Hej mitt vinterland

Eller, NEJ, vänta... Än kan det fan inte vara jul! Jag vet, pyntet är uppe, första ljuset på adventsljusstaken har fått brinna några centimeter och pepparkokor och julmust säljer bra i butikerna, men den där julkänslan har inte slagit till. Det kommer i samband med snön! Var är den? Tycker att folk ropar "SNÖ" i alla hörn, men jag ser den faktiskt inte! Inte ens lite frost! Den blir nästan varmare och snart kommer regnet enligt våra fina vädergubbar.

Kanske var det överdos förra året och därför får vi ingen snö iår? Kanske är det den globala uppvärmningen som spökar igen? Kanske slår den till den 1:a december? Hur som helst längtar jag efter snön nu, FAKTISKT! Trodde jag aldrig efter förra året då det kändes som att det var snö i ett halvår, men nu vill jag se flingor och frostade trädgrenar! Vill ha! Och de som retades och sa att det snöade, FY på er!

Hej så länge!

Bara för att jag måste

Okej, såhär är det. Såg precis reprisen av Vampire Diaries (Den visades igår på 6an kl. 19 egentligen men var och firade pappa på hans födelsedag så därför kunde jag inte se avsnittet då) och jag måste säga att jag KAN INTE VÄLJA vem av de finafina killarna jag tycker bäst om! Det är nästan så att jag blir frustrerad :P I vanliga fall brukar jag vara väldigt bestämd med vem huvudpersonen ska välja och envisas med att det är det enda rätta, men här kan jag inte ta ställning... Jag vill att Elena ska rädda Stefan och de ska få ett lyckligt, underbart slut. Men jag hoppas samtidigt på att det ska bli en kyss mellan Elena och Damon så fort det blir ett tillfälle!

Är det bara jag som har detta problemet eller är det lika självklart som alltid?

Team Edward - Team Jacob
Team Bill - Team Eric
Team Sloan - Team Avery
Team Christoffer - Team Luke
Team Stefan - Team DamonSnacka om att de vet hur man skapar karaktärer man bara älskar!
Hej så länge!

Nix

Jag är skittråkig just nu, men det är för att det just nu är skittråkigt att blogga. Kan inte hjälpa det faktiskt :P

Är glad över:
  • Att vi får plocka fram advents-pyntet om en dryg vecka!
  • Att jag har en fin vovve som sover under min stol
  • Att jag har lyckats hålla uppe träningen och att det börjar ge resultat
Är ledsen över:
  • Ja... nej! Känns ganska bra faktiskt!
Hej så länge!

Caspita

Av och för mig, igår idag och imorgon

RSS 2.0