Gammal och grå

Jaha, har påsken varit fin? :) Min har varit riktigt bra med olika utflykter till stranden, landet och resarö! Mycket härligt! Dock är det härmed bevisat att jag är gammal... Jag har fyllt 20 och har fått vitt hår... Det är sant!

Igår fann vi ett vitt hårstrå som satt fast på mitt huvud...Japp, ni kan alla se det. Nu går det bara utför härifrån!

;) Men jag är inte bitter, tror nog att jag ska hinna med det jag vill göra i livet iaf.
Hej så länge!

Snacka om överraskad!

Ojojoj, så är man gammal ;) Eller iaf 20 år fyllda! Känns bra och det blir systemet på måndag.

Födelsedagen var fantastiskt bra och jag vill tacka alla som varit med och firat mig! Det betyder mycket! :D

Morgonen började med skön-sång och frukost på sängen av Emil och min familj. Jag blev även bortskämd med några presenter (A)

Sedan var det dags att ställa i ordning bord, det skulle bli födesedagsfika med släkten. Jag fick stå för 4 kladd-tårtor; 2 vanliga och 2 vita! Det blev blommor och presenter, på min ära! ^^ Jag har tur som har en så härlig släkt!

Vid 17.00 var det dags för Emils hemliga present på okänd plats! Vi gick från en buffé till en annan, på vår favoritrestaurang där mina favoritmäniskor väntade. Jag blev inte lite överraskad! Kvällen slutade inte heller där, utan det blev dessutom en tripp till Globen där det blev 3 timmars skrattfest med Jeff Dunham! <3

Som sagt, helt underbar födelsedag och stort tack till alla, men störst tack till min älkling!
Hej så länge!

GRATTIS ÄLSKLING!

Igår fyllde min älskade Emil 22 år! <3Han firades med frukost på sängen och på kvällen hade vi finmiddag med Emils familj som var riktigt gott och trevligt.

Du är så fin gubben!
GRATTIS!


Hej så länge!

Det bästa av sällskap: Uppföljaren

Igårkväll blev jag och Emil bjudna på en riktigt härlig födelsedagsmiddag av Emils äldsta bror och hans fästmö :D Jag tyckte att stället var mycket trevligt med både god mat och bra uppassning utan att det var påträngande.

Sedan var det ju såklart sällskapet som gjorde hela kvällen, något som absolut inte ska stickas under stol med ;)

Sedan kan ju klänningar komma i många former och det man ser med en palantír kan tolkas på många spännande sätt. Haha (A)

Vill med detta inlägg återigen tacka för en fin kväll helt enkelt :)
Hej så länge!

Det bästa av sällskap!

Ibland när man känner att man bara behöver ventilera sina tankar och åsikter finns det ingen bättre att prata med än med sina husdjur. Då behöver man aldrig oroa sig för missförstånd, påhopp eller för tillfället oönskad kritik. Man möts enbart av total omtanke och uppmärksamhet.

Candie, Astro och Ella är riktiga stjärnor på att bara finnas där för att få mig att må bra!

Myser av att vara hundvakt!
Hej så länge!

Födelsedagsveckan!

Den här veckan är det fullt upp och det beror framför allt på att både jag och Emil fyller år! ^^

Måndag: "Hudvårdsmöte" hos L
Tisdag: Middag ute med E och L
Onsdag: Födelsedagsmiddag för Emil med hans familj
Torsdag: Spex
Fredag: Födelsedagsmiddag för mig med min familj
Lördag: Födelsedagslunch för mig med min släkt, och sedan har Emil fixat någon överraskning till kvällen (SÅ nyfiken på vad han kan ha hittat på!)
Söndag: Födelsedagsfika med vännerna!

Mmmm! <3
Hej så länge!

Sammanfattning av mina tankar och känslor just nu

VILL INTE! VILL INTE! VILL INTE! VILL INTE! VILL INTE! VILL INTE! VILL INTE! VILL INTE! VILL INTE! VILL INTE! VILL INTE! VILL INTE! VILL INTE! VILL INTE! VILL INTE! VILL INTE! VILL INTE! VILL INTE! VILL INTE! VILL INTE! VILL INTE! VILL INTE! VILL INTE! VILL INTE! VILL INTE! VILL INTE! VILL INTE! VILL INTE! VILL INTE! VILL INTE! VILL INTE! VILL INTE! VILL INTE! VILL INTE! VILL INTE! VILL INTE! VILL INTE! VILL INTE! VILL INTE!Hej så länge...

Party med Gandalf till lunch!

Hemma hos mina föräldrar och passar hundar och tittar på lite vänner till lunch och detta avsnitt är bara för bra! ^^

Tomorrow we are partying with Gandalf dude!

Gick inte att bädda in :( Men så är det ibland!

Hej så länge!

Att det ska vara så svårt...

Idag har jag hittills tagit det lugnt, spelat wii, tittat på tv, diskat efter frukosten, vikt tvätt, dammat, ordnat klart i hyllorna som har varit ett flerdagars projekt, ställt fram och tagit bort prydnadssaker, lagat lunch, diskat efter lunchen...

Vad har jag inte gjort?! Jo, det som faktiskt är VIKTIGT PÅ RIKTIGT! PLUGGA! Varför är allt så mycket mer tilltalande än kurslitteraturen?!


Avslappnande musik som jag gillar när man ska studera!

Hej så länge!

Knäpp på vår!

Haha! Insåg precis nu att jag har varit helt knäpp på vår den senaste veckan :O Jag har knappt skrivit om något annat än om den nalkande våren och hur glad den gör mig :P

Jag får helt enkelt ge mig nu och bjuda på något helt annat! :DDen här låten gör mig så himla glad! xD Galet bra lyckopiller... (Lika bra som våren)

Hej så länge!

Ganska mycket nu

Hej alla!

Jag vet inte hur sant det är, men jag har fått en känsla av att det är ganska mycket just nu. Alltså inte bara när det gäller mig, utan det känns som att ganska många har ganska mycket att göra nu, har fullt upp! Det är plugg och det är jobb och en massa andra saker.

Det är helt okej, men ett tips från mig: När det blir så mycket så att ni bara känner hur stressen kommer över er likt en tsunami... gå ut och sätt er i den härliga solen ett tag.

Jag gick ut på balkongen precis och det kändes som att återuppleva ett gamalt minne. 18+ grader på min balkong idag! Känns som en evighet sen man upplevde det! Nästan så att jag inte trodde det själv :)

Mmmmm!
Hej så länge!

Caspita

Av och för mig, igår idag och imorgon

RSS 2.0