Bästa hittills!

Detta blir mitt sista inlägg den här månaden och det blir även mitt 41:a inlägg den här månaden vilket innebär att det är nytt rekord. Har aldrig skrivit så många inlägg på en månad någon gång :) Är faktiskt rätt nöjd och läsarna har ökat så jag antar att ni också gillar det. Förhoppningsvis kan jag hålla uppe glöden, men lovar inget. ;)

Det vara bara det jag ville "skryta om" :P
Hej så länge!

Baguette

Hahaha!

Såg på Sommarkrysset med mamma och pappa nyss och där visades det här klippet!

Det är faktiskt fruktansvärt roligt!

xD

 

Hej så länge!

Till landet

Imorgon ska jag till landet, men den här gången blir det till landstället som vi har i Småland!

Jag tror nog att det kan bli roligt! Kan vara trevligt att åka ner, ta det lugnt och vara med mamma och pappa och släkten! Det ska även bli riktigt roligt att träffa Malin. Malin är en kompis som bor nere i Växjö och vi ses i princip bara en gång om året.

Det finns några negativa sidor med att åka ner till Småland, som till exempel den långa bilresan ner... och lite annat. Men det är ändå något speciellt med stället där. Jag har många riktigt fina minnen därifrån, det är lite nostalgitripp! Dessutom får jag träffa min farbror och vattnet ligger alldeles intill :)

Var inte där alls mycket förra året och jag vet inte hur många år till som vi kommer att ha kvar stället. Så än så länge känns det som jag valde rätt beslut att följa med ner!

Tillbaka senare i veckan då iaf. Hej så länge!

Sidensvans <3

Lite kär i min fågel!



Hej så länge!

Helt otroligt!

VI FICK LÄGENHETEN!

Det känns verkligen hur bra som helst, även om det samtidigt känns lite konstigt såklart.
Vi får nyckeln den 27/8

Tänk att det faktiskt blev av!
Jag och Emil ska bli sambos <3

Hej så länge!

I've forgotten if they're green or they're blue

Nu är budgivningen igång! Superläskigt är det och jag är väldigt nervös, men det låt på mäklaren som att det skulle vara ganska lugnt idag och att den "störra kampen" kanske skulle dra igång imorgon. Våga inte lägga ett bud nu! :P

Ska snart åka till Emil och jag var först lite sugen på att ha mina gröna linser men ångrade mig sen. Men visst passar jag ganska bra med gröna ögon? :D Man ser ju skillnad iaf tycker jag!



 

Jag tycker att jag ser lite kattlik ut med gröna ögon, men gillart.

Men naturligt är väl alltid bäst :)

Hej så länge!

True to your heart!

Tänkte på den låten under hela visningen :P Jag tror att lägenheten sjöng den till mig eller nåt xP

And when you're true
to your heart
I know it's gonna lead
you straight to me
Got to be true
to your heart


Jag vet att det kanske låter helt knäppt, men det kändes faktiskt helt rätt. Vill ha den godingen ;)

Ska sova nu. Hej så länge!

Det är mycket nu!

Kära läsare. Jag vet att det varit lite bloggande de senaste dagarna. Men är man på landet och inte har nå internet är det svårt. Dessutom är det fortfarande både inlägg- och besöksrekord den här månaden så det är okej. Gillar när ni är intresserade och läser förresten! :D Tack!

Det har varit riktigt bra dagar den senaste tiden vill jag lova! Mycket tid blev det med Malin, PussyCat och Arvid. Uppskattade verkligen kvällarna i vår golddiggers lägenhet! Det var mycket snack och mycket fusk-sangria <3 Var även trevligt att träffa sambon och käka hemlagad pizza.

Sen bar det iväg till landet med Emil där vi umgicks med mina föräldrar och släktningar. Min lilla mormor fyllde 87 år så då blev det bullfest. Tyckte särskilt om att få spendera lite extra tid med mina kusiner! Även fast vi ses oftare än vad jag antar att andra kusiner gör känns det som att vi ses för lite. Därför blir det fint nu när jag får plugga socionom på SU tillsammans med en, och att en annan flyttar till stockholm!

Mellan fredag och söndag hade jag några riktigt spännande dagar på landet tillsammans med Emil och det nya paret <3 Jag vet inte om jag har skrattat så mycket någonsin som jag gjorde de dagarna och kortspel har aldrig varit så uppsakattat som då! Det blev några dopp i det blå och åt mat i toppklass. P och Ragge är galna och helt underbara <3 Vi måste göra om det snart!

Men det som fortfarande är det mest spännande är såklart lägenheten! Vi har åkt till olika banker och det har varit en mängde telefonsamtal. Jag har svårt att tänka på mycket annat och jag och Emil diskuterar för- och nakdelar konstant. För er som är intresserade kan ni kolla min Emils blogg och titta på lägenheten. Den andra visingen är idag. Vi ska åka och titta tillsammans med våra föräldrar. Om de också blir övertygade lägger vi ett bud. <3

Innan dess ska jag fika med Ella, Fia och P. Det är frapino-time!
Hej så länge!

Landet

Hallå där! :D Hur är allt? Just nu sitter jag på landet (vilket är orsaken till den dåliga uppdateringen) och kommer hem först på söndag kväll.

Igår kväll var jag och Emil och tittade på vår 3:e lägenhet och kan ni tro det: Vi blev helt kära i den här lägenheten! Så nu sitter vi och räknar på budget och allt. Herre Gud! Tänk vad fort det kan gå! Prata med bank och lägga bud och går allt vägen blir det flytt i... augusti?!

Vad tror ni? Helt galet eller ganska fantastiskt?! :D
Vi är lyckliga om det går igenom iaf!

Hej så länge!

PARTY!

Imorgon fyller PussyCat 19 härliga år, så ikväll blir det ett sjutusan till firande!

 

GRATTIS PÅ DIG SNYGGING!!!

 

Hej så länge!

Bästa baket

Jag bakade även ännu ett recept igår! :D Jag bakade vita chokladmuffins och jag tror nog att det var bland det godaste jag har bakat! <3 Top 10! Det är hallon i och allt. Passar mycket bra till vittvin ;) Som ni kanske anar är det här också ett recept från Fler Kladdkakor. Gillar den skarpt!

 

Hej så länge!

I mästarens tjänst

En bra bok-titel om jag skulle få för mig att skriva en roman. Men fick duga som rubrik idag :P

Hur har alla det idag? Det är faktiskt inte supervarmt ute idag, det har till och med regnat, vilket är lite skönt. Men jag hoppas att kvällen blir finare. Ska nämligen till P om nån timme på grill-kväll och då vill man ju inte att det ska vara kallt och ruskigt.

Igår hade jag det himla trevligt med Linnea :D Vi köpte varsin glass och satte oss ute på en trappa där vi såg ut över vattnet och kastellet. Vaxholm är faktiskt himla fint och jag har (som jag brukar säga) hängt alldeles för lite i Vaxholm för att vara tillsammans med en vaxholmare! Hur som helst satt vi och pratade och sedan gick vi in i några söta butiker. När jag kom hem passade jag även då på att kolla runt lite i affärerna i Mörby centrum. Det blev bara fönstershopping och jag hann bli lite nedstämd. Fanns så mycket som jag önskade att jag hade råd med! Ett par urläckra skor, en lång kavaj, ett nagellack mm. Jag hittade även en massa inredningsprylar som inte sänkte min skaffa-lägenhets-lust...

Så när Emils bror ringde mig igår kväll och frågade om jag ville hjälpa honom några timmar på jobbet idag blev jag superglad! 5 timmar och trevliga pengar! Jag hade tänkt vara på plats till kvart över 9, men eftersom jag måste glömt ställa klockan igårkväll vaknade jag av mig själv bara några minuter innan bussen gick. Så det blev att jag fick ta nästa och var där till halv 11 istället. Sen rullade tiden bara på! Gick och gjorde mitt och bad om hjälp ibland. Jag hoppas att jag kan få in en fot så jag kan börja jobba där "på riktigt" lite då och då. Jag hoppas att mästarn är nöjd med min insats en dag som idag som idag!

Hej så länge!

Snabb uppdatering

Jag försöker att skriva minst ett inlägg varje dag, vilket ju går helt okej, därför skriver jag ett nu även fast jag inte har tid.

Lägenheten igår var trevlig, men ingenting för oss. Vi båda tyckte att det var trist att den var på bv, då man aldrig kan ha öppen sikt utan att alla andra har öppen sikt in till en själv så att säga, och att sovrummet var för litet. I övrigt gillade jag själva området! Men vi ska kolla lite annat och förhoppningsvis hittar vi tillslut något som känns helt rätt. Man lägger inte ut sånna summor på något man tycker är "godkänt".

Vi hade hur som helst en trevlig kväll här hemma med hemlagad pizza och mys framför TVn och när Emil smet till jobbet idag klockan 20 över 6 hade jag verkligen velat att han stannat kvar! <3 10 min senare gick jag upp! Hur otroligt är inte det!? Jag var pigg och passade på att göra en "ordentlig" frukost och har spelat "Bonniers Trafikskola 2010" nu på förmiddagen. Jag har lärt mig fett mycket :P Nä, men en del! Bästa sättet att lära sig saker på, är det roliga sättet.

Nu har jag precis tvättat håret, ska käka lunch och sedan dra till Vaxholm för att fika med Linnea. :D Ska bli riktigt roligt att snacka, vi har ju inte träffats på superlänge!

Hej så länge!

Framtid

Ja, så nu vet jag var jag ska plugga i höst, men det är lite osäkert om var jag ska bo ;) Jag och Emil ska åka på vår andra lägenhetsvisning idag! Det handlar om en 2:a i liljeholmen den här gången. Det är så roligt att åka och titta och det skadar ju ingen. Att inreda är något jag alltid tyckt varit roligt och att inreda en egen lägenhet är väldigt lockande! Men nu ska jag inte gå för lång och vara orealistisk. Bara titta! :)

Hej så länge!

Så nu är det bestämt!

Tackade precis ja till att börja socionomprogrammet med inriktning mot socialpedagogik! Det är en tre år lång utbildning på SU, jag vet att jag inte är ensam där ^^.

Detta var då mitt tredjehandsval, eftersom jag blev ish reserv 500 på psykolog, både på SU och på KI. Det känns lite trist (framför allt när så många andra kom inte på sina förstahandsval) men jag har en känsla av att jag kommer trivas skitbra på socionomprogrammet! Jag vill gå den här utbildningen! Om det inte blir som jag hoppas är det bara att testa psykolog igen :)

Jag vet att jag ska vara nöjd, och utbildningen kommer föra mig dit jag vill, man jag jämför det lite som att ta silver i VM: Det är riktigt nice att jag kom in på den här utbildningen när jag tänker efter, men först måste jag få bli lite besviken.

Till psykologprogrammet på SU fanns det 13 platser i min UG, vilket är retsamt få när tusentals söker. Alla de 13 hade säkert 22.5! Till socionomprogrammet var det 22 platser i min UG, lite fler men ändå få, och jag är en av dem! :D

Så nu vet ni det! Efter sommarn hänger jag på SU!
Hej så länge!

Jag vet nu!

Jag har nu äntligen kommit på vad jag vill skaffa för tatuering! Jag har velat fixa en länge men ändrat mig hela tiden när det gällar just VAD jag skulle tatuera. Nu har jag hur som helst kommit på vad och jag hoppas att det inte är så många som har kommit på samma sak. Har aldrig sett en sån tatuering förr iaf :) Ni undrar säkert, men den här idén är min och ingen får skaffa en sån innan mig :P Haha!

Helt onödigt inlägg, men jag blev lite glad helt enkelt :)
Hej så länge!

Ännu ett recept

Jag fortsätter att ta mig igenom Mia Öhrns bok "Fler kladdkakor" och den här gången testade jag receptet för bakad chokladmousse. Ett till lyckat recept om jag får säga det själv :P Och inte speciellt svårt. Passar utmärkt till en kopp kaffe och ett avsnitt av Friends ;) Fortsätter jag såhär kommer jag bli tjock! :S ;P

 


Hej så länge!

Bilder från helgen

Inte så många bilder, jag glömde bort kameran hela tiden. :P Men blev lite när jag och gänget kommit hem från stranden.
Det blev lite TP och vissa fick lite roligare frågor... hosthost. Säger att jag kom 2:a iaf. :P







Hej så länge!

Väntar

Japp, väntar på att Malin ska dyka upp! Var har planerat att fota lite studentbilder såhär i efterhand. Hon vill ha lite bilder till sin portfölj och jag får modella. Sen blir det kanske lite Mario Kart och så... vi får se :)

Hoppas att alla har det gott i värmen, själv tror jag att jag håller på att smälta bort :P

Hej så länge!

Mums för varm lägenhet!

Kom hem för ungefär en timme sedan och det är väldigt spännande att komma hem efter att ha varit hos Emil i några dagar.

Såhär ligger det till: När jag har varit hos Emil har det tjatats konstant om hur varmt det är och alla fönster har stått på vid gavel. Jag har tyckt att det varit helt okej där i deras 24+ grader. Så kommer man hem hit och möts av den äkta värmeböljan! Här står allt också öppet och fläktarna går på för fullt, men det är härliga 36+ grader!!! Nu kan vi börja snacka värme!

Jag vet inte hur det ska gå till att övertala Emil att komma hit och samtidigt säga att jag älskar honom... värmen blir hans död :P Får helt enkelt hoppas på att det blir lite svalare ute. Men solen får vara kvar, det måste den!

Hej så länge!

Inga inlägg

Har varit med Emil hela helgen och nu är första gången jag sätter mig framför datorn. Därför har det inte blivit några inlägg heller. Tänkte inte skriva långt här, bara förklara mig :P Kanske skriver mer ikväll, men vi ska se på film så kanske inte. Jaja :) Hur har det gått på intagningen då?

Hej så länge!

Postcard Killers

Jag har börjat läsa en ny bok som heter Postcard Killars och är skriven av Liza Marklund och James Patterson. Jag har inte kommit jättelångt men än så länge tycker jag om den! Den är lite annorlunda samtidigt som den är typsik Liza Marklund. Gillar att det är två författare som slagit sina kloka huvuden ihop iaf.

 

Boken handlar om två seriemördare som går lösa, unga par hittas med avskurna halsar kors och tvärs i Europas huvud­städer. Morden har föregåtts av ett anonymt vykort till en lokal kriminaljournalist, vilket några dagar senare följts av en polaroidbild på slakten. Nu har mördarna kommit till Sverige!

Låter den spännande? Läs den! :) Hej så länge!

Fast

Åter igen är jag hundvakt och jag sitter och tänker när jag ska få leva mitt liv... jag kan inte planera någonting utan att någon kommer och sätter stopp för de planerna. Jag känner att jag är fast!

-"När kommer du hem så att jag kan åka?"
-"Om några timmar"
-"Men jag vill veta när jag kan åka!"
-"Vart ska du då?"
-"Jag ska vara hos Emil i helgen ju, som jag sagt!"
-"Men det är ju bara fredag idag..."

Självklart förstår jag att hundarna inte kan vara ensamma hemma hela dagen och jag tar gärna hand om dem! Men kan jag inte bli mött på halva vägen? Kan inte någon ringa (som de lovade igår) och berätta när de kommer hem? Nu har jag iofs nyss fått veta att jag kan bli hämtad kvart i 4 av Emils far så då får vi hoppas att någon behagat komma hem, eller iaf nån timme efter, men jag hade verkligen hoppats på att få åka ganska mycket tidigare. Speciellt när alla andra är och badar och har det trelvigt...

 

Blir spännande att se hur resten av planerna inför sommarn blir... Verkligen nyfiken!

Jag vill komma bort!

Hej så länge!

Bara massa trevligt!

Att hänga med Malin idag var riktigt roligt! :D Vi tog oss igenom en cosmo, ett dubbel-avsnitt med Friends, alla finfina studentbilder på Agnes och en romantisk komedi som faktiskt var himla mysig! Vi lyckades även proppa i oss varsin kopp kaffe, en panpizza och ett glasspaket. Samtidigt som vi provade halva Malins garderob och sko-utbud. Låter det inte gött så säg? :D <3

You sexy bitch! Insiktsfullt test!

Senare på kvällen åkte vi in till stan, mötte PussyCat, köpte varsin latte och gick en sväng på stockholms gator. Vi gick sedan på bio (som var hela anledningen till att vi åkte till stan... med we) och såg Familjen Jones som jag kan rekommenadera! Rolig och annorlunda film!

Kaffe!!! Vi gillar varann...

Nu ska jag nog lägga mig. Hej så länge!

Firande!

Ja, så igår var det middag både för Andrea som fyllde år och för Emils föräldrar som hade bröllopsdag. Det var himla trevligt faktiskt! Här kommer lite bilder:

Middag på G, fotboll sålänge.





Present från "barnen"



Bjudpaj! :D



Grattis! :D

Om ett tag ska jag åka hem till Malin och leka med henne! Kanske blir lite bio med henne och Pussycat sen också. Vi får se vad som hittas på :) Hej så länge!

Hundvakt

Idag är det jag som är hemma och tar hand om hundarna. Mamma vill inte ta med dem när hon jobbar nu för att det är så varmt ut, vilket jag förstår. Det skulle bli rena bastun för hundarna att sitta i bilen när solen ligger på! Har ni hört att en hund hade dött efter att ha blivit lämnad ensam i bilen i fyra timmar här om dagen :S Det är verkligen hemskt att någon gjort så mot sitt husdjur!

Mina små sötnosar!



Vid 15.40 blir jag avbytt av min bror. Då åker jag nämligen till Emil. Det är finmiddag där ikväll för att fira Andrea som fyller år :D Det blir trevligt!

Hej så länge!

Bilder från igår

Bilder på mig och Sara. Fler finns på FB för er som bryr er :P











Som sagt: Riktigt rolig kväll!

Hej så länge!

Grönan igen den 5/8?

Jag måste erkänna att jag alltid har tyckt om Martin Stenmarck, ända sedan han gjorde succé i "Så ska det låta" iaf och sedan när han var med i Melodifestivalen. Han sjunger så bra och verkar så himla rolig och trevlig. Så när jag såg det här tidigare idag:



blev jag riktigt sugen på att åka till Grönan igen den 5/8 och se honom när han har konsert där!
Visst är det gulligt? ^^

Älskling, du får helt enkelt vara "sjuk" från jobbet den kvällen...

Snorran åkte precis hem btw. Vi hade en riktigt rolig kväll med kaffe, B&J och en hel massa prat och bildvisning! Lär väl lägga upp lite bilder från kvällen imorgon :)

Nu ska jag sova, Hej så länge!

Pushande!

Den här låten: Favourite things, var med på Utepasset igår (och var det det förra gången med) när vi var nere på marken och körde styrka. Rätt låtar gör det verkligen lättare att fortsätta kämpa och det här är en sån låt, kan inte sätta fingret på varför dock. Det är hur som helst väldigt bra eftersom det är mot slutet av passet och man är helt slut och alla musklerna bara skriker. Men man fortsätter! :D Wiie!

Bara så ni vet :P
Tycker att den är bra och rätt rolig faktiskt! (Hittade ingen bra på youtube så det fick bli såhär...)

Hej så länge!

Soffpotatis

Idag gick jag upp vid 11.15! Jag fattar inte hur jag kan vara så trött och inte orka gå upp när klockan ringer! Jag har ställt in så att den ska ringa 9.15 och ändå tar det mig två timmar till innan jag lyckas masa mig upp ur sängen :S

Direkt när jag kommit upp tog jag en kopp kaffe, satte mig i soffan och tittade på ett avsnitt "Friends". Vilken slöis jag är! Tur att jag tränade igår! Jag passade även på att testa ett till recept ur min kladdkake-bok.

 

Jag som alltid tyckt att kaksmeten varit det godaste och här har vi ett recept där det är hela poängen att man ska få äta heeela smeten! <3 Det kallar jag fint, och visst ser det smarrigt ut?! Tror att det här receptet kommer användas en hel del, haha!

 

Ikväll ska jag träffa Snorran iaf <3 Hej så länge!

Nu vet jag vad jag ska träna inför i sommar!

Haha! Bara o ladda med mina tjejer!!! (Kanske Emil vill hjälpa till o sparka igång mig också? <3)

Topploppet!

Hej så länge!

Complicated

Kvällens låt! Tycker den är så himla bra!!!



Take a look around, this is what I see
Is there anybody else that feels like me?
You sweat, you sweat
You bleed, you bleed
What you get aint what you seek
Up is down and black looks white to me

[Chorus]
I'm complicated
I get frustrated
Right or wrong, love or hate it
I'm complicated
Can't sudate it
I heard that song, but i won't play it
It's alright
It's okay
You wouldn't want me any other way
Momma keep on praying, cause I aint changing
I'm complicated

Complicated, Yeah

I'm smart enough to know what I don't know
And fool enough to stay when I should go
You work, you work
You cry, you cry
You watch your whole life pass you by
Sometimes you gotta close your eyes to see

[Chorus]

Is there anybody out there
Just like everybody out there
Just want somebody out there just like me

[Chorus]

Is there anybody out there
Just like everybody out there
Just want somebody out there just like me

I'm complicated

Hej så länge!

Svettigt

Nu är jag tillbaka från Friskispasset! Det var stark sol och jobbigt, men det gick ändå bättre den här gången och jag kände att jag orkade mer vilket var riktigt roligt! :D Dessutom var jag fortfarande bättre än mamma, så det var också bra, och min mamma är faktiskt duktig!

Nu måste jag duscha och sen blir det taco. Hej så länge!

På stan

Hejhej!

Imorse ringde jag till "min" frissör inne i stan och bokade tid åt mig och Emil. Han ville klippa sig och jag kände att mitt hår också hade blivit slitet nu i sommarvärme och saltvatten. Emil blev kalassnygg och jag blev nöjd själv, även om det bara handlade om att klippa topparna och fräscha till. Trivs verkligen med att gå till samma tjej varje gång, år efter år! Hon kan verkligen mitt hår och min stil. Nu blev det en all-frisyr! Fortfarnade långt, men lite uppklippt och jag kan ha håret i princip hur som helst och det fortsätter se bra ut :D

Efter klippningen lurade jag Emil att bjuda mig på lunch på min favorit restaurang (iaf i lunchväg). En urmysig kinarestaurang på Kungsgatan med den bästa lunchbuffén i stockholm! Priset hade gått upp lite sen jag var där sist, men det är 95 kr för mat, dryck och kaffe och du får ta hur mycket du vill. Man äter kanske inte där varje gång, men när man väl gör det är det värt det ^^

Nu har Emil gått till gymet. Själv ska jag gå till Kvarnis ikväll och köra ett utepass igen. Jag hoppas att det blir lite lättare den här gången! Men jag tänker hur som helst inte ge mig! Mamma följer med den här gången med och då kan jag nog pressa mig själv ännu mer. :) Önska mig lycka till!

Hej så länge!

Bilder från Grönan 2/7

Grabbar mår!

Sarorna taggar!

John lirar!

Paret myser!

Sthlm bländar!

Fler bilder på FB! Hej så länge!

Bokmal

Nu kom vi precis hem från landet. Gjorde väl inget av det jag tänkt: sola, bada, jogga...

Nej, jag satt ute (ibland i solen, men mest i skuggan) och läste bok. Jag har läst boken "Död tills mörkret faller". Köpte den när vi var på Arlanda innan vi åkte till Dahab och läste ut den idag. Det har väl inte gått så fort (Emil läste t.o.m. om mig när jag satt o sov på flygresan hem) men jag gillar inte att stressa genom en bok. Dessutom läser jag inte så ofta, Emil lånade den och i just det här fallet visste jag ju hur boken skulle sluta eftersom jag tittat på serien på TV.

Boken är helt okej och jag kan nog tänka mig att läsa resten av böckerna, men inte än på ett tag.


Antar att de flesta känner igen den :P Hej så länge!

Landet

Konsert på Grönan igår! :D John Fogerty! Gillart! Trevlig musik med trevligt sällskap!

Snart åker jag till landet för att bada och steka i solen! Tillbaka imorgon kväll, då blir det kanske lite bilder.
Hej så länge!

Ensam tjej

Igår gjorde jag lite övningar på min gymboll, men direkt när jag var klar så ångrade jag att jag inte hade gått till gymet istället. Jag har ju köpt sommarkort nu och då måste jag ju använda det! Så imorse gick jag till gymet och jag var ganska hård mot mig själv. Jag körde om vart annat med vikter och konditionsmaskinerna. Jag blev helt slut, men nu känns det riktigt bra!

När jag kom till gymet var det några stycken där, men ju längre tid jag var där destu fler kom det och när jag gick var gymet helt fullt. Jag var den enda tjejen på gymet, hela tiden! Av alla som var där när jag var där så dök det aldrig upp någon annan tjej. Det är ju sjukt egentligen! Jag undrar om det råkade bli så bara idag eller om tjejerna väljer att träna på annat håll på sommarn...

Nyss spelade jag Mario Kart på Wii förresten. :D Det är så otroligt roligt och jag måste säga att jag blir lite bättre hela tiden. Jag vet att jag är duktig på Mario Kart när jag kört Gamecube, men med Wii är det annorlunda. Nu känner jag iaf att jag är tillräckligt duktig för att bjuda in till Mario Kart - kväll :P

Jag kan inte bara lyfta skrot, jag äger på tv-spel med! xP Haha! Det ni killar!

Hej så länge!

Juli

Förra månaden, juni, var jag sämst på att uppdatera bloggen. Tror aldrig att det varit så lite inlägg som då och jag hoppas att ni märkte att jag försökte bättra mig mot slutet!

Hur som helst hoppas jag att Juli kan bli en riktig bloggmånad och att detta inte bara är en fas. Nej, jag ska skriva fler inlägg. Det är ju för min skull egentligen, så det ska inte vara så svårt :)

Hej så länge!

Om vår dag <3

Nu har Emil åkt hem till sig. Han hade lite o göra och dessutom jobbar han imorgon (han går upp typ 5.00 när han jobbar förmiddag) så jag åkte inte med honom. Det är aldrig roligt när han åker, men vi ska ses imorgon efter att han jobbat och jag får väl påminna mig själv om att det inte alltid kommer att vara såhär för att muntra upp mig.

Hur som helst! Igår var en väldigt mysig dag! Vi var hemma och tog det lugnt fram till ungefär 14. Sedan var det dags att åka in till stan.

 

Vi började med att gå in på guldfynd för att hitta något som kunde symbolisera dagen!

 

 

Vi har nu varsin halva som hänger på våra armband! Efter guldfynd åkte vi till stan. Vi åt en snabb lunch på donken och sedan gick vi till Saga för att titta på Eclipse! Vi gillade den båda två, och jag var extra nöjd med att de hade med ganska mycket av mina favoritdelar från boken i filmversionen. :D

 

 

Efter biobesöket gick vi till Jensens böfhus för att äta en go tre-rätters middag! <3 Jag trivs verkligen på den restaurangen med dess fina atmosfär och inredning samt goda och prisvärda mat! Vi satt där i över 2 timmar och bara myste och njöt av maten. Jag kan verkligen inte motstå Jensens favorit-sås! :D Vi hade även en kul servitör som överanvände ord som "grymt" och "härligt".

 



Efter middagen åkte vi hem till mig och hade en fortsatt trevlig kväll i tv-soffan. Det fanns ingenting som jag skulle vilja ändra med vår dag! Allt var som sagt perfekt!

 

Puss på dig min älskling!

Fler bilder på FB.

Hej så länge!

Hundpromenad

Den här bilden är inte från igår (har inte hunnit lägga över de bilderna än)

Men jag tycker att den är så go så ville ha upp den iaf :D

Det är en mysig sak med sommarn; långa promenader med Emil och mina hundar! <3

Hej så länge!

Caspita

Av och för mig, igår idag och imorgon

RSS 2.0