Och så slutade man tänka

Jävla skit! Vad dålig jag är! Gått runt och ljugit i flera veckor och tyckt jag varit så duktig på att hålla minen. OCH, det sista jag gör!!!, är att slänga ur mig en dum kommentar så karln springer ut på balkongen och hittar killarnas gömda packning. Vilken miss! Sen verkade han inte alls överraskad eller förvånad, han har ju ändå letat efter tecken i flera veckor nu. Men ändå! Jag är kass! :P Så jag skäms! Men nu är han iväg iaf och lär troligtvis råka ut för lite andra överraskningar :)

Hej så länge!

;)

Idag ska jag och Emil på studentmottagning. Det ska bli roligt. Det var ju hela 3 år sedan man själv sprang ut, men jag minns fortfarande den där känslan av frihet och hur det var både roligt och nervöst. Jag minns att jag kände en lättnad över att äntligen vara klar med gymnasiet, även om det hade varit mestadels roligt, och jag tyckte om att jag inte riktigt visste vad jag skulle göra sen. Skulle det bli lumpen eller studier, och i så fall, vilka studier? Sen blev det ju faktiskt både att jag flyttade hemifrån och började på socionomprogrammet. Vi får se hur det blir för den blivande studenten, vilka vägval hon kommer ta i framtiden.
 
Dagen till ära har jag tagit fram mina lösögonfransar. Jag har inte använt dem på jätte-jätte länge och jag måste säga att det känns ovant. De första sekunderna tyckte jag det såg så kostigt och fejk ut, men nu när jag ser mig i spegeln på avstånd är det nog ganska snyggt ändå.
 
 
Hej så länge!

Som på beställning

Haha! Det är ju fantastiskt faktiskt. Bara nån dag efter mitt förra inlägg postar bäst LD detta på sin blogg. Lixom, man sitter hemma och tänker på det som mest och ifrågasätter om man verkligen gjorde rätt val när man gick in i en diskussion om kvinnors rätt att se ut hur som helst, och så kommer detta som ett fett rungande svar; "JA! Du gjorde rätt! Fortsätt kämpa för detta!"
 
Mycket bra känsla!
Hej så länge!
 
 

Ja, nu räcker det med detta "patriarkatet-tjaffs"... öh...?!?

Ibland vet jag att man kanske ska hålla tyst, men jag kunde bara inte. Och... nu är jag inte så duktig på att argumentera för min sak, men detta var då inte mitt fel :P
 
 
En som inte fattar, och en... som INTE fattar!
Hej så länge!

Vilken vecka!

Nu är det såhär att jag precis haft den mest fantastiska vecka, och då måste man faktiskt skriva om det i bloggen.
 
För det första så lämnade jag och Emma in vår c-uppsats i måndags. Det var såklart ashärligt, men också ganska läskigt. Vår baby ska nu bli bedömd och granskad in i sömmarna. Vi får se hur det går!!
 
Sen var vi på Rock of Ages och såg Rheborg i sitt esse! Helt fantastisk show med grym musik och hysteriska scener. Jag kan rekommendera alla att se den!
 
I fredags var vi på stadion och såg Bon Jovi rocka loss. Innan konserten var vi ganska trötta och lite lagom pepp, men när allt drog igång och man såg gubbarna lira höjdes humöret till max. Det var helt oslagbart, och lite nostalgiskt. Senast vi var och såg dem förlovade vi oss bara några dagar senare, och denna gången kommer vi att gifta oss bara en månad efter att ha sett dem. <3
 
(Och ja, vi stod typ längst, längst bak!)
 
SEN! Ojojoj... på lördagsmorgonen stormade 15 brudar in i min lägenhet under tiden jag satt och käkade frukost i bara morgonrocken. Några snabba ryck och sedan var jag iväg på min möhippa. Jag fick göra sakar jag aldrig gjort förut och jag är så rörd över hur alla hade förberett en massa saker bara för min skull. De är helt fantastiska allihopa och det var min livs bästa utekväll!
 
Söndagen spenderade jag i sängen till kl.14.30 då jag krälade upp för att åka till jobbet. Det kanske inte var det bästa beslutet, men hade inte så mycket val. Och det gick vägen iaf :P

Nu kan jag påstå att jag har återhämtat mig, tack o lov, och ska snart börja tagga till inför vårruset som är ikväll. Det verkar aldrig ta slut ;)

STORT TACK igen till alla inblandade! Ni är fan bäst!
Hej så länge!

Bisarra värld

Jag ramlade in på en random blogg och bloggerskan beskriver sin bröllopsdag i detaljer, med fantastiska bilder, och jag börjar storböla! Jag blir helt chockad av min egen reaktion, men det var så fin och jag kunde bara inte hålla tårarna inne. Precis såhär vill jag att min bröllopsdag ska bli! Även om jag inte har en susning om vem den här tjejen är så blev jag bara så lycklig för hennes skull, det är lustigt faktiskt...
 
Jag antar att det är för att bröllopsdagen närmar sig som alla dessa känslor svallar upp. Det är verkligen snart! Lite drykt 40 dagar och allt jag vill är att den ska bli underbar, såklart! Nu är tårarna slut, och det var skönt att få vara lite känslomässigt instabil en stund :P Jag hoppas att jag kan tillåta mig själv att bli lika känslosam på den stora dagen, vill inte vara stel och konstig, men känner jag mig och Emil rätt kommer tårarna strömma ner får båda våra kinder när vi säger våra löften och lovar varandra all kärlek!
 
Kanske blev ett kontigt inlägg det här, men efter denna känslostorm behövde jag bara skriva av mig :P
 
 
Hej så länge!

Nu kommer värmen

Jodå, det var så det var sagt! Nästa vecka kan det till och med bli försommar-värme. Det vore inte fel alls! Imorgon ska jag och Emil kanske åka och hitta blommor till balkongen. Det är hög tid att börja göra fint där ute, framför allt som det ska bli varmt och härligt. Jag är även sugen på att köpa lite prylar från Åhlens... de har gjort reklam för väldigt mycket fint. Så om budgeten räcker kanske det blir någon kudde därifrån ;)
 
 
Hej så länge!

Sköna maj

Så har man sjungit in våren också. :) Valborg firades lugnt och trevligt med fina vänner. Och katt!
 
 
Skagenmacka som förrätt fick mycket positiva reaktioner, men vissa kanske tyckte att somliga skulle ha lite mer än andra... ;)
 
Hej så länge!

Caspita

Av och för mig, igår idag och imorgon

RSS 2.0