GRATTIS SARUS!!!

Allas vår P-Sara fyller stora tjejen idag!!! :D

18 härliga år!!!

Grattis Sara!

GRATTIS!!!!! <3

(Hej så länge)

Åh vad spännande!

HEHEY! Sarus, Sarus, Sarus! :D Detta är så fett roligt!!! Jag blir så glad och och det är riktigt spännande. Berätta allt, allt, ALLT imorgon <3 Känns som att jag är 15 igen eller nåt... men är man tjej så är man ;) Man finns för sina brudar!
Är så uppe i varv, men är även sjukt trött så ska nog kunna sova med.

Jag var och handlade med mamma idag, äntligen fick jag min svarta väska från friis company. Ska man ta den imorgon kanske? Vi får se... blev även ett underställ och en löparjacka. Löparskorna ska stå redo i hallen hela tiden nu! Det är nästan klart, lumpen 2010!

FIN

Typ så ser väskan jag köpte ut!

Nu får det vara bra :) Hej så länge!

Klar med NK

Jaha... i skolan... 20 min kvar av lektionen och jag är klar med mitt sedan länge. Orkar inte leta upp min grupp heller. Är väldigt säker på att de inte är klara på ett tag. :P Vad ska man göra nu? Vara inne på FB som alla andra? Äh, lägger ner. Kan förbereda mig inför den dumma svenskan. Hej Micke! Ska kanske sluta nu då... :P HAHA!

Hej så länge!

Snart ska jag sova

Hej alla!

Ska gå och lägga mig nu men tänkte skriva lite här först. Ni måste ju veta att jag lever :P

Har haft en lugn och totalt underbar helg med Emil <3 Vi behövde det båda två tror jag. Var hur mysigt som helst att bara ta det lugnt och ha det trevligt. :D Idag åkte vi in till Täby C med Ragge med. Var himla roligt :D Haha!

Jag kom väl hem runt klockan sex och nu är jag faktiskt väldigt stolt över mig själv. Jag hann göra Svenskan (inte perfekt, men hallå... Olof kan inte vänta sig superbra argument då jag inte ens kunnat vara med på någon lektion och fått jobba med det) och så har jag tittat på Italienskan och jag känner mig fett lugn. Jag är säker på det allra mesta och har fram till torsdag på mig att bli säker på ett MVG till torsdagens prov, det sista italienskaprovet ever. Är jag bra eller vad?! :D HAHA!
Det var väldigt tråkigt att filmkvällen med Linnea fick gå bort, men det var ju inte precis planerat. Vi får se till att det blir nästa vecka ;)

Imorgon Sarus, då jävlar!! xD Snacka hett med HD!

Hej så länge! <3

Bio m. Pussy

Nu ska jag snart åka in till stan och gå på bio med Pussycat. Var länge sedan vi var på dejt ;D Ska bli naejs! Att slippa betala för att man har fyllt år är dessutom extra trevligt!! KALAS!!!
Vi ska se 17 again. Jag är nog den enda som vill se den pga. Perry och inte Zac :P LOJ!

Men bio nu alltså! Sug på den ;)

ja...


Heja Perry!! :P

Hej så länge!

Ironi

Haha, insåg igår att det senaste inlägget var jävligt långt! Jag tyckte att det var lite ironiskt :P Jag kan bli lite lätt irriterad när folk bara skriver jääääääättelånga inlägg som handlar om sånt som vi vanliga inte bryr oss ett skit om. Det är samma sak med folk som alltid lägger upp 100 bilder om dagen på sin bdb. Man orkar ju inte :O Eller, är det bara jag?
Haha, men ni som klarade er igenom det förra var duktiga, jag tackar er ^^ Vissa fick ju sig en riktig skrattfest, så det var värt det :D Bra wille!!

Jag är hemma nu, kom hem från Emil för 10 min sedan. Är fortfarande helt slut efter igår... jag vet inte varför. Börjar tro att jag är lite sjuk. När stressen och nervositeten försvinner brukar man kunna råka ut för en sjukdom. Trist! :( Nå, ska dricka upp mitt kaffe och börja göra mig iordning!

Hej så länge!

I don't know what you've been told

Sådär! Nu var det gjort! Jag har varit och mönstrat och det gick ju bra :D Vet inte hur många det är som har koll på hur antagningsprövningen går till... jag kan dra min dag iaf ;)

Fick skjuts av pappa faktiskt, det gillar vi, så att jag var där ungefär 10 i 8. Jag fick ett skåp där jag kunde slänga in mina saker och sedan fick jag direkt gå till en datorsal för att göra inskrivningsprovet. Först fick man en liten introduktion med film som gjorde att jag blev ännu mer taggad! Allt verkade så häftigt och att det kunde vara något för mig (deras avsikt såklart :P) Sedan fick man fylla i lite personliga saker, hur man trivs hemma, hur man trivs i skolan och med sig själv. Sedan började det riktiga testet som var uppdelat i 10 olika tester. Det var lite ordförståelse, sifferkombinationer, logik och sånt. Var inte allt för svårt. Det mesta man gör där får man ett resultat på genom att få en "siffra" från en skala mellan 1-9. Medel ligger på 5 och jag lyckades kirra en 7a där ;) Tyckte jag var bra. Och när man senare lyssnade på de andra som satt i väntrummet blev man ännu mer nöjd. :P Jag är ond!
Sedan fick man träffa en sjuksköterska som kollade syn, färgskeende, hörsel, längd, vikt, rygg och sånt. Jag har både perfekt syn och hörsel (detta är ett inlägg som bara handlar om egoboost, ja!) Sedan var det dags för det fruktade muskeltestet... borde ha övat mer. Men jag fick godkänt med en... hahaha! Trodde du va? :P Men jag hade lite flyt med, sjuksyrran var en dagy-mamma och hennes son går första året natur-musik :D WOHOO! Pluspoäng till mig ;) Mycket av dagen gick ut på att sitta i väntrummet och vänta, men var helt okej. Oftast fanns det folk att prata med, bl.a. en bekant tjej från Dagy. Kanon kul! :P Annars kunde man öva tummarna med lite QuadraPop. Slog mitt rekord 2 gånger!
Tillslut kom psykologen, en fet tant som var 50+ eller nåt och var klart den tråkigaste av alla idag. Man måste träffa psykologen så att de ser att man faktiskt vill vara där, är lämplig att göra lumpen och inte är helt mentalt instabil. Kändes som att hon var ganska ointresserad ibland men jag pratade på och höll god min. Det var tydligen bra för jag fick fina värden på både befälslämplighet och plikttjänstförmåga. ;) Jag är en ledartyp!
Doktorn var snabb med att dyka upp sedan och ja, jag har ett fungerande hjärta. :P Tycker jag inte att man ska glömma!
Då fick jag springa ner en trappa, var dags att byta om inför konditionstestet. Självklart var jag på väg att gå in i killarnas omklädningsrum, men jag tror inte att de hade blivit ledsna för det :P Haha! Men jag hittade rätt iaf. Innan jag fick göra konditionstestet var jag tvungen, som alla andra, att kolla EKG (va e de? E som i ensamhet... näe!). Jag har fortfarande kvar märkena efter elektroderna. Ser lite roligt ut...
Cykeltestet gick bra. Började samtidigt som en annan kille som verkade tycka att det var ganska pinsamt, han behandlade mig lite som luft. "En tjej som mönstrar, det kan ju inte vara rätt". Lite sån inställning var det... trist! Vi började cykla och det var tydligt att jag hade gjort det mer än vad han hade. Han började flåsa långt innan jag gjorde och han blev lite irriterad över att jag höll minen så bra. Jag åkte det på att det blev för hårt motstånd :/ Det var mer benstyrka än kondition skulle jag säga. En bit in på steg 5 kunde jag inte trampa runt längre och så var det klart. Men en 5a iaf. En kort stund efter att jag slutat la den andra killen av med. Han kunde ju inte vara sämre än tjejen :P
Det sista som var kvar var att prata med mönstringsförrättaren. Jag fick prata med en riktigt schysst kille som hette Richard. Han hade stenkoll och jag kunde fråga honom om allt. Han var dessutom väldigt tydlig och det var inget som han försökte dölja eller släta över, det kändes uppriktigt. Han hjälpte mig att titta lite på de utbildningar som kunde vara aktuella för mig efter de värden som jag fått under de tidigare testerna. Vi kom fram till att Insatsgruppbefäl i Enköping inte skulle vara alls dumt för mig. Nu har jag två veckor på mig att bestämma mig om jag vill ta erbjudandet (Platsen är min om jag vill ha den även fast andra killar står på kö, tjejer har förtur!) eller be att få göra om testerna och söka en annan bättre utbildning som kräver bättre "betyg" eller om jag vill hoppa av helt. När jag har skrivit på så är det klart. Då kan jag inte ångra mig längre utan är skyldig att dyka upp vid inryckningsdagen. Jag känner mig ganska säker redan nu, men jag är tacksam över betänketiden. Det är mycket som jag vill kolla upp och jag vill fråga alla som kan ha något vettigt att säga.

Så, det var min dag! Låter bra, ja?! Jag är väldigt glad, men faktiskt helt slut av någon anledning. Blir kanske så när nervositeten släpper eller nåt :) Tänk, om jag vill så kan jag börja göra lumpen i juli år 2010! :D Helt sjukt!! <3

P.S. Vissa tjejer blir som galna när de nästan bara är bland en massa killar xD Suck! D.S

Fan vad långt det blev då :P Hej så länge!

Dags att mönstra!

Imorgon mina damer och herrar är det äntligen dags. Jag ska mönstra! Uppe med tuppen och sedan vara på plats vid regionskontoret kl. 8.00. Det ska bli så himla roligt och jag är fett taggad! Men jag är såklart väldigt rädd också... finns mycket att vara nervös inför. Finns mycket som kan gå fel och det finns massor med saker som jag kan misslyckas med. Tänk om jag går därifrån utan att ha klarat det. Jag kanske är för dålig för att kasta sten och leka i skogen? :O Jag hoppas inte det... då försvinner hela min framtidsplan :( Typ... min närmsta framtid kommer inte bli som jag tänkt mig iaf. Det är svårt detta. Tänk om jag faktiskt klarar det bra och så frågar de om jag vill ha en tjänst, då måste jag bekräfta det och så är det klart. Jag kan inte ändra mig... Som sagt, det är läskigt och jag är livrädd! Men jag tror och hoppas att det kommer gå vägen och till slut kommer allt bli bra, hur det än blir. :) Bara jag har mina nära och kära bakom mig ^^
Så imorgon ska jag MÖNSTRA! Önska mig lycka till!


Mönstra...


BTW. Var fett duktig och gjorde klart uppgiften vi fått i idrotten och tror att provet i KuHi gick bra ;) Var svårt, men gick bra!

Ska se på ett avsnitt Sex and the City nu, sedan äta och sen dra till dansen.
Blir lite special med karaoke idag xD Haha!

Hej så länge! <3

Inte en ledig stund

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men jag har verkligen inte tid att skriva i bloggen just nu. Jag har fullbokat fram till valborg... :S Och ändå försöker jag få tid för fler saker. Två bokningar till idag... Som tur är så är det ju mest roliga saker! Men det tar ju på krafterna med. Som t.ex. Hela denna helgen firade jag min födelsedag :) Det var asroligt, men nu är jag sjukt trött och det är svårt att koncentrera sig på pluggande inför morgondagens prov. Har suttit 3 timmar iaf. Vill tacka alla som var med och firade! ^^

Jag har varit lite bättre på att uppdatera på bilddagboken: tc-sara

Spana in den så länge om ni är intresserade av mitt liv xP

Hej så länge

Imorgon är dagen!!!

Imorgon är det den stora dagen folk! :D

 Imorgon fyller jag 18!!!

Jag är så sjukt PEPP. Fattar folk hur mycket jag har längtat? Säkert inte :P Haha, men idag lät jag ingen glömma att jag är huvudpersonen under morgondagens festligheter xP Jag har nog blivit knäpp... men det struntar jag i! PARTY!!! Jag känner mig redo, med ny frisyr och allt. Ni får se imorgon ;) Ska lägga mig nu så jag kanske sover till 2 xP Haha!

Hej så länge!

P.S. Jag är glad för jag fyller 18 imorgon!!! D.S.

Nu eller aldrig

Haha! Skriver jag inte om det jag missat på lovet nu kommer det aldrig bli av, jag känner mig xP Men det är ju lite sent så jag kan ju försöka göra det ganska kortfattat. Tror jag är okej för alla.

På långfredagen åkte jag, Emil och Pär till landet. Mamma, pappa och hundarna var redan på plats nämligen. Pappa tycker det är viktigt att familjen är tillsammans på påsken, om så för en dag, så vi hade påskmiddag. Jag och Emil lekte lite med pappas nya, underbara kamera. SÅÅÅ fina bilder det blir! Jag har bestämt att jag får låna den ibland :P Haha! I övrigt var det inte mycket mer än själva ätandet som hanns med. Mycket gött måste jag säga! Vi tittade på talang 2009 innan jag och Emil åkte tillbaka hem. Jag måste ju bara säga att det finns en hel del skumma typer i Stockholm asså! Jag har aldrig tittat på programet tidigare så var lite roligt. :)

Lördagen blev en riktig utedag. Var varmt och soligt ute så jag och Emil hjälpte Emils föräldrar med... lite allt möjligt :) Fixa i rabatter, tvätta bil, elda i diket för att få bort löv och skit, kratta bort resterande löv och lite så. Var ganska härligt att utnyttja vårdagen på det viset.

Söndagen inleddes med träning. Löpning och styrketräning i garaget. Måste ju träna inför mönstring (Inte långt kvar!!). Sedan blev det att göra sig fin inför middag med vänner och familj för att fira att Emil skulle fylla 20 dagen därpå. Vi hade ganska svårt att få till så att 13 pers kunde sitta vid samma bord. Vi fick möbla om lite xP Men blev bra tillsist och alla verkade nöjda. Maten var hur god som helst med :D Vid resentöppning visade Emil stolt upp tavlan som han fått av mig i födelsedagspresent. En tavla med en "idolbild" av mig. Den blev faktiskt himla bra. Måste tack Sarus för all hjälp! <3

Själva födelsedagen tog vi det bara lugnt. Blev bara massa mys och ompyssling av Emil <3 ^^ Var han värd!

Sådär :D Det var det. Snart är det bara en dag kvar och sedan är det min 18-årsdag!!!! AAAHHH!!! Jag längtar så!!! :D Imrgon efter skolan ska jag till frissan och fixa ny frisyr till dagen i ära. Sedan blir det fika med TK. <3 Jag och mamma åkte till Arninge idag och beställde tårtor till mitt födelsedagsfirande för släkten den 18e. Den 17e, vet ni vad som händer då? Jo, UTEKVÄLL :D Pary hela helgen!!

Hej så länge! xD

Håltimme!

Sitter inne i lärcentrum med P-Sara och chillar! Vi orkar inte stå i den långa matkön direkt efter språket så vi väntar. :) Det fungerar det med. Bara ensemble kvar ja. Inte för att jag har övat på lovet eller så, är faktiskt inte så speciellt pepp alls. Jag har ganska svårt för att starta om efter ett lov och skulle helst ha ledigt några dagar till... skulle väl alla? Men hallå, vi går bara 8 veckor till. Dessutom kommer det hända massa roliga saker framöver!!! Födelsedagar, utekvällar, estetgrejer som konserter och teateruppspel, lovdagar och högtider :D Det gör att det känns lite bättre såklart. Jag lovar att berätta lite mer om mitt lov snart btw. Tog lite paus på lovet från bloggskrivandet. Man måste leva lite ju xP Så... kommer uppdateringar när jag får tid. Kanske blir lite bilder med ;) Nu ska vi gå till Annelie och gnälla lite på vår dåliga engenskalärare :O BAJS!!

Hej så länge!

GRATTIS!!!

Grattis älskling på 20årsdagen!!! :D

<3 Hoppas att du får en fortsatt bra födelsedag <3
Har varit ett underbart lov med dig!
Älskar dig så mycket!!!

Min Emil

Hej så länge!

Grattis i förskott

Idag har varit en hysterisk dag! :D Uppe tidigt och var i Mörby Centrum till kvart i elva. Jag skulle fixa lite saker och det tog tid! Efter mycket om och men kom jag från centrum vid 12 iaf. Men saken var den att jag hade himla roligt :P Skulle vilja berätta, men kan vara riskabelt! Haha! Skojar, men... jaja!

Planerna var att jag sedan skulle in till stan för att träffa TK så att de skulle hinna fira mig lite. 18 SNART!! Vi skulle ses vid ett fik och prata och sådär. Trevlans tänker jag! :D Ett tag in på eftermiddagen hör Malin tillsist av sig och säger att vi kan åka in till fiket tillsammans. Lät bra tyckte jag! När jag läser nu känner jag mig dålig! xP Borde anat! Väl nere i Mörby Centrum igen möts jag av 3 glada brudar som blåser massa serpentiner på mig och har planerat en picknick för mig ^^ Så gulliga! Dock var det dåligt väder så vi gick hem till mig och åt istället. Men för att inte gå miste om picknick-känslan la vi en filt på golvet i mitt rum och satte oss på den när vi åt :P Kan man ju också göra! Jag tror att 3/4 av tillställningen bestod av skratt xP Vi hade jävligt roligt!!! Tack så mycket tjejer! Vi sa att vi ska försöka ses på onsdag igen, så kanske Issa kan vara med :D Vi hoppas!

Nu är det exakt en vecka kvar tills min födelsedag! Då blir det PARTY!!!!



serie

Mer Sex and the City nu :) Hej så länge

Ber om ursäkt!

Jag är ganska tråkig just nu :P Jag vet! Men när det är lov och man är lycklig och så blir det inte mycket att skriva om... De glada tiderna svävar förbi oftast. Så står det i "Bilbo" och det är sant. Det är nog mycket våren som gör det tror jag. Folk blir mycket piggare och glada när det blivit lite ljusare och varmare.

Ber om ursäkt för mina korta lite tråkigare inlägg. Ska försöka ändra på det :)

Idag gick jag upp runt 10 och det första jag gjorde var att springa en sväng :D Fett bra! Det var riktigt jobbigt... så blev extra stolt över att kirra ett nytt personbästa! Sedan blev det att duscha och göra sig i ordning. P-Sara skulle nämligen komma på besök. Har blivit mycket prat, skratt och fika ;) Vi var även på promenad med hundarna, visade P Farao (Jag blev besatt som vanligt och tror hon tröttnade lite på mig :P Haha) och tittade på några avsnitt "Sex and the City". MYCKET trevlig dag! Däremot var det lite trist att kvällen avslutades hastigt. Vi var helt inställda på att sitta och se på Grey's tillsammans, men det var ishockey på TV istället :O Inte helt okej!! Sara kollade när första bästa buss hem gick och försvann efter 5 min.
Så kan det gå, håll i hatten, vad ska man göra?! etc. ;)
Diggar dagen iaf såklart, tack P!

Hej så länge!

Hemma

Kom hem för två timmar sedan. Är det bara jag som har haft helt underbara dagar?! :D Jag unnar alla det just nu. Är på superbra humör ;) Det var hur perfekt som helst på landet! Jag känner inte at jag behöver berätta allt utan bara säga just det; att det var helt perfekt! Bara jag och min Emil i stugan och hade det mysigt. Prrrr <3

Skulle bara säga att jag kommit hem, ska packa upp nu. Hej så länge!

Lov igen!

Nu har jag skickat iväg svenskaarbetet och kan faktiskt ta lov på riktigt! :D Tack o lov! Jag är så trött just nu så jag tror att jag kan lägga mig ner på tangentbordet och bara somna. Proven är över och ja... det känns bra! :) Man behöver lov och när vi kommer tillbaka så kommer nästan alla veckor vara bra på något vis. 9 veckor kvar till sommarlovet :D <3 När man tänker på det på det viset så är det ju inte alls mycket! PARTY :D

Blev inte mycket idag :) Ska prata med Emil nu och imorgon drar vi till landet. <3<3<3 Vi hörs igen på tisdag!

Puss och hej så länge!

Han ska stanna hos mig! :D

Nu har jag äntligen fått prata med min Emil! Jag hann få panik flera gånger om men nu när jag fått prata med honom förstår jag och är GLAD! Han kommer hem <3 Han kommer hem till mig och ska STANNA hos mig! Det blir ingen lumpen för honom, han kände det tidigt att det inte var någonting som han ville göra. Jag behöver inte vara ledsen över att han ska vara ifrån mig eller att vi inte ska kunna höras av på länge. Jag har över ett år till på mig innan lumpen blir aktuellt igen. På den tiden kommer det bli MYCKET Emil! <3 Åh, vad glad jag är nu!! Min man ska stanna hos mig ^^

Hej så länge! <3

Det går fort ibland!

Nyss var jag ganska glad ju... efter ett sms från Emil blir man arg, ledsen och besviken.

Emil har åkt för att extramönstra för fallskärmsjägare. Ska vara borta i 3 dagar. Väntar mig att få prata med honom bara en stund och höra hur det är. Så får jag ett sms där det står att han inte kan prata nu och att vi får höras imorgon... va fan?! Okej, klart jag fattar. Men jag vill inte fatta! Jag har faktiskt redan väldigt svårt att ta att han ev. (antagligen!) ska åka iväg i början av augusti och göra lumpen i 11 månader. ALLT kommer att förändras. Vi kommer kanske bara kunna höras av var tredje dag och ses varannan vecka. Och tänk om jag med ska göra lumpen efter gymnasiet... då snackar vi 22 månader! FAN! Vi vill båda göra lumpen och så... vi vet att vi får offra lite, men det suger iaf!!! Jag är inte redo... Idag var jag inte redo...

Hej så länge!

Störigt, men okej!

Såg precis på Grey's Anatomy... jag avskyr när de slutar avsnitt på det viset! Öppet... utan riktigt slut! :O Varför gör de så? Det är fruktansvärt irriterande! Hmpf! Jag gillar inte när det bara hänger i luften och så ska man vänta en hel vecka. Ibland ett halvår t.o.m. Inte okej... :(

Något mer som är störigt är hur lärarna planerar! Varför ska allt hamna på samma vecka, och just sista veckan med!? Det är två dagar kvar till lovet och jag har italienska glosförhör, prov i psykologi och svenskainlämning av essä. Jag har även naturkunskapläxa där jag ska svara på instuderingsfrågor och lämna in och även matteläxa, men det har jag redan gjort så det kanske inte räknas, men iaf! Tänk på de som inte har haft tid att göra nk och matte i förväg :O De har 5 saker! Vi har idrottsläxa och engelska-inlämning över huvudet också, "över-lovet-göra", och sedan ska man ju ha tid att leva med!

Jag ska:
 • Vara med Emil <3
 • Hinna träffa kompisar!
 • PLUGGA igen...
 • Träna inför mönstring
 • Planera 18-årsdag
 • Övningsköra
 • Fira lite påsk med familjen
 • Fixa sommarjobb och allt som hör till
Är inte det inte mycket så säg? Störigt!

Några bra saker är att:
 • Det faktiskt bara är två dagar kvar och sedan har vi 10 dagar lov!
 • Jag och Emil ska åka ut till landet och ha fyra urmysiga dagar tillsammans bara vi två!
 • 18årsdagen närmar sig!!! Och jag har kirrat tandkräm så jag kan le ett vitt leende på stora dagen :P Och Tony har kvällsledigt så han kan vara med och fira mig och Emil. Hoppas fortfarande på P-Sara och Wille ;)
 • Jag har aldrig varit i så bra form och så taggad inför att mönstra
 • Jag har koll på presenter till alla andra muppar som fyller år i april (Många!) Och har dessutom pengar så jag har råd
 • Det är varmt och mysigt och VÅR ute! :D Jag hade vårjacka och mina rosa converse.
 • Vi var på medelhavsmuséet och kollade på mumier från Egypten <3<3<3 Vi hade en jättebra guide och jag köpte en asfin egyptisk parfymflaska ^^
Som ni ser... livet har sina för- och nackdelar ;)

Hej så länge!

Bloglovin!

Följ min blogg med bloglovin

Ny grej som är fett bra faktiskt! :D Klicka och testa ;)

Hej så länge!

Godkväll...

Klockan är 1... vad gör jag uppe?! Jag har ingen kontroll längre :P Jag spelar farao som om jag vore besatt. Inte okej! Jag slutade bara för att spelet la av. Suck! Men nu ska jag fly till min säng och sova :) Behövs! Upp klockan 8.10 ju.
Parfym-grejen är löst :) Var med min Emil idag och drog självklart med honom till Kicks så att han fick hjälpa mig att välja. I just det sammanhanget känns det som att hans åsikt är viktigast! Det får bli Pure bloom! Lutade åt den iaf, den är mest olik de andra dofterna jag har och var Emils val. Mamma höll med ^^

Nej, kort inlägg idag. Jag däckar snart ;) Hej så länge

Caspita

Av och för mig, igår idag och imorgon

RSS 2.0