ett kort till Ragge, som är kvällens huvudperson, som ska följa med paketet. Det är ett väldigt humoristiskt kort alla Emil med inriktning på räv, då det råkar vara en räv på kortet :P Haha! Jag hoppas och tror att det ska bli trevligt! Kommer bli italiensk buffé så det kommer bli god mat iaf, och vin gillar man ju ;) Väntar mig även en enorm glassbomb slutet av kvällen :P

Nu ska jag sminka mig, då Andrea kommit hem med fransböjaren ;)
hej så länge!

Sminklös

Idag var jag utan smink hela dagen... nejnej, inget ytligt här inte... Jag fick faktiskt inte ha för mamma pga mitt högra öga.

Igår när jag vaknade såg jag nämligen att mitt högra öga var alldeles blodsprängt och oerhört rött. Jag tyckte att det såg jätteläskigt ut, men jag tänkte att det nog skulle gå över fort. Det gör ju alltid det. Men inte den här gången... Jag gick hela dagen med mitt demon-öga och det var många som frågade oroligt vad jag hade gjort för att det skulle bli så. "Inte fan vet jag!" Det gjorde inte ont, det kliade inte, om något så var väl världen pyttepyttelite suddig genom det öget jämfört med det vänstra. Det skiftade såklart lite grann. Ibland såg det ganska bra ut, bara lite rött i kanterna, men sedan kunde det bli rött över hela ögonvitan kort därpå. Med tanke på att mina ögon är ganska stora och klarblå var det röda extra tydligt.

När jag frågade min älskade Dr. Ahlstedt sa han att det inte var någonting, speciellt inte om det inte kliar eller gör ont. Men jag tycker iaf att det ser illa ut. Mamma uttryckte sig "Någonting har väl gått sönder, det löser sig." :S Emils kära kamrater tyckte att jag skulle skaffa lapp och bli pirat. Underbart! :P Eftersom att det var likadant idag, om något lite bättre tyckte då mamma att jag inte skulle ha smink och irritera ögat mer. Det kändes konstigt att inte ha smink på sig i skolan på hela dagen. På idrotten är det en sak, men att vara sminklös hela dagen tror jag inte att jag varit under gymnasietiden. Men är inte säker. Men flera var faktiskt snälla och sa att jag var söt utan smink med ^^ Gillar mina vänner!

Börjar bli bättre...

Hej så länge!

Det kliar i fingrarna

NU har Sara och jag varit på den där intervjun med Pierre, mannen som komponerat "Livet har sina goda stunder" och OMG vad perfekt det var! :D Hans projektledare Linda välkomnade oss. Vi fick kaffe och en rundvisning. Det var hur fint som helst med studio och allt, även fast det var ganska litet. Vi fick träffa en av ljudteknikerna som jobbade och det var trevligt att träffa honom med. När Pierre pratat klart i telefon började vi intervjun och det var hur lättsamt som helst. Vi hade blivit "varnade" om att när Pierre verkligen börjar så kan det vara svårt att få tyst på honom :P Och det var det verkligen! Vi presenterade oss och vårt arbete och sedan drog han igång och allt han sa var ju bara hur intressant som helst och vi fick så otroligt mycket bra information! Jag hade aldrig trott att det skulle gå SÅ bra, och jag måste säga att jag blev lite kär i hans yrke! Jag ville också bli reklamare och kompositör. Det var svårt att fatta i början, men han är en stor person i sin branch :O Har gjort hur mycket som helst båda i Sverige och utomlands. Massor i Europa med. Det som gjorde att mötet med honom var extra bra var att han inte bara gav oss tips utan även vidare kontakter. Vi förklarade för honom att vi bl.a. hade haft svårigheter med att nå "Byrå King" som gjort ICA:s reklamer, och då gav han oss e-post adressen till killen som komponerat "ICA:s egna varor" Precis den som vi ville få tag på :D Snacka om flyt!

Nu vill jag verkligen bara sätta mig ner och komponera egna ljudloggor! Det kliar i fingrarna, vill skriva ner alla tankar och idéer som flyger i skallen just nu :D ÄLSKAR att det rullar på så jävla bra som det gör för mig och Sara!

Hej så länge!

Dåså

Nu är äntligen flakproblemet fixat! Eller? :P Nå, klassen har nu beslutat att vi ska köra på mitt förslag iaf. Det känns bra att veta :) Så DET problemet är fixat, men nu ska jag ju ta tag i allt mitt jobb. Kommer säkert gå bra, men jobbigt nu när det är så mycket annat. Nåja! Glad! :D

Hej så länge!

Titta vad jag hittade!

Woohooo! BILD :D Sarorna är på G!

 

God natt och hej så länge!

Inte nu heller

Tro vad du vill, men jag minns inte att jag skrivit en massa skit om dig här! Och jag kommer inte att göra det nu heller. Jag tycker faktiskt bara att det är tråkigt, och ledsamt. Och att bli kallad dryg och negativ är väl aldrig direkt roligt att höra. Men, det är avklarat nu. Jag har faktiskt ingenting kvar att fundera över. Skönt!

Hej så länge!

Från rallybrud till trafikfara

Igår körde jag bil som en gud! Helt ärligt! Vissa saker måste man ju slipa lite på, förfina. Men i övrigt körde jag perfekt och smidigt. Allt i en enda rörelse och jag var asstolt!

Idag var jag helt klar dagens sämsta förare! Efter att helt oförberedd hamna i en brant uppförsbacke, fått stanna där på grund av korsning fick jag en black out. Jag kunde fan inte komma iväg och det blev bara fler och fler bilar. Det var hemskt! Jag kände inte benen och fattade inte vad jag gjorde för fel. Efter att till slut ha kommit bort från kaoset (allt var ju så in i helvete pinsamt) var jag så panikslagen att jag inte kunde någonting. Helt plösligt kunde jag inte starta bilen över huvudtaget. Pappa sitter och undrar vad jag håller på med, vad som hände, och jag vet inte själv. Det var fruktansvärt alltihop! Var bara att börja från början. Tillbaka till lektion 1: Krypkörning.

När det också gick åt helvete ville jag bara kliva ur och sedan åka hem. Som om pappa tillät det. Vi startade och stannade, stannad och startade. För varje gång blev det bättre och bättre, snart försvann känslan av att vilja gråta, jag började skratta när det gick som jag ville och nu är jag tillbaka på tronen. Kung över bilen :P

Man har sina bra och dåliga dagar asså.
Hej så länge!

Michael Jackson i Idol

 

ÅH vilken trevlig låt! :D

 

Hej så länge!

Bara en tanke

Yuna är verkligen cool! Lite störig, men cool! :D Hade klassen röstat fram Fantasy Tema på vår skiva hade jag lätt varit Yuna! Men... vad hindrar mig från att vara det iaf? Hahahaha! Vi har ju made-tema så ;P


Emil var här idag, då var var jag lycklig! Nu har han åkt... inte roligt. Men, får hålla ut till lördagkväll!

Hej så länge!

Soraya M

Om ett tag ska jag åka in till stan för att gå på bio med filmkunskapen. Vi ska se filmen Soraya M. Den verkar faktiskt vara ganska bra, eller iaf helt okej! Många filmer som man ser med skolan brukar ju kunna vara de tråkigaste, men jag hoppas på denna och tror på Mona ;P Det jobbiga är att jag redan nu är supertrött och seg och vill verkligen inte gå ut i den kalla blåsten :S Solen skiner, men jag låter mig inte luras, det är KALLT! Det snöade ju för fan idag på morgonen. Usch! Kan man inte få ha höstlov innan det blir vinter?

Ska äta någonting nu och sedan ta en kopp staaaark kaffe :)
Hej så länge!

Så kan det gå

Mmm... intervjun idag alltså... blev ju inte av!

Så typsikt! Vi var verkligen pepp, nervösa såklart men mest förväntansfulla! Vi är där en halvtimme innan mötet och ringer honom för att förklara det, men han svarar inte. Vi står i kylen och känner oss helt lost. Efter att ha försökt få tag på honom en i en halvtimme börjar vi bli oroliga för att han ska ha glömt bort oss. Att han inte svarade gjorde oss nervösa! 10 över 5 ringer han och säger att han har försökt få tag på oss hela förmiddagen... vi hade missat att ge honom våra nummer, så han hade letat i kataloger där vi såklart inte var med. Han hade försökt nå oss för att förklara att han inte längre kunde träffa oss pga ett annat möta. Så surt! Men han lät uppriktigt ledsen för vår skull, så vi ska boka in en ny tid imorgon för någon gång nästa vecka. Han vill verkligen träffa oss och hjälpa. Det är ju bra iaf! Hoppas det går bättre då... Men det var ju illa av oss att glömma bort att ge våra mobilnummer. Suck! Men man lär sig. Så nästa vecka ska vi träffa Pierre, som komponerade denna härliga låt ;D

 Haha! Jag är så cool som har en pojkvän som går läkarlinjen tillsammans med Jesper Salén ;)
Visst ser man att det är han? Så söt! xD


Hej så länge!

Misslyckande

Krav och ansträngningar som blir en besvikelse... leder till tårar...

Lön för mödan. Inte alltid.

Hej så länge!

Intervju

Nu har jag precis renskrivit intervju-frågorna som jag och Sara ska använda på tisdag. Vår första intervju i samband med Projekt Arbetet. Det är helt sjukt :P Kommer nog bli bra, och roligt, men just nu känns det mest läskigt :P Hoppas att Pierre är snäll mot oss... någon som är lätt att prata med och ingen sur gubbe. Det har inte verkat så hittills när vi pratat med honom i telefon iaf. Men vem vet.

Jaja, på tisdag smäller det!
Hej så länge!

Vad ska man göra?

Exakt vad jag tänker och tycker just nu... det ska inte skrivas här xP Men, ja... Livet asså! Herre Gud :P

Hej så länge!

Ajajajaj!

Okej, jag har haft huvudvärk hela jävla dagan! Från att jag vaknade och nu med... Det suuuger! På idrotten var jag till och med tvungen att gå av planen och sätta mig ner för att världen snurrade så förbaskat. Inte okej! På morgonen tog jag två alvdon, jag har dessutom druckit hur mycket vatten som helst under hela dagen (Jag vet nämligen att jag drick alldeles för lite och lider av vattenbrist) och så har jag tagit 2 treo. Ändå har det kännt som att mitt huvud ska sprängas emellanåt. HJÄLP! Att komma hem efter skolan och slänga sig på sängen och sova i 2 timmar var nog den bästa medecinen, + treo. Jag undrar hur det kommer att kännas imorgon. Det har ju tonat ner sig nu, men jag har fortfarande känningar. Bara för det kunde jag inte övningsköra idag :'( Nå, jag har ingen feber och känner mig ganska bra i övrigt.

Hoppas på att jag blir bättre :)
Hej så länge!

Snart helg

2 dagar kvar!

Hej så länge!

Gillar inte förkylningar

Jag glömde bort mig så många gånger, liksom du. Ett flertal tillfällen var det väldigt nära att det hände. Jag hade aldrig trott att det skulle vara så svårt. Men när något som faller sig så naturligt plötsligt är förbjudet är det lätt att tappa bort sig själv. Bara falla in i detet och glömma överjaget. Det var nästan läskigt! Längtar till fredag, då jag får vara nära dig igen! Men, tänk så mycket mina läppar kunde längta efter dina...

Hej så länge...

zzzz

Vill sova! Verkligen trött! Varit en bra dag idag iaf. Alltid trevligt. Provet gick okej, på klassrådet tog vi inte upp flaket och på håltimmen ringde jag och Sar våra företag, i syfte av PA. De ni! Efter mingelpartyt, som varade en hel timme längre än vad jag trott från början, var jag helt slut. Inte ens kaffe gör susen! Fan vad jag ska sova sen xD

Hej så länge!

P.S. Emil kommer hit efter sin kurs ikväll och då blir jag lycklig <3 D.S.

SLUTA

Nej, jag ska skärpa mig! Vad är det med mig? :P Kan hänga ihop med magknipen, men vad fan. Skärpning!
Mitt flak var bara ett alternativ och om ett annat kommer upp så är det väl bra. Det blir som klassen helst vill. Jag försökte ju iaf och... Det kommer bli den bästa dagen i världshistorien så det kvittar vad det är för flak :D Larvpotta! Allt har sina fördelar och en fördel med det andra är att jag slipper bry mig ;P
Kommer bli great! Berättar det jag vet för klassen imorgon och så får de säga hur de vill ha det.
Inte mer med det :)

Hej så länge!

Hela Flaket stormar

Hm... tänkte på det där med flak när jag stod i duschen. Ju mer jag tänkte på det destu mer ledsen blev jag...

Jag har ett flak, redo och klart, pga en superbra kontakt genom mamma. Det är billigt, fint och med många förmåner som att chaffören kan köra oss vart vi vill hur länge vi vill och dessutom släppa av folk hemma. Det människorna i klassen har gnällt över är ljudpaket och säkerhet. Efter att ha pratat med både mamma och pappa så är jag 100& övertygad om att det inte kommer bli alls riskfullt att åka med detta flaket! Han är tydligen väldigt noga med reglerna, vilket bara är bra tycker jag. Jag tog mig dessutom tid idag att ringa studentevent och showlighters och kolla ljudpaket som inte verkar vara några problem alls, som jag hade först trott. På showlighters lät det som att ljudpaket skulle fixas hur smidigt som helst och till ett trevligare pris än vilken studentfixare som helst.

Jag var stolt över mig själv som hade tagit tag i allting helt själv. Så nämner jag om mina framgångar för några av klasskompisarna... och ändå verkar de inte nöjda. Jag förstår inte vad mer jag kan göra... En del verkar fortfarande vilja kolla andra möjligheter och boka de där dyra flaken som studentfixare erbjuder. Jag... förstår bara inte. Jag ska säkert inte ta det personligt, men jag gör faktiskt det. Nu blev plötsligt platserna för få. Det kan jag inte göra mycket åt, och visst tycker jag det vore roligt med mer folk, men ja. Jag har verkligen tagit mig tid att kolla och tagit ansvar och så duger det inte. Är det för att det är jag som fixar? Ingen vill åka med flaket jag har kollat på? Jag blir faktiskt ledsen! Vi får se hur det går på klassrådet imorgon, men just nu känner jag bara att jag och mitt förslag kommer att röstas ner. Jag skulle tycka att det var okej om jag fixade ett flak med bara 10 pers i klassen eller nåt, men som att jag har något att säga till om :(

Hej så länge!

InSå utan problem

Jag är ganska stolt över mina plugginsattser igår faktiskt... Tillslut tog jag tag i mig själv! Filmkunskaps-uppgiften blev faktiskt bra efter att ha kollat egenom den. Jag läste ut boken "Frukost på Tiffany's" även fast jag hade över 50 sidor kvar. Jag somnade lite sent förstås, vilket resulterade i mörka ringar under ögonen och ett evigt gäspande. Men det jag blev mest nöjd med var ändå InSå:n. Jag övade mindre än vad jag hade önskat, men ja... ska förklara :P

Jag gick till musiksalarna 20 min innan InSå-lektionen för att jag ville öva i sista minuten och sjunga upp. Dessvärre var alla replokaler upptagna, så jag gick till Annelie, min lärare. Hon satt och pratade med 4 personer som jag aldrig sett tidigare, för gamla för att vara elever. Jag förklarade för Annelie att jag ville öva och hon släppte in mig i Albert Hall. Det gjorde hon gladeligen och precis innan hon skulle gå tillbaka till de 4 personerna förklarade hon för mig att de var praktikanter som skulle vara där idag och att de gärna ville vara med på min InSå-lektion. Annelie gillade väldigt mycket att jag visade upp den bästa sidan hos eleverna xP När praktikanterna sedan satt och lyssnade blev jag ganska, läs väldigt, nervös. De satt helt tysta och bara stirrade... Men a vista - delen gick väldigt bra och vi avslutade dessutom "Haltande Sommarvals". Annelie tyckte att jag var väldigt duktig när jag dirigerade henne och mig själv på "Now that I'v seen her" och uppmuntrade mig till att ta ut svängarna mer. Vi började dessutom på min egna låt, äntligen och det var nog det absolut roligaste :D Älskar den!

 Nåväl... nu ska jag fortsätta plugga. Precis, jag har fortfarande massor med läxor kvar att göra trotts min helg av evigt pluggande. Men jag vet inte hur mycket jag orkar. Provet är en sak, men KuHi, det pallar jag inte ens titta på :S Fast kanske borde. :( Blä!

Hej så länge!

Kanelbullensdag

Idag är det kanelbullensdag! Det får man bara inte glömma :D (Jag gjorde faktiskt det förra året, men shyyy) Jag köpte tre stycken för 15 kr och nu ska jag sätta på lite kaffe och äta en mumsig kanelbulle! Det förtjänar jag väl idag efter allt? :) Tycker jag! Och nej, jag ska inte äta alla tre själv :P Pär är hemma och den sista lär vi dela på syster- och broderligt xP Kan titta på lite mer Mr Darcy också ;D

Hoppas alla får en bra kanelbulledag xD


Hej så länge!

Segt

Plugga skulle jag ju göra! Skriva uppsatsen i filmkunskap, skriva loggbok, läsa ut "Frukost på Tiffany's" i Svenskan, öva inför "mingalpartyt", läsa på inför provet i hinduism, öva in mina låtar jag har i privatsång och ja... allt! Men vad gör jag istället? Jag leker med smink, jag går långpromenad med Candie och framför allt tittar jag på "Stolthet och fördom". Jag råkade ju se att den gick att köpa för 99 kr, och pengarna skulle gå till Rosa bandet... jag kunde inte motstå! Och man kan ju inte sluta kolla på Mr Darcy! Det går inte :P Jag säger då det, killarna behöver inte vara vampyrer för att vara charmiga xP Jag har dessutom insett att jag gillar Collin Firth ganska mycket. Han har spelat många bra roller, i många trevliga filmer. "Bridget Jones Dagbok", "Love actually", "Mamma Mia" och "Girl whit a Pearl Earring" är bara några få exempel.Nåja, jag hade en väldigt trevlig eftermiddag med Pussy och Arvid igår! Ska dog aldrig visa Arvid några fler youtube- klipp :P Jag kan glädjas åt att jag gjorde lite läxor igår med. Som matte och sång. Jag behöver inte få panik... inte än!

Hej så länge!

Jump on it

Oookej! Danspasset var riktigt roligt och jag gav allt idag! Men det kändes att det var länge sedan som man var på ett friskispass. Det var jobbigt att gå hem för att jag var så trött och jag var ubersvettig. Men, som sagt, jag gav allt och tog ut rörelserna till max (till skillnad från fjortistjejerna längst bak...) Nåja, jag ska se till att fortsätta gå, och dra med mig P-Sara, eller annan frivillig? :D Det bästa med danspasset var nog ändå de underbara låtarna. Det var alla möjliga stilar och denna låten gav riktig guldkant på passet. OMG vad jag nästan bröt ihop av skratt! xPHej så länge!

Danspass

Ja... klockan 16.30 ska jag gå ner till Friskis och köra höstens första danspass. Jag är skeptisk... fel ledare och har varit mindre roligt då. Men, jag måste ta mig i kragen! Jag måste börja röra på mig. En sak att lyfta skrot på gymet, det kan jag. Men jag måste få upp flåset och skaka bort lite fett :S Så, jag ska skärpa mig nu! Tagga-tagga-tagga!

Önska mig lycka till... Hej så länge!

Old Friends

Idag träffade jag Arvid :D Det var hur roligt som helst! Var ett halvår sedan vi sågs tror jag och det är inte okej! Men idag sågs vi, efter mycket om och men. Arvid, lilla slarvpelle, har haft sönder sin mobil vilket resulterade i att vi båda irrade runt i hela stockholm innan vi tillslut fann varandra vid plattan. :P Då blev det fiiiika och prat. Mer sånt! Arvid är verkligen en av mina favorit-personer!

BTW. Det är jävligt kallt ute och jag klär på mig som aldrig förr. Ganska fin är jag väl? ^^ Hur som helst är det verkligen höst nu! 2 grader och frost på golfbanan... det gick fort.

 

Hej så länge!

Caspita

Av och för mig, igår idag och imorgon

RSS 2.0