Hemfärd!

Fick ett sms av Emil där han skrev att de precis klev på planet. NU kommer han faktiskt hem! <3 Jag blir så lycklig!!! Han kommer hem någon gång inatt och imorgon efter skolan åker jag hem till honom, min mysman! Imorgon träffas vi äntligen igen! Så, vi hörs väl någon gång efter helgen... ^^

<3 Min älskling kommer hem! <3
Hej så länge!

Skolfoto

Nästa vecka är det skolfoto och min klass kan inte komma fram till vad vi ska göra... Alla vill vara olika saker och alla är så himla envisa så de bara vägrar lyssna på någon annan. Jag skulle tycka att det vore roligt om vi hade ballong-tema. Ärligt, vem tycker inte att ballongdansen är rolig? Men, varför skulle folk lyssna på mig? Om det nu blir Fantasy kommer jag ju inte storvägra som många andra gör, men jag kommer inte tycka att det är roligt... Vad är det för roligt med att göra något som redan har gjorts flera tusen gånger? Som tecknade figurer... samma sak där! Post-its vore också roligt :P Och extremt! Vet dock inte hur hårt jag orkar kämpa för idén. Suck! Sålänge vi gör något tillsammans blir jag väl nöjd, ha blandat är sämst!

Ballonger! Kom igen!!! xD


Hej så länge!

Planerad sång

Ojojoj! Jesus Christ Superstar är inte lätta grejer... Vi har nu valt våra låtar och det är bara att börja träna. Takt är en sak, det är bara att pressa in i skallen, men att pressa upp tonerna är en annan sak! Vilket röstläge och vilken oktav jag ska ligga i är omöjligt att bestämma! Dessutom vet jag inte om jag vågar sjunga på samma sätt sen, när det blir uppvisning. Då är man nervös och det är mycket lättare att rösten spricker. Men att köra med de säkra korten känns så mesigt och tråkigt. Dessutom måste man ju hitta karaktär, plocka fram känslor och visa dem i sättet man sjunger. Så jävla svårt! Någon som har tips? Måste snacka med de andra tjejerna som sjunger, och Annelie!!

Bara att skråla vidare... Hej så länge!

P.S. Om 24 timmar är jag hos Emil!!! <3<3<3

Skolans Dag

Aa, tja! Jag var i skolan 8.00 för att ha Matte C, men roooligt att det inte var lektion pga att det är skolans dag idag. Ska infinna mig i Aulan klockan 9.25. HELVETE!

Hej så länge!

Du får aldrig vara bortrest såhär längre igen...

Torsdag, fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag...

Jag har verkligen försökt att inte visa någonting utåt av vad jag känner inom mig. Det har inte varit världens undergång, eftersom att jag VET att han kommer tillbaka hem till mig på fredgag morgon igen, och att jag ska träffa honom samma dag efter skolan. Men det är långt ifrån lätt! Jag saknar honom så himla mycket! Igår kväll kunde jag inte hålla tillbaka några tårar... Vi har skickat sms varje dag, men det känns så himla tungt att inte få vara nära honom eller höra hans röst. Det har gått massor med dagar nu och saknaden började bara några minuter efter att han åkt från mig. Emil, kom hem från Kreta! NU! :( Jag bryr mig inte om vad folk säger om att vara självständiga eller "fria". Jag är besatt och vill inte vara någon annan stans än hos min Emil! Jag är fan inte hel, inte mig själv, utan honom! Och jag älskar det, varje sekund, att vara hans!

Onsdag, torsdag, fredag! Sedan är du hemma hos mig igen och jag förstår inte hur jag ska kunna slita mig från din famn! Jag bryr mig heller inte om att jag inte vet svaret på det! <3

Hej så länge

Krisen mellan Sverige och Israel

Okej, är det bara jag som tycker att det hela är sjukt intressant? Även om jag avskyr att titta på debatterna för att jag blir arg så är det ändå mycket intressant. Hur kommer det sig att så fort någonting handlar om Israel och judarna blir hela världen inblandad och det blir en jättesak av det hela? En liten artikel med en liten fundering om organhandel och plötsligt ska IKEA bojkottas och Sveriges regering ska be om ursäkt... herre gud! Yttrande- och tryckfrihet är tydligen bara okej när man tycker som alla andra. Jag är glad över att Freddy stod på sig, fast vad har han för val? Sverige kan inte bara ändra sina lagar för att regeringen i Israel tycker att de kan köra över alla andra. Israel, Guds utvalda land. Om man måste ha bevis och gå till domstol för att tro (vilket journalisten Donald Boström aldrig ens påstått) att israeliska soldater stulit organ från palestinier som dödats av israelisk militär, tycker jag att man ska gå till domstol och fråga Gud, face to face, om han givit judarna Israel och tycker att de kan använda det mot hela världen.
Nå, jag är lite hård, men jag håller med:
- Men regeringen varken kan eller ska ta avstånd från vad pressen skriver, anser Bildt.

Nå, som sagt. Det är mycket intressant och jag ska nog fortsätta följa det hela. Nu när även Norge har blivit indraget.


Nu är det "KORV I UGN" på TV. Måste dra! Hej så länge

Filmkunskap

Ärligt :D Idag hade jag min första filmkunskap-lektion och jag tror seriöst att det kommer att bli en av de roligaste kurserna jag någonsin har läst, och kommer att läsa! Vår lärare, Mona, verkar vara hur härlig som helst! Hon verkar ha koll på oss ungdomar och har humor :D Vi kommer att titta på film på lektionerna på måndagarna och sedan snacka och analysera på onsdags-lektionerna. Vi ska även få gå på bio 2-3 gånger. <3 Helnöjd!!!

Oj, nu kom glassbilen. Ska man passa på? :D
Hej så länge!

Mitt i svenskan

Åh... vi har svenska och man ska skriva uppsats. Jag får inga idéer. Blir inte riktigt bra... Jag vet typ vad jag vill få fram men vet inte om det kommer räcka. 500-800 ord och jag har skrivit 250. Haha :P Kanske lyckas skriva 600 ord.
Nåväl, efter detta har jag min första filmkunskaplektion. Hoppas det blir roligt, för jag är trött och hungrig och slutar 16.25. Så är det :(

Bilder från kräftskivan kommer kanske upp ikväll. Var hur som helst sjukt trevligt och goda kräftor :D

Tillbaka till arbetet, annars får jag jobba med detta i hela mitt liv :P
Hej så länge!

Till landet

Åker till landet! Kräftskiva imrgon, hemma på söndag! <3

Hej så länge!

Jesus Christ Superstar

Första ensemble-lektionen idag och jag är så lycklig! Annelie som ny lärare och hon gör redan succé! Hela denna terminen ska vi hålla på med ett projekt. Vi ska fördjupa oss fullständigt i Jesus Christ Superstar! Är det inte coolt?! En enorm utmaning och så underbart roligt! Vi lyssnade på nästan alla låtarna från akt 1 idag och man vill framföra alla. Haha! Imorgon blir det att lyssna på akt 2 och sedan är det bara att välja och vraka. Annelie har några som hon absolut tycker att vi ska köra, men vi får såklart också komma med idéer och förslag. Vi får välja hur vi vill framföra dem, i vilken ordning, lägga till och ta bort, och framför allt bestämma vilka som ska jobba med vilka låtar. Tänk att få en halv låt :O Helt otroligt! Men, jag känner att vi sångare absolut inte ska välja själva vad vi tar... det kommer bli gräl och blod då och Annelie har bättre koll på vad som passar oss bäst, beroende på röst. Ojojoj, det är bara att börja råplugga, lyssna sönder låtarna och se musikalen!Ärligt! Sjukt xD Byter tonart och takt hela tiden och ackorden är så... åh! :D <3 Och melodin och allt...
Hoppas vi lyckas göra det bra bara!

Hej så länge!

Lite ensamt!

Imrogon åker Emil till Kreta... :( Det känns så himla pissigt! Han åker till det underbara utlandet, bara för att jag ALDRIG reser, och jag är fast här hemma i hösten, I SKOLAN. Det suger! Och jag saknar honom redan! Massor! <3 Bäst för honom att han sms:ar när han landar så jag vet att han lever...

Jag blev faktiskt lite kreativ i min ensamhet och fick ett ryck och började skriva. Jag är på G! Jag har en hel story i huvudet och nästan allt är nedskrivet. Slarvigt! Och många detaljer saknas, men jag ser möjligheterna! :D Tänk om jag skulle kunna skrapa ihop en liten bok. Jag är faktiskt duktig på att skriva och jag tycker framför allt att det är sjukt roligt! Jag vågar inte berätta vad den handlar om faktiskt... inte än. Men sen kanske, när någon nära har läst och sagt vad han/hon tycker. :)

AJ! Träningsvärk!!! Gym igår, gym idag och tänker ta något pass imorgon :) Jag satsar till 1000 och har så ont överallt... Sånt får man ta om man vill bli vältränad :P

Lite TV och kaffe, sedan bok och sedan sova! Hej så länge!

Utekväll direkt i brevlådan

Kom hem idag och det låg ett brev till mig på köksbordet. Helgklubben BLÅ ska tydligen ha nypremiär på fre-lör. :P Jag fick ett kort som ger mig och en tjejkompis fri entré samt företräde vid kö (gäller ej vid speciella evenemang, men iaf) Trevlans! Jag är inte hemma i helgen tyvärr men gick in på hemsidan och spanade lite och det verkade vara ett ganska trevligt ställe! Mellan klockan 21-23 kostar öl, cider, vin och shots 19 kr. t.ex. och 23-03 kostar det 25 kr. Inte illa! 2 våningar, 2 dansgolv, 2 barer.

Det skulle alltså vara på The Viper Room, St Eriksgatan, och då slog det mig att det kanske vore ett bra ställe att fixa studentskiva på?! Var ganska bra villkor. Kan ju snacka med klassen :D Det börjar ju bli dags att tänka på sånt! STUDENTEN!Hej så länge!

Inte så farligt

Första dagen i skolan kändes... ja, okej :P Var där i en och en halv timma bara dessutom. Vi fick lite papper, några böcker och nya skåp. Var på tiden! Bara det gjorde att skolstarten inte kändes lika dålig.

Imorgon börjar jag efter schema, klockan halv 11 :D Nästa vecka börjar individuella valen och jag kommer att börja 8.10 på onsdagar, men imorgon slipper jag. Det ska jag njuta av! Jag kommer även sluta kvar i 1 istället för 20 i 5 av samma anledning. Sjukt va?! Jag tänker vara i skolan klockan 10 hur som helst, vill inreda mitt nya skåp. Förra året var det kaos och jag hittade aldrig mina böcker, så nu ska det göras lite ändringar så att trivseln ökar.

Så, inte så farligt! Men de säger ju att dag 3 är värst :S Vi får se!

Hej så länge!

Haha!

Såg denna på Pizza-kvällen hos Emil i Lördags xDHej så länge!

Skolstart imorgon...

Bästa botemedlet mot skolstart-ångest är shopping! Idag har jag köpt en del prylar till skolan och det har gjort att jag inte är lika deppig över att jag ska tillbaka till skolan imorgon. Nu är man lite pepp på att inreda skåpet med de nya sakerna och använda de nya pennorna i de nya blocken. Sjukt? Kanske... men det fungerar iaf :)
Så, ni som inte vill börja skolan: Köp nya roliga saker så ska ni se att det känns lättare :)

Nu ska jag hjälpa mamma i köket.
Hej så länge!

RIB-Båt

Igår åkte jag och Emil Rib-Båt :D Det var riktigt roligt faktiskt! Vi kom nästan försent, såklart, men hade det inte varit för mig hade vi aldrig hamnat på båten. Ibland är det bra att kolla två gånger vart man ska :P

Nåja, vi valde den minsta och snabbaste båten och fick åka tillsammans med 5 andra härliga människor och en riktigt bra förare. Det gick 40-45 knop och vi flög på vågorna. Idag har jag träningsvärk i benen och är öm i ryggen och arslet. Kommer säkert få blåmärken längs benen med och på insidan av händerna :P JA, jag höll i mig ordentligt! Mer träning behövdes inte den dagen, var en åktur på 4 timmar. Tänk ett 4 timmars-pass på gymmet, haha!

Jag lyckades ta några bilder. Sälarna som vi såg var omöjliga att ta kort på, men iaf :)

 

Tack Elias och Linda, Erik och Andrea för en riktigt bra och häftig födelsedagspresent!

Hej så länge!

Skor, Skor, Skor!

Den senaste tiden har mitt liv varit väldigt inblandat med skor!

Mina älskade, urslitna, favorit street, copycat pussycat skor som jag haft nästan varje dag i över 2 år är nu slängda… I KNOW! Jag köpte istället ett par nya fina skor från Puma. De är väldigt lika, men man kan ju inte vara tråkig och köpa exakt likadana. Nytt märke gör mycket! När jag samma dag skulle gå en långpromenad med hundarna tänkte jag passa på att gå in mina nya fina skor. Bra tanke, dåligt resultat! Som jag borde ha väntat fick jag svidande skavsår tidigt… nya skor är alltid sjukt hårda ju. Så efter det bävade jag för att använda mina nya skor. Till råga på allt så tyckte Astro att skosnörena, som jag tyckte gjorde skorna extra härliga, var perfekta att tugga på. Inte okej! Så, eftersom att jag slängt mina sköna skor och var fast med nya mindre sköna skor började jag använda alla mina övriga skor. All Stars, ballerina och sandaler kom fram och variationen kändes inte helt fel. Dock gick det åt massor med plåster och inköp av nya gjordes ofta. Speciellt när man tydligen tappar ett nästan nyköpt paket… Bara för att göra mig ledsen gick mina sandaler från Italien sönder på Gröna Lund! Jag fattar inte vad som hände :O Helt plötsligt gick bandet av och jag tappade skorna. Fixade med tejp, och plåster när tejpen gick av, så att jag kunde ta mig hem… skomakaren nästa! Dessa slänger jag bara inte! Slutligen köpte Malin de mest underbara skor jag sett i hela mitt liv när vi hade vår shoppingdag på stan! Jag menar, vi blev förälskade båda två! Jag har dem som bakgrundsbild i min mobil… Jag hade långt ifrån råd med att köpa dem, så jag sörjer dem lite.Visst är de helt otroligt fina?!?!?!? <3 Älskar dem! Får väl trösta mig med att mina fötter har läkt riktigt bra efter Ölandvandringen och efter långpromenaden med hundarna, så de nya skorna används nu och med glädje :)

Hej så länge!

KÖRKORT!!!

GRATTIS SUSANNA!!!
DENNA KALASBRA TJEJEN TOG KÖRKORT IDAG!!!
HELT SUVERÄNT!

Tjejen med Körkort!

Hej så länge!

Ta ikapp!

Hallå där, minns ni mig? Jag brukade skriva ofta en gång i tiden :P Vad hände? Sommarlovet hände! Jag har haft så fullt upp och jag har bett om ursäkt för att jag varit dålig på att skriva så många gånger nu att det inte är värt det... Jag har haft lov. Så är det bara! :) Jag skulle gärna vara fri hela livet ut, men man måste ta sig i kragen någon gång och på Tisdag, mina vänner, kommer jag inte undan! Skolstart! Pest! Och just pga skolstarten måste jag ta fram "The Catcher in the Rye" och lusläsa den. Jag har lagt undan den flera gånger i sommar och jag måste bara läsa den nu. Om jag inte minns fel tyckte jag att den var helt okej, men det är väl det att den påminner mig om skolan som gör att jag bara vill slänga den i toaletten... Men ärligt, jag har inte ens 100 sidor kvar. Det fixar jag lätt. Problemet är att jag verkligen, verkligen vill läsa sista Twilight-boken... IGEN! Har ju läst om de tre första redan... Prrr!

Nå, jag är hemma idag och har trevliga smågrejer som jag måste göra :) Har lite tid imorgon med, så åker jag till Emil på kvällen <3 Världens finaste man! Ni skulle bara veta ^^ Allt han gör för mig, bäst!
Ska träffa Linnea ikväll med, se en film eller något. Hon skulle haft en hejdå-grej imorgon men den blev inte av. Så, det blir hon och jag och en film. Det säger vi inte nej till... kommer verkligen sakna henne! Det känns som att vi precis tagit upp kontakten ordentligt och nu ska hon flytta till Linköping :'( Nå, är glad för hennes skull!

Var väl inte mer nu... Var hur roligt som helst att ha Malin E här i Sthlm! Vi gjorde mycket roligt! Grönan och shopping och sånt :D Mådde iofs inte så himla bra, huvudvärk som aldrig gick över och hostade hela tiden så har sjukt ont i halsen nu... blä! Inte för att det stoppade oss :P Vi såg även Ice Age 3, 3D! xD Fett nice med brillorna! Testa!

Nyhet! Var och tiggde jobb på Ica (IGEN!!!) och det verkar bli mer och mer lovande. MEN, när jag skrev mina CV:n ringde jag till Annelie och frågade om jag kunde ha henne som refferens och då berättade hon att hon skulle ta över Anders Ensemble-grupp för att han skulle ta tjänstledigt ett år!!!! AAAHHH!!!! Fatta vilken lycka! Har saknat henne så mycket!!! Anders är det inget fel på, men Annelie! <3 Vilken dröm! Och heeeela sista året dessutom :D Det är så underbart! :D Bara det gör att skolstarten inte längre känns lika jävligt, JÄVLIGT, men inte jordens undergång ;) Ska nog bli roligt... men just nu, nej tack!

Nu ska här fixas. Hej så länge!

Insane!

Nu är Malin här och vi ska om 20 min åka till Gröna Lund! :D Kalas ska det bli! Malin har aldrig varit där heller, otroligt.
Emil och Ragge möter oss i Mörby så det blir ännu lite roligare ;)

Äta nu! Hej så länge!

Ögonkristaller

Det känns som att jag är uppe tidigt. Gick upp klockan 9 liksom... Det är ju egentligen inte alls tidigt, men seg är jag! Jag vaknade av att Malin E skickade ett sms till mig (och folk som känner mig vet att min sms-signal kan väcka folk!) där det stod att hon var på väg! :D PARTY! Det ska bli sjukt roligt! ;)

Igår var jag med min andra Malin och hade det hur trevligt som helst! Jag åt god glass, drack gott kaffe och hade det gött! ^^ Var så länge sedan jag var med Malin och vi pratade en hel del, mys! Jag fick spela Sims 3 också! Jag är salig... jag VILL köpa det och spela! Verkligen :O Men jag har varken pengarna eller datorn... Men jag blev allmänt sugen på sims och funderar på att testa om Sims 2 fungerar på min hp. Önska mig lycka till!
Agnes dök upp hos Malin senare, fnittertippa ^^ Tillsammans åkte vi hem till Wissén. Grill! ;) Var trevligt att träffa lite folk från klassen. SE, man behöver inte skolan för att träffa folk man gillar :O De man vill vara med kan man träffa utan att behöva sitta i ett klassrum med Kultur- och idéhistoria boken uppslagen. Min åsikt :P Nå, vi hade det bra där men jag tog fem över nio bussen hem iaf. Vissa skulle vidare och frågade om jag skulle med, men... ofta jag hade gått upp såhär tidigt om jag kommit hem klockan 4 imorse. Man får prioritera. ;)

Man skulle iofs inte behöva prioritera om man hade alla sina vänner i samma hus :D Här om dagen var Linnea här! Efter att ha gått en promenad åkte vi upp till mig och tog en kaffe och satte oss på balkongen och snackade hur llänge som helst! Runt tolv sa hon "Jag kanske ska dra mig hemmåt" :P Man är hemma på en sekund, det är inte svårare än så! Underbart! Synd att hon ska flytta till Linköping och plugga, kommer sakna henne! Men hon får det säkert kalasbra och man måste ju hälsa på! :D

Nu ska jag äta frukost :) Hej så länge!

Taggad!

Tittade på bilder jag hade i mobilen och så slog det mig att jag hade glömt att lägga upp denna tidigare.
Jag såg bilden när jag var på Ö&B på Öland och tänkte att jag bara var tvungen att ta ett kort på den och visa P-Sara! Eftersom att bilden är tagen med mobilen är den lite halv-taskig... men ska nog duga!

Taggad Igelkott ^^

xD !ÄLSKAR! xD

Hej så länge!

Städa!

Fyfan vad det ser ut här hemma! Jag är ensam och jag ska städa!!! Det ser fan inte klokt ut med kläder överallt och jag orkar inte se skiten. Jag måste göra någonting åt det på en gång! Malin E dyker upp här på Lördag och imorgon ska jag iväg och leka med Malin S. Mycket nu :P Mycket hela tiden känns det som...

Kom hem från landet igår kväll efter några dagars jobbande. Stress, stress, stress! Det är såååå mycket som jag vill och bara en del saker som jag faktiskt ska göra. Malin åker hem på Tisdag och då är det exakt en vecka kvar innan skolan börjar! 1 VECKA!? Det är ingenting!!! Jag har panik, jag avskyr att börja skolan! Dessutom är jag lika fattig som en ladugårdsråtta. Okej, jag har lite pengar men de kommer gå åt under dagarna Malin är här. Vi ska shoppa, åka till Grönan och ha lite utekväll på stan. Sedan ligger jag klart på nollan. Så är det med det. Att åka iväg är inte möjligt för min del. Trist, men så är det. Fitt skola...

Nåväl, städa! Hej så länge!

This Afternoon

Fick via Facebookg på en interne-radiostation som bara spelar Nickelback-låtar! Jag älskar Nickelback!
Så spelades denna och jag blev kär! YouTube har aldrig orginalvideos... suck! Men denna live var okej! :DHej så länge!

Bonus!

Igår, runt halv 7 kom jag hem från småland. Det har faktiskt varit en del härliga dagar med föräldrarna och släkten. Att sitta och snacka med sina kusiner som man inte träffat på år var extra trevligt. Min favoritfarbror kom förbi med gitarren och han och pappa spelade när jag sjöng (De behövde seriöst hjälp!) Så, lyckade dagar!

Det som gjorde resan så speciell, gjorde den olik från mina andra resor till landstället, var att jag fick övningsköra! Varje dag! :D Flera timmar! Snacka bonus! Vi började snällt på en parkering och tillslut hamnade jag på en 90-väg! Några tabbar gör man, men går inte att jämföra med utvecklingen! Det gick väldigt fort för mig att känna mig bekväm bakom ratten. Jag vill köra upp imorgon! :D Inte för att jag skulle klara det, men iaf! Jag är motiverad nu kan man ju säga ;) Jag vet inte om jag vågar skriva om min och pappas nära-döden-upplevelse :P Jodå... det blev helt enkelt väldigt mycket att tänka på plötsligt :P Jag hamnade på 90-vägen för första gången... pappa hade inte förvarnat mig alls utan vi bara körde. Gick bra där, hålla sig på vägen är inte allt för svårt. Men sen kom det en annan bil bakom mig. Då blir man ohjälpligt lite mer spänd. Det var cyklar på vägen lite längre fram och pappa börjar förklara att snart kommer det bli hastighet 50 på vägen och att jag måste vara nere i det då för att det är en fartkamera längre fram. Jag ska dessutom svänga vänster... någonstans! Jag tyckte mig förstå vart vi skulle ta vägen, men helt plötsligt säger pappa: "Häääär ska vi in!" Jaha, tänkte jag och svänger ratten åt vänster utan att titta och ser precis arslet på en buss precis fara förbi. Jag missar precis trädet som lutar ut över vägen på högersidan. Pappa skriker och jag skrattar. Hur fan lyckades jag?! Sedan parkerade jag lugnt och stilla vid butiken Tempo.

Jag och P-Sara var ute igår med! :D Vi möttes i Mörby Centrum runt 10-tiden och åkte sedan in till stan. När det var världens längsta kö till Ace Mango gick vi till det bekanta Spitfire och tog oss varsin Weston. "Hörde jag skål?!" Vi blev kvar där ett tag, kanske till en bit över 12, och då hade vi pratat om allt som hänt den senaste tiden och det var hur härligt som helst att bara få prata av sig! Sedan gick vi tillbaka till Ace och då var det ingen kö alls! Dock ett inträdes pris på 100 kronor... jag blev lite ledsen i ögat... men bara för någon sekund! Sjukt bra ställe måste jag säga! :) Fattar varför det är så populärt! Sarorna drack, pratade, skrattade och dansade halva natten! :D Vid halv 3 var det dock verkligen dags att gå... vingel och klackar i dimman är inte det bästa. :P Vi tog varsin cheeseburgare på McDonalds innan vi gick till tunnelbanan. Runt 4 hade jag hittat sängen, lycka!

Idag sov jag till 11 och märkte att jag mådde oväntat bra. Det brukar ju vara så att man tror att allt är toppen när man vaknar, men så fort man reser sig ur sängen slår helvetet ut! Men inte idag! :D Långt ifrån världsrekord! Jag är lite seg och lite fumlig, har sjukt ont i fötterna, men i övrigt mår jag bra! Inget illamående, ingen huvudvärk, inget sånt! :) Tack! Klart grädden på moset! Man har haft en barnsligt rolig utgång, och sedan ingen baksmälla och ångest dagen efter. Bonus!

Nu ska jag snart åka till min Emil! <3 Har saknat honom 1000 gånger om, och speciellt igår! Snart hos min mysman <3
Hej så länge!

Caspita

Av och för mig, igår idag och imorgon

RSS 2.0