De får mig alltid att le!

Har nog de goaste vännerna i världen! <3

 

TK <3

Blir bortskämd!

Hej alla. Känner mig väldigt låg idag, och har gjort det hela dagen. Därför så står min älskling och lagar mat åt mig. <3 Hans berömda pasta och köttfärssås! :* Han är faktiskt den finast i världen! Jag tror att jag ska hjälpa till lite iaf, om han så bara låter mig duka.

Hej så länge!

Cougar Town

Nu har alla mina favorit serier (DH, GA, House, TB, VD etc.) varit nerlagda länge... för länge!
Men på tisdag är iaf en av dem tillbaka och jag längtar som fan!

 

Helt underbar serie som alla borde följa! :D

Alltså, tisdag klockan 22.00 på 5:an.

Hej så länge!

Men du får fri sprit och taxi hem

Ja... jobbträffen i helgen var riktigt nice! La precis upp lite bilder på Facebook. Jag fick lära känna dessa kanonbra människor som jag jobbar ihop med och det var en kväll med trekamp, bowling och en middag som man bokstavligt talat kunde dö av! Blev så himla mätt :P Sen att man inte behövde betala för någonting annat än taxin hem var ju också fint ;) Och det blev både sötsmaskiga drinkar och moët :)

Hoven Droven & Stefan Sundström – Fri sprit & taxi hem

Gick tom bra att jobba dagen efter, även om det var en lång dag.

Idag började även min andra termin på socionom-programmet. Helt okej var det med! Nu måste jag bara få tag på några böcker. Redovisning på måndag om en vecka. Snacka om att man aldrig får slappna av.

Hej så länge!

Slutar tidigare idag!

Ska i vanliga fall jobba till 21 på lördagar men idag är det kick off (typ... tror jag :P) med jobbet. Blir avbytt om en timme och då blir det bowling! Ska bli kul att få lära känna lite folk. Träffar ju bara samma, även om det är  2bra killar! :D Jaja, lunchen är slut!

Hej så länge!

Tid med mig!

Igår var en riktigt skön dag då jag bara tog hand om mig själv! Började med en kaffe med Emil innan han åkte till skolan och sedan blev det en lite större frukost till ett avsnitt Sex and the City. Därefter gjorde jag mig redo för att åka och träna på Friskis i Mörby!Jag tog bussen in klockan halv 11. Men innan friskis solade jag ett par minuter på solariumet som ligger precis bredvid.Jag tycker att det är så himla avslappnande och sola där! Bra musik och jag tycker att jag faktiskt fick färg efter de få minuter som jag låg där. Men är man blek så syns det... :P Därefter gick jag till friskis och körde ett Medel lunchpass på 45 minuter. Jag gav verkligen allt på det passet och idag har jag härligt med träningsverk :DNär jag kom hem åt jag en lättare lunch och sedan blev det ett skumbad med ljus, pocket och Simon and Garfunkel :D

Tänk om alla dagar kunde se ut så ;D Idag blir det nog inte heller mycket gjort. Det som är tänkt är väl att städa bort julen när Emil kommit hem från skolan. Det är ju 20-dag Knut, så är väl dags. Även om jag gillar mina tomtar :P
Hej så länge!

Friends äger!

Hittade precis ett väldigt roligt klipp som aldrig kom med i serien vänner. Trist, men ni får gå in på youtube och se den :D:

http://www.youtube.com/watch?v=fwJa7qY3xIM


"who's painting us?" Hahah!
Hej så länge!

Bra dag!

I några dagar nu har jag och Emil haft väldigt svårt för att vakna och gå upp på morgonen. Vi har kanske lyckats tvinga oss upp ur sängen och sedan fått i oss frukost vid halv 12. Men idag gick vi upp efter andra snoozen, alltså ungefär vid kvart i 9. Det tyckte vi var ganska bra! Vi gick ner till VI i snöovädret och handlade mat och gjorde sen en kanongod linsgryta efter ett recept från en av mammas mattidningar och så passade vi även på att baka tekakor till. Det blev supergott!

Nu är jag däremot supertrött och funderar på om jag ska ta mig en middagslur eller om jag kanske ska fixa en kopp kaffe istället så att jag faktiskt är trött tidigare än halv 1 ikväll.
Hej så länge!

Smile!

De flesta vet att jag är tokig i söta smilies :D Och nu har jag hittat så de kan komma med i bloggen. Snacka om att jag är seg med sånt här :P Jaja!

Stannade hemma idag. Får nog ungefär lika mycket gjort.
Hej så länge!

Halvhjärtat

Blandade känslor, blandade tankar.
På ett vis är jag glad, men på ett annat vis ledsen.
Finns mycket att säga, men vet inte till vem.
Får väl acceptera att det är som det är och den här gången var jag iaf delvis sedd.
Bättre än inte alls.
Vet att det är mycket som jag inte förstår, men jag vet att det inte bara är mitt fel.

Mer juridik.
Hej så länge!

Tillbaka i bänken

Idag var jag tillbaka i skolan och hade en 3 timmar lång föreläsning... Trodde att jag skulle ha glömt allt jag lärt mig och att det skulle vara en helt förvirrad lektion. Första timmen kändes värdelös och jag tänkte gå hem, men efter paus började faktiskt mycket klarna. Hämtade även min hemtenta, mycket glad över resultatet!

Nu ska jag snart åka iväg och träffa gamla Sp07e :) Spännande!
Hej så länge!

2011

Nytt år, lite ångest... hur ska man kunna slå 2010?

Att fira nyåret var väldigt roligt :D Lite bilder:Ett lamt nyårslöfte: Första månaden blir en vit månad!
Hej så länge!

Caspita

Av och för mig, igår idag och imorgon

RSS 2.0