Mobilinlägg

Första mobilinlägget. inte fungerat förut.
det är juldag och jag sitter ensam framför tvn. Lagom roligt. Men julafton var iaf bra och har mycket mysigt att se fram emot i veckan, så allt är lugnt :)
 
hej så länge

Back again

Jag vet inte om någon ens har vetat om det, men nu har jag tagit bort lösenordskyddet på min blogg. Jag behövde bara ha den privat ett tag. Ha den helt för mig själv. Men nu är den öppen för allmänheten igen och det känns bra. Får se om någon hittar tillbaka :)
 
Hej så länge!

Julledig? Njaä...

Visst är det trevligt med alla fina uppdateringar folk gör om att "snart är de minsann lediga" och får vara ute i snön, åka till fjällen eller ta tåget till mormor och morfar. Själv börjar jag peppa mig inför första jobbpasset på flera månader! Hur ska det gå? Egentligen har jag inte ångest, jag minns det som att jag ändå gillar mitt jobb, jag behöver pengar och för en gångs skull går bussen så att jag kommer fram i perfekt tid. Men fan vad sugen man bli på att vara ledig när alla andra är det! Tror jag ska skriva en halvbitter uppdatering själv precis innan jag ska dra bara för att få några sympati-kommentarer :)
 
Hej så länge!

Min vän!

Om bara några minuter kommer min fina fina vän Malin hit! Hon är hemma över Julen (hur det nu blev jul?!?! :P ) och vi ska sitta och ha julmys med julskinka, glögg och pepparkakor och bara prata. Jag saknar verkligen den här tjejen, en av mina närmsta, äldsta och bästa vänner, som numera lever i London och jag kan inte träffa henne när som helst. Det är så det blir när man växer upp, alla flyttar till nya platser och man bygger upp ett nytt liv. Jag har också haft fullt upp och fattar knappt att det är julafton på måndag, men när man stannar upp för en sekund inser man hur mycket man saknar det gamla också. Det är kanske därför jag har så svårt att få in alla jag vill träffa nu på lovet... Alla kommer hem och jag vill höra vad de haft för sig allihop <3
 
 
Hej så länge!
 
 

Vilket uppehåll

Ojojoj, vad länge sen det var jag bloggade nu! Så mycket har ju hänt :D Killarna har hittat kostymer, vi har beställt in en underbar tärnklänning från Marc Lesley, och JAG har hittat min Klänning med stort K. Vi har provsmakat menyn och valt rätter till festen. Vi är nu på gång och letar efter band som vi vill ska spela, och kan kanske ha hittat ett som vi gillar.

Det är helt sjukt! Det går så himla fort allting, och även om vi gjort många stora steg så är det många små steg kvar; inbjudan, blommor, ringar, skor, hår och smink, fotograf, resa etc!

Men nu ser jag mest fram emot bröllopsmässan i januari!
Hej så länge!

Caspita

Av och för mig, igår idag och imorgon

RSS 2.0