Olika perspektiv på tidens gång

Vissa skulle kalla det 730 dagar, några skulle säga 24 månader, de flesta väljer nog att kalla det 2 år. För mig är det dessutom något annat; början på något underbart.

Jag vet att jag blivit bättre på mycket under dessa två år, som att läsa ut de små detaljerna i ansiktsuttryck, läsa mellan raderna och i vissa fall till och med nästan förstå mig på min bättre hälft. Men jag har också blivit sämre på saker, exempelvis har mina sovvanor försämrats på grund av telefonsamtal och... annat. Jag tränar mer sällan, varför skulle man vilja ge sig ut och springa när man kan stanna hemma och trivas? Men vad jag förstått så händer det de flesta med jämna mellanrum, och ibland med sämre ursäkt än jag har.

"Ett förhållande handlar om att ge och om att ta." Det sa min nu hädangångna mormor till mig för snart två år sedan när vi pratade om denna spirande relation.

Jag ger lite av min fysik och min sömn, mycket av min tid, och all min kärlek, och i gengäld får jag mer än jag någonsin trodde var möjligt.

Älskade Sara, jag hoppas tror och vet att du vill hålla fast vid mig, och då blir det som du vill, det vet du.

Gott nytt år, jag älskar dig!
/Din Emil

Jag och min kamera

Under min tid som kameralös (om man bortser från att jag lånat familjens ibland) har fotointresset svalnat, men nu börjar det hetta till igen! Systemkamera i all ära, det blir superfina bilder mm. Men är det delad vårdnad om den och man inte kan eller orkar ta med sig den överallt så är det inte värt det säger jag. Denna lilla kamera från Lumix är hur trevlig som helst! Den är snabb, liten och lätthanterlig, har 10.1 megapix och dessutom matchar den min iPod xP Igår installerade jag även programmen som följde med kameran och jag har haft fruktansvärt roligt! Det var en väldigt uppskattad julklapp med andra ord :) Tack!

Här är bara en av mina lek-bilder xD

 

Älska panorama maker 4!

Hej så länge!

Mordhot

Var precis inne på Muffinsmartins blogg för första gången och läste där att han hade blivit "dödshotad" och att han skulle polisanmäla. Ja, jag kan förstå att om man får mycket skit i sin blogg varje dag och tillslut blir mordhotad så kanske man måste dra gränsen där. Men jag, som jag är, såg det komiska i det hela. Hur kan folk bli så otroligt upprörda att de tar sig sån tid att skriva ett mordhot till någon som de inte träffat eller ens känner?! Det är mycket lustigt faktiskt! Jag relaterade ju på en gång till Magnus Betnérs klipp. Titta och njut! ^^

 

 

Hej så länge!

Mellandagar

Mellandagsrea är verkligen överskattat! Jag, Emil och Ragge var borta hela annandagen, uppe ur sängen 8:20 och hemma 17:55, och även om jag hade asroligt så var det enbart pga sällskapet! Det var bajsmycket folk såklart som beter sig som djur, det går knappt att få en parkering och köerna till kassorna är kilometerlånga. Och vad varför utsätterman sig för detta? Man ska slåss för att leta bland fula kläder efter något som man kanske kan använda en gång. Man kanske hittar 2 saker med rätt storlek och sedan när man går och provar ser man ut som ett as i det, eller så kliar det, eller så sitter det konstigt, eller så... ja.

Förmiddagen var det biltripp till uppsala för att köpa datorer + spel till Emil och Ragge. Ragges papá körde. Jag lät dem hållas! Självklart hade jag ställt in mig på nörd-snack när jag gav mig iväg för att köpa leksak till pojkarna :P Men så är jag ju inte helt hopplös heller! Jag gillar lite olika spel själv på båda TV och dator. Assassins Creed 2 föll ner i Emils kasse och han älskar ju mig så det blev även Sims 3!!!

Väl i täby tror jag inte att någon av oss köpte något som var rea-märkt! Skitsaker!

Sedan har jag bara varit hos Emil och myst och slappat. Tänk att vi snart har varit tillsammans i 2 år! Det låter som lång tid, men det känns som att det har gått hur fort som helst! Jag älskar honom mer än jag tror att någon kan förstå, och han älskar mig lika mycket. Det kallar jag underbart! Att man har hittat den man vill vara tillsammans med för alltid <3 Även om han vann stort i dagens snöbollskrig... Jag är lycklig!

Hej så länge!

I max 10 min

Jag är så frustrerad...
jag utnämner mig själv till den enda vettiga människan på jorden! Men... i max 10 min :)

Hej så länge!

Lugn Juldag

Idag tror jag inte att jag kan berätta något vettigt. Emil dök upp precis när Bröderna Lejonhjärta började på 4an. Sedan har det bara varit lugnt och mysigt. Eller... vår gran ramlade :P För andra gången faktiskt. Den ramlade en gång igår kväll med :P Men oväntat många julkulor klarade fallet. Jag och mamma kan annars gå och köpa några nya nästa år, det bästa som finns!

Jag vet att ni bara måste se bilder från vår underbara julafton! Men... jag pallar inte :P
Ska dra till Emil när som helst :P Då blir det snöbollskrig och knäckbak!

Jag är modig, jag lägga upp en julegobild på mig från 2006 och den från iår.

Lika som systrar? :P

Hej så länge!

GOD NATT

Julen är slut! Jag är slut! Supertrött! Men det har varit en perfekt julafton, lugn och bäst!

Älskar Julen! <3


 
Trött men superglad!                                         Ja, julklappar är det viktigaste! xP

Fler bilder imorgon skulle jag tro :)
Hej så länge!

GOD JUL

Hur har alla det? Jag har det bara bra! Det är en urmysig dag!

Nu ska det snart ätas julbord!

GOD JUL!!!

 

Julfin ^^

 

Puss på er!

Hej så länge!

Dan före dopparedan!

Alla klappar är inslagna, alla rim är klara och granen ska snart pyntas med alla våra 1000 julkulor. Ute ligger snön tjockt och det är -3 grader ute, trots att vi blivit varnade med att det ska bli plusgrader. OCH IMORGON ÄR DET JULAFTON! <3

Emil har precis åkt hem till sig. Det känns lite konstigt att inte vara tillsammans på julafton, men samtidigt känns det inte alls konstigt att han vill fira jul med sin familj och jag med min. Han verkade bli glad över sin julklapp iaf. Det finns ju inget svårare än att köpa presenter till sin pojkvän! Han lämnade även ett paket till familjen och han fick med sig en från mig m. familj hem till sig. Man får hoppas att det uppskattas! :)

JULAFTON! IMORGON! Jag blir alltid som ett litet barn när det närmar sig, det är verkligen helt sjukt! Klapparna och maten och Kalle och Carl-Bertil! Det är guld! Riktiga julfirandet börjar när mamma kommer hem från jobbet dock, så jag kanske hinner skriva något på morgonen. Vill ju önska alla mina läsare en God Jul!

Vi hörs! Hej så länge!

Katter, brasa och Magnus Betnér

Sitter här hemma hos Emil... helt ensam! Huset är tomt, om man inte tänker på de två goa katterna. Fast de är inte mycket till sällskap kan jag ju säga. De svansade iofs runt i köket och tiggde mat och godis när jag tog hand om disken från gårdagen och morgonen, men nu är de och sover på övervåningen.
Emil är ju i skolan, sista dagen, och lär vara tillbaka till fyra. Emils föräldrar är och jobbar.

Det är alltid lite konstigt att vara själv i någon annans hus, men jag känner mig ganska hemma här nu. Min prima brasa blossar på bra dessutom! Jag värmer huset ^^ Har tittat till den några gånger och det ser lovande ut. Ska nog peta in en pinne i brasan snart. För övrigt njuter jag av en kopp kaffe, lite choklad och underbara klipp med Magnus Betnér. Han är min idol! Han har så bra humor!!!


Ute är det -7 grader C och jag har en brasa! De du!
Hej så länge!

Ed cries!

 

Idag har jag blivit bjuden på frukost hos Linnea och underhållit mig med några underbara avsnitt Gilmore Girls. Måste säga att jag tycker att alla borde se den serien!
Den är helt klart världens bästa serie!

Hur kan man inte älska de rappa kommentarerna och den klockrena, sarkastiska humorn?

Helt klar bäst!

Här är då några roliga scener från serien, tänkte först bara ta en, men... finns ju så många bra! ^^

 

Snart ska jag äntligen åka hem till Emil! <3 Har saknat honom till 1000!

Hej så länge!

För er som vill veta

Idag har jag varit med och bakat:

  • Lussebullar
  • Pepparkakor
  • Kanelkakor
  • Knäck
  • Marängbakelser

Just nu är jag inte speciellt sugen på något! :P

Hej så länge!

Jul











Julen börjar bra! ^^ <3 Verklig julkänsla!

Hej så länge!

Hej mitt vinterlov!

Nu är jag hääääär! Trallalalalallaaaaa...

Tänk att det är lov! Avslutningarna igår, alla 4a, gick helt okej! Jag tycker att det är roligt att få spela ut lite extra på scenen. Inte överdriva, det ska man inte göra, men ha mycket utstrålning och ta i; det är roligt! Fick även 2 fina, svarta glas vid julklappsbytet med klassen. Det gillar vi! :)

Nu ska man vara ledig i 3 veckor och det känns fantastiskt! <3 Ladda om inför min sista termin på gymnasiet! Min sista termin innan studenten! STÖRT! <3 Jag har bakat lussekatter och ska även baka pepparkakor och knäck om en stund. Jag har även varit ute i snön och tagit massor med bilder på mina hundar. Tänk att det är snö, tänk att det snart är jul!

Nu blir det bak igen! :D
Hej så länge!

Jag lever!

Jag är fullt medveten om att jag har varit jättedålig på att blogga de senaste dagarna! Men det är för att det har varit så mycket, med julpynt och skolan och j, allt. Men imorgon börjar lovet! JAG ÄR FRI!

Denna dagen har varit intensiv, men rolig! Jag har sprungit åt alla håll och stressat öer allt. Men när debatten i NK var avslutad, så rann allt bara av mig... Men som ett slag i ansiktet får jag höra att lokaltrafiken stängts av pga. snön sådär lagom till att jag slutat. Det blir att gå hem från gymnasiet. ROLIGT! I snö och kyla... men med lite trevligt sällskap så antar jag att det var okej. Och jag tänker då inte klaga på den fina snön nu när den är här! Jag vill verkligen att den ska ligga kvar och att vi ska få en vit jul! (Men måste det vara snöstorm när man är ute med hundarna klockan halv 9?)

Nåja, jag ska laga mat nu. Lovar att bli bättre på att skriva vettiga saker, f.o.m imorgon!

Hej så länge!

Glad så som fågeln i morgonstunden

En gammal AF-låt som jag kom att tänka på såhär på morgonkvisten. Haha! Det är morgon, och jag är pigg och glad! :D Så, visst passar det? Gårdagens konsert gick bra och folk har sagt att det lät bra när jag sjöng superstar med. Tack! Det var riktigt svårt när man inte hade någon medhörning alls! Jag chansade istället för att fega, och... det gick tydligen ganska bra... :)

Jag är duschad, sminkad, har ätit bra med frukost, fixat håret och är ganska bra klädd. OCH DET ÄR MASSOR MED SNÖ UTE! Det tycker jag är väldigt trevligt! Äntligen  lite snö, så att man känner att det är vinterm och snart jul! Dessutom slutar jag 14 idag, då lärarna har något påhitt. Alla förutsettningarna för att det ska bli en superdag!

Dags att kila till bussen. Jag har friendsmöte, jag börjar till och med tidigare pga av det, och jag är glad! xD Haha!

Hej så länge!

Det är mycket nu

Både roligt och jobbigt. Plugg! Som vanligt! Loggbok 4 är kalr nu iaf och ska börja skriva min uppgift i filmkunskap, men KuHi får vänta tills imorgon. Emil är ju här, även han med plugg upp till öronen, men vi har varit på gymet, julpyntat lite, slappa, varit ute i snön med hundarna mm. Men nu sitter jag bara och vill käka! Maten är på G, men om man inte haft tid att äta lunch blir man grinig... Får väl klappa lite på Emil, duktig <3

Lucia igår i skolan sög!
Lucia igår i Mörby var mycket konstigt!
IDOL igår var mycket bra, då ERIK vann! Tack och lov! Jag vet att större delen svenska folket inte har något form av gehör eller taktkänsla, men det går inte att missa hur duktig Erik är! Han hör hemma i USA där han kan slå :) Inget ont om Kalle dock, tro inte det! Han har utvecklats enormt mycket och har en underbar röst (fast helt annorlunda från Eriks). Erik är mycket mer en IDOL i mina ögon/öron! Kalle trivs nog bäst med sin gitarr, och kanske sina egenskrivna låtar medens Erik brinner för att stå på en stor scen med tusentals fans. GRATTIS ERIK!!!

Hej så länge!

Sankta Lucia

Imorgon smäller det... Lucia! Ett ovanligt Lucia-år blir det, utan lucia i storkyrken eller i skolan. Men jag ska ju som sagt gå i Mörby iaf. Kom, kom, kom och titta! :) Sedan är det lucia i globen på söndag. Det är konstigt hur lucia, en så obetydlig högtid för många här i Sverige, har blivet en av de mest betydelsefulla för mig. Alla år har det varit en så stor och häftig grej, sedan jag gick i 4an! Jag hoppas verkligen att det ska fortsätta vara lucia-tåg i globen (världens största!) och att inte skitidol kommer ivägen. Nej, jag gillar Idol! Men varför ska de ha det samtidigt som Lucia för? IDIOTER! Veni emanuel in my heart, så är det!

Så, hoppas att alla får en bra Lucia-dag imorgon!
Hej så länge!

Vi är fan bäst!

Jaa!

Blev inte att köpa julklappar idag tyvärr... MEN att träffa tösen kändes mycket bra!

Jag ska vara ärlig och säga att jag inte pallar skriva mer idag för att jag är så jävla trött.


Men denna kommer med idag, till Emil som jag hoppas pluggar arslet av sig!

 

 

Bara för att mästaren la upp solstingaling på sin blogg ;)

Jag måste bara tillägga:

De som inte förstår den underbara och uppebara humorn i denna är inte längre min vän XD

 

Hej så länge!

Segt, segare, segast

Att ha håltimme i nästan 3 timmar är sjukt anstränande och uttråkande! Jag orkar inte gå runt och leta efter dator, för att alla antingen är sönder eller cp. Och när jag väl hittar dator, denna trevliga bl.a, så har den inte word?! Vad fan är det för stil? Piss! Men, jag har lyckats få lite gjort trots allt. Naturkunskapen kommer att gå prima och jag har gjort det tråkigt förarbetet i KuHi, så det är bara att börja skriva. Det får bli ikväll när jag kommit hem efter att ha haft dejt med Tess inne i stan. Ska bli treligt att träffa tjejen! Vi behöver nog prata, bara hon och jag, över ett glas rött. Helt otroligt, det är bara 20 min kvar på min håltimme! :D <3

Hej så länge!

10 dagar kvar till lovet

Hur sjukt är inte det!? :D Jag skulle gör ganska mycket för att få slippa göra projektloggboken, inlämningen i filmkunskap, förbereda mig inför debatten i Naturkunskap eller svara på frågorna vi har i läxa i Kultur och Idéhistoria. Men samtidigt... 10 dagar (inklusive helg) det ska man klara. Särskillt när man klarat det förr, eller klarat av 7 veckor, eller för fan 11 år! Lucia väntar runt hörnet och det är bara att tuta och köra. Ska ju vara med i Lucia-tåget i Mörby Centrum på fredag klockan 17:00. Var med i tidningen och allt! Det ni :P Snyggaste bilden på alla tärnorna och Lucian. Mitt i Danderyd skriver med andra ord om de viktiga nyheterna :P Täbybo med opium och vi, prima! ;P



Hej så länge!

Helt ärligt

Jag vill börja leva nu!

Hemma känns inte längre som hemma. Jag vill hyra en lägenhet och inreda den!
Skolan känns bara jobbig. Jag vill skaffa ett jobb och tjäna pengar!
Det känns jobbigt att vara utan Emil en sekund. Jag vill flytta ihop och leva lycklig i alla våra dagar!

Invändningar? Nä!
Så... vi fixar det nu då? :D V? ;)

Hej så länge!

Hemskt onödigt inlägg

Sitter hemma hos Emil. Vi ska snart åka för att fira min kusin Micke som fyller 30 :) Egentligen skulle vi åkt nu, men Emil meckar med sin dator så vi missade bussen. Typsikt! Blir att åka med 14.02 bussen... inte för att vi kommer att bli försenade, för vi ska vara hemma hos mig först 15... men iaf. Hoppas arr han inte tar mer tid på sig så att vi missar en till buss. Då blir det inget bra! Att man känner sig lite krasslig gör inte saken bättre... choklad kanske gör?! Ska testa! ;)

Hej så länge!

Saco-mässa

Hur många har varit på saco-mässan idag då? :) Det kändes som att halva världen var där om inte annat. Jag var där idag mellan 13 och 15 och det var så sjukt mycket människor överallt! Men jag fick mycket information och jag har numera ingen som helst aning om vad jag vill göra! Jag är totalförvirrad! Visste jag inte nyss exakt vad jag ville göra, ville jag inte absolut göra lumpen och sedan plugga vidare till polis? Jo, det ville jag! Men nu? Jag vet inte... Jag har plötsligt börjat fundera på utbildningar som jag aldrig trodde att jag ville fundera över, eller ens visste fanns. Jag börjar se nya möjligheter, som kanske kan passa mig bättre. (Men vad ska alla andra säga?!) Army-girl or what? Jag har seriöst fått problem, och jag tror att jag ska boka in tid med syv på måndag!

Innan saco var jag, P-Sara och Hanna hemma hos Ella. För mig och P var det första gången som vi var hemma hos Ella och vi träffade hennes supertrevliga och färgstarka mamma, åt egenbakade lussebullar UTAN russin (halleluja!!!), målade nagellack då Ella har typ 1000, klappade marsvin vid namn Tjockis och Flingan, jag höll mig dock på lovligt avstånd från fåglarna som de hade och tittade på underbara filmer från Ellas barndom. Tack för den supertrevliga förmiddagen! :D

Imorgon är det Estet-dag. Personligen fattar jag inte hur man kan ha kör-rep från 8.10 - 16.00 men det är väl bara något man får ta. Emil hämtar mig efter plugget. Vi hörs när vi hörs!
Hej så länge! :D

I Am

Jag har lyssnat på den här låten i några år nu och jag älskar den fortfarande. Tror att Bon Jovi har denna på sitt album från 2005, Have a Nice day, och denna har hamnat lite i bakgrunden av alla andra låtarna som verkligen blev hits. Men denna asså... klockren! En av mina favorit-låtar... tror fan att jag kan säga det! DÅ är det bra!

 

Godnatt och hej så länge!

Inte roligt alls!

Jaha!? Här hade man taggat som fan till att gå och se "De tre musketörerna" med klassen och så blir det inställt! Vad är det för stil? Bara för att folk i ensemblen blivit sjuka... Blev verkligen besviken! Hur kommer det bli nu då? Kommer vi att få gå och se den alls? :'( Suck!

 

Får väl bli TV här hemma då...

Hej så länge!

Caspita

Av och för mig, igår idag och imorgon

RSS 2.0