Är skotten vid jakt

Sitter inne och trycker, himlen har precis ramlat ner... Vilket jävla skyfall! Var länge sedan jag varit med om ett sånt jävla skit-väder :S Morgonen började soligt men nu käns det som att solen verkligen har lämnat oss. Det har väl regnat 40 mm på två timmar, det har åskat och blixtrat, lamporna har blinkat och det har regnat in genom taket. Inte helt okej! Nå, man kunde ju bara drömma om att det skulle vara kalasfint hela sommarn ut... fint väder håller aldrig i sig :(

Jag känner att jag kommit in i Ölandslivet nu. Jag har varit delaktig i såväl melodikrysset som i korsord. Jag! Vem hade trott det. Jag har tagit några grejer. Som just "Är skotten vid jakt" - Skarpa!

Jag har lyssnat på Sveriges Radio Kalmar och skrattat åt många texter. Jag har dessutom varit nära på att delta i två Öländska evenemang. "Sms-tävling!" Jag tror nog att jag skulle klara av att slå rekordet: en mening på 160 tecken under 1 min och 16 sekunder. Man fick inte använda T9, men iaf. Sms-tummar har jag :D Även "Model för en dag!" Haha! xD Kan 08-an vinna? Kanske inte då...

Men jag har shoppat lite när jag varit här så kläderna kan man inte gnälla på. Ett par jeans-shorts och ett skärp. Skärpet köpte jag idag för 10 kr. Jag som har letat så! Jag köpte även en Westie för 45 kr som jag ska ta med hem och ge till mamma, ytterligare en till vår lilla samling.
Vi har köpt soffa med soff-bord idag med på Röda Korset. Inte den soffan som jag och Emil tittade ut igår, den var tagen, men en annan som var rosa och helt okej för ett sommarställe. Personalen var himla trevlig, vi fick in soffa med bord i volvon med deras hjälp. Helt kalas!

Vi ska om trekvart sitta på Borgholms Kinakrog och käka tills vi dör :D Finns det något godare än kinamat? Jag tycker inte det iaf!! <3 Skriver igen en annan dag!

Nya soffan med bord Emil jobbar i ösregnet

Man har ju set jävlig ut, härligt att snygga till sig lite ^^

Hej så länge!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Caspita

Av och för mig, igår idag och imorgon

RSS 2.0