Pigg av vår!

Det mesta är bra och allt rullar på. Finns några saker som skulle kunna vara bättre, som t.ex. jobbet... Men det får väl lösa sig på något vis. Allt kan ju inte alltid vara toppen. Men att det är vårigt, soligt och varmt gör att det mesta känns mycket bättre!


Smile till våren!

Hej så länge!

Mina hundar <3

Hade en så himla mysig dag med hundarna igår och tog en del bilder som jag känner att jag vill dela med mig av :) Det var bara några timmar som jag passade dem, men jag hann ändå bli hundsjuk!

Hej så länge!

Blåsiga vårdagar

Äntligen har det blivit lite varmare ute! Det är plusgrader och vårjackan är på! Solen kikar fram då och då och träd och gator är inte längre täckta av snö och frost. Dock är det ju hur blåsigt som helst! Igår såg jag en tant som höll på att blåsa bort när hon gick över ett övergångsställe och idag är det i princip storm!

Allt detta fyller mig dock av barndomsminnen! Någon mer som tänker på det här klippet en dag som denna?

 

Hittade även denna som var lite längre:

 

 

Hej så länge!

Hallelujah brother!

Klar med pedagogik-tentan... tror jag iaf :) Känns bra och jag har skrivit precis lagom. Ska låta det ligga en stund nu och titta på den igen ikväll. Ska iväg och träna om en timme så det blir fiiint!

Titeln... ja för att den är passande och för att jag inte kan sluta tänka på den här filmen:

 

Ni som har haft nöjet att se den fattar ;D

Hej så länge!

Brunch och rosa himmel

Idag var jag i Sollentuna Centrum och åt brunch med Ella. Hon fyllde dessutom år så då bjöd jag henne på en cupcake, även fast hon protesterade. :P Det var hur som helst väldigt trevligt, snacka om att jag har saknat den tjejen! Det är jobbigt när ens vänner flyttar!


I'm on my way!


Födelsedagsbruden med sin födelsedagsfrappe!

Sen jag kom hem har jag inte gjort något vettigt... eller jag har försökt skriva klart min hemtenta men det går segt. Nyss kändes det helt hopplöst, men så tittade jag upp från datorn och såg vår underbara rosa himmel genom fönstret. Det är sååå vackert med solnedgång <3 Jag blir alldeles glad!Så... dags att skriva lite till!
Hej så länge!

Sova middag!

Hundvakt igår, idag och ska rycka in några timmar även imorgon.

De är mysiga de där, lurar med mig på soffan ^^

 

 

Hej så länge!

The fundamental things apply

Hej så länge!

Musiken jag glömt bort

Försöker uppdatera min spellista i iTunes och eftersom spotify tagit över så är det mycket att göra. Jag har glömt bort i princip hälften av alla låtar jag har på hårddisken... Man blir ganska nostalgisk ska jag säga! :)

Bara ett av alla fynd som fick mig att sakna ensemblen något oerhört:


Hej så länge!
<object width="480" height="390"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ENScl66Q5a0?fs=1&amp;hl=sv_SE"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ENScl66Q5a0?fs=1&amp;hl=sv_SE" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="390"></embed></object>

Något att se fram emot!

 

Hej så länge!

The Straw hat

Sol ute, men jag sitter inne i mörkret med Vygotsky...

Mycket mer behöver man inte säga.
Hej så länge!

Caspita

Av och för mig, igår idag och imorgon

RSS 2.0