Kampen fortsätter

Ombytt och halvvägs genom ytterdörren, påväg till gymet, får jag ett sms av min gymvän som försovit sig och bangar. Skit också! I 2 sekunder överväger jag att åka in iaf och köra själv, men motivationen går upp i rök. Jag får istället ett plötsligt sockersug och allt jag vill göra är att plocka fram kakao, ägg och smör och börja baka en mäktig kladdkaka! Satan vilken dålig självkontroll jag har!

MEN för att behålla lite självrespekt tänker jag nu gå och köra en halvtimme på träningscykeln till lite GG och om det känns bra kanske det även blir ett hemmapass med hjälp av min Workout Trainer i mobilen. Om sockersuget består vet jag inte vad jag ska göra dock... hälla strösockret i vasken?!Heja på mig! Hej så länge!

Shining

Tittade på gamla bilder idag när jag kom hem från plugget, och blev helt nostalgisk när jag kom till student-bilderna. Framför allt bilderna från skivorna var fantastiskt härliga att se. Glada tider!

 

 

Haha! Klockrent!

 

Hej så länge!

Ut och iväg

Termin fyra började lite tokigt. Lokaltrafiken var värre än på länge och jag kom 10 min sent till min introduktion, som sedan bara varade i 15 minuter till efter att jag satt mig längst bak i skolans Aula. Det kändes lite segt, att det tog dubbelt så lång tid att ta sig till skolan som själva introduktionen. Men vår första föreläsning var så inspirerande och bra! Hade inte skadat om läran gjort något annat än att bara sitta ner och prata, men det hon sa var så intressant och bra! Jag är fetnöjd!

Så nu ska jag på nästa föreläsning "Ungdomsinriktad alkohol- och drogprevention". Låter ju bara jätteintressant! :D

Här är jag idag!

Alven säger: Hej så länge!

Oh... think twice

He walks on, doesn't look back
He pretends he can't hear her
Starts to whistle as he crosses the street
Seems embarrassed to be there

it's another day for you and me in paradise

Hej så länge!

Nästa steg!

Ojojoj, där skickade man in hemtentan och så var det slut på termin 3! Det känns fantastiskt! :D Imorgon är jag ledig till och med så då har jag en hel dag på mig att ladda om batterierna och göra mig redo för termin 4. Jag ser verkligen fram emot denna termin, så jag hoppas att den blir bra. Det har varit ganska mycket dalar den senaste tiden så jag behöver det här.

Jag ser ljust på framtiden iaf. Idag tog jag upp bilkörandet (ja, det gick bra till och med!) och imorgon ska jag ta tag i träningen och gå på mitt favoritpass. Jag vet vad jag vill och jag vet att jag vill le mer! Så det ska jag se till o göra!

 

Hej så länge!

Så galet bra!

Ett till inlägg från Lady Dahmer! Så himla, himla bra skrivet! Vet inte hur många gånger jag äcklats av "The Game" och känt mig tvingad att köra ner skiten i halsen på alla som förespråkar det! Det är vidrigt, och för först gången har jag skrivit i Dahmers kommentarsfält :D <3 "Bästa på länge!"

Hej så länge!

Caspita

Av och för mig, igår idag och imorgon

RSS 2.0