Sista skivan

Hejhejhej!

Nu är jag riktigt uppklädd ska ni veta! Jag har laddat till 1000 inför ikväll, för IKVÄLL ska jag på min sista skiva för iår! Temat är "extremt" och jag är extreeeemt glittrig :D Hoppas att det blir en sjukt rolig kväll, det räknar jag med! ;) Men först ska jag äta gott ute med Emil och Ragge, sedan drar vi i oss varsin Weston på Spitfire och SEN ska vi till EGO på skiva. Wiiiiiieeeeee!

Ni får säkert se bilder senare, hej så länge!

This is my life

Ska vi heja på Anna ikväll eller? :)
Vet inte om resten av Europa kommer att gilla låten, men jag tycker att den är ganska fin faktiskt!
Man ska väl hålla på Sverige! För Kung och Fosterland! :PLycka till Anna! Heja Sverige!
Hej så länge!

Nu ska den på!

Imorgon är det studentfotografering! OMG! :D Jag hoppas att det blir fint väder bara. Hämtade min klänning från skräddaren idag och även fast den inte har syts in eller något sånt så var jag tvungen att testa den. Jag älskar min klänning och vill verkligen ha den på mig! <3 Är nyfiken på hur de andra ser ut ^^ Tänk att det snart är dags för riktiga studenten, längtar!

Hej så länge!

Gymbollen

Ni kanske undrar varför det inte varit något inlägg om träning på länge. Det är för att det inte har blivit någon träning och jag kan förklara att det beror på 4 saker:

  1. Jag har haft så mycket plugg att jag inte ens kunnat tänka att jag skulle lägga en timme på träning
  2. Jag har genom all stress varit sjuk fram och tillbaka
  3. När jag beslutade att inte göra lumpen försvann mycket av pressen att träna
  4. Jag stukade foten samma dag som balen (ni har sett bilder) och den är fortfarande lite off
Men igår gjorde jag lite övningar på min gymboll som jag fick till min födelsedag och jag var fett nöjd med de övningarna. Med bollen följde nämligen en liten bok med 6 övningar och de fungerade bra som en mjukstart. Så jag tänkte bara berätta att jag tänker köra bollen nu i några dagar och sedan när sommarlovet börjar ska jag börja träna på riktigt igen! Utegympa vid kvarnis, lite spinning och löpning. Tror att det blir kanon ;) Lär bli mycket bad också, ÅH LÅT DET BLI SOMMAR! <3

Hoppas att ni har hållit igång bättre än jag iaf ;) Nu kör vi! Hej så länge!

Det är över... snart! ;)

Idag fick jag reda på en hel del betyg och snart får jag se, svart på vitt, att det jag kämpat för är avklarat! Jag har faktiskt fått de betyg jag hoppats på än så länge och jag är mer än glad! Jag är stolt och lättad! <3

Det är dock 4 betyg kvar av mina 12 som jag inte vet hur det kommer att bli med, jag ligger och svajar... Usch! Jag kan bara hoppas att det jag gjort nu på slutet gör så att det väger över till min fördel.

Det kanske låter larvig att jag bryr mig så här mycket om mitt snitt och vad jag får för betyg, men jag har väl lite att bevisa för mig själv och dessutom söker jag krävande utbildningar...

TAGGA!!! 1 (EN) VECKA KVAR TILL STUDENTEN!!!!!!!Berättar hur det gick med betygen när jag vet. ;) Hej så länge!

Svårt att nå hela vägen fram

Imorgon är det Nationellt Prov i Ma C!!! Jag gråter inför varje matteprov, alltid kvällen innan! Men den här helgen har jag pluggat bra och på dagens matte lektion (min sista mattelektion någonsin!) frågade jag det jag kände att jag behövde fråga om. Och nu... nu är klockan 20 i 8 och jag förmår mig bara inte att ta fram boken. Det känns bra nu och jag vet att om jag tar fram böckerna kommer jag hitta något att få panik över och börja storgråta och ja... allt sånt där dåligt. Jag vill inte gråta den här gången! Men om jag inte tar fram böckerna kanske jag missar något och sabbar allt.

Jag vet att det här kanske låter dumt, men jag kan bara inte få ett G i Matte C. Jag vägrar! Jag kan inte ha ett G bland mina betyg, jag vill inte! Nu är det inte så att jag säger att G är ett dåligt betyg, men jag vet att jag kan bättre än så och jag skulle bli riktigt besviken på mig själv! Hur som helst, jag säger aldrig någonting i skolan och det här är min blogg... jag skulle bli superledsen över ett G :S Jag vet inte vad jag ska göra...

Plugga, inte plugga?! Hej så länge!

Väder sista veckan!

Har kollat hur vädret kommer att se ut nästa vecka efter som jag har hört lite skräckhistorier om att det skulle bli "mulet och jättekallt!". Jag tycker att det ser riktigt bra ut till och med! Inte så varmt som jag kanske önskat, men inte superkallt iaf, runt 15 grader. Och om det inte är så sol så är det bara lite halv molnigt/soligt på de dagar som spelar roll! Klart godkänt!

När man kan se vad det ungefär kommer att bli för väder på sin STUDENTEXAMEN vet man att det är nära! <3 Hoppas att inte vädergudarna ändrar sig till det sämre nu, vill haaaaa SOOOOOL!!!!

 

Hej så länge!

Prinsessaga!

Någon mer som ska titta på den här filmen ikväll?

 

Den går klockan 21.00 på 3:an och den är sådär lagom mystöntig!

Har sett den några gånger tidigare, och flera andra med exakt samma tema och upplägg

Det är något med de här prinsessagorna som gör att alla flickor mår riktigt bra!

Hej så länge, glöm inte glassen!

<3

Mösexan

Var förresten och såg PussyCats pjäs "Mösexan" idag på södra och eleverna var himla duktiga faktiskt! Tyckte att de gjorde den bra och att alla var bra skådisar :) Men Pussy var ju såklaaaart bäst!

 

Hej så länge!

Fa-la-la-la-lak!

Det är fullt upp med inte bara skolan nu, utan även flaket! Jag blir så stressad av det! Jag vill bara att alla ska bli nöjda och glada men samtidigt vill jag inte ha allt ansvar. Jag vet att det finns några söta själar som ställer upp för mig och vill hjälpa till och det uppskattar jag verkligen! Men tänk om alla kunde bestämma tillsammans, att vi gjorde allt tillsammans och att stämningen var god (a) Det önskar jag! Inte ett flakmöte då alla bara pratar rakt ut och sedan reser sig upp och går mitt i. Jag är väl inte den mest stabila människa i såna här lägen heller, men det hör inte hit :P Jag skulle uppskatta lite struktur och fasta datum. Men allt har sin tid... Bara ingen säger "MEN TA DET LUGNT!" så ska nog allt gå bra :P

Hej så länge!

Så nära nu!

Man fattar hur nära det är studenten när man övar på låtarna man ska framföra på studenten! Jag tänker inte avslöja vilka vi ska köra, men nu efter lektionen känner jag att det här kommer att bli så himla bra! Vi ska köra två låtar som vi sätter ihop och i en av låtarna ska jag spela synth. SUPERLÄSKIGT! Aldrig under de här tre åren har jag spelat ett instrument, ALDRIG. Och nu ska jag sitta och lira synt på studentexamen. Haha, oväntat men faktiskt kanske roligt :D Hoppas bara att inte mina kompisar blir besvikna ;) Jag har faktiskt övat! <3

Hej så länge!

P.S. VILKET VÄDER VI HAR! <3 OH BOY! D.S.

Gåvans baksida

Något som jag alltid har tyckt varit jobbigt är när någon ber mig (rättelse: säger åt mig, BEGÄR!) att sjunga något, bara sådär! Jag kan gå och sjunga för mig själv, jag kan sjunga inför publik både i körsammanhang och ensam, jag kan sjunga privat men då på eget initsiativ. ALDRIG när någon ber mig att "bara sjunga någonting".

Alldeles nyss bad min pappa mig att ställa mig och sjunga för mamma, låten som jag igår framförde på konsert. Han sa att jag inte behövde sjunga hela låten utan bara det allra sista. Aa, tack för den! Låten han menade var "Think of me" från Fantomen på Operan och sista delen är en stört ljus a cappella-del! Det ska jag bara ställa mig upp och göra, bara sådär! "Det kan du väl göra för din mamma som inte var där!" NEJ, DET KAN JAG INTE! Jag hatar när folk gör så, tror att man helt utan vidare ska vara full av talang och direkt sätta trestrukna c som om det inte vore några problem alls. Vad tror folk?!

Det här händer mig hela tiden och jag mår lika dåligt varje gång. "Sjung för mormor", "Sjung på festen", sjung hit och sjung dit. Det är aldrig någon som ber någon att ställa sig upp och köra en monolog ur shakespeare bara "sådär" om man är teatrere eller rita ett mästerverk alla michelangelo om man är bildis. Okej, alla som sjunger eller spelar instrument kanske inte tycker att det är jobbigt att dra ett solo rätt upp o ner, men jag gör det och har alltid känt såhär. Tycker att iaf mina föräldrar borde ha fattat det nu.

Jag är faktiskt stolt över min sångröst, det är inte det jag menar. Jag är verkligen glad över att jag kan sjunga och att jag har fått lära mig att sjunga bättre och bättre genom att ha gått musikskola och musiklinje. Men kan det inte räcka med att jag sjunger när det känns naturligt och bra för mig? Sjunga när jag vill sjunga och känna att det är roligt och inte påtvingat? Jag vill ha det så och då lovar jag att jag ska framföra någonting fint, rent och snyggt. Det är så jag vill ha det, ren sång av hjärtat lust.

Hej så länge!

Duktig idag

Idag har jag pluggat, fixat grejer till studenten OCH varit och jobbat i 6 timmar! Hur bra är inte det på en skala?! Jag ger mig själv 10/10 ;) Nu är jag dock ganska trött och jag vill inte att den här dödsveckan som ligger framför mig ska börja! Jag vet inte om jag är redo, det är så mycket betyg som hänger på den här veckan. Inlämningar, prov och redovisningar, någonting varje dag. SHIT!!! :S Men sen är det nästan över! Bara lite kvar, det ska jag allt fixa :)

Orkar inte ens gnälla över det. Veckan börjar om bara någon timme och så är det bara. Inget att göra åt saken, bara bita ihop. Hej så länge!

Doften av rök

Idag åkte jag hem till Emil och eftersom han spenderat dagen innan med att halvera grannens häck blev det att elda resterna. Bröderna hade räknat med att det skulle ta dem ca. 2 timmar om de delade på jobbet. Det tog ungefär 6 timmar när det var 5 pers som jobbade samtidigt. Det var sååå mycket att elda och en fet brasa att se efter. Jag och mina blivande svägerskor fick stå runt elden och lassa på, medans killarna forslade veden från grannens tomt. Jag kanske inte var mest effektiv pga min stukade fot. Men jag gjorde så gott jag kunde och det handlade inte bara om att få jobbet gjort. Det var trevligt att hjälpas åt och vara tillsammans. Sammanhållning och samarbete :)

Man luktade ju lagom trevligt efter eldningen, men det fixade man med en dusch!
Nu ska här sovas. Hej så länge!

Dagen efter igår

Igår var det gåsrus och dessutom studentbal!

På gåsruset gick det illa. Stukade min fucking cp-fot efter ca. 1 km och fick avbryta... linka tillbaka och skämmas varje gång jag mötte någon. Många jag mötta var ju himla gulliga med. Frågade hur det gick, om de skulle ringa efter hjälp eller följa med mig tillbaka. Jag kom tillbaka till skolan tillslut iaf med lite hjälp. Då tog jag på mig min stödstrumpa som jag alltid har med mig. Jag hade hållit i den innan ruset och funderat på om jag skulle ta den på mig innan, men hade struntat i det. Jag är fortfarande irriterad på mig själv. Hur kunde jag vara så korkad? När jag vet att jag har problem med min fot, att jag har så lätt för att vricka den, och ändå tar jag inte på mig den när jag ska ut och springa terräng...

När det sedan var bal på kvällen hade jag strumpan på mig. Jag hade långklänning iaf, så man kunde inte se att jag hade den på mig. Såg väldigt roligt ut med stödstrumpa och klackskor. Innan och under balen hade jag hur som helst väldigt roligt! Var på bra humör liksom alla andra och det var bra stämning. Vi stannade till halv 1 då vi blev hämtade. Under kvällen struntade jag helt i att jag hade ont i foten. Jag dansade och hoppade och skojade!

Idag fick jag sota för det... Men det var det värt!Balen!Vi noterar stödstrumpan, blåmärket som börjar komma fram på vänster sida och blåsan på tån i mitten :S

Hej så länge!

11/5 2010

 

Jag vill aldrig glömma den här dagen!

Dagen då jag såg Magnus Betnér live på Chinateatern!

Det var så stört roligt, jag trodde att jag skulle dö!

Var verkligen en upplevelse att få se sin idol irl och han gjorde en riktigt bra show <3

TACK MAGNUS BETNÉR FÖR LIVETS ORD!

 

Hej så länge!

Effektiv och samtidigt inte

Jag har gjort kanske mycket skolarbete den här helgen, men samtidigt känns det som att jag har slappat för mycket.

  1. Projektarbetet är färdigt, men det ska jag läsa igenom imorgon och på tisdag så att jag inte missar något.
  2. Jag har rättat det jag gjort i matten, men har inte gjort klart alla uppgifterna.
  3. Jag har skrivit ett pm till svenskaredovisningen och vet vad mitt tal ska handla om, men jag vet inte exakt vad jag ska säga för att få ihop de här 5 minuterna.
  4. Jag har övat på InSå och förberett ett framträdande av en av låtarna, men den andra kan jag fortfarande inte texten utantill.
Mycket har gjorts, men är det bara jag som tycker att det är lite väl många "men"? Inget känns 100% färdigt. Jag kan inte känna att tyngden kan lyftas från mina axlar helt... Detta måste göras imorgon! Inga fler MEN.

Hej så länge!

Kattstatus

Allt är fortfarande frid och fröjd hos Mästarn. Jag och Mister Sigge fann varandra väldig fort under en eftermiddag tillsammans och dagen därpå så vaknade jag och hade en väldigt mysig mister sovandes och purrandes på min mage. Samma dag så gav Mister Skorpan med sig och nu kan jag knappt gå runt i lägenheten utan att ha någon av katterna precis framför fötterna. De bor ofta och gärna i sängen, vilket är okej eftersom att jag och Emil är noga med att lägga på överkastet.

Jag är inte bara en superbra kattvakt utan har även fått lite gjort. Gissa vem som har blivit klar med projektarbetet!? Och det behöver inte vara inne än på 3 dagar!!! :D

Måste även säga att jag och Emil är kungar på att laga mat! Vi njöt av en underbart god middag med ett glas vin samtidigt som vi tittade på Avatar. Låter det som att vi har det hur härligt som helst? Det har vi! <3

Vi fick ju ta vad vi ville ur kylen!

Namnam! :)

Hej så länge!

Mästarens Mansion

Sitter i lägenheten som tillhör Emils bror och hans nytillfriade fästmö. ^^ Vi är kattvakter och ska vara det i några dagar vilket ska bli lugnt och mysigt. Lite frihet och lite ensam-tid är aldrig fel. Dock är det svårt att skriva på datorn när man ständigt blir skallad av katter. Det är två mäktiga katter som kräver uppmärksamhet. Vi lovar att ta väl hand om dem och hålla lägenheten hel och ren.

Idag var det vårkonsert och det gick faktiskt bra. Nu måste jag sova om jag ska orka upp till NP i engelska imorgon bitti. Hej så länge!

PS.

Jag vet att jag lovade bilder, men ni har säkert redan sett dem på fb. Om inte så får ni väl göra det! D.S.

Hej så länge

Hunnit andas

Nu har jag fått lite mer koll på läget... hoppas jag! 2 h och 40 min gick åt till att fixa rapporten efter feedback och sedan gjorde jag filosofin på 1 h. Nu har jag dessutom fixat musiken till min och Saras idrottslektion som vi ska hålla imorgon och jag bryr mig inte om vad folk tycker, det är stört bra musik! :) Nu är jag jättetrött, men ska gå och duscha och sedan prata med Emil när LOST är slut klockan 12. Så... som sagt har jag lite mer koll, men ändå inte klar. Det goda kvar! <3

Hej så länge!

Står still!

Jag är bajs-stressad just nu!!!!!

Jag har så många bollar i luften och de blir fler och fler hela tiden! Jag måste säga att jag är en ganska skicklig jonglör, men nu börjar bollarna falla mot marken och hjärnan hänger fan inte med!!! Jag ser hur de närmar sig parketten och har panik, men när jag säger åt händerna att fånga bollarna så gör de inte det! Det är kortslutning någonstans!

Vet inte om det här var helt obegripligt nu... men iaf! Varför kommer jag inte på ett exempel till den dumma hemuppgiften!?!? Den ska vara inne idag!!!

Hej så länge!

Det viktigaste först!

Inatt drömde jag en fruktansvärd mardröm...

Jag sitter i klassrum P201 tillsammans med resten av klassen och plötsligt kliver Malin Åneman, handledare, in. Hon ser mycket upprörd ut och frågar oss varför ingen i klassen lämnat in projektrapporten i tid. Självklart stirrar hon med en extra kall blick på mig, kanske för att jag var en av de få som lämnade in rapport för feedback, och för att det var min mardröm... Klassen börjar högljutt att protestera: "Den ska ju inte lämnas in än! Inte förrän tisdag nästa vecka!" Till svar får vi "NEJ, den skulle ha varit inne senast IGÅR!!! Vi som har varit så tydliga med det här! Ni skulle ha haft mer koll!!!"

Jag vaknade upp och trodde faktiskt att den hemska drömmen var sann, att allt hade hänt, och fick panik! Är det här mina mardrömmar just nu?! Det är ju helt sjukt!

Därför blev min eftermiddag inte helt som jag planerat. När jag kom hem åt jag lunch framför TVn och åkte sedan in till stan för att möta upp mamma och sedan köpa en underbar och perfek studentklänning med ett par supersöta skor! Sånt som matte, projektrapport och filosofi kan vänta en dag till...

Hej så länge!

Stackars blogg

Det går utför känner jag! Hinner inte, bryr mig inte! Jag sitter inte vid datorn längre helt enkelt och nu när solen varit framme vill man ju inte sitta inne. Dock så har det varit mycket skojigt i helgen och det har tagits massor med bilder. Så blir en update imorgon med bilder och skvaller om helgen <3 Nu ska jag typ lägga mig för är supertrött!

Hej så länge!

P.S. Finns så många fantastiska människor i mitt liv och jag älskar er allihop!!! <3 D.S.

Caspita

Av och för mig, igår idag och imorgon

RSS 2.0