Fröken Hybris

Min pojkvän, även kallas Dr. Hybris, har lagt upp bilder från fototagningen på sin blogg och inte ska väl jag vara sämre? Knappast, och jag går steget längre med några fler bilder. :) Men det är väl bara för att jag är mer ego och har mer erfarenhet inom just detta område pga bilddagbok mm. Men, han är min inspiration till allt <3 Vad tycker ni? :D

Green is what? Good!

 Ängel? :)

 Va? Nä, jag står bara här mot en vägg...

 Fashion mipmip

 Me and my dress!

 Gullunge! ^^

Jag är hur som helst väldigt nöjd! Bilder för livet!
(och JA, jag har bilder där jag ler... men man kan ju inte lägga upp allt samtidigt :P Bästa ursäkten!)

Hej så länge!

Dags för jullov snart?

Inga inlägg på ett tag, jag vet, men jag har faktiskt inte tagit mig tid att blogga, utan PLUGGA! Men snart är det fan slut på det! :P Mitt i bakande av glögg-snask, adventsstjärnor och bjällerklang får man inte riktigt lust att ta fram KuHi-boken (även fast jag gjort både eng. och sv.) utan hellre går på lov! Inte långt kvar! <3 Vill ha jul!!! Men var är min snö? December-månad på tisdag och ingen snö... det är hopplöst vad vintrarna är snölösa! Men, det var ju snö på jul förra året, man kan ju inte begära för mycket... BLÄ!

Helgen har varit underbar med Emil! Imorgon har vi varit tillsammans i 23 månader och jag tror att jag aldrig har varit såhär kär! <3 Allt är perfekt! Vi har myst och mått bra tillsammans! Igår var vi på "modell för en dag" med Sara (Tack för att du valde att ta med oss) och Ragge. Det var oväntat roligt! :D Har aldrig gjort något sånt här. Vi fick ta med 3 olika out-fits och där blev vi sedan sminkade och fick ta runt 70 bilder i olika miljöer. Ruskigt roligt och det blir ju en otrolig ego-boost. Jag gick hem med rubbet! Haha! xD Jag hade ju råd, vad har jag annars sparat till i alla dessa månader? Jag är supernöjd! Ragge och Emil köpte också alla sina bilder.

Hoppas att alla ni också har haft en bra helg och har det mysigt på första advent!

Puss och hej så länge!

En riktig bitch

Folk är irriterande... jag är ledsen, men många personer är bara jobbiga! I grupp speciellt!

Idag försökte 5 klasser komma igenom 2 små dörrar samtidigt och ja, det var kaos! Vi skulle bara se en jävla film och så pressar alla på som om det vore liv eller död. Jag var inte på humör idag! Många gånger råkade jag slänga ur mig något utan att tänka, jag lät antagligen som en riktig bitch. Men, jag tycker att man får vara lite bitchig... bara för en dag eller nåt :P Dålig ursäkt! Men... jag kan iaf erkänna det!

Haha, nå... det mesta har jag sparat åt mig själv. Jag sa inget när jag nästan blev fälld och jag suckade högt bara för en minut sedan, nu när jag är ensam på mitt rum. Människor asså! Herregud!

xD Aaaahahaha! Hej så länge!

Jag är väl omtyckt!

 

Snacka om att känna sig speciell :D <3

(Snälla, lita på mig! Tro på mig!)

 

Hej så länge!

Jag har sagt det förr, men jag säger det igen

JAG HATAR NÄR PLANER ÄNDRAS!

Det kan inte bara vara jag som tycker det?! Jag haaaatar när lärare flyttar inlämningar, konserter eller prov! Jag hatar det så mycket! Visst, DE kan flytta saker hur som helst, det är ju ändå bara VI elever som får ta alla skit! Precis nu, NU, fick jag reda på att min lärare i religion flyttat fram seminariet från torsdag till tisdag! Det är helt sjukt! NU alltså! Jag hade planerat in att plugga inför det i veckan och att jag kanske kunde få en helg ledigt, men bara sådär flyttar hon fram det. Jag måste alltså sitta hela fucking morgondagen och plugga inför detta seminariet, och det kommer att gå skit iaf! För att det är för lite tid! Hade hon sagt något innan hade jag kunnat ta hem boken över helgen och pluggat. Men NEJ! Ett mejl som man får EFTER att man åkt hem från skolan och jag kollade mejlen idag. Fy fan vad jag... AH! Låt oss vara för en jävla gångs skull! Nu har jag seriöst panik över allt och det är mitt betyg det handlar om! FITTA!!! Ska det vara så jävla svårt att bestämma en sak och sedan hålla sig till det!?!?!?! Så var det med den lugna helgen! Vad fick jag av den? Total jävla ångest!

OCH JAG KAN INTE GÖRA NÅGONTING ÅT DET!

Hej så länge...

New Moon igår

Nu har jag alltså sett filmen! Efterlängtade New Moon!

Jag tänker inte vara en sån där jobbig person som jämför bok och film (säga att boken är såååå mycket bättre, film och bok kan inte vara samma) utan tänker bara säga att jag verkligen gillade filmen! Det gjorde jag :D Tror dock att jag var mest förtjust bland mitt sällskap :P Och jag fattar det, lovar :) Tänker aldrig gå på en premiärdag igen heller. Människor är ju inte kloka! Halva salongen bara skriker för att någon tog av sig tröjan, och halva salongen skriker åt dem att hålla käften. Det är så överdrivet så det finns inte! Jag är inte en sån som pallar :P Och att gå på natten, vid en premiär är ju ännu värre! Då är det inte bara vanliga skrikande fans, utan även några fulla skrikande fans. Suck! Nå, jag pep till av lycka vid sista repliken ^^ Typiskt att man nu ska vänta så himla länge på tredje filmen.

Vad mer kan jag säga? Hm... från min synvinkel, som läsare av böckerna, kan jag väl då säga (utan att jämföra :P) att även fast jag visste att mycket skulle försvinna så var det tråkigt att så många mysscener försvann. Och det gick väldigt fort allting, tyckte jag. När resten av mitt gäng tyckte att det var segt emellanåt! Se där! Humorn finns kvar iaf och kvalitén är ju makalöst mycket bättre om man jämför med Twilight! OMG! Många saker hade de gjort väldigt snyggt!  :) Tack! Sedan... ja, om man blev frustrerad när man läste New Moon (som jag blev!) så blev man ju såklart ännu mer frustrerad på fjompiga Bella när man såg det på film. ÅH! Kristen har blivit bättre dock, så grattis till henne. Och de har gjort henne snyggare!

Tror att jag vill se den igen! ^^ (A) <3

 

Jag kan nog inte sätta ett riktigt betyg på filmen.

Men, jag gillade den! <3

Hej så länge!

H&M

Beställde kläder från H&Ms vinterkatalog tidigare i veckan och fick hem dem idag. Så snabbt har det nog aldrig gått förut. Roligt! Jag har provat dem och jag tänker behålla ett nattlinne, en topp och denna klänningen :)

 

Fin va? :D

 

Hej så länge!

Lugn kväll hemma

Jag kom precis hem. Fick skjuts av Emil och Sven. Emils dator är döende och pappa ska se om han kan rädda något, så de skulle lämna datorn här och plockade upp mig när de åkte förbi skolan. Min man är sjuk och har varit det i flera dagar, men jag fick krama honom lite iaf, så nu känns det lite bättre! Något som också känns bra är att jag har en säng här bakom mig som bara väntar! Jag ska fan lägga mig och knoppa en timme! <3

Hej så länge!

Lökigt

Skämtet som aldrig blir tråkigt! Under två nk-lektioner höll vi på med en lab med mitos där vi skar av rotspetsar på en lök och sedan tittade på preparatet i mikroskop. Vi lökade! xD

Just nu är det lökigt igen då jag ska skriva min labrapport. Så otroligt tråkigt! Och jag är så trött!!! Matteprovet idag, som gick åt helvete, är över och det värsta är över! Jag har haft mardrömmar och sömnproblem pga all denna oändliga stress och press och nu när det är förbi känner jag hur tröttheten tar över. Jag har svårt att hålla ögonen öppna! Och så har man en över 3 timmar lång håltimme. Jag måste plugga för att ha någonting att göra... fy fan vad jobbigt! Men, jag har gjort en del... som hypotes, metod och material. Det är teori och resultat som ska slipas... men jag orkar inte! Är det okej? Kan jag få slappa för en gångs skull? Får jag det?

Hej så länge!

Nu får det vara nog!

Jag har faktiskt pluggat och gjort det bra! :D Så, då får jag titta på dh och sedan ska jag sova! Att panikplugga till 2 och sedan inte vakna i tid till provet imorgon vore ju rena rama döden! ... Kanske en sista titt nu då, i 10 min!

Hej så länge!

Julkänsla, Carrie och Matte C

Så... efter en heldag på friendsutbildning (som var myyyycket roligare än vad jag hade väntat mig) var man hemma och det är hög tid att plugga inför matte provet som jag kommer att ha imorgon i Matte C. Ska bli... intressant, som min lärare skrev på mitt omdöme. Så för att inte bryta ihop, som jag nästan alltid gör dagen innan ett matteprov, laddar jag med kaffe m kanel, pepparkakor och Carrie med Europe spelas just nu. Det känns bra... men så har jag inte öppnat matteboken än heller.Önska mig lycka till! Hej så länge!

Vägrar att drunkna!

Jag har en plan och jag ska fan fortsätta att hålla den! Tänker inte drunkna i skolarbete! Jag har varit så jävla duktig i helgen och jag har gjort bra ifrån mig idag med! INTE TRÖTTNA! HÅLL UT!!!

Hej så länge

Så var det söndag igen

Fredag den 13:e var en blandad dag! Det hände egentligen en massa roliga saker, som att bli fotod av en härlig och skum fotograf inför lucia i Mörby Centrum, att lyssna på vacker konsert i aulan istället för att ha teori, att se teatrarnas uppspel och åka hem till Emil och mysa med honom! Men där emellan så råkade man ju ut för en del jävelskap. Men då köper man en stor godispåse och dyker ner i pojkvännens famn ^^

Igår var det lördag och då firades Malin! Det blev en lyckad kväll som började på treat och slutade på Ace. Treat var vi väl på i 10 min, då det var kö för att gå in och sedan knökfullt när vi väl var inne :S Återigen fattar jag inte varför alla älskar stället, men jag kanske bara har haft otur. Vi svepte hur som helst varsin P2 och drog sedan till Ace mango. Vi daaaansade och träffade folk från tidigare liv och drack, ja en del :) Det tråkiga med kvällen var väl att Malin troligtvis blev bestulen på sin iPhone :S Inte alls roligt! Men hon har försäkring på den, så det ska nog bli bra det där.


Middag och Pepp innan utgång :D

Jag var hemma runt kvart över 3 och sov gott vid 4. Vaknade halv 1 och mådde faktiskt bra. Ingen huvudvärk eller illamående. Allt pga att jag köpte en grillad med bröd och drack 2 glas vatten när jag kom hem. Jag tror det iaf :P Har verkligen pluggat bra denna helgen med sv, pa och fk. :D

Vill inte gå till skolan imorgon :S
Hej så länge!

Grattis Malin!

Idag fyller Malin 18 år! På tiden! :D
På lördag blir det vin med middag och sedan utgång xD

Grattis Gumman! <3

Hej så länge

Tusen strålande solar

Har den på ljudbok och den är faktiskt ganska bra! Seg i början, sedan blev den jävligt bra och jag lyssnade jättemycket, men nu börjar den bli långtråkig igen. För ledsam, allt och alla dör... det är inget roligt att se. Inget är någonsin bra, och jag tycker inte att det blir en bra bok då. Men, jag är på spår 96/171. Finns tid för boken att bli bra igen ;)

 

Hej så länge!

Livsavgörande?

Knappast! Jag ska inte få panik! INTE ta fram Naturkunskapsböckerna och panik-plugga, för jag kan! Och, om det inte blir full poäng, vad gör det. Sista provet i Naturkunskap någonsin och jag är jävligt nöjd med det!

Hej så länge!

Vad väger tyngst?

Det finns saker som gör att man blir glad om och om igen, som...
 • Att dansa galet till den absoluta favoritlåten
 • Att snacka om de där underbara, gamla sjuka minnena med sina kompisar
 • Att puss på sin älskling
 • Att klara det där matte-talet (som såg omöjligt ut) på första försöket
 • Att få en komplimang av någon nära, eller någon som man kanske inte känner lika bra
 • Att komma hem till världens gladaste hundar
Och listan fortsätter bara... Men så finns ju det där andra, som gör att man blir ledsen om och om igen...
 • Att minnas att någon inte längre finns hos en
 • Att bli sviken av en vän
 • Att titta på den växande läx-högen
 • Att höra någon stänga av mobilen när du ringer
 • Att datorn stänger ner innan du hunnit spara
 • Att känna att din åsikt inte spelar någon roll
Inte heller här är listan fullständig. Men, om man bara ser de där sakerna som gör dig ledsen missar man allt det fina i tillvaron. Så nu väljer jag att gå och sova i min sköna säng och imorgon ska jag gå upp klockan 6.30 och ha ett leende på läpparna. Tanke är fin iaf.

Hej så länge!

Har inte hunnit

Idag har det varit mycket :) Anledningen till att jag inte har skrivit tidigare idag är för att farbror Peter har åkt hit från Småland idag och det har varit roligt att snacka! :) och nu ska jag sova så...

Hej så länge!

Intervju 3

Imorgon är det dags för den tredje och sista intervjun! "Det är dags för Fredagsmys"! :D Efter en del bekymer fick vi tillslut tag på Johan Landin och bekräftade att det verkligen skulle bli av imorgon. Han är ju då kreatören. Vad det innebär mer exakt får vi då reda på imorgon. Pepp-pepp-pepp! :D

 

 

Hej så länge!

Måste det vara slut på helgen?

Den här helgen har varit himla trevlig!

Utgången i fredags var mycket bra! Jag, Emil och Ragge tog 8a- bussen in till stan och började föra på Blå som har fått sämre kritik än vad den förtjänar. Okej, det finns vissa väldigt udda människor där, men det är billigt, en trevlig lokal och med rätt människor kan det ju aldrig bli fel :D Så vi chillade och snackade skit om alla idioter xP Men, festen började ju när P dök upp :D Då blev det att dra ut på dansgolvet (Nej, fick inte med oss boysen) och sedan blev det några rundor till. När klockan blev ~24 drog vi vidare till Spitfire. Där var det massor med folk och dåligt med platser, men vi tog snart över ett bord. Blev mycket garv... och lite drama... men klockan 3 stängde stället och vi åkte till Mörby. Sara åkte hem med bussen som precis kom och vi andra tog en taxi. Jag somnade :P Vi blev tydligen blåsta... helvete :P

Igår var också en oväntat bra dag. Då man gick upp runt halv 2 och mådde bra, hade jag inte räknat med! Annars var man väl lite seg, men lite matte blev av och på kvällen åkte jag och Emil till Mobäck och hade filmkväll där. Amanda var där och Ragge med ;D Vi såg Ali G. Sjuk-sjuk film och var ganska vidrig, men hade sina roliga stunder. Hade hellre sett klart på Sex Drive, men det blev sent.

Idag har det varit Idol-repriser, mys och bokning av min studentpresent från Emil. :D:D:D<3<3<3 Ni KAN inte gissa vad jag kommer att få av min mysman! :D För det är nästan för bra för att vara sant, men det är sant, för idag bokade vi :D Wiiie! TACK Emil! Älskar dig massor!

Nu blir det att fira pappa på farsdag!
Hej så länge!

Utgång!

Idag, första gången på väldigt länge, blir det utgång! Ragge ska firas ordentligt och det lär bli världsrekord! ;) Jag har laddat med ny topp och nya tights. Klackarna i taket, och bottoms up!

Nu blir jag hämtad av Emil, ska till honom först och sedan drar vi väl till stan runt 21. Prima!
Hej så länge!

Lyckat igen!

Denna intervju var ju guld! Prima! :D Var verkligen roligt och vi fick många bra svar och tips! Woho! Andreas har verkligen gjort massor med grejer och vi fick lyssna på en hel del av hans gamla prylar. Jätte trevlig och duktig kille! Och vilken kontakt sen, om man skulle vilja jobba med detta i framtiden (Som jag verkligen inte skulle banga på!!!) Det är apbra lön och dessutom superkul! :D Hihi!

Men, nu har jag även gjort svenskan och övriga läxor så det känns jättebra. Jag är dock väldigt trött... funderar på att gå och lägga mig. Haha, 10 över 9. Det var länge sedan! Men skolan tar fruktansvärt mycket energi! Suck!

Nåja, ville bara berätta att intervjun gick kanon!
Hej så länge!

Efter plugget

Nu har jag slutat sen en halvtimme tillbaka och jag är kvar i skolan. Verkligen underbart! Men det är faktiskt så att efter Saras kör som slutar halv 5 blir det intervju med Andreas. NICE! Fast... han flyttade bak tiden en timme pga punka på bilen... Dåligt! Nåja, nu måste vi gå och jag måste göra KuHi!

Hej så länge! 

New Moon

Hahahaha! Fick precis ett sms från SF: "NU är biljetterna till New Moon släppta!"

Så jag gick in på SF;s hemsida på stört bara för att se att maaaassor med platser redan var bokade. Men jag reserverade 4 biljetter iaf på rigoletto. Så den 20/11 klockan 23.59 blir det bio för fulla muggar! :D Får hoppas att det är bra nu, när man har längtat! :)

 

Hej så länge!

Donald Braswell i "America's got Talent"

Såg precis "america's got talent" och när jag såg detta blev jag tårögd! Trodde jag aldrig! Men den här killen kunde verkligen beröra och jag tycker att det är otroligt att komma tillbaka på det viset han gjorde. Bli stum, inte ens kunna tala, och sedan 11 år senare sjunga såhär. Okej, det kan vara en enda stor fet lögn, men... allt i världen behöver inte vara lögn. Skit samma! Jag blev rörd!

Alla i publiken är helt jävla dumma i huvudet och tappade bakom en vagn eller nåt, men det är en annan sak. De ställer sig ju ALLTID upp och vrålar "UUUUUUUUUUUUUUUT" eller "VEEEEEEEGAAAAAS". De lyssnar ju inte ens. Korkade amerikanare som bara... gör. Larvig! Haha, de kan också beröra märker jag, men inte på ett bra sätt!

 

Lyssna på killen iaf :)

Gillart!

 

Nu ska jag verkligen sova!

Hej så länge!

Intervju 2

Nu på torsdag blir det iväg på intervju 2 med projektarbetet! Woho!

Denna gången blir det med den omtalat heta Andreas Unge som är producent för "Icas egna varor"! Hur häftigt är inte det?! xD Vi hoppas att det kommer gå lika bra som det gick med Pierre :D Tänk om vi får träffa Johan från åkestam med, han är kreatören som jobbar/jobbade med "Fredagsmys". Tänk, en kompositör, en producent och en kreatör. GULD! Kommer bli fett kul, bra jobbat Sarus!

Så, ICA på torsdag! Önska oss lycka till! <3

 

<3 Våra coola, ekologiska varor! xD

Finns många bra ica-reklamer att titta på btw.

Kungfu! xP

 

Hej så länge!

Nostalgi

Det är inte långt kvar nu faktiskt! Till jul, LUCIA! Tänk vad underbart det ska bli att återigen åka och se lucia i GLOBEN! <3 Helt sjukt! Längtar efter rosen, veni emmanuel!! Sitter och myser till låtarna nu ^^ De som man kan, utan och innan, sin egen stämma nästan lika bra som alla andra <3 Kanske ska åka och se en luciakonsert i storkyrkan med? Eller någon annan stans? Detta är trots allt det första året som jag inte är med i ett luciatåg. Känns konstigt, men lite skönt med! Nostalgisk kan man ju alltid få vara iaf <3

Nu ska jag sova!
Hej så länge!

Världens olyckligaste hund

När jag kom hem idag möttes jag av en hund, min stjärna Astro, som skäller/gnyllar/ylar förtvivlat. Hela dagen har mamma tagit hand om och trimmat Rizzo, och detta har gjort den lilla avundsjukan helt galen! Det är det jobbigaste med han-hundar! Man kan inte ha dem ihop utan att det blir fight om revir. Matte är 100% Astros (tycker han själv) och nu kommer en ny hund och bara "Snor henne!" Inte okej! Att Candie dessutom löper gör att Astro är dubbelt så högljudd... SUCK! Nu är mamma iväg med Rizzo och Astro grääääät ett tag. Men nu är det faktiskt ganska tyst... Tar ärligt talat på mig all äran för det. Hade jag inte tagit hand om honom hade vi blivit vräkta nu "På grund av hund".

Hej så länge!

Staden

På gatorna syns inte en människa, inte ett djur, inte en enda liten varelse. Alla har gömt sig inne i sina hus, där de varit trygga. Trotts att stormen dragit förbi vågar ingen gå ut. Ingen vågar öppna dörrarna eller titta ut genom sina fönster för att se hur det ser ut. Men alla undrar förstås om något fortfarande ser ut som de kom ihåg det, eller om allt har förstörts. De undrar om alla butikerna har klarat sig, utan att glas gått i kras eller att blomkrukor har rasat. Fungerar elen? Vattnet? I husen vågar man inget testa, man vågar inte ens röra sig. Ovädret hade skrämt upp dem allihop... man vågar inte tro att det verkligen är över.

Staden är inte helt olycksdrabbad, oväder och olyckor har inträffat förr. Befolkningen vet att det kommer att ske igen. Men utifrån skulle ingen ana att staden låg i en riskzoon. Orkaner, översvämningar och jordbävningar inträffade, men det var inte precis något som stod med i turistguiden. Nej, staden utstrålade ett lugn och en trygghet som ingen kunde ifrågasätta. Fasaden... var fläckfri. Men i sina hus tänkte just då, efter stormen, varje medborgare att det kanske snart var dags att flytta.


Tack för idén Lasse!
Hej så länge!

Hjälp mig!

Mittbena är något som jag inte har haft sedan jag gick i 6:an. Sedan dess har jag tyckt att jag varit fruktansvärt ful i det och gjort allt för att undvika det, och nu... helt plötsligt, börjar jag fundera på att ha det igen. Så snälla, om det ser förjävligt ut, säg till mig nu på en gång så att jag vet :P

hmm

Kan man se ut såhär?

 

Hej så länge!

Caspita

Av och för mig, igår idag och imorgon

RSS 2.0