BTW

Är förresten sjukt nöjd med mina nyfärgade bryn och fransar! Så himla skönt med sminkfri sommar. Och ansiktsbehandling och helkroppsmasage var inte fel det heller. Alla borde gå till Spa Kallander!
 
 
Hej så länge!

Felfelfel

Att det alltid ska bli massor med fel när man ska vara kreativ och göra saker själv! Blir tokig på dessa festprogram som hela tiden ska överraska mig med blanka sidor, konstiga radbyten, felvridna papper och felplacerade rutor! Det är INTE roligt! Men nu skiter jag i det! Den som gnäller åker på spö!

Nu är de dessutom hämtade och jag behöver inte se dem igen innan bröllopet. Känns så konstigt att vara klar! Nästa steg i bröllopsplaneringen är själva bröllopet! Hur gick det till?! :D Jag längtar!

Hej så länge!

Första körlektionen

Snart ska jag iväg på min första körlektion med körskolan. Som jag har förstått det kommer det vara en lektion där det främst handlar om att känna av vilken nivå jag ligger på och att vi efter det kan börja ta lite större steg framåt. Det är bara att hoppas på att det går bra, men vi får se.

Hej så länge!

Here I go again on my own

Idag ska jag ut på lite fler ärenden. Bland annat ska jag registrera mig på körskola... Så får vi se om det går lite fortare med det där körkortet. Om jag någonsin ska satsa på att ta det så är det väl nu? Jag har skjutit på det för länge, och bara jag kommer förbi den där tröskeln så kanske det blir roligt igen.
 
Ikväll ska jag hänga lite med fröken P också, så det blir nice. Och fika med pappa ska jag göra! Se där, ett fullspeckat schema. :)
 
 
Pigg o glad, kexchoklad! Hej så länge!

Lite besviken

Så idag besökte jag blomsterbutiken för att planera detaljer, och det som inte fick hända hände. Troligtvis kommer det inte bli några syrener i min brudbukett! Första tanken var såklart "Åh nej!" eftersom just det var en av de få saker som jag visste att jag ville ha när jag och Emil började planera det här bröllopet, och för att jag varit ute i så god tid och sagt att jag absolut vill ha syrener. Men hon förklarade så bra att de verkligen hade försökt hitta en leverantör som hade syrener och att om de får tag på syrener kommer de såklart att använda det. Så istället för att bli arg eller få panik så lyssnade jag på vilka alternativ som fanns (bra tips till alla där ute :P) och kommer i nödfall att använda luktärt istället. Jag tror att det kan bli ganska fint också faktiskt... framförallt ihop med lila rosor. :) Såklart kommer jag bli lite besviken om det blir en bröllopsdag utan syrener, men jag tror det kan bli väldigt bra ändå. Right...?!

 

 
 
Hej så länge!

15 dagar

Jo tack, nu börjar jag bli nervös. Jag skyller på att jag varit hemma i fyra dagar och inte gjort något annat än att hemma-fixa och tänka på allt som måste ordnas upp innan den stora dagen. Tur att jag har haft Astro här som kunnat distrahera mig. Han har varit himla förstående, haha. :) Det kommer bli tomt när han blir hämtad imorgon...

Nästa vecka blir det mycket att göra dock; först ska vi planera detaljer med blomsterbutiken och festlokalen, jag ska få manikyr, killarnas kostymer och tärnklänningen ska hämtas ut, ringarna ska också hämtas troligtvis, programmen ska ha blivit skickade hit och ska då börja monteras ihop, namn ska skrivas på placeringskorten,jag ska boka tid för lite spabehandlingar hos Spa Kallander, hjälpa mamma och shoppa skor till bröllopet, hitta ett strumpeband (om jag vill ha det, inte bestämt ännu)...

Där någonstans ska jag passa på och njuta av midsommar :P
Och om allt skulle skita sig så har jag en extra vecka på mig.
Hej så länge!

Hundvakt

Så var det sommar! Tänk så fort det gick. Jag fokuserade så mycket på uppsatsen att tiden for förbi, och nu är den inlämnad och godkänd. Emil började nya jobbet i måndags och jag hade mitt enda jobb-pass i juni i måndags också så nu är jag ledig och ensam.

Som tur är har jag fått låna hund, Astros husse och matte är på Mallis, så jag är inte helt ensam. Det är så mycket mysigare. I natt skulle han hoppa upp och ner i sängen så jag hade lite svårt att sova, men i övrigt går allt bra. Just nu till exempel ligger han på min stol, så jag kan inte flytta mig en centimeter. Och så fort jag går till ett annat rum följer han efter. Igår var han med Emil ut på en joggingtur och jag tänkte gå ner med honom till vattnet idag eller imorgon så både han och jag kan bada lite.

Man blir ju såklart lite låst när man är hundvakt. Jag kan inte direkt åka iväg någonstans längre stunder. Men jag behöver faktiskt inte åka någonstans för tillfället heller, jag är ju ledig. :D

Hej så länge!

TV-serier

Blondinbella har aldrig varit en bloggare som jag har följt. Har alltid tyckt att hon blandat sig i sådant som hon inte är tillräckligt insatt i, men nu verkar hon ha flippat ut totalt.
 
Däremot gav hon mig precis inspiration till ett blogginlägg när hon listade sina 10 favoritserier. Jag är ju själv en riktig serie-nörd så jag kände direkt att det var något som jag ville göra. Jag hade dock svårt för att göra bara en "top 10", det behövde bli en lista upp till 15.
 
Jag valde att inte göra en lista över "vilka jag gillar bäst just för tillfället" utan det fick bli en lista över "hur har jag känt för serierna genom tiden". Alltså, serier som jag idag kanske inte skulle välja att titta på kan ändå få en plats i listan eftersom jag vid tillfället jag faktiskt tittade på dem ÄLSKADE dem. Och serier som jag idag ÄLSKAR kanske hamnar lite längre ner eftersom jag kanske inte gillade dem jättebra i början, eller för att jag kom in i serien väldigt sent, osv. Jag kan såklart resonera runt och runt i evigheter... men här kommer listan.

Saras top 15- lista: tv-serier

 1. Vänner
 2. Gilmore Girls
 3. Grey’s Anatomy
 4. Förhäxad
 5. Once upon a time
 6. The Vampire Diaries
 7. Parenthood
 8. Sex and the City
 9. The Big Bang Theory
 10. True Blood
 11. Cougar Town
 12. Scrubs
 13. Rederiet
 14. Sunset Beach
 15. Desperate Housewives

Girls, Arrow och Elementary är några serier som jag precis börjat titta på. Vi får se om de någon gång kommer att smyga sig upp på listan. New Girl och House var inte heller långt borta...

 

Att "Vänner" hamnade högst upp kan knappast ha förvånat någon. Och det är ju den bästa serien genom tiderna! ;)

 
Hej så länge!

Midnatt och Keane-medley

Jag hade lite matkoma i soffan ett tag där! Med klassisk fredagstallrik (Helstekt kycklingbröstfilé, pommes och bea) till middag och sedan gurka- och morotsstavar med dipp, plus en egen daimtårta, var det kanske ganska väntat dock...
 
Men när jag satte mig vid datorn blev jag såå sugen på att lyssna på lite Keane! (Typ världens bästa band!) Jag började med Is it any wonder på Iron Sea - skivan och sedan bara fortsatte det. Det blev en liten konsert här i mitt sovrum. Varför är varenda låt så bra på den skivan? Jag ska i alla fall avsluta med The Frog Prince, och den kör jag alltid i duschen så ska göra det denna gång med.
 
Sen ska grannarna få sova, och jag med! ;)
Puss och godnatt och hej så länge!

Caspita

Av och för mig, igår idag och imorgon

RSS 2.0