Uttråkad

Okej, nu har jag varit helt ensam (om man inte tänker på katterna) hos Emil i över 3 timmar. Emil skulle på gitarrlektion en timme och sedan hämta föräldrarna hos sin mormors syster, och de kommer aldrig därifrån känns det som... blir så trött! Visst, jag fick ju följa med men jag såg det som ett gyllene tillfälle att plugga lite samhälle och läsa dagens sidor i min bok jag fått i Svenskan. Men nu är jag klar med det och jag blir så irriterad när jag bara tänkt att jag ska vara ensam till en viss tid och så går tiden vidare... Varför kan de inte bara komma? Man måste faktiskt inte vara hos tanten i fleeera timmar. Jag låter självisk, jag veeet! Men det är lättare att vara hemma och ensam än hos någon annan. Speciellt när det är ett stort hus och det är sjukt mörkt ute. Man blir lite mörkrädd. OCH, nu får man meddelande om att det bara ska fixas ljusstakar och allt möjligt skit så att det tar ÄNNU längre tid! En timme till säkert... Helvete... Vad ska man göra nu då? Glo?

Hej så länge

Vad konstigt det känns!

God morgon!

Idag börjar jag 10.40 och jag gick upp kl. 7.30 och tog en dusch :O Känns konstigt att vara uppe i så här god tid och bara ta det lugnt. Hade det inte varit för att Emil skulle upp och iväg hade jag väl gått upp ungefär nu. Skumt, men härligt. Jag missade en stund att sova, men att komma igång såhär lite långsamt är inte fel det heller. Skriva i bloggen och dricka kaffe och vara i princip klar för skolan... wow!
Träningsvärk har jag dock! Som fan!! Jag var riktigt duktig igår då jag först sprang 3 km på bandet vid 12 efter skolan och sedan tränade mer på gymmet med Emil kl. 21. Trots att vi stretchade efter har jag ändå ont och jag uppskattar verkligen att det bara kommer vara dans på gympan, både idag och imorgon. :)
Nu ska jag nog se ett avsnitt vänner tror jag. Har ju redan pluggat xP Haha, kan knappt tro det! Göra detta oftare kanske?!

Jaja, Hej så länge!

kul...

Hej! Jag heter Sara och jag är värdelös...

Hej så länge

Det var som fan...

Vad mycket plugg det ska vara då! :S

Bara för att jag varit hemma och sjuk i tre dagar så ligger jag lötsligt massor med efter. Jag som inte tyckte att det hände någonting i skolan när jag var där och sedan när man är sjuk... DÅ händer det saker! Hehe, och det roligaste är ju att ingen berättar vad man ska göra för att komma ikapp... Jag frågar tom. och okej, det mesta har jag ju fått reda på, absolut! Och jag har gått till mina lärare och frågat vad jag ska plugga. Men de där små sakern som: "Vi sa ha förhör på 30 sidor idag!" eller  "Vi ska ha läst 25 sidor för att kunna hänga med på viktig genomgång idag"  gör mig så trött!
 
Jag är väl överambitiös... men jag vill så gärna visa vad jag kan! Jag brukar lämna in allt i tid, ofta med god marginal, det blir aldrig för sent iaf... Fett med disiplin :P Man jag hoppas ju på ett meritvärde på 19.5... Som Claes skrev på mitt omdöme: Högsta betyg kräver högsta farten! Jag har det i mig, bara att köra!

Plugga! Hej så länge! 

Borde plugga

Men jag har så roligt ^^ Det finns så mycket man kan göra när man har en ny dator att leka med... man vill utforska allt. Eller, jag är så barnslig så JAG vill det iaf :D Jag ligger i sängen och surfar. Det gillar vi! Pluggar lite vid sidan av. Nu ska pappa fixa mer minne åt mig! Haha, skoj!

Hej så länge

Party för fan :D

Jag känner  mig snygg, det gör jag! Det är lite fram och tillbaka med det där allmänt, men nu känner jag mig ärligt snygg ;) Jag har klätt upp mig inför Malins feeest som jag ska åka till om en halvtimme ungefär. Det är estet-tema så allt är lite galet och roligt, men fortfarande snyggt :D Typiskt estet. Ska bli roligt detta, hoppas det om inte annat. TK är ju med och många härliga kamrater från klassen. Ska ha så roligt som möjligt ikväll och plugga imorgon, det är planen! Packat för att sova där också, det är bra för då slipper mamma och pappa bli oroliga över att jag skulle komma hem vid 4... risk att de skulle säga att jag inte få gå då tom. tror jag. JOBBIGT med oroliga föräldrar, men hellre det än föräldrar som inte bryr sig.
Min man är nog också lite orolig tror jag, liiita :) Finns inget att vara orolig för, men jag tycker om att han bryr sig också!
Men nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan hinner jag nog inte mycket mer...
                                       Inför Malins feeest

Puss och hej så länge!

Inget viktigt

Det är mycket nu... men allt är typ bra iaf. Förrutom att jag är lat och trött, därför blir det inte så mycket så mer än detta den här gången. Hade egentligen ingenting att skriva om, men kände att det var för länge sedan jag gjorde det. Var på tiden helt enklet. Hoppas verkligen att jag bara har en lektion imorgon!! Då blir det bio med P-Sara nämligen :D
Emil var här i nästan 3 timmar idag <3 Han bara dök upp, utan förvarning, en riktigt underbar överraskning! Jag älskar den mannen, jag gör verkligen det!!!!

Nu ska jag glo på TV en stund... Hej så länge

Caspita

Av och för mig, igår idag och imorgon

RSS 2.0