Äntligen!

Jag kom hem idag vid halv 2 och än så länge har jag inte gjort något vettigt och jag älskar det! Jag tror att jag faktiskt ska låta bli att göra något över huvudtaget resten av dagen. Bara ta hand om mig själv! :D Kan inte fatta att det var veckor sedan jag bara tog det lugnt...

Självklart får jag lite dåligt samvete, men jag tänker faktiskt förtränga det en stund. Man mår ju bara dåligt av det och det känns som att kasta bort min lugna kväll. Right!?

Hoppas alla har det fint :) Hej så länge!

Lalala!

Sovrummet är klart och jag har skrivit över alla skol-anteckningar till datorn. Nu är jag supertrött! Ser verkligen fram emot imorgon! Då sk jag ha min första lediga eftermiddag/kväll på jag vet inte hur länge! Ska bli sååååå skönt! All min lediga tid har verkligen gått åt till att fixa i lägenheten. Och fredag, lördag och söndag jobbar jag. Var är mitt liv?!

Nåja! Nästa vecka flyttar jag och Emil in i lägenheten och sen kan jag ha ett UNDERBART liv!

Hej så länge!

Bloggtorka

Inga inlägg eftersom all min lediga tid går åt till att fixa i lägenheten! Jag vet att det är trist, men det finns bilder på fb om ni vill se.

Jag vill hålla igång bloggen, för jag tycker själv att det är roligt att läsa mina kompisars bloggar så att man hänger med i allas vardag även om man inte hinner ses jätteofta, men med allt nytt som händer är det svårt att prioritera den. Har varit i lägenheten och fixat varje dag sen vi fick nycklarna. Saknar lite att ha en kväll hemma, men det börjar bli fint nu så det är värt jobbet.

Studentlivet tar också lite tid nu och även mitt jobb. När allt börjar falla in i rutin ska jag se till att förstöka blogga mer! Lovar :D Men jag kan väl säga att jag mår bra och trivs med både jobbet och plugget!

Hej så länge!

Caspita

Av och för mig, igår idag och imorgon

RSS 2.0