Förändring

Just nu pågår en ganska smärtsam förändring med min dator. Den dog ifrån mig! Det var en stor chock för den har fungerat så bra! Felfritt! Tills för bara några dagar sedan. Den hittade plötsligt inte dvd-läsaren. Bad pappa kolla på det och så plötsligt dog den. Den vägrade starta bara. Först fick jag ju såklart panik. "NEJ, NU FÖRSVANN ALLT!" Som tur var hade pappa gjort en backup på datorn typ dagen innan, så det var en lättnad. Men nu är det så att datorn är så "urrensad" att det är lika bra att blåsa av den helt och börja om från början. Det är alltid lite jobbigt tycker jag... När man måste ominstallera allt lixom. Men det är väl smällar man får ta. Men den fungerade ju så bra :( Hur kunde det bli såhär? Gillar inte att behöva använda första vertionen av explorer heller. Det är segt och bajs... man blir ju beroenda av flikar också. BLÄ! Pappa ska fixa ikväll iaf. Snart är väl allt som vanligt igen!

Jag har läst fett mycket idag. Köpte "Ljudet av ditt hjärta" igår. Stundoms spinner jag av mys och stundoms är jag rasande på den idioiska Bella. Kan hon ALDRIG uppskatta det hon har hos Edward? Han är ju bara så gullig mot henne hela tiden och jag fattar inte varför hon blir så sur ibland... DUM unge! Och Jacob har ju blivit så elak också, och det är typ "okej" för Bella. Jag förstår mig verkligen inte på henne ibland. Nåja, det ska nog bli bra det där. Har ju 300 sidor kvar iaf :D 

Igår var en skön dag med hundarna. Älskade Emil kom förbi med en semla ^^ Det var jättemysigt! Och på kvällen åkte jag till Täby och åt Pizza med P-Sara och Wille. Vi hade så himla roligt! Hade typ huvudvärk när jag kom hem för att jag hade skrattat så mycket xP Sjukt!

Nu ska jag nog gå ut med hundarna! Hej så länge

PS. Åker till landet imorgon så blir nog inte mycket härifrån på några dagar.
Ta hand om er! DS. 

För alla Heath Ledger - fans

Jag älskar Heath Ledger! Jag var en av dem som sörjer Heath fortfarande. Okej, inte som att jag gråter varje dag eller så, men jag tycker det är så jävla sorgligt alltihopa... jag grät när jag först fick höra om hans död och när jag såg "The Dark Knight" det kan jag iaf säga. Och jag grät nästan inatt när Heath fick en Oscar för bästa manliga biroll! Det var så fint!

http://www.youtube.com/watch?v=fgy1tacpGhw&feature=related

Jag känner själv att jag får nys om saker tidigt! En av de sakerna är att jag fick upp ögonen för Heath <3 Blev kär i honom innan all uppståndelsen började. Premiären för En riddares historia tror jag :P Haha!
Nu måste jag kila! Tyst minut för Heath... RIP

Hej så länge

Första dagen på lovet

Idag sov jag länge, en timme längre än planerat och det kändes så underbart att kunna tänka: Det spelar egentligen ingen roll! Jag behövde inte gå upp klockan 9 eller halv 10. Halv 11 gick bra det med! Blev kanske lite stressigt där på slutet, men iaf. Skulle träffa Linnea nämligen :D Vi möttes på bottenvåningen och sedan åkte vi in till stan ochåt lunch. Tänk om man skulle ha alla sina kompisar samlade i samma hus. Vad praktiskt det skulle vara! Bara åka upp med hissen när man vill träffas. ^^ Vi hade det väldigt trevligt tycker jag! Man har en del att snacka om när man inte träffats på ett så längt tag! Gamla gemensamma kompisar som man inte kommer ihåg varför man inte träffar längre till exempel. Dessutom tycker jag att det är roligt att vi är så lika som vi faktiskt är. Somma smak i film och kläder mm. Var skitkul! Vi får typ ha filmkväll eller nåt. Hissen upp ;D
Skulle träffat Issa och Pussy idag med men Issa skulle jobba och Pussy kom på att hon hade bokat tid hos doktor. Typsikt! Då får man försöka ses efter lovet :) Vill man så brukar det kunna fixa sig! Emil kommer ju jobba tre helger i rad... :'( Som sagt! :'( Han får göra något gulligt mot mig! <3
Nu är jag fett trött... en tupplur skulle inte sitta fel. Vi kör på det ;)

Hej så länge!

Var ett tag sedan

Ojdå, här har det blivit ganska mycket mindre inlägg den senaste tiden. Men... jag har annat för mig okej? :P Kul att skriva blogg när man har tid eller har tråkigt. Men nu har jag varken haft det ena eller det andra. Har faktiskt ingen större lust att skriva nu heller, men kände att jag var skyldig er en förklaring.
Imorgon börjar lovet iaf :D Det är väl underbart!? En veckas looooov <3 Ska bli trevligt att träffa lite folk och på torsdag åker jag ut till landet i Norrtälje. Där ska jag läsa bok, "Ljudet av ditt hjärta" ska inhandlas i veckan, och så ska jag plugga till Itlaienska provet och bara ta det lugnt. Det är aldrig fel ^^ Var så länge sedan jag var till landet så är på tiden. Lite dålig timing bara... Borta denna helgen och sedan ska Emil jobba tre helger i rad efter det så kommer inte se mycket av min mysman på ett tag. Väldigt ledsen över det!! :'( Får bli mer i veckorna då, för jag klarar mig inte en månad utan honom, så är det bara!
Denna helgen har jag varit och gjort om hos Emil. Vi bytte rum, från det lilla till det stora. Saker, tavlor, krokar... allt byttes. Blir väldigt bra tycker jag :D Ska bli så trevligt att bo där inne sen. Sängen är kalas tycker jag, den nya fina och stora ^^ Nu kan ni vara avundsjuka xP Bara för att jag är lyckligast!

Nu får det vara bra!
Hej så länge!

Kort och gott

Har haft en helt underbar helg, fredag den 13e och alla hjärtans dag!!! Därför har jag inte skrivit på länge ;) Har njutit av nuet och varit lyckligast i världen ^^ Mer behöver man väl inte säga?
Var filmkväll hos P fre 13e, bra filmer och bra sällskap ;)
Alla hjärtans dag var en perfekt dag med Emil <3 Bubbelmys, film med chokladhjärtan och sedan en supergod middag med glass och bär till efterrätt.
Igår var jag och Emil in till IKEA och kollade och köpte en säng med alla dess tillbehör :D Kan knappt vänta till fredag då det blir dags att inreda nya stora rummet och prova nya stora sängen ^^
Inte svårt att fatta att jag är lycklig va ;) xP

Puss och hej så länge

Pigg och glad!

Oj vad härligt det var att träna idag! Var på danspass me P-Sara på friskis och svettis och det var asroligt :D Och man gav ju järnet måste jag säga ;) Jag är grym xP P med såklart. Men det är fusk, för hon dansar ju på riktigt ;O haha
Det var fett med folk och fullbokat en kvart innan det började. Jag kom 10 min innan :S Så... jag kom dit och fick se en skylt "Passet är fullboket" och blir fett ledsen... Snackar med en kille i kassan som förklarar vad skylten betyder: "Passet är fullbokat" LOJ. Han säger dessutom att man kan skriva upp sig på en väntelista ifall någon skulle ångra sig. Ofta det händer! Jag ger honom en blick och säger "Ja, visst. Skriv upp mig du då. Skadar väl inte". Jag går till Sara och säger att jag ska hänga i gymet en stund i stället och så kom jag på, lapparna man får när man drar kortet för pass och gym ser exakt lika dan ut! För er som inte vet så måste man lämna en sån jumpa-lapp när man går in på passen. Så, jag tar drar mitt kort, tar en gymlapp och följer med strömmen in i jumpa-salen. xD Haha! De kollar ju inte vad det står på lappen. Snacka om att jag var rädd för att de skulle komma på mig! Som att planka in på bio :P Haha! Men det gick vägen och jag fick njuta av roligt danspass!

Sökte jobb på ICA hägernäs idag iaf. I början verkade han tycka att jag var bara en ansökan till som han skulle lägga i högen bland alla andra. Men jag gav mig inte riktigt så lätt utan stannade en stund, pratade och ställde frågor. Det väckte absolut hans intresse. Så det kan gå vägen! Elias och Linda, och även Emil gärna, får lägga ett gott ord åt mig! :) Vill verkligen jobba i sommar! Eller snarare, jag MÅSTE jobba i sommar! Håll tummarna för mig :) Det är en svår tid för oss alla som vill ha sommarjobb ju ;)

Hej så länge

Idag på morgonen 2:15

Ajajaj Sara... nu tänkte du inte va? Näe, trodde väl inte det!


DUMT!!!!!

  

Men ändå... jag orkade inte plugga de engelska glosorna. Helt sant faktiskt. Jag bara orkade inte... jag får väl titta lite snabbt på dem, men sen är det bra. Går som det går :P

Men VARFÖR tog jag upp datorn igen, sekunden efter att jag stängt av den? Varför...? Idiot! Nyfikenheten tog över :) "Ända till ålderdomshemmet". Så var det ja. Hur blev det såhär? Bra fråga. Försvarsmekanism nu tack :D Förträngning t.ex. Varför inte... eller... haha, jag vet inte? Vad som helst xD Projektion: "Amedurå, du gör ju aldrig något vettigt heller" eller varför inte Regression?! Då blir det party! Men ärligt, sorry Freud... överjaget dog idag!

Som ni kanske kan gissa har jag iaf pluggat psykologi utan problem. Men det är ingen större bedrift. Gör man nästan med nöje. Psykologin kirrade jag innan alla flippade tankar for till min hjärna och gjorde det omöjligt att få press på sig att göra engelskan.

Nästan inte okej Sara! Jag bara säger det... men, nu är det iaf 100% över! Datorn ska stängas av nu på en gång! Inga fler dumheter. Jag undrar hur detta ska sluta? Helvete och IG eller så kommer jag undan lindrigt och så kommer denna kvällen vara bortglömd om någon dag. Haha, ofta jag får IG efter ett litet läxförhör. Näe, blir nog alternativ nr 2. ;)


Nu ska vi se här... imorgon blir det att söka sommarjobb på ICA :D Jag tror och hoppas på underverk.


SOVA Ja! <3 Hej så länge!


Ps. Om du bara visste ^^,

Ett snabbt inlägg

Fungerade inte i morse ju. Precis, tänkte skriva ett inlägg idag på morgonen för en gångs skull. Jag kom hem från Emil kl. 8.00 nämligen. Skulle dra en timme senare och var i princip skolklar. Men det var något fel på blogg.se så det blev inget. Första gång för det vid annat tillfälle alltså. Hur som helst.
DÅLIG dag att komma tillbaka till skolan. Jag blev trött och grinig, för det första för att jag glömt skåpnyckeln och för det andra för att jag fick reda på saker som ingen orkat berätta för mig tidigare... saker som prov mm. OCH folk blev arga på mig för att jag blev sur... det var ganska frustrerande... Jag har ALLTID koll! Jag är ganska stolt över det faktiskt... jag vet när allt händer, och när jag är sjuk i tre dagar och behöver lite hjälp så får man inte det förren dagen innan typ. Inte snällt. Ingens fel, men jag tyckte det var taskigt iaf. Dessutom sa alla olika saker. "Det är prov" "Nej, det är bara förhör" blablabla, fram och tillbaka. Typiskt min klass. Men vad kan jag säga? Det är ett mysigt gäng och alla klasser har väl sina brister. Jag överlever nog detta och kommer vara back on track om någon dag.

Tro det eller ej, men jag är inte perfekt... även om det verkar så xD Ödmjuk är jag ju alltid t.ex.

Nu ska jag se Glans på femman :D Hej så länge

Nej nej nej!

Inte slut, inte slut! Vill inte :O Bara 30 sidor kvar! När man sover hela dagarna är det lätt att man är vaken hela nätterna. Eller hur... Jag kunde inte sluta läsa. Satt med boken till klockan tre inatt och började läsa nu igen när jag vaknade. Bara 30 sidor! Varför gör den så mot mig :S Edward är tillbaka iaf och det blev mys som jag ville :) Stör mig ganska så väldigt mycket på Bella då och då. Så... dum! Men men, jag får väl läsa om den. Eller iaf läsa om de bästa delarna. Inte bra att längta till filmen redan va? :P Antagligen inte... ska köpa tredje boken i mars iaf. Tänkte göra så att det får bli en bok i månaden, så kan jag önska mig den fjärde i födelsedagspresent. :D Känns bra att veta att jag inte är den som är mest besatt iaf!
Emil kommer hit vid ett också :) Min riktiga älskling! Han ska komma och pyssla om mig en stund. Stackars mig som är sjuk... Mysmannen är bäst <3 I väntan på att han dyker upp får jag väl läsa ut boken, plugga lite, dusch!

Hjälp!!! Ofta strömmen just dog!!!

Lugnt igen... men läskigt :O

Hej så länge!

FRIDAY THE 13TH

HAHAHAHAHAHHA!!! Pussy, nyinspelning av "FRIDAY THE 13TH"! Har du hört något så roligt :D Vi måste se den på bio ;) Den 13e har den premiär, fredagen xP Haha! Gud vad jag kommer ihåg när vi såg den på mitt land, den riktiga. "kakaka, kykyky" Eller hur det nu var xP Bäst! Vi får se till att se den, ärligt ^^ Pussy och jag m.fl?

Hej så länge

Måste sluta!

Okej, nu får jag skärpa mig! Nu är det andra dagen som jag är hemma och sjuk (måste vara hemma imorgon med om jag inte vill falla ihop och dö i skolbänken) och jag har läst 2/3 av boken :S Det är inte bra att läsa så mycket! Jag sover och läser, sover, läser och så rullar det på. Den kommer att ta slut ju... det är inte bra! Jag gillar första mer, det gör jag, men denna går tom ännu snabbare att läsa och jag vet varför. Haha, ja, det självklara faktum att jag bara ligger hemma istället för att skolan kommer ivägen är en anledning. Men den andra är "bättre" :P Nu ska jag väl inte avslöja för folk som inte läst den och faktiskt vill göra det, SÅ därför ber jag er att sluta läsa nu. (inget farligt, men iaf) Jag bara VÄNTAR på att Edward ska komma in i historien igen! Jag vill ha honom tillbaka!!! Visst, jag gillar Jacob men, men... inte samma sak! Han måste komma tillbaka... så därför stressar jag. Inte igentligen, men det är därför jag läser så mycket som jag göra. Jag vill att Bella ska träffa honom igen och han ska säga att han älskar henne, punkt slut! Annat går jag inte med på :P
Men jag har insett att jag har gått över gränsen, nu har jag läst fler sidor än vad det finns kvar och då blir jag ängslig. Löjligt! Men så känner jag och då är det klart dags för en paus. Som att skriva här :D Eller se ett härligt avsnitt av Two and a half men! Kanske två ;) Att göra läxor känns väääldigt tråkigt just nu... tror att ni fattar.
För er som undrar hur jag mår (haha, lät så fel) så är det väl ganska okej. Fortfarande feber och jag är trött och slö, men i övrigt klarar jag mig. Ingen huvudvärk längre och inget illamående. Äter, inte med stor aptit, men jag äter. Njuter just nu av lite kaffe, uppiffat med chokladsirap och grädde ^^ Älskar att trösta mig med sött när jag är sjuk. Skulle inte sitte fel med lite Emil just nu heller... men fattar att han inte vill bli sjuk :P På söndag får jag träffa honom igen. Längtar så!!
En annan skoj grej att se fram emot är middagen hos Malin på lördag! Jag blir ju snuvad på finalen med Karma Tree imorgon vilket suger... men jag får allt se dem framträda en annan gång :D Hur som helst, middagen! Ska bli mys att träffa tjejerna och middag är bra för då kan man sitta och snacka om allt. Vet inte om Malin planerat något men vi är annars jävligt bra att bara göra saker på impuls :P Och till lördag SKA jag vara frisk! Om jag så ska knarka alvedon... typ! xD

Hej så länge!

Såklart...

Sjuk och slut... inte okej asså :S Visste att jag var lite halv-snuvig och hostig men så är det ju i sådana här tider. Men nej! Imorse vaknade jag med feber och huvudvärk. Så nu är jag hemma och bara mår dåligt typ... Det bra med att vara sjuk är att jag kan ligga i sängen och läsa min precis nyinköpta bok "När jag hör din röst". Beroendeframkallande, ja! Men i övrigt är det ingen höjdare. Jag kommer säkert behöva vara hemma imorgon med, och det värsta är... om jag känner mina föräldrar rätt kommer de inte låta mig åka och se Karma Tree i FINAL på fredag :S För att jag varit sjuk... DET är typiskt mina föräldrar! Det spelar ingen roll om jag blivit frisk, var jag sjuk igår gör jag ingenting idag. Så låter det. Jag som verkligen ville seeee, jag lovade :S Även fast sjukdom kanske är ett ganske reko alibi eller vad man ska kalla det. Nåväl, man kan ju alltid fråga och tjata lite. Så får vi se om det blir Huddinge eller soffan hemma.

Jaha, inte så mycket o berätta när man är sjuk, och detaljer vill ingen ha :P
Får väl säg hej så länge!

Steget till att bli vuxen

Snart... jävligt snart faktiskt, blir jag 18! 16/4 ... kan ni fatta det? Är "snart" bara 2 månader kvar! Om ni bara kan fatta vad jag längtar ^^ Okej... nu är det inte så att jag tänker flippa ut fullständigt som alla andra. Nej, jag vill bara ha det där lilla extra. Ansvaret för mig själv! Det har jag varit redo för i år och nu ska jag äntligen få det. Mina föräldrar har verkligen ändrat sin inställning och har accepterat att jag snart blir "vuxen". Haha, stor! Jag behöver inte känna mig som den där lilla skiten som bara sabbar för alla. Okej, ingen har väl sagt det så... men jag känner att jag varit lite av ett hinder. Jag är inte den som kirrar falsk-leg och helt utan vidare bara använder det. Så, jag ska inte bli konstig :P Jag vill bara kunna följa med min pojkvän ut när han ska träffa kompisarna. Jag vill kunna säga att jag kommer hem "sen". Jag vill kunna bestämma över mina egna inkomster, utgifter och besparingar. Jag vill kunna GÖRA SAKER. Helt enkelt :P När man seriöst börjar planera sin framtid vill man ju ha det bekräftat att man är stor nog :O Eller hur. Bara en sån sak som körkort vore kalas!

Denna sommaren asså, då är det MIN sommar och jag gör vad jag vill... med motta. Annars drar väl folket "Under mitt tak, gäller mina regler" - kortet xP


Nu blir det plugg! Kultur och Idéhistoria är ju... kul... eller?


Hej så länge

Caspita

Av och för mig, igår idag och imorgon

RSS 2.0