Kattstatus

Allt är fortfarande frid och fröjd hos Mästarn. Jag och Mister Sigge fann varandra väldig fort under en eftermiddag tillsammans och dagen därpå så vaknade jag och hade en väldigt mysig mister sovandes och purrandes på min mage. Samma dag så gav Mister Skorpan med sig och nu kan jag knappt gå runt i lägenheten utan att ha någon av katterna precis framför fötterna. De bor ofta och gärna i sängen, vilket är okej eftersom att jag och Emil är noga med att lägga på överkastet.

Jag är inte bara en superbra kattvakt utan har även fått lite gjort. Gissa vem som har blivit klar med projektarbetet!? Och det behöver inte vara inne än på 3 dagar!!! :D

Måste även säga att jag och Emil är kungar på att laga mat! Vi njöt av en underbart god middag med ett glas vin samtidigt som vi tittade på Avatar. Låter det som att vi har det hur härligt som helst? Det har vi! <3

Vi fick ju ta vad vi ville ur kylen!

Namnam! :)

Hej så länge!


Kommentarer
Mästaren

Guuuu va gott det ser ut!

Finns det kvar till mig när jag kommer hem?

2010-05-09 @ 15:40:47
URL: http://ytterligheternasmastare.blogg.se/
Sara

Nix, men vi tog bara halva entrecoten så ni kan laga egen festmåltid när ni landat tryggt i fosterlandet. När gör ni det förresten?

2010-05-09 @ 17:12:55
URL: http://caspita.blogg.se/
Mästaren

Vi landar kl. 15.40 på tisdag. Vad säger ni, finns det någon möjlighet att bli hämtad? Bilfan funkar ju inte, hörde jag, men ni kanske kan låna mamma och pappas RYP?

2010-05-09 @ 22:02:22
URL: http://ytterligheternasmastare.blogg.se/
Sara

Vi kan kolla upp det imorgon. Återkommer!

2010-05-09 @ 22:38:15
URL: http://caspita.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Caspita

Av och för mig, igår idag och imorgon

RSS 2.0