Mössan!

Ahh!
:D Beställer mössa med alla tillbehör nu! :D Kommer bli dyrt och helt jävla underbart! :D


 

Hej så länge!

Over My Shoulder




Åh vad jag tycker om denna låten!
Skitbra!

<3


Hej så länge!

Vampyrer!

Ja... det är mycket sånt nu!

Ikväll är det True Blood på SVT1 (Jag ska titta på Grey's så blir SVT Play för min del)


Uppdaterat: Fan... trodde att det var dubbelavsnitt av Grey's nu i början. Men då kanske jag tittar på True Blood klockan 22.00 ikväll med... Jag är hopplös! :)


Sedan börjar New Moon - premiären närma sig med stormsteg och jag börjar faktiskt bli lite ivrig :D Det känns som att de har fixat sååå många saker, fixat det som var dåligt i Twilight (Bra film, men inte den bästa någonsin. Tycker att folk ska erkänna det nu :P ) Ella tyckte att jag skulle gå med henne m.fl. och se den på den stora dagen 20/11. Då blev jag gladt! :D

 

I övrigt har jag börjat spana på en till serie med vampyrer: the vampire diaries. Åh, DÄR blev jag fast! True Blood har jag fortfarande inte bestämt mig för vad jag tycker om, men denna är klart något jag vill följa. Och, den är säkert supertöntig och precis som alla andra (Tjej-blir-kär-i-het-vampyr-som-har-en-massa-problem-serie) men jag bryr mig inte :D Dessutom, är det en "ond" bror med i denna, det har det inte varit hittills xP Bra va?!

 


Hej så länge!

Imorgon smäller det!

Ja... det är ju inte den 25e... men nog är man kung imorgon asså :D ÄNTLIGTEN kommer studiebidraget, alla dessa fattiga veckor och nu kommer pengarna att trilla in på kontot igen. Känns väldigt bra att jag kan börja fylla på mitt sparkonto nu igen, efter alla uttag under sommaren. Sedan kanske det inte blir så jättemycket sparande just i oktober, men iaf. Jag har en lång list med saker jag vill/behöver köpa och vissa saker vill jag egentligen köpa redan imorgon ;D Men, månaden är ju iaf 30 dagar. Man ska inte smälla alla pengarna på en gång. Men ska ju kunna leva lite. Men blir nog lite fika och utgång känner jag. För jävla dyrt helt enkelt! Men blir kanske lite lack, småprylar och smink. Vi får se :) Är hur som helst väldigt shopping-sugen!

Hej så länge!

Kon

Ja... för att bli på bättre humör är det ganska trevligt med lite... skolhumor :P

Mycket nöje! Det här är helt sjukt asså :P

 

 

Hej så länge!

Resultat?

Okej... nu känner jag verkligen att jag vill sluta skolan! Jag behöver VERKLIGEN en ny miljö och jag vill göra något nytt! Det här håller inte längre. Jag kanske är lite extra känslig just nu, men jag börjar få nog av skiten. Jag ska vara ärlig, tårarna var inte långt borta idag. Jag blir så trött på... allt... alla... Jag undrar vad som kommer att hända, om något kommer att hända. Jag kan bara hoppas på en förbättring, men jag vet inte. Jag är hur som helst klar med skola! Jag vill bara få mina betyg och sedan skrapa ihop mitt liv och leva precis så som jag själv vill, utan några som helst begränsningar eller krav. Jag ska inte hållas tillbaka av andra eller bli påverkad av andra. Jag ska inte göra sånt som jag inte vill och framför allt inte fortsätta låtsas som att allt är okej!

Hej så länge!

Hemma igen

"Jag trodde aldrig att du skulle träffa den... du såg ju så dum ut!"

Igår var en väldigt trevlig eftermiddag/kväll med mannen, P-Sara och Ragge :D Jag hade seriöst ont i sidan efter att ha skrattat så mycket. Typ håll :P Men vi hade fruktansvärt roligt! Vi spelade pingis, där resultatet varierade beroende på hur... fokuserad man var. Haha! Emil lurade mig som fan en gång, då jag tyckte att han verkade vara helt borta och jag inte ens försökte ta en boll då jag var övertygad om att han skulle missa. :P Där rök platsen som kung! Sedan hjälptes vi alla åt att laga mat och jag och Sara fick ta hand om alla morötter som skulle skalas och skivas... Det var 8 pers som skulle mättas, så det blev en hel del morötter och skratt! xD Ragge tyckte inte att vi var kloka och Emil tog hyveln ifrån mig när jag skar av en bit av min tumme... Jag började inte blöda iaf, som P! xP
Det blev iaf en sjukt god gryta :D Efter maten blev det Mario Kart i några timmar. Var väldigt roligt där med, kanske speciellt mot slutet där folk var lite rattfulla av Weston. ;) Halvtimmen innan Sara skulle åka blev det åter några varv runt pingisbordet. Lyckat! :P

Som sagt, en kalasrolig kväll med vänner :D

Nu är man då som sagt hemma och saknar Emil... det är allmänt tomt nu när det bara är jag, brodern och Candie hemma. Hon ska få lite mat snart :)
Hej så länge!

Mitt upp i ingenting

Här sitter jag... Emil spelar gitarr och är helt inne i det. Jag borde väl få något gjort, men jag kommer inte igång. Något borde jag göra, men vad? Naturkunskap? Filmkunskap? Få Emil att bli intresserad av att spana efter en resa? Svårt...

Hur som helst väntar jag väl mest. Väntar på att klockan ska bli halv 5. Då kommer Ragge och Sara att dyka upp här och då blir det mat, spel, Westons och Mario Kart :D Inte illa alls! Kommer att bli prima tror jag ^^

Nä, nu jävlar ska jag brotta ner Emil på sängen! Och han har iiiingen aning! Haha!
Hej så länge!

Människor gör mig spyfärdig

Ibland hatar jag människor, folkmassor... kalla det vad du vill. Jag stod inte ut idag bara! Människor är korkade, högljudda, i vägen, käftiga, otacksamma, omogna och irriterande! Just pga detta sket jag i teorin och åkte till Mörby Centrum, tog en vanilla latte och en chokladmuffin och pluggade NKB i en timme. Sedan jag åkte för att möta Emil på bussen. Sen dess har livet varit bra :) Pojkvännen, om någon, vet vad vad som ska göras för att jag ska känna mig bäst i världen! <3

Hej så länge!

True Blood

Ah... har ju sett några få avsnitt nu och än vet jag inte riktigt vad jag ska tycka (Precis, Jag skiter faktiskt i att alla andra i hela världen älskar serien :P ). Jag vill inte kalla den bra... men underhållande. "Tuggummi för ögonen" som min far gillar att uttrycka sig. Hon tjejen (Sookie) är ju så otroligt mesig så att klockorna stannar! Men... idén är bra och vampyrer är ju inne nu xP Kan nog bli så att jag ser några fler avsnitt om jag kommer ihåg det sen när det går på TV eller så smiter jag in på SVT Play Prima som har härligt bra kvalitet faktiskt :)

 

Hej så länge!

Bilder iaf

På klassen!



På mig!



Fina? :) Hej så länge!

Boys in the Girls room

Har inte kännt mig så superbra idag. Varit väldigt trött, haft mycket huvudvärk och kännt mig raspig i halsen. SKÄRPNING! Vägrar att bli dålig igen... Grrr!


Bara för att jag började sjunga på den. Kom från ingenstans!
Jag gillade verkligen den här låten när den kom, var väl några år sedan nu? :)

 

 

Hej så länge!

Tid

Ibland står ju tiden bara still känns det som. Man tycker att allt är likadant, dag ut och dag in, men så sätter man sig ner och ser hur mycket som egentligen har förändrats de senaste åren... Alla dessa pinsama skolfoton är ett härligt exempel. Framför mig har jag en tidsaxel med bilder, från 6-års fram till nu när man går i 3an (bara studentbilden kvar). Det är otroligt vad tid kan göra med en. Bara förändringarna mellan andra och tredje året i gymnasiet är enorma! Leendet är sig likt, näsan och ögonen. Men håret, stilen och ja... allt annat är helt olika hela tiden. Det tänker man inte på, man märker ingen skillnad alls förrän man verkligen tar sig en titt och jämför. Nå, jag måste säga att jag är rätt nöjd med utvecklingen :P Vissa år ser man fan hemsk ut! Tror nog inte att det blir någon bild i just detta inlägget nej!

Det jag vill säga är iaf, tiden går snabbare än vad man tror ibland och det är inte bara bilder som förändras. Hela du förändras hela tiden tillsammans med miljön. Så, missa ingenting! Snart står man där med studentmössan i handen och åker iväg på sitt flak, rakt ut i ett stor frågetecken, och undrar vad som hände, vart tiden tog vägen ;)

Och plötsligt var klockan 20 i 12... Hur gick det till?
Hej så länge!

Uppe, lite nere, Uuuuuppe!

Så känns det just nu. :) Ibland dalar tillvaron lite pga sömnbrist, stress, missförstånd eller hunger. Men det är mestadels på topp känner jag :D Veckan har börjat bra och jag ser ingen anledning till att det skulle ändras. Jag fick mina skolfoton, med ett härligt klassfoto och den första bra privat-bilden på mig (kanske för att jag själv fick välja :P) Har shoppat kläder med mamma, ett par jeanse och en kjol som jag älskar, visade även mamma en mössa som jag har tittat på och hon tyckte att jag var så fin i den att hon absolut tyckte att jag skulle ha den, blev några vantar till den. Har kollat på student mössa mm vilket bara var underbart roligt! Vet precis vad jag vill ha och nästa vecka blir det att beställa. Det fruktade provet i KuHi visade sig vara ett av de lättaste på länge, vilket var en otrolig lättnad. Jag fick även tillbaka ett misslyckat MaC prov där jag trotts allt lyckats skrapa ihop ett VG, väldigt glad! Fick t.o.m en sol på provet, vilket var vad man kunde få. En sol av en möjlig :D Idag satt jag och P-Sara och jobbade med vårt projektarbete med, vilket gick kalasbra och var väldigt roligt! Emil kom dessutom hit efter sitt plugg och det är ju alltid jättemysigt <3 Låter som att det bara är bra grejer just nu va?! Inte långt ifrån perfekt, men ändå inte jättenära. Men om livet vore perfekt... nä, det finns inte!

Nu ska jag skriva lite loggbok ;)
Hej så länge!

Helg

Förlåt för att jag inte uppdaterat, men jag har haft helg med många roligheter i :) Träffade TK i fredags efter skolan och det var hur roligt som helst att träffa alla igen! Jag märkte då hur mycket jag hade saknat mina tjejer :D <3 Vi måste skärpa till oss och träffas oftare, även om det innebär bokning ;)
Efter fikat åkte jag hem och packade lite snabbt, sedan kom Emil och hämtade mig och så åkte vi till Hägernäs. Där var vi katvakter hela helgen och hade det supermysigt :D Speciellt lördagen var trevlig då vi bjudit över några kompisar för att titta på film. Ragge hade med sig madagaskar 1 och 2 <3 Haha! Det var prima! "Tonight we die..." xD

Så det var som sagt en kalasbra helg, ett minus var väl att jag blev väckt klockan 3 båda nätterna av att Sigge Grå skulle bo i mitt hår :S Inte okej... Men då är det tur att man har en man som räddar en ;D <3

Nu blir det plugg av KuHi :'(
Hej så länge!

Röda kinder

Ja... ibland behöver man bryta ihop lite. Jag fick ett lite infall bara, känslan av att vara totalt värdelös. Det är tur att man har folk som bryr sig och peppar en i de stunderna! Tack! <3

Idag träffade jag Linnea :D Det var för länge sedan vi sågs! Men jag tycker att det är bra att vi fortsätter att hålla kontakten även fast hon flyttat till Linköping. Hon dök upp här efter Idol och åkte precis upp till sig. Vi pratade om pinsamheter som hänt nu den senaste tiden och gamla minnen. Vi skrattade något enorm mycket och jag känner mig alldelles varm i ansiktet och är hur glad som helst! Underbart :D Nu kommer vi inte ses igen på ett tag, troligtvis :( , men ska väl bli av i början av oktober, GILLART!

Nu ska jag snart sova. Hej så länge!

P.S. Övningskörde idag. Började inte så bra, men efter tidernas värsta parkering skärpte jag till mig och körde sedan som en Gud ;) :P D.S.

Tungt...





Hej så länge...

Skola 8.10

"Tidigt! Jag väcks av vågors brus och fiskmåsars skrin... fruktansvärt! Jag måste byta till något bättre när jag kommer ihåg och får tid! Jag sträcker mig efter snoozen och min digitala sol, som slocknar. Det blir åter mörkt i mitt rum. Jag hinner sluta ögonen i en sekund innan ett nytt ljud förstör friden, ett nytt alarm; från min mobil. Jag är själv ansvarig för helvetet! Det irriterar mig... men jag känner mig själv. Jag föredrar oftast att gå upp ur sängen så fort som möjligt för då slipper jag stressen och det är egentligen lättare att gå upp efter första signalen, jämfört med den femte. Jag stänger av väckningen och stiger upp.

Jag möts som alltid av Astro, som idag blir extra glad över att se mig då jag är den första i familjen att gå upp. DÅ är det tidigt! Det innebär dessutom att det inte finns något färdigt kaffe till mig, suck! Efter att ha klappat Astro i två minuter är han fortfarande inte helt tillfreds och jag ger upp. Det är för tidigt... kaffe är ett måste! Kaffe som ska räcka båda nu och till en kaffe att ta med. Jag hör hur mamma kämpar sig upp, hon trivs inte med att Astro är uppe när inte hon är det. Min stackars mamma!

Efter att jag slukat så mycket frukost jag klarar av tar jag min kopp med kaffe och går tillbaka till mitt rum. Sängen är obäddad och ser fruktansvärt inbjudande och varm ut. Jag motstår frestelsen genom att sätta på uppiggande musik och tar en mun av kaffet. Det är också varmt, får duga! Jag ställer mig vid spegel och slår på spotlighten så att jag kan se någonting. Solen är lika seg som jag idag och jag behöver det extra ljuset. Jag börjar med det vanliga sminket, men så faller ögonen på min gyllene ögonskugga och jag blir väldigt sugen på att använda den! Så därför blir det sminket som avgör dagens klädsel; Svart linne, jeans och smycken i guld.

När jag känner mig tillräkligt vacker, så vacker man kan bli när det är tidigt, går jag till badrummet. Upptaget! Såklart! Det är det alltid när jag och Pär har samma uppsigningstid, förskjutet med 10 minuter. Det var tur att jag packade min väska och alla gym-saker igår kväll, även om det var en av orsakerna till att nattens sömn bara blev 6 timmar.

Jag skyndar mig mot hallen med alldelles för många saker i händerna, även om jag är van så är det tidigt och jag tappat iPoden... tur att man har en gammal modell som håller! Jag fyller min dricktermos (Som Emil köpte på Starbucks när han var på Kreta <3) och ångrar snabbt mitt val av skor! 10 cm klackar byts ut mot mammas svart streetskor. Det gör att jag kan ta den snabba vägen till bussen. På någon minut har jag åkt ner för hissen och är utomhus. Det är kallt, det är tidigt! Jag närmar mig staketet som jag ska hoppa över, därefter är det bara att gå över vägen och så är man framme. Den alltid lika påfrestande magknipen börjar när jag ska hoppa ut på vägen. Jag ser framför mig hur jag snavar och faller! Jag ser hur mina saker flyger åt alla håll och jag faceplantar rakt ner i högekörfält. Detta hände dock inte idag heller, så jag når busshållplatsen utan missöden. Nu slår jag på min iPod. Bon Jovi, som vanligt. Jag älskar Bon Jovi, det är inte det, men jag kommer snart lyssna sönder mina favoriter och desstuom vill man ha något mer peppande när man väntar på 1an. Vi bläddrar förbi och snart spelas Linkin Park "Valentins Day" genom lurarna. Jag tar en smutt av kaffet, känner att jag behöver mer energi. Jag tittar på klockan och kan konstatera att bussen är två minuter sen. Precis då svänger bussen in mot hållplatsen och jag ser folk jag känner... det spelar ingen roll om det är folk man tycker om eller inte, det är alltid jobbigt att träffa folk på morgonen... när det är tidigt! Jag låtsas att jag inte ser människorna, men så fort någon hälsar är det kört. Men som tur är så är bussen full och vi måste sätta oss på skillda platser i alla fall. Jag kan fortsätta att lyssna på min musik, som nu gå över i en Eagles låt. Titeln kommer inte till mig på en gång, men jag kan låten utantill och snart kommer svaret av sig själv.

Bussen anländer till skolan och jag måste prata med mina samåkare. Inget alls illa menat åt personerna! Inte ett dugg! Det är bara... ja, tidigt. Vi går upp till skåpen och jag vänder mot mitt håll, de vänder åt sitt. Jag öppnar mitt skåp och suckar. Kaffet är slut, men dagen har knappt börjat."



Detta skrev jag när jag kom till skolan :P Ibland får jag bara ett behov av att skriva, om vad som helst! Ella måste tro att jag är knäpp :P Ni med kanske? Men, men... Så brukar en morgon kunna se ut, om jag börjar skolan klockan 8.10. Det var en lång dag måste jag säga! Nu är det Idol!

Hej så länge!

Ego

När man inte har en kamera blir det inte så mycket bilder som man önskar. Men idag på morgonen insåg jag att jag var ganska nöjd med mina klädsel och var pigg och glad. Så när jag såg pappas kamera ligga på bordet i vardagsrummet och jag hade 10 min på mig innan jag skulle gå till skolan passade jag på... Var så länge sedan som jag tog ego-bilder :P Haha! ALLA gör det ibland, det vet vi :P Och det var roligt att ta bilder, bra kläddag och allt :P



Helbild



Boots till det såklart :D Gillart!

Emil kom hem till mig senare idag och då blev ju även han trackad med kameran :) Älskling!



Emil åkte hem för snart en timme sedan :( Men vi ses igen på fredag! Vi ska vara kattvakter åt Emils bror i hägernäs. Ska bli kalas! :D

Hej så länge!

Notting Hill

Hur många gånger har man inte sett den här filmen? Helt ärligt... 25? Nå, jag kan väl säga att jag har sett hela, från början till slut, kanske en eller två gånger. Annars har jag sett delar lite överallt, beroende på när man slår på TVn och sappar fram till rätt kanal. Den går på TV hela tiden! Idag på 3an, där den är vanligast, men även på SVT1, SVT2, 4an, 6an, 8an, 9an etc. etc. :P Hugh och Julia gör två bra insattser, det tycker jag, och filmen är rolig och söt! Den är fan BRA! Men har vi inte tröttnat? En till film som går precis hela tiden och som Hugh är med i är ju "Om en pojke". Ni måste hålla med! Nåja, inte ska jag väl klaga. Men... de går varannan månad iaf, just saying!

 

Sova! Hej så länge!

Dag framför TVn

Ooooj... Igår firades Wille, my man :D, och det blev stor överraskning för födelsedagsbarnet :) Hon hade ingen aning om att hon skulle äta middag på trevlig restaurang, få massor med fina presenter och sedan ha sin första utgång! Det var väldigt bra ordnat och P-Sara och Sally och alla andra! Willes min var oslagbar då hon, efter att ha haft ögonbindel sen Mörby Centrum, fick se oss alla, 16 glada vänner! Hon blev jätteglad :D Maten var god och det var trevligt folk! Så även om jag och Emil hade väldigt roligt kände vi att det var dags att åka hem när de andra ställde sig i kön till Ace. Får bli en anan gång helt enkelt, och då ska jag bjuda Wille på en cosmopolitan som jag lovat! :D <3

Idag vaknade jag och Emil sent och tog det bara lugnt sedan med, vi kände att vi behövde göra "ingenting" helt enkelt :P Han åkte dock ganska tidigt :( Men jag blev kvar framför TVn hela dagen känns det som :P Jag såg alla fyra repriser av Idol, OMG, och sedan orkade jag bara inte mer! Jag hade ont i ögonen, de var väl på väg att få en rektangulär form... Så då tog jag med mig Candie ut på en lång, härlig promenad. Behövligt! Och hunden var ju ovanligt pigg så knallade på i en bra takt och när jag kom hem var jag varm och svettig... Pappa började snart med maten och han var så pratglad så jag blev kvar i köket och hjälpte till. Var trevligt och maten blev kalasgod! :D

Nu är det kaffe som gäller, med en glass kanske? :D
Hej så länge!

Projektarbete

Nu är Projekt- och tidsplanen skickad och det känns bra detta! :D Kommer bli kalas! Har redan skrivit endel för loggboken och med lita flyt och hjälp kommer det nog bli ett pra resultat med. Gillart! Nästa vecka ska jag och Sara börja spana efter articklar och annat som kan vara användbart såhär i början. Vi ska även välja tre reklamlåter (har vi typ reda gjort) och kolla upp dem, så att de stämmer med vår frågeställning. Vi ska äga Sarus! :D <3

Trött nu... ska bli underbart att träffa Emil idag!
Hej så länge!

Härligt!

En helt vanlig skoldag idag...

Idrott börjades det med, TENNIS och SPEL, och jag var med även fast jag varit sjuk (är det lite fortfarande) Det var kanske inte det bästa och jag fick ta det lugnare någonstan i mitten för att jag blev trött, ni vet som man blir när man är sjuk- "Krypa ner under ett varmt täcke och sova i massor med timmar för att man inte klarar av att hålla huvudet upp själv utan att bli yr trött". Men vad gör man inte för att visa Gympa Ulla att man är pepp? Jag har dessutom inte varit med på en enda idrottslektion hittills pga. Friends mm. så jag kände att det var nödvändigt att visa framfötterna!

Sedan fortsatte dagen med NKB, som faktiskt är roligt helt plötsligt (What?!) och jag gjorde 20 uppgifter :D, och sedan var det religion där vi håller på med hinduism. Vi hade lite redovisningar om olika Gudar och det är faktiskt intressant! Shiva, Lakshmi, Kali, Ganesha, Parvati, Brahma, Vishnu... man kan några xD

Därefter var det ensemble! Även om vi inte gjorde så där jättemycket, kändes det som att vi kom ett till steg närmare en perfekt konsert med Jesus Christ Superstar - låtar :D Det är roligt och nu kan man verkligen släppa loss i gruppen. Alla var glada idag och positiva. Changes my water into wine - inga problem! ;)

Inget har varit fel idag, inget!

När jag kom hem gjorde jag läxor på en gång, för man pallar ändå inte att göra det på kvällen, och när pappa kom hem gav vi oss iväg och övningskörde som gick apbra idag! Jag "fick en guldstjärna"! :D

Nyduschad och fräsch, nu ska jag läsa och sedan sova! Hej så länge!

Ny bok

Idag har jag köpt ny bok :D
Ni kan inte aaaaana vilken det är och jag kommer inte berätta vilken det är heller :D
Jag ska bara ägna mig åt att läsa den för tillfället ;)

haha!



Så tack o hej så länge!

Idol



Underbar röst!

Nu är Idol igång igen. Kanske man kan titta lite på ibland :)
Heja Jon!

Skola imorgon... Hej så länge!

Hur gick detta till?

Jag är hemma och sjuk :S Det var inte alls så jag ville ha det! Jag var bara gnällig och så kan jag inte gå upp på morgonen för att jag är sjuk. Igår nös jag hela tiden och var väldigt snuvig, så jag kunde inte sova på hela natten och sedan sa mamma att jag inte fick gå till skolan... Hon tyckte att jag verkade vara för dålig! Undrar hur jag kommer att göra imorgon. Jag kommer fortfarande inte överens med min näsa, och är trött och sliten, men annars är det bra. Ingen feber precis. Vi får se :) Har inget i skolan att göra heller... Jobbigt att vara sängliggande!

Hej så länge!

VILL INTE!

Vill inte gå till skolan imorgon! Jag vill inte!!!

I fredags var jag på Kreta! <3 Nå, Emil tog med sig Kreta hem till mig ^^
Jag möttes av underbara dofter från köket när jag steg in i Emils hall. Han hade ordnat en underbart god middag alla Kreta åt mig <3 Det var hur mysigt och gott som helst. Prrr! Vi fick trevligt sällskap av Gunilla och Sven när vi ätit klart förrätten också. Även om det blev mycket mat, så var det ännu mer att dricka, ouzo bl.a. och resulterade i ett världsrekord som kommer bli svårt att slå...

Vi tvingade oss upp ur sängen vid kvart över två på eftermiddagen, och sedan mådde jag illa heeeela dagen. Jag kunde varken behålla vatten eller mat och jag var så trött. Klockan 20.30 lyckades jag med viljestyrka äta en hel cheeseburgare från McDonald. Sedan somnade jag på sängen klockan 21 och sov i två timmar. När jag vaknade gick jag och Emil ut med hundarna och den friska kvällsluften gjorde mig gott. Jag lyckades äta en burgare till innan det var sovdags. Emil mådde inte så bra han heller, men han mådde lite bättre än vad jag gjorde och var hur gullig som helst! Tog hand om mig <3 Jag är så lycklig över att jag har honom!

Idag gick vi upp klockan 9 då hundarna behövde gå ut och så har vi bara haft det mysigt. Så... jag VILL INTE gå till skolan imorgon. Jag är inte klar, behöver en dag till... Vill vara på Kreta mer! Hade det inte varit en underbart mysig kväll i fredags så hade det inte varit värt att bli bestulen på hela lördagen. Men nu var allt perfekt och jag vill vara kvar på Kreta. Nåja, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, eller vad är det man säger? Det kommer ju en ny helg om bara 5 dagar <3

Vad har ni gjort i helgen?
Hej så länge!

Hihihihi!

Det var roligt helt enkelt! JAG hade roligt! xD Och typ alla... Att be lite snällt fungerar också btw, ett tips :) Hihihihihi! BUUUUUSIGT :D

Lite att göra nu, sedan åker jag till Emil och myser. Han har en överraskning åt mig och jag är massa nyfiken! <3 Äsklings man!

Hej så länge!

trummor

P.S. Ett plus i kanten för Klas! Det är svåra grejer! 1234567,1234,1234567,1234 xD D.S

Avklarat

Nu känns allt mycket bättre :)

Det har faktiskt varit en riktigt bra dag idag! Var riktigt roligt i skolan, även fast jag har varit riktigt trött. Var bara roliga saker som hände (bortsett från brandalarm, suck) som plojfoto! Tror att det kommer att bli det bästa eeeever! Alla var verkligen djur, inga halvhjärtade kostymer här inte :D OCH, för första gången någonsin kommer jag att få en riktigt bra porträttbild! Eftersom att det typ bara var jag som ville ta en bild så fick jag välja själv och man är ju så vacker så det fanns några fina att välja på :P Nämen, jag blev glad! ch fotografen var duktig och snäll :) Jag hoppas att man får välja vid studenten också, men hur stor chans är det lixom? Typ... 0! Nåja, det är ju en av de bästa dagarna i livet, man är nog fin då! Haha!

KLAR med engelskan med! Sova snart, för jag är så trött!!!
Hej så länge!

ARG och LEDSEN

Tog mig 25 minuter att gå hem från gymet idag, när det i vanliga fall tar 3. Blev fördröjningar pga lite välbehövda vansinnesutbrott.

Som att:
  1. Stampa i marken så hårt som möjligt
  2. Sparka på kottar
  3. Sno en spark och åka en sväng innan jag ställde tillbaka den
  4. Sparka en fotboll som jag hittade så hårt jag kunde i ett träd
  5. Slå rekord på 50 meter
Allt för att kunna le när jag kom hem.
Om det bara var en engångsföreteelse vet jag inte, om inte så var detta sista gången!

Hej så länge...

Skola, skola, skola!

Det är många bollar i luften just nu! De största sakerna just nu är plojfoto, studentskiva och projektarbetet! Det känns ganska bra egentligen, att man har lite koll... MEN, så ska man ju gå i skolan med. 8.00-17.00 och sedan åka hem och göra andra läxor... Jag är trött och seg fortfarande, efter lovet, och idag somnade jag när jag kom hem! Jag var hemma 17 och tänkte gå på medelpass på friskis klockan 18. Men när jag kom in på rummet la jag mig ner i sängen och somnade, på en sekund! Jag undrar hur detta kommer att sluta :P Inte som att det kommer bli mindre att göra :P Bara att ta sig i kragen, bita ihop och dricka massor med kaffe! Jag satt faktiskt i biblioteket idag och skrev engelska i 2 timmar :O De ni!

Måste plugga! Hej så länge!

Årets Kräftskiva!

Haha! NU fick jag bilderna från kräftskivan :P Kan lägga upp några få fina :)

Jag är glad!

Värden

Mums!

Lek! :)

Folket

Dricka...

Jag med mina kräftor ^^

 

Hej så länge!

 

 

Caspita

Av och för mig, igår idag och imorgon

RSS 2.0