Dagens Sanning

Även fast det ska bli roligt at flytta så kommer jag verkligen att sakna min familj när jag flyttar. Och jag kommer verkligen att sakna mina underbara hundar! Men en grej som ska bli riktigt skönt är att slippa gå ut med hundarna när det är dåligt väder. Slippa att tvingas gå ut med dem när det ösregnar, som nu, och som det har gjort nu många dagar i streck :P

Jag kommer njuta när jag sitter i min nya fina lägenhet och höstregnet vräker ner och jag vet att nån i min familj måste gå ut med hundarna och jag slipper :P Haha!

Fast om jag får gissa kommer jag få sitta hundvakt många gånger iaf...

Hej så länge!

Ny adress!

Jag kan knappt fatta det, JAG OCH EMIL HAR EN LÄGENHET NU!!! Resten av den här veckan och nästa kommer att gå åt till att renovera; spackla, måla, tapetsera och sedan möblera. Åka till såväl flügger färg som IKEA :D Känns fantastiskt ska ni veta. Jag ska bo med min man! <3

Hej så länge!

Allvaret!

Sååååå! Banken idag (gick finfint) och nycklarna imorgon! Åh vad det kommer bli gött! :D

Här kommer lite bilder från de andra stora förändringarna i mitt liv just nu:


På väg till första dagen på jobbet, 7.30!


Middagen på G!


Smått sliten, men många timmar kvar!


På väg till SU för att registrera mig!


Fick lite viktiga papper!


Spanade runt lite på området!


Skolan!


Känns som att jag verkligen kommer att trivas!

Äntligen lite bilder, eller hur ;)
Hej så länge!

Helt nytt!

Ett kort inlägg idag.

Jobb, universitet och imorgon får vi nycklarna till den nya lägenheten! :D Massor med förändringar och allt känns nytt och spännande! <3 Ska bli så roligt och börjar bli lite nervös nu ^^

Hej så länge!

Oj, tiden försvann!

Har verkligen inte tid med bloggen just nu, vilket är trist. Men så är det just nu iaf :S Så mycket att göra och hinner ändå inte med allt... HJÄLP!

Iväg och ska titta på soffa nu och sen åker jag till norrtälje på kräftskiva. Kommer nog hem sent och imorgon ska jag upp tidigt och jobba hela dagen... HJÄLP!

Ha det gott, hej så länge!

Trött och pirrig

Nu är jag hemma från Öland. Även fast det var mysigt så är jag väldigt glad över att vara hemma. Jag gillar mina bekvämligheter och har saknat både min säng och min dusch!

Imorgon ska jag upp tidigt... imorgon har jag inlärning på mitt nya jobb! Jag är faktiskt riktigt nervös och hoppas att jag inte försover mig. Ska vara på plats halv 9, men vill nog vara där ännu lite tidigare. Det ser bättre ut :)

Så ikväll lägger jag mig tidigt. Vill se pigg och fräsch ut, och att vara klar i huvudet kan nog vara bra om jag ska lära mig mycket fort, min första dag! Men är så trött så jag kommer nog att somna utan några större svårigheter!

Bilder från Öland? Ja... imorgon kanske :) Blev inte så många, men iaf.
Hej så länge!

Segt internet

Ja, det må vara segt, men det är iaf internet! :P Mobilt; vad mer kan man önska sig på Öland? ;P

Nä, jag har det finfint här! Har badat och mest tagit det lugnt. Sprungit har jag gjort, och läst bok! Inte så mycket att berätta. Jag lever helt enkelt och mår gott!

Just nu väntar jag på Emil. Han lovade mig igår att vi skulle titta på ett avsnitt från en av mina serier ikväll innan vi skulle lägga oss men precis när vi skulle göra det kom storebror och började spela warcraft 3... det var plötsligt viktigare. Var för 1.5 timme sedan :P

Vi hörs när vi hörs!
Hej så länge!

Dags att resa igen

Ja, så var man på språng igen. Den här gången ska jag åka till Öland med Emil och hans föräldrar. Kommer hem på torsdag igen. Jag kanske skriver när jag är där nere, det får vi se :)

Ska bli trevligt med några dagars lugn, för när jag kommer hem blir det fullt schema och få pauser. :P
Hej så länge!

Dag 5 som aktiv

Söndag 8e: Löprunda, asfalt
Måndag 9e: Runda med cykel
Tisdag 10e: Övningar på pilatesboll
Onsdag 11e: All-träning på gym
Torsdag 12e: Längre löprunda, asfalt/terräng

:)

Hej så länge!

Allt på en gång

Jag vet inte vad som hände, men plötsligt blev jag superstressad! Tänk att det jag hoppats på i flera, flera månader händer under de sämsta av tider! Jag har fått JOBB! Stort tack till Mästarn för det och jag blev så himla glad! Men så kommer det där andra... livet är i vägen!
  1. Studentlivet på universitetet väntar runt hörnet och jag måste registrera mig, fixa en massa kort och annat sånt som jag inte riktigt vet hur man gör.
  2. Lägenheten får vi om snart två veckor och den ska inredas och flyttas in i.
  3. Eventuella planer att åka till Öland med Emil och hans föräldrar.
Samtidigt som det här ska jag alltså på inlärning. Hur ska det gå till? Blir det Öland måste jag nog stå över, eller ta bussen hem tidigare. Att få ihop allt känns lite omöjligt och jag tror att jag måste ändra mina planer. För jag SKA ha det här jobbet, det är det inget snack om, för det vill jag! Men jag avskyr att ändra planer... verkligen avskyr! Speciellt när allt är saker som jag vill och måste göra.

Vilka problem. Jag klagar över att jag har för mycket roliga saker framför mig... men vart ska man klaga om inte i ens egen blogg :P

Ska gå igenom min kallender nu.
Hej så länge!

En rosa elefant

Idag har varit en dag med blandade känslor och jag orkar faktiskt inte beskriva den mer än så. Det bästa var iaf att åka hem till Malin och hänga där ett tag. Efter att jag kommit hem blev det mest en kväll framför TVn.


Fixade en kunglig middag åt mig själv btw!


Bara sånt jag gillar <3


Och hallon-smoothie till efterrätt med SATC vid sidan av!

Hoppas ni andra haft en bra kväll!
Hej så länge!

Några dagar i södern

Jag var alltså nere i småland i några dagar och hade det allmänt trevligt! :)

Försökte att ta det lugnt och bara vila, men det var bara lugnt den första dagen i princip, för på tisdagen kom min farbror till oss med familjen och sin nyköpta husvagn och stannade till och med torsdagen. Mellan tisdagen och onsdagen hade jag min kära låtsastvilling Malin på besök. På onsdageftermiddag kom min faster med familj förbi och fikade och på torsdagen kom min andra farbror och hans sambo också ner på en fika.

Det var inte som att det var jobbigt på något vis, det var bara roligt att träffa alla, men man kan ju inte bara lägga sig ner och göra ingenting på samma vis när man är själv som när hela huset är fullt med människor. Det är ingen stor stuga heller, skulle höfta på att den är 35 kvm. Tur att farbror Peter hade husvagn, annars hade det blivit problem med sovplats.

Med alla människor som var där blev det mycket att sitta och prata. På onsdagen bröt solen genom regnmolnen och vi fick fortsatt fint väder, så då passade jag och Malin på att sola. Jag blev lite bränd i sensommar-solen till och med. Det blev en hel massa kortspelande också och jag och Malin skrattade så vi fick ont i käkarna båda två, precis som vanligt. Det är så himla roligt att träffa Malin! Vi ses ungefär en gång om året, men det blir aldrig pressat utan det är lättsamt och roligt och man skrattar åt allt. När jag är med Malin blir jag en väldigt glad och positiv person, vilket jag vet att jag ibland har svårt för att vara, och det gillar jag! :)

Att träffa släkten i Smålan är något som jag också uppskattar och värderar och jag hoppas att vi också ses mer i framtiden!

Mycket lek med hundarna blev det med. Det finns ju hur mycket kaniner som helst där nere vilket gör hundarna galna med alla dofter. De trivdes! :P

Något negativt; de långa blickarna! Väldigt otrevligt faktiskt!

För att sammanfatta, i stort sett var allt bra! Men jag måste säga att det är skönt att vara hemma!
Nu är Emil här! Har saknat min man! <3
Hej så länge!

Tillbaka och trött!

Nu är jag helt slut! Har svårt att hålla ögonen öppna. Helt sjukt egentligen men så är det :P

Skriver kanske mer imorgon. Ville mest bara skriva att jag är hemma och mår bra!
Hej så länge!

Caspita

Av och för mig, igår idag och imorgon

RSS 2.0