Rött!

Tiiiiiitta vad jag hämtade idag!! :D

 
Tur att man passar i rött...

 
Ty jag tror att jag vill bo i den här!! :D

 
Overallen är både pepp och chill, så att säga!

 
Studenten närmar sig! Men... först sovstund med hunden <3

Hej så länge!

Behövligt!

Eftersom att jag slutade 11.10 idag och lämnade in pa-rapporten igår kväll så hade jag hela eftermiddagen ledigt idag vilket kändes fantastiskt! Jag tänkte bara på mig själv och tog det kolugnt! Jag kände verkligen att det var nödvändigt! Att stressa upp sig och gå på högvarv för länge suger!

Hej så länge!

Han har utstyrsel, han har elefanten!

Konsertens tema var "Frankrike" och även om sånginsatsen inte var perfekt så var min outfit det! :D



Så fransk man kan bli. För att vara lite positiv (länge sen?) så kan jag säga att många av oss ska ha revenge på lunchkonserten på torsdag! Då jävlar!!!

Hej så länge!

Hemlighet

Skrev percis ett långt inlägg om all frustration som jag känner i just denna sekund, men precis när jag skulle publicera det så ångrade jag mig. Jag kan bara inte lägga ut det... Det är sparat, så jag kan läsa det själv, men jag tror inte att jag är redo att visa världen mitt 100% negativa Jag än.

Tro mig, ni behöver inte vara nyfikna.

Hej så länge!

Tystnad!

Jag har gått på högvarv de senaste dagarna... jag vet det! Första tecknet var att jag efter att ha pluggat i flera timmar i sträck säger högt till mig själv "Fan vad lat jag är!" när jag suttit och tagit det lugnt i mindre än 5 minuter. Nästa tecken blev att jag tappade rösten... Idag har jag inte rört skolböckerna sen jag kom hem från skolan. STOLT! Jag måste varva ner om jag vill kunna sjunga på konserten på måndag... Heja!

Kan inte förklara det riktigt... men på något sett känns det som att mitt liv är precis såhär just nu:



Hej så länge!

Ber om ursäkt för mina tårar

Alla ser resultatet men ingen ser kampen. Att visa sig svag är inte min sak och idag bad jag om ursäkt när jag bröt ihop. Än har jag inte hunnit torka tårarna, men vem har tid att lyssna på mig och trösta mig... Jag vet inte vad jag riktigt behöver; en kram, några uppmuntrande ord, ett skämt för att lätta upp... Jag känner inte att jag kan begära något av det iaf, eller känner att det är tröstande. Jag vill ha tid, jag vill ha ork, jag vill ha självförtroende. Mascaran som är utsmetad på min kind generar mig, "förlåt". Tror någon att jag har något att gråta över, det är där skon klämmer. Varför kan jag inte lite på att någon förstår?

Hej så länge...

Roligt, men det har sitt pris

Den här veckan har varit helt störd, och då menar jag på ett underbart vis! Har varit en av de roligaste veckorna i mitt liv! Men nu är jag så trött och har ont i hela kroppen. Jag är bara helt död :P Men det var det värt! Det gör dock att jag inte orkar vara speciellt aktiv, varken när det gäller läxor eller bloggen. Skriver kanske mer imorgon :)

Hej så länge!

Trötter

Hejhej!

Vill tacka för alla grattulationer jag har fått! :D Det var en väldigt bra dag igår och det blev några bilder iaf som lär dyka upp här någon gång. Men just nu är det fest hela helgen och det är lite tid och jag är supertrött! Så ha det bäst!

Hej så länge, tack igen! <3

Så var man 19 år

Sådär ja! 19 år sedan nån minut... känns bra! :D

 

Ett stort GRATTIS till mig då kanske!

Hej så länge!

Nu händer det grejer!

Imorgon fyller jag 19 år, och klassen har sin skiva som kommer att vara hur kul som helst!
Imorgon kommer att bli en toppendag! :D

Men nu har jag liiiite att stå i
Hej så länge <3

Den här också...

Den här är så fin och ja... jag håller mig ju till ämnet iaf ;)



Hej så länge!

Kristendom

Imorgon har jag prov i kristendomen och ja... har pluggat hela dagen! :P
Men nu varvar jag ner och avslutar pluggandet med lite Magnus Betner!!!

<3

Hej så länge!

Bilder från Nv07e's Skiva



Ja, det där var väl roligt! :) Bilder säger mer än 1000 ord! Puss! Hej så länge!

GRATTIS ÄLSKLING!!!

Idag fyller min Emil 21 år!
Det blir middag idag och större firande på lördag :)
Hur som helst är detta verkligen en dag att fira!

Älskar dig mest av allt! <3

Hoppas att dagen blir minst lika bra som du hoppats!

 

Hej så länge!

Det vidrigaste jag har sett!

Såg nyss på de lokala nyheterna att fyra killar hade tänt eld på en LEVANDE liten KANIN!!! Hur störda är man inte om man GÖR något sånt!? Killarna hade filmat skiten och lagt upp på youtube där de hånskrattade åt sitt påhitt! VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MÄNNISKORNA?!?! Att se filmen på TV var bland det värsta jag varit med om på länge! De sa även att djurplågeriet i Stockholm har ökat kraftigt de senaste åren... Fy fan... Jag vet inte ens vad jag ska skriva! Jag tycker bara att det här är för jävligt!!!

Hej så länge...

Sista dagen på sista lovet

Hej alla! Imorgon börjar skolan igen och det innebär att det bara är de absolut sista veckorna kvar nu innan jag tar studenten! Det är sluttampen, de sista 7 veckorna!!! Hur otroligt är inte det?! :D <3 Jag vet att många har börjat bli deppiga över att det snart är slut på gymnasietiden och att man kommer sakna allt och alla, men det har inte träffat mig på det sättet än så jag ska bara njuuuuuta av att dagarna sakta men säkert blir färre och färre. Det sköna är att det här lovet faktiskt har känts väldigt långt och varit mycket härligt!

Igår gick jag upp innan 7.00 och gick och la mig 2.40 inatt. Först följde jag med Emil på sin första ridlektion någonsin. (Han hade fått det i födelsedagspresent förra året) Det var väldigt roligt att se honom! Han var faktiskt duktig och jag tror att han hade roligare än vad han kanske vill erkänna ^^ Blev lite sugen själv när jag klappade hästarna i stallet, och var med i ridhuset. Var flera år sedan som jag satt på hästryggen och det skulle vara kul att se om jag fortfarande har det i mig. Det jobbiga var väl att när ridningen var klar skulle det ta en sån tid att ta sig till bilen! Jag var genomfrusen resten av dagen efter det. Nåja! :) På kvällen kom Malin och Pussy hit och vi hade en supertrevlig kväll med taco-middag och sedan filmkväll. <3 Vi ses för lite, som jag alltid säger! Hade jätteroligt!!! <3

Idag var jag på min jobbintervju!!! Var så himla nervös, men det kändes faktiskt bra och jag hoppas att jag får ett jobb nu! Jag vill, vill, vill!!! Jag kommer att få besked senast den 1 maj, så nu är det bara att vänta <3 Iiiihh!

Nu ska jag njuta av min sista dag av lov! Hej så länge!

Signed, sealed, delivered!

GISSA VEM SOM SKA PÅ JOBBINTERVJU PÅ SÖNDAG!?!?!? :D



Dessutom, idag tog jag tag i min framtid! Meddelade pliktverket om att jag inte tänker göra lumpen och sökte utbildningar på studera.nu. Mycket livsavgörande beslut idag! <3 :D

Hej så länge!

Shopping!

Idag har Sarorna shoppat! :D <3 Vi köpte grejer till student-skivorna som börjar närma sig och vi hade jävligt roligt! Hittade t.o.m. det vi letade efter och var nöjda med våra köp när vi åkte hem. Vi var inne i stan i över 4 timmar, så när vi var på väg hem ville vi bara slänga oss ner i varsit säte på t-banan, men när vi åkte ner för rulltrappan fick vi höra att alla tunnelbanor röd linje hade blivit inställda p.g.a. någon olycka och att man var tvungen att ta extra-bussar. Alla bussarna var ju såklart överfulla och det var inget direkt flyt utan det var säkert 5-10 min mellan bussarna. Så efter att ha stått i den kalla vinden och väntat lääänge beslöt vi oss för att ta grön linje mot odenplan och sedan åka vidare därifrån hem. Det var ett jävla fläng, men nu är vi hemma båda två :) I övrigt hade vi en underbart trevlig dag!


Glada tjejer på väg in till stan!

Har blivit lite påsar ^^


Tar en paus!


ÅH, så gött!!!


Shoppar-Sara! Dags att dra hem!

Vad har ni gjort idag? Hej så länge!

Student-iver

Jag har hela tiden tänkt att jag ska köpa en ny balklänning inför studentbalen, men nu har jag testat balklänningen som jag hade i 9an och den känns faktiskt bättre nu än vad den gjorde för 3 år sedan. Då var den nästan för liten, men nu sitter den bra! Den kanske till och med är lite-lite för stor så att den behöver sys in. Antagligen inte, men visst vore det roligt? :D Hur som helst, det som framför allt gjorde att jag plötsligt ville ha klänningen var för att färgen på klänningen passar otroligt bra ihop med stenen på studentmössan <3 Så, nu är jag nästan redo inför balen! Bara skor som behöver köpas! <3

AH! Vill att tiden ska gå fortare!

Jag vet att jag inte får ha mössan på mig, men var tvungen att testa med klänningen!

Inte ett ljud om detta till någon! :)

 

Hej så länge!

Liten uppmuntran

Jag gjorde mig en liten fika till kaffet... Kändes som att jag förtjänade någonting efter idag!

 

Hej så länge!

Fröken 98% Värdelös

Jaha... gick till mina 20 butiker idag och kollade hur det såg ut inför sommaren. Avslag överallt. Nästan alla sa att de inte tar in några personer över huvudtaget. Ljusglimten kom från den näst-sista butiken som jag gick in i. Där kan de KANSKE behöva en persone extra till sommaren! Jag hoppas verkligen att jag kan bli den där "kanske" som kommer få jobba väldigt lite i sommar... Men i övrigt känner jag mig mest oönskad och värdelös! Nåja, you can't blame a girl for trying!

Hej så länge... :'(

Dags att tigga igen...

Nej, jag har inte fått något jobb och inte heller hört någonting om jobb på väldigt länge, så imorgon är det nog dags att ta en vända och se vilka butiker som har glömt bort mig... Usch vad jobbigt det här är!!! Jag blir så sur på dem som hela tiden gnäller om att de måste gå och jobba. VERKLIGEN "STACKARS er som har ett jobb när det är så himla svårt att få och för att ni får en härlig summa pengar varje månad att röra er med! Det är fruktansvärt synd om er!" Och jag vet att jag inte har en aning om vad ni går igenom på en arbetsdag, men kan jag inte få chansen då iaf?! Jag VILL jobba, göra lite nytta, och visa vad jag går för! Varför kan inte det få komma fram?

Önska mig lycka till imorgon, håll tummarna för att jag inte springer hem gråtande efter 6 nedslag...
Hej så länge!

Hemma igen!

Nu är jag hemma från landet och inte en minut för tidigt! Det har varit lugnt och skönt och jag är mer utsövd än på flera veckor... men så tråkigt det var att vakna upp till ETT NYTT VINTERLAND! Jag har förstått att det inte var alls lika illa här hemma som vi hade det på landet. Det var över en decimeter snö och pappa fick skotta snö två gånger så att vi skulle kunna gå på verandan. Nej fy, det är inte roligt att vara på landet när det är dåligt väder. Jag som tänkte springa idag, men så blev det ju inte. Dock har jag lyckats jobba med PA i 2 timmar iaf de här dagarna. :) Alltid något! Det bästa med att vara hemma är att jag faktiskt är ledig i en hel vecka till, hur fantastiskt är inte det?! :D

Nu ska jag äta. Hej så länge!

Studentmössa

Förresten! xD Gissa vem som fått hem sin studentmössa! Äntligen! :D Fick iofs hem den i... tisdags? Men glömt att säga det, men nu är den hemma och jag kan inte sluta titta på den. Däremot får jag ju inte ha den på mig än, utan måste vänta till mösspåtagningen på valborg. Tycker faktiskt att det är en ganska fin tradition! Hoppas att inte en massa fyllon sitter och förstör allt bara...

Mössan ^^

Landet nu... Hej så länge!

Lov!

Hej alla!

Mitt påsklov har börjat och idag åker jag till landet. Ser fram emot några lugna dagar i norrtälje och hoppas att jag hinner med att både skriva projektrapport och ge mig ut och springa minst en gång :) Får se hur det går, men man kan ju alltid försöka få det att gå ihop. Ska även bli trevligt med lite påskmat och påskgodis ^^ Påsken är väl bland de tråkigaste högtiderna iofs, men har ändå ganska mycket påskkänsla i mig just nu! Det kom smygande igår då det var påskmiddag med hela klanen A. Då bjöds det på god mat och alla fick sedan varsin påskägg. Väldigt gulligt, tack så mycket!

Hoppas att ni andra också får en bra påsk!
Jag kommer hem från landet igen på måndag, så vi hörs igen då.
Hej så länge!

Nyvaken

Om det finns någon högre makt, blev jag grovt missförstådd! Jag har försovit mig som aldrig förr och missar nu idrottlektionen! Minns inte att min klocka ringt, även fast den är avstängd. Minns inte att mamma kom in och väckte mig, även fast hon påstår att jag pratade med henne. FAN VAD ARG JAG ÄR!

Hej så länge...

Shake it

Detta är nog första gången jag har ångest över vad jag ska ha på mig... på en idrottslektion!
Vi i klassen ska få lära oss den här dansen på lektionen imorgon och helvete vad snabbt det går! :S
Jag ÄLSKAR att dansa, för att det är roligt, svettigt och för att jag är helt okej bra på det... så kände jag innan iaf.
Tänkte att det här skulle bli grymt roligt och var riktigt taggad inför imorgon. Men så kom jag på nyss att jag kanske kunde titta på dansen innan så att man är lite förberedd och så möttes jag av det här.
Herre min je!



Jag kommer inte att stå längst fram imorgon, säger bara det!
När jag satt och tittade på den kändes den först omöjlig, sedan lite mer okej, sedan testade jag och sedan la jag ner :P Och så insåg jag plötsligt att den här dansen kan man bara kirra om man har de där benen och den där outfiten och så var det igång. :P Känner mig såååå larvig! Men ärligt, den dansen i mjukisbrallor och en för stor t-shirt... visst känns det fel?! Och något tight vill jag inte heller ha för då... ja, det är inte fläsket som ska dallra xP
Nåja, imorgon när jag står på golvet med klassen tror jag att allt det där släpper! Min klass har rätt attityd <3

Önska oss lycka till! Hej så länge!

Caspita

Av och för mig, igår idag och imorgon

RSS 2.0