Halvtid

Sju veckor på Resursteamet, sex veckor kvar... HUR GICK DET TILL? Jag hänger inte med :P Jag blev så paff i måndags när jag räknade veckorna och jag kände att jag behövde ventilera detta med de andra coacherna. Halva tiden är redan förbi! Det var väldigt skönt att höra så många säga att de skulle sakna mig: "Du är ju en i gänget nu, det kommer bli jättekonstigt när du slutar!" Det värmer, för jag känner likadant. Jag vill vara klar med plugget nu. Jag vet att jag har sagt det förr, men känslan blir bara starkare och starkare. Den sista veckan kommer jag garanterat ha fet ångest ;)

Hej så länge!

Sommarmys

 
Alltså, underbara sommar!
Saknar dig redan!
 
Hej så länge!

En måste få sova!

Idag var en sån där jobbig dag. Jo faktiskt. Allt började redan imorse. När väckarklockan ringde och jag slog upp ögonen fattade jag ingenting. "Varför ringer den nu? Mitt i natten! Och varför har Emil tänt sänglamporna?" Jag var inte alls med på att klockan faktiskt var 6.30 och dags att gå upp. En hel natt hade blivit stulen från mig eller nåt, för jag kunde inte minnas att jag sovit, bara slutit och öppnat ögonen. Därefter har jag hela dagen tappat saker i golvet, glömt bort saker och gjort massa andra typiska "dumfel". Har även varit extra känslig och grinig och när jag kom hem behövde jag bara bryta ihop lite.

Alltså ser jag verkligen fram emot en kväll i TV-soffan och en tidig läggning! Hej så länge!

Drar mössan över ögon och öron, vill inte höra mer!

Ärligt talat... "pojkar ska vara pojkar"?! "Flickor ska vara flickor"?! Jag förstår inte vad ni pratar om, jag får faktiskt inte ihop det! Detta FINNS INTE! Och vi blir inte LIKA och "robotliknande" för att vi tar bort könsroller! Personligheten sitter inte i könet, VAKNA!

Jag orkar inte med de som kort och gott skriver om sånt som "alltid har varit" och bara nöjer sig med det. Att man inte frågar sig VARFÖR killar får för sig att tjejer har "tjejbaciller". Men är du helt humorbefriad, kommer du inte ihåg själv när man tyckte att killar var pest? Asså, detta är en fullt normal fas. JAHA, men varför är det så?! Vem fan myntade begreppet och varför har de fått för sig det? Varför kan inte vuxna människor snacka om det med sina barn?!?!? Jag blir tokig, på riktigt, över detta beteende! SKÄMS! TRAMS!

 
Måtte ni inte få barn! Skulle inte vilja ha barn nu med tanke på alla föräldrar med denna samhällssynen...
 
Hej så länge!

Caspita

Av och för mig, igår idag och imorgon

RSS 2.0