Nu är det 3D, jag lovar!

Igår blev det faktiskt bio! Var och såg "Pirates of the caribbean: On stranger tides" tillsammans med Emil. Jag tyckte att den var bra och smårolig, sådär lagom! Och jag kan inte få nog av Depp i sin karaktär som Jack Sparrow :D Himla duktig han är! Filmen är hur som helst sevärd, och framför allt om man älskade de första Pirates-filmerna!

Det var andra gången jag såg en film i 3D och för Emil var det första, och vi båda tyckte att det gjorde filmen lite extra rolig, vissa effekter är faktiskt riktigt bra. Det blir lite mer "upplevelse" över det hela. Men jag tycker inte att man behöver se alla filmer i 3D, det blir lite over-kill ibland för min del. Igår satt jag dessutom bredvid en liten grabb som redan i reklamen satt och skulle övertyga sin kompis om att det var 3D, alltså redan från början. "Jodå, det är 3D nu! Jomen det är lite 3D faktiskt!" Man kan ju bara flina... han blev tyst när det tillslut kom upp "Var vänlig och sätt på er era 3D-glasögon nu" på duken. ;)

Gå och se! :)

Nu ska jag åka och fira mamma på mordag!

Hej så länge!


Somewhere along in the bitterness

En underbar vän ville påminna sina vänner om hur bra den här låten är, och nu vill jag påminna er!

Såååå fin!

How to save a life

Minnen från förr asså, det är mysigt.
Hej så länge!

Vårruset

Idag ska jag springa vårruset med mamma, mostrar och kusin och det ska faktiskt bli riktigt roligt! Jag säger "faktiskt" då jag i övriga fall AVSKYR att jogga och tävla! Men nu är det folkfest och med min härliga släkt så det är bara att köra :D Vet att jag kommer må bra sen när jag har klarat det dessutom.

 

Heja mig!

Hej så länge!

Så sjukt snyggt!

 

Nej, blond ska jag nog inte bli :P

Roligt var det iaf, testa!

Hej så länge!

Jag idag

En bild på hur jag ser ut idag
Ljusa kläder som passar till vårt härliga väder!

 

Dessutom, vet inte om ni tänkt på det, men jag har låtit mitt hår växa ut ganska mycket och tycker att längden har blivit bra nu. Eller vad säger ni? ;P Svårt att ta bild var det iaf!

 

Inte ska jag väl klippa det? :)

 

Jaja!

Ska ta det lugnt ett tag hemma nu och sedan åka för att fira min käre storebror som fyller 22 år idag!

Hej så länge!

Mår ganska bra idag!

Jaha, så var det äntligen lite fint på vår stora balkong! Gillar det verkligen, men synd att det inte varit kanonväder de senaste dagarna som det var förra veckan. Hade inte skadat med lite sol för de nysatta kryddorna och tomatplantorna. Rabarbern har tagit det hårdast. Men idag var det ju iaf ganska bra och Emil är bra med det där med blommor så något ska väl överleva.


Juridiktentan närmar sig och på något konstigt sätt är jag nervös samtidigt som jag inte är det. Första delen på en gamal tenta klarade jag precis, men de frågor som jag hade fel på var ändå inte åt helvete. Nä, jag har 1 ½ vecka på mig att plugga ännu mer så varför skrämma skiten ur mig med dåligt självförtroende redan nu?

Tränat ikväll också, medelpass på friskis med mamma. Riktigt skönt och jobbigt! Vårruset ska bli spännande på onsdag, och den som känner mig lite vet hur mycket jag annars avskyr att jogga och springa! Invigde dessutom precis nyköpta träningsbyxor som gjorde träningen ännu roligare.

Oj, får ju inte glömma att skriva om gårdagens Gröna Lund besök! Trevligt sällskap, bland annat en underbart söt och go bebis på 6 månader som gjorde oss alla, ja mig med, bebis-sjuk ^^ Men iår var åk-attraktionerna läskigare än något annat år så kanske börjar de barnsliga äventyr- och spänningssökande delarna av mig sakta ge vika för de vuxna och eftertänksamma. xD Mycket går så fort... och frittfall är ju ganska hög iaf. Haha!Verkar jag vara i en uppåtspiral av positivt solskenstänkande kanske? Kan nog vara så och jag kan bara hoppas att det håller i sig! :D

Hej så länge!

Veckans träning!

Söndag: Pass hemma med 5 min uppvärmning på cykeln
Måndag: Vila
Tisdag: Pass på friskis
Onsdag: 2,5 km löprund med mamma och Astro
Torsdag: Pass på friskis
Fredag: Vila
Lördag: Aerobicspass på friskis
Söndag: 2,5 km löprunda med mamma och Ella

Känns så jääääääkla braaaa! :D
Hej så länge!

Caspita

Av och för mig, igår idag och imorgon

RSS 2.0